kocaeli canlı müzik mekanları / Kocaeli genelindeki Canlı Müzik Mekanları

Kocaeli Canlı Müzik Mekanları

kocaeli canlı müzik mekanları

Kocaeli’nde Gece Hayatı  

landscape__jpg

Marmara Bölgesi’nin en büyük üçüncü şehri olma özelliğinin yanı sıra iki tane de üniversiteye sahip olan Kocaeli’nde genç nüfusun fazla olması gece hayatının gelişmesinde etkili olmuştur. Şehirde eğlence hayatı bar ve gece kulüpleri ile sabaha kadar devam etmektedir. Canlı müzik dinleyeceğiniz birçok mekân da bulunmaktadır. Özellikle İzmit sokakları geceleri oldukça hareketlidir. İzmit Barlar Sokağı şehirde gece hayatına yön veren ve gençlerin gece eğlenmek için en çok tercih ettikleri yerlerden biridir. Club Address Kocaeli gece hayatına yön veren ve daha çok üniversiteli gençlerin tercih ettiği bir mekandır. DJ performansları ile eğlencenin sabaha kadar sürdüğü mekan dans gösterileri ile de adından söz ettirmektedir. Kocaeli’nde canlı müzik eşliğinde eğlenmek isterseniz Vidimo Bar’ı tercih edebilirsiniz. Haftanın altı günü farklı sanatçıların sahne aldığı Vidimo Bar Cumhuriyet Caddesi’nde yer alıyor. Park Door Club İzmit’in nezih eğlence mekânlarından bir diğeridir. Cumartesileri canlı müzik eşliğinde keyifli saatler geçirebileceğiniz mekanda ünlü DJ’ler de sahne almaktadır. Moody Retro Kocaeli’nde eğlenmek için gidilebilecek barlardan bir diğeridir. Merkezde yer alan Yüce Bar karaokeseverlerin ilk tercihleri arasındadır. Elinize mikrofonu alıp çalan şarkılara eşlik edebilir ve eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. Tadı damağınızda kalacak kokteylleri denemek için Seven Cafe&Bar’a uğramanızı öneririz.

Kaliteli müzikler eşliğinde dans etmek ve arkadaşlarınızla doyasıya eğlenmek isterseniz rotanızı Moody House’a çevirebilirsiniz. Özellikle cumartesi günleri unutulmaz DJ performanslarına imza atan mekânda eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürmektedir. İzmitli gençlerin müdavimi olduğu Crash Borsa Bar hafta sonları yoğun ilgi gören mekânlardan diğeridir. Eğer arkadaşlarınızla kafa dağıtmak ve daha samimi bir ortamda eğlenmek istiyorsanız Cafe de Rita’yı tecih edebilirsiniz. Nezih ortamı ve geniş terası ile beğeni toplayan Doping de öğrencilerin yoğun olarak tercih ettiği İzmit mekanları arasında yer almaktadır. Pier 45’lik Bar canlı müziğinin yanı sıra içli köfteleri ile de oldukça meşhur bir mekândır. Muhteşem Körfez manzarasına karşı şarap keyfi yapmak ve lezzetli yemekler denemek isterseniz Wes Hotel’in teras katında hizmet veren Cheers Roof’u tercih edebilirsiniz. Mekanın kokteylleri de oldukça lezzetli.

Kış aylarında Kartepe otellerinde de gece hayatı kesintisiz devam etmektedir. Barbekü partileri, sıcak şarap ikramları, üniversite şenlikleri ile Kartepe gece hayatı oldukça renkli geçmektedir. Green Park Otel Bar ve Körfez Bar kayak keyfi sonrasında gece eğlenebileceğiniz en iyi barlar arasında yer almaktadır.

Yazıcı Dostu Sürüm

İzmit, Kocaeli’nin en gözde ve en popüler ilçelerinden biridir. Birçok eğlenceli mekân seçenekleri ile de hem turistlerin hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmektedir. Sabaha kadar eğlenebileceğiniz bar ve gece kulüplerinin yanı sıra canlı müzik dinlemeniz için de mekânlar bulunmaktadır. Özellikle yaz mevsiminde kısa bir tatil yapmak adına İzmit’i tercih edebilir ve eğlenceli mekânlarında vakit geçirerek kafanızı dağıtabilirsiniz.

Başta İzmit Barlar Sokağında yer alan eğlence mekânlardan biri olan Moddy Retro olmak üzere; Adress Club, Vidimo Bar, Park Door Club, Doping Bar, Baron Bar gibi daha birçok mekân bulunmaktadır.

Moddy Retro

Moddy Retro, İzmit Barlar Sokağı’nın en popüler eğlence mekânlarından biridir. İzmit merkezden özel aracınız ile İnönü Caddesi üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. İzmit’e uzaklığı yaklaşık 3 km’dir. Dilerseniz merkezden yaklaşık 20 dakika gibi bir süre içerisinde yürüyerek de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Mekânda her gece farklı farklı müzik grupları sahne almaktadır. Sahneye çıkan müzisyenler rock gruplarından oluşmaktadır. Güzel ve samimi ortamı ile birçok ziyaretçi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Canlı müzik dinlemenin yanında karaoke de yapabiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli olan bu mekâna arkadaş grubunuz ile gelebilir ve güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Özellikle hafta sonları mekân dolup taşmaktadır. İlçeye gelen birçok yerli ve yabancı turistlerin de uğrak yeri olmaktadır. Damsız girilmemekle birlikte uygun fiyat aralığına sahip bir eğlence mekânıdır.

Adres: Kemal Paşa Mahallesi, Şahabettin Bilgisu Cd. Demirsoy İş Hanı No Kat:2 İzmit/Kocaeli

Adress Club

Adress Club, İzmit Barlar Sokağında yer alan bir başka eğlence mekânıdır. Oldukça popüler olan bu mekâna şehir dışından da birçok ziyaretçi gelmektedir. Mekâna ilçe merkezinden aracınız ile gitmeniz mümkündür. İnönü Caddesi veya Hürriyet Caddesi üzerinden ortalama dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz.

Sabahın ilk ışıklarına kadar sınırsızca eğlenebileceğiniz bir mekân arıyorsanız, burasının tam sizlere göre olduğunu belirtebiliriz. Mekânın ilk katında disko, ikinci katında popüler rock yapan rock grupları sahne almaktadır. Üçüncü katında ise pop müzikleri çalmaktadır. İster diskoda sabaha kadar dans edin isterseniz rock gruplarının şarkıları eşliğinde şarkılar söyleyin. Seçim tamamen sizlere kalmış.

Adress Club’a rezervasyon yaptırmadan giriş yapamıyorsunuz. Bu yüzden gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız da fayda vardır. Her kesime hitap edebilen eğlence mekânlarından biridir.

Alkollü içeceklerin fiyatları İzmit geneline göre ortalamanın biraz üstünde olmaktadır. İzmit gezinize eğlenmek için bu mekânı da eklemenizi tavsiye ederiz.

Adres: Kemal Paşa Mahallesi, , Şahabettin Bilgisu Caddesi, İzmit/Kocaeli

Vidimo Bar

Vidimo Bar, İzmir Barlar Sokağı’nda bulunan kaliteli eğlenceli mekânlarından biridir. İzmit’e çok yakın olduğundan dolayı özel aracınız ile ortalama dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Haftanın çoğu günü canlı müzik bulunmakla birlikte sahneye kaliteli müzisyenler çıkmaktadır. Sabaha kadar eğlenmek ve dans etmek isterseniz, bu mekânı tatil planınızın içerisine ekleyebilirsiniz. Sahne alan müzik grupları çok iyi olduklarından dolayı özellikle hafta sonları gelenlerin sayısı epey fazladır.

Ailecek de gidip eğlenebileceğiniz elit mekânlardan biri olmakla birlikte damsız girilmemektedir. Alkollü içecek fiyatları 75 TL’den başlamaktadır. İzmit genelinde fiyat aralığı bayağı yüksek olmasına rağmen oldukça popüler bir eğlence mekânıdır.

Adres: Kemal Paşa Mahallesi, Yavuz Sokak, Çakır İş Hanı No:7/3 İzmit/Kocaeli

Park Door Club

Park Door Club, İzmit Barlar Sokağı’nda yer alan eğlence mekânlarından biridir. İzmir merkezinden özel aracınız ile İnönü Caddesi üzerinden hızlı bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Ayrıca yürüyerek de gidebilmeniz mümkündür.

İzmit’in tercih edilen eğlence mekânlardan biri olmakla birlikte 24 saat hizmet de vermektedir. Cuma ve Cumartesi günleri İzmit’in en popüler müzisyenleri burada sahneye çıkmaktadır. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek için bir mekân aradığınızda burayı tercih edebilirsiniz. Ayrıca DJ eşliğinde dans edebilmeniz de mümkündür.

Şehir dışından birçok yerli ve yabancı turistin de tercih ettiği mekânlardan biridir. Yaz kış demeden her mevsim gelebileceğiniz bir eğlence mekânı olması ile birlikte uygun fiyatları ile de göze çarpmaktadır.

Adres: Kemal Paşa Mahallesi, Eski Pos. Sokak, Çağlayan İş Merkezi 1/A İzmit/Kocaeli

Doping Bar

Doping Bar, İzmit’in Tepecik Mahallesi’nde yer almaktadır. Diğer eğlence mekânlarına göre daha sakin olmasına rağmen yine de geleni çoktur. İzmit merkezden aracınız var ise kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Atatürk Bulvarı veya Hürriyet Caddesi üzerinden yürüyerek de gidebileceğiniz bir eğlence mekânıdır.

Doping Bar’da birbirinden farklı müzik türleri çalmaktadır. Yüksek sesli müzik ortamı olmadığından dolayı arkadaşlarınızla gidip sohbet edebileceğiniz bir ortamdır. Mekân, 3 katlıdır ve en üst katı terastır. Terasta oturup bir şeyler içerek manzarayı izleyebilirsiniz.

İzmit’in nezih eğlence mekânlarından biri olan Doping’de içecek fiyatları da bir hayli uygundur. Hem sohbet edebileceğiniz hem de hafiften arkadan müzik seslerinin geldiği bir mekân arıyorsanız, burası tam size göre olacaktır.

Adres: Demiryolu Caddesi, Fettah Öven Sokak No:5 İzmit/Kocaeli

Baron Bar

Baron Bar, İzmit’in nezih ve sakin eğlence mekânlarından biridir. İzmit merkezden aracınız ile Bağdat Caddesi üzerinden veya D karayolunu kullanarak, ortalama 15 dakika içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz. Merkezden kalkan otobüslere de binerek gidebilirsiniz.

Baron Bar, 25 yıla aşkın süredir hizmet veren eğlence mekânlardan biridir. Buraya arkadaş grubunuz ile birlikte gelerek canlı müzik dinleyebilir, bir şeyler içebilirsiniz. İzmit gezinizde daha sakin ama müzikli olan mekânları tercih ediyorsanız, burasının tam sizlere göre olduğunu söyleyebiliriz.

Yaz kış istediğiniz zaman gelebileceğiniz mekânlardan biridir. Fiyat aralığı uygun olmakla birlikte mekâna herhangi bir giriş ücreti yoktur.

Adres: Yahyakaptan Sami Sokak, No:9, İzmit/Kocaeli

Kocaeli Gece Hayatı

Kocaeli, Marmara’nın en büyük üçüncü şehridir. Şehirde sanayiye bağlı gelişmişlik ve göç yoğunluğunun yanı sıra iki üniversiteye sahip olması da genç nüfusun varlığını göstermektedir. Kocaeli’nde gece hayatı aktif olarak yaşanmaktadır.

Şehirde birçok gece kulübü ve bar bulunmaktadır. İstanbul’un yakın bir noktasında olması gece hayatı için kimi zaman alternatif oluşturabilmekte ancak bölgede yaşayan halk genellikle şehrin kendi gece hayatında sınırsız şekilde eğlenmektedir. Şehir içerisinde canlı müzik dinleyebilmek için de sayısız birçok mekan hizmet vermektedir.

İzmit Barlar Sokağı, Kocaeli’nin en canlı noktalarından biridir. Sokakta yer alan işletmeler genellikle genç kesime hitap etmektedir. 

Kocaeli'nde gece hayatını doyasıya yaşamanız için en yakın otelleri Kocaeli oteller sayfamızda inceleyebilirsiniz.


Vidimo Bar

Vidimo Bar

Vidimo Bar, İzmit Barlar Sokağı’nda hizmet veren kaliteli mekanlardan biridir. Haftanın çoğu günü canlı müzik sunan işletmede, kaliteli müzisyenler eşliğinde sabahın erken saatlerine kadar eğlenmek mümkündür.

Ailecek gitmeyi de düşünenler için sorun oluşturmayacak olan nezih mekana damsız girilememektedir. Özel günlerde özel kutlamaların da yapıldığı barda içki fiyatları İzmit geneline göre ortalamanın üstündedir.

Adres: Kemalpaşa Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Yavuz Sokak No:7/3, İzmit/Kocaeli

Kocaeli'ne uğradığınızda gezilmesi gereken yerleri ekibimiz sizin için hazırladı. Kocaeli'nde gezilecek yerler yazısına göz atabilirsiniz.


Club Address Kocaeli

Club Address Kocaeli

Club Address, Kocaeli’nde sınırsız eğlence arayışında olan her kesime hitap edebilen mekanlardan biridir. Güvenli ve kontrollü geçişler club için güvenilirliği tescillemektedir. İzmit sınırları içerisinde kaliteli disko barı ile hizmet veren işletme sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmek isteyenler için en iyi adreslerden biridir.

Adres: Kemalpaşa Mahallesi, , Şahabettin Bilgisu Caddesi, İzmit/Kocaeli

Kocaeli'nde doğal güzellikleri ile hayata bir daha tutunmanızı sağlayacak ihtişamlı yerleri ekibimiz sizin için Kocaeli gezi rehberi sayfasında listeledi.


Park Door Club

Park Door Club

Park Door Club, İzmit Barlar Sokağı’nda 24 saat hizmet veren mekanlardan biridir. Özellikle haftanın Cuma ve Cumartesi günleri İzmit’te en tanınmış müzisyenler burada sahne almaktadır. Uygun fiyat ve sınırsız eğlence anlayışı ile İzmit gecelerini canlandıran adreslerden biridir.

Sabahın erken saatlerine kadar eğlenceye devam edilebilen mekanda DJ performansları öne çıkmaktadır. Özel günlerde yapılan kutlamalar da mekanın İzmit gece hayatına önem verdiğinin göstergesi sayılmaktadır.

Adres: Kemal Paşa Mahallesi, Eski pos. Sok. Çağlayan İş Merkezi 1/A, İzmit

Kocaeli'nde merkezi noktalarda yakın, doğal şifanın merkezi termal otellerin listesini Kocaeli termal oteller sayfamızda bulabilirsiniz.


Moody Cafe Retro

Moody Cafe Retro

Moody Cafe Retro, İzmit Barlar Sokağı’nda eğlenilebilecek uygun fiyat aralığına sahip mekanlardan biridir. Güzel ortamı ve sahne alan müzisyenleri ile fark yaratan mekan birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Haftanın her günü canlı müzik hizmeti veren Moody Cafe Retro sıcak ve samimi bir ortam oluşturarak gecenin ilerleryen saatlerine dek ziyaretçilerini eğlendirmeyi başarmaktadır.

Adres: Şahabettin Bilgisu Caddesi Demirsoy İş Hanı No Kat:2 (Kemal Paşa Mah.) İzmit

Kocaeli’nde bir çok aktiviteyi içerisinde barındıran ihtişamlı otelleri sizin için Kocaeli 5 yıldızlı oteller sayfasında listeledik.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası