ankara tatil okul / Ankara okullar tatil mi? 13 Haziran Ankara'da bugün okul var mı, yok mu? -Ankara Haberleri

Ankara Tatil Okul

ankara tatil okul

6 Şubat'ta Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da kar tatili olacak mı?

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Ankara&#;da okullar tatil mi? 12 Haziran Ankara&#;da okul var mı, valilikten tatil açıklaması geldi mi? Başkent&#;te sağanak sele dönüştü

Ankara'da okullar&#;n tatil edilip edilmedi&#;i konusunda bilgi edinmek isteyenler valilik taraf&#;ndan yay&#;mlanan duyurular&#; inceliyor. Ba&#;kent'te birçok ev ve i&#; yerleri su ile doldu. Sokak ve caddelerin sel nedeniyle göle döndü&#;ü görülürken Ankara Büyük&#;ehir Belediye Ba&#;kan&#; Mansur Yava&#; ilgili birimlerin tüm izinlerinin kald&#;r&#;ld&#;&#;&#;n&#; aç&#;klad&#;. Birçok ki&#;i "Yar&#;n Ankara'da okullar tatil mi?" sorusuna yan&#;t ar&#;yor.

z

ANKARA'DA OKULLAR TAT&#;L M&#;?

Ankara'da okullar&#;n tatil edildi&#;ine yönelik henüz bir aç&#;klama gelmedi.

Ankara'da etkili olan ya&#;&#;&#;, hayat&#; olumsuzluk yönde etkiledi.

Kuvvetli sa&#;anak sebebiyle rögarlar&#;n ta&#;t&#;&#;&#;, ev ve i&#; yerlerini su bast&#;&#;&#; görüldü.

Ankara'n&#;n Keçiören ilçesine ba&#;l&#; Etlik semtinde bulunan bir binan&#;n istinat duvar&#;, toprak kaymas&#; sebebiyle çöktü. Öte yandan Çankaya'daki Yeni&#;ehir Kapal&#; Pazar&#;'nda su birikmesi nedeniyle baz&#; otomobillerin sürüklendi&#;i aktar&#;ld&#;.

Mare&#;al Fevzi Çakmak Caddesi, S&#;hhiye ve Çetin Emeç Bulvar&#;'nda biriken su nedeniyle birçok ki&#;i zor durumda kald&#;. Kaz&#;mkarabekir, Gazi ve Ankara Tren Gar&#; alt geçitlerinin ise önlem amaçl&#; araç trafi&#;ine kapat&#;ld&#;&#;&#; aç&#;kland&#;.

Ö

ANKARA VAL&#;L&#;&#;&#;'NDEN 'OKULLAR TAT&#;L' AÇIKLAMASI GELD&#; M&#;?

Ankara Valili&#;i'nden 12 Haziran Pazartesi günü için 'okul tatili' aç&#;klamas&#; geldi&#;i takdirde haberimiz e&#; zamanl&#; olarak güncellenecektir

ANKARA BÜYÜK&#;EH&#;R BELED&#;YE BA&#;KANI MANSUR YAVA&#;'TAN AÇIKLAMA

Ankara Büyük&#;ehir Belediye Ba&#;kan&#; Mansur Yava&#; konuya dair yapt&#;&#;&#; aç&#;klamada &#;u ifadeleri kulland&#;:

"De&#;erli Ankaral&#;lar, kent merkezinde ayn&#; anda ba&#;layan afet düzeyindeki kuvvetli/f&#;rt&#;nal&#; sa&#;anak ya&#;&#;&#; ve dolu ya&#;&#;&#;&#;n&#;n oran&#; m2'ye 44 kg'&#; a&#;t&#;. Teyakkuz halindeyiz. &#;lgili birimlerin tüm izinleri kald&#;r&#;ld&#;. Ba&#;kent ça&#;r&#; merkezimize gelen tüm ihbarlara tek tek müdahale ediyoruz. "

METEOROLOJ&#;'DEN HAVA DURUMU AÇIKLAMASI

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji'den yap&#;lan aç&#;klamaya göre; yurt genelinin parçal&#; ve çok bulutlu, Akdeniz, &#;ç Anadolu (Eski&#;ehir hariç), Bat&#; Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Do&#;u Karadeniz, Do&#;u Anadolu’nun kuzey ve do&#;usu ile Afyonkarahisar, Denizli, Mu&#;la ve Sakarya çevrelerinin sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n; &#;ç Anadolu’nun güney ve do&#;usu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Antalya’n&#;n iç kesimleri ile Adana’n&#;n kuzeyinde yerel olarak kuvvetli kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

Hava s&#;cakl&#;klar&#;n&#;n do&#;u kesimlerde 4 ila 6 derece artmas&#; bekleniyor.

Öte yandan hava s&#;cakl&#;klar&#;n&#;n, bat&#; kesimlerde 3 ila 5 derece dü&#;ece&#;i aktar&#;ld&#;.

Yap&#;lan aç&#;klamaya göre di&#;er yerlerde ise önemli bir de&#;i&#;iklik olmayacak.

KUVVETL&#; YA&#;I&#; UYARISI

Meteoroloji'den yap&#;lan aç&#;klamada &#;u ifadelere yer verildi:

"Yap&#;lan son de&#;erlendirmelere göre; &#;ç Anadolu’nun güney ve do&#;usu (Sivas, K&#;r&#;ehir, K&#;r&#;kkale, Kayseri, Çank&#;r&#; Konya, Karaman, Aksaray, Yozgat, Nev&#;ehir, Ni&#;de ile Ankara’n&#;n güney ve do&#;usu), Orta Karadeniz’in iç kesimleri (Tokat, Amasya, Çorum ile Kastamonu’nun güneyi), Afyonkarahisar, Burdur ,Isparta, Antalya’n&#;n iç kesimleri ile Adana’n&#;n kuzeyinde yerel olarak kuvvetli ( kg/m2) sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#; beklendi&#;inden sel, su bask&#;n&#;, y&#;ld&#;r&#;m, yerel dolu ya&#;&#;&#;&#; ve ya&#;&#;&#; an&#;nda kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara kar&#;&#; dikkatli ve tedbirli olunmas&#; gerekmektedir."

MARMARA BÖLGES&#;

Parçal&#; ve az bulutlu, ö&#;le saatlerinde Sakarya çevrelerinin yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor.

BURSA °C, 28°C
Parçal&#; ve az bulutlu

ED&#;RNE °C, 32°C
Parçal&#; ve az bulutlu

&#;STANBUL °C, 26°C
Parçal&#; ve az bulutlu

KOCAEL&#; °C, 26°C
Parçal&#; ve az bulutlu

EGE BÖLGES&#;

Parçal&#; ve az bulutlu, ö&#;le saatlerinden itibaren Afyonkarahisar, Denizli ve Mu&#;la çevrelerinin yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n Afyonkarahisar çevrelerinde kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

seafoodplus.info&#;SAR °C, 23°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

DEN&#;ZL&#; °C, 29°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

&#;ZM&#;R °C, 29°C
Parçal&#; ve az bulutlu

MU&#;LA °C, 27°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

AKDEN&#;Z BÖLGES&#;

Parçal&#; yer çok bulutlu, yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n Burdur ,Isparta, Antalya’n&#;n iç kesimleri ile Adana’n&#;n kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

ADANA °C, 28°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n kuzeyinde yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

ANTALYA °C, 26°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n iç kesimlerde yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

HATAY °C, 25°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

seafoodplus.info&#; °C, 30°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

Hava durumu

&#;Ç ANADOLU BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, bölge genelinin (Eski&#;ehir hariç) yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n güney ve do&#;usunda yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

ANKARA °C, 25°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n, ö&#;le saatlerinden sonra güney ve do&#;u ilçelerinde yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

ESK&#;&#;EH&#;R °C, 25°C
Parçal&#; bulutlu

KONYA °C, 23°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n, yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

YOZGAT °C, 22°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n, ö&#;le saatlerinden sonra yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

BATI KARADEN&#;Z BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, iç kesimlerinin yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n Kastamonu'nun güney kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

BOLU °C, 21°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, ö&#;le saatlerinden itibaren yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

DÜZCE °C, 25°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, ö&#;le saatlerinden itibaren yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

KASTAMONU °C, 24°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, ö&#;le saatlerinden itibaren aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 21°C
Parçal&#; ve az bulutlu

ORTA VE DO&#;U KARADEN&#;Z BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, bölge genelinin aral&#;kl&#; ve yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n; Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

R&#;ZE °C, 25°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, ö&#;le saatlerinden sonra sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

SAMSUN °C, 21°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, ö&#;le saatlerinden sonra sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

TOKAT °C, 25°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor. Ya&#;&#;&#;lar&#;n yerel kuvvetli olmas&#; bekleniyor.

TRABZON °C, 23°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, ö&#;le saatlerinden sonra sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

Hava durumu

DO&#;U ANADOLU BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu, kuzey ve do&#;usunun aral&#;kl&#; ve yerel sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#; geçece&#;i tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 23°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

I&#;DIR °C, 32°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

KARS °C, 24°C
Parçal&#; ve çok bulutlu, aral&#;kl&#; ve yerel olmak üzere sa&#;anak ve gök gürültülü sa&#;anak ya&#;&#;&#;l&#;

MALATYA °C, 28°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

GÜNEYDO&#;U ANADOLU BÖLGES&#;

Parçal&#; ve çok bulutlu geçece&#;i tahmin ediliyor.

D&#;YARBAKIR °C, 36°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

GAZ&#;ANTEP °C, 30°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

S&#;&#;RT °C, 34°C
Parçal&#; ve çok bulutlu

&#;ANLIURFA °C, 33°C
Parçal&#; ve az bulutlu

5 GÜNLÜK HAR&#;TALI HAVA DURUMU TAHM&#;N RAPORU

Hava durumu

Hava durumu

Hava durumu

Hava durumu

Hava durumu

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Pazartesi (bugün) İstanbul'da okullar tatil mi, hangi illerde okullar tatil edildi? İşte kar nedeniyle yarıyıl tatili uzatılan iller (İstanbul, Ankara, Sivas, Diyarbakır, Gaziantep, Bingöl)

BİLECİK

Bilecik'te olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 6 Şubat Pazartesi günü, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilimiz dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları ile halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, çeşitli kurslar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları ile özel okullardaki takviye kurslarında eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur’an kursları ile yaş arası ana sınıfları da dahil olmak üzere bütün eğitim kurumlarındaki eğitim faaliyetleri ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı özel kreş ve gündüz bakımevleri ile çocuk kulüplerinin faaliyetlerine de bir gün süreyle ara verilmesine karar verildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin herhangi bir talebe ve ayrıca bir işleme gerek kalmaksızın idari izinli sayılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir