ampul wifi kamera / 'daki En İyi 5 Gizli WiFi Ampul Kamera

Ampul Wifi Kamera

ampul wifi kamera

ampul kamera

Ampul kamera, güvenliği sağlamak için teknolojinin size sunduğu son derece gelişmiş olan donanımlardan biridir. Sizi ve sevdiklerinizi korumak için evinizin her yerinde kullanılabilecek şekilde tasarlanır. Geçmişten günümüze kadar birçok farklı şekilde tasarlanan kamera, ampul şeklinde üretilerek kullananların hayatını kolaylaştırır. Bu ürünler Wi-Fi bağlantısı ve akıllı telefon ile pratik şekilde kurulabilir. Birkaç kısa adımdan sonra kullanıma hazır hale gelen ürün, dışarıdan bakıldığında ampule benzeyen tasarıma sahiptir. Bu özelliğiyle her ortama uyarlanabilir. Ev, iş yeri, balkon, bahçe ya da bebek odası için kullanabileceğiniz ürünü, akıllı telefonunuz ile kontrol edebilirsiniz. Siz dışarıdayken evinize izinsiz giriş yapmak isteyenleri telefonunuza kurduğunuz uygulama ile önceden görebilir ve gerekli aksiyonları alabilirsiniz. Ayrıca bu ürünler bebek odasını izlemek içinde iyi bir alternatiftir. Uygun maliyetli ve birçok fonksiyonu bulunan ampul tasarımına sahip kameralar ile kendinizin ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Ampul gizli kamera modellerinin birçok farklı formları mevcuttur. Farklı işlev ve özelliklerde üretilen bu modeller sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak için üretilir. Gece görüşlü ampul kamera, farklı modellerinden biridir. Kablosuz ve basit bir kuruluma sahip olan ürün, E27 duy tip ile kolayca monte edilebilir. Net görüş açısı ile gece ışık olmayan ortamların izlenmesi için kolaylık sağlar. Ses özelliğine sahip olan modeller sevdiklerinizle gerçek zamanlı olarak iletişim kurmanızı sağlar. İhtiyacınız olan modeli seçerek, güvenliğiniz için gerekli adımları atabilirsiniz.

Güvenliğiniz için Ampul Kamera Modelleri

Güvenliğiniz için Ampul Kamera Modelleri

Minimal boyutları ile evin her köşesinde kullanılabilen ürünün hareket algılama özelliğine sahip modelleri mevcuttur. Bu özellikle hareket algılama tetiklenir tetiklenmez size otomatik bir e-posta ve uygulama üzerinden alarm gönderir. APP aracılığı ile görüş açısını istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Telefonunuz ile istediğiniz yerde ve zamanda uzaktan kameranıza erişebilirsiniz. Ürün için üretilen kamera uygulamalarını telefonunuza indirerek, birkaç adımda kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Kutu üzerinde bulunan QR kodu ile ya da GooglePlay üzerinden telefon programlarına ulaşabilirsiniz. Ampul kamera fiyatları, ürünün özelliklerine ve kalitesine göre farklılık gösterir. Hem ekonomik hem de istediğiniz özelliklere sahip birçok farklı model bulabilirsiniz. Uzaktan kontrol edebileceğiniz, fotoğraf çekebileceğiniz ve iletişim kurabileceğiniz modelleri ile karşınıza çıkan Wi-Fi ampul kamera ürünleri, hayatınızın vazgeçilmez güvenlik donanımlarından biridir. Ürünü uygun duya taktıktan sonra, uyumlu uygulamayı telefon, tablet veya bilgisayara indirerek kurulumu kısa sürede tamamlayabilirsiniz. HD görüntü kalitesi ile izinsiz giren kişileri tespit edebilir ve gerekli aksiyonları alabilirsiniz. Özellikle bebek odalarında kullanılan ürün ile bebeğinizi uyurken izleyebilir ve herhangi bir tehlike anında duruma önceden müdahale edebilirsiniz. derece dönebilen ampul kamera, her alanı görüntüleyebilmesi ile dikkat çeken modeller arasındadır. Kör alan olmadan çevreyi görebilmek için APP özelliğini kullanabilirsiniz. Ürünün her modelinde farklı özellikler bulunur. Bazılarında fotoğraf çekme, video kayıt, sesli iletişim gibi özellikler dışında hareketli ampul kamera modelinde sensör fonksiyonu mevcuttur. Hareket sensörü metre alan içinde hareket algılamayı destekler. Ses dinleme ve kaydetme özelliğine sahiptir. P full hd ve 2 megapiksel görüntü kalitesi mevcuttur. Önceden ayarlayabileceğiniz alarmı ile olası tehlikeli durumlarda size uyarı gönderen bir alt yapıya sahiptir. Bu modelde aynı zamanda kızılötesi ve renkli gece görüşü modu vardır. 32G C10 mikro SD kart ve bulut depolamaya kadar görüntüleri saklama imkanı sunar. Ampul kamera çeşitleri kullananların ihtiyaçları düşünülerek tasarlanır. Eskiden sadece bilgisayar ortamında kullanılabilen kameralar, günümüzde ampul şeklinde tasarlanarak kullanıma sunulur. Günümüzde oldukça basit şekilde üretilen ve monte edilen ürünler, eski sürümlere göre birçok farklı işlevi yerine getirir.

Pratik Kullanıma Sahip Ampul Kameralar

Pratik Kullanıma Sahip Ampul Kameralar

Kamera seçiminde birçok farklı özelliğe dikkat etmek gerekir. Fotoğraf çekme, sesli iletişim kurabilme, görüntü kaydetme ve daha birçok farklı özelliklere sahip model mevcuttur. Kullananların ampul kamera tavsiye etmelerinin nedenlerinden biri de görüntülerin istenilen zaman ulaşılabilir olmasıdır. Kamera çeşitlerine göre değişmekle birlikte çoğu üründe hafıza destekleme özelliği mevcuttur. Görüntüleri saklamak istemiyorsanız, sadece mikro SD kart kullanabilirsiniz. Hem görüntüleme hem de aydınlatma için kullanılan LED ampul kamera, beyaz ışık aydınlatma olarak kullanılabilir ve ışık açıldıktan sonra renkli ekran görüntülenebilir. Kaliteli materyallerden üretilen ürünün, çalışma nemi 10% ~ 80% aralığındadır. ℃ - 55 ℃ değerleri arasında verimli performans gösterir. Bazı modellerinde bulunana dereceye kadar dönme özelliği, istediğiniz açıya kadar görüntüleme imkanı sunar. Duy, Wi-Fi ve akıllı telefona sahip olarak ürünü birkaç adımda kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Panoramik ampul kamera ile farklı açılardan hem derece hem de derece görüntü elde ederek istediğiniz zaman net görüntülere ulaşmanızı sağlar. Çoğu modelde 5G internet destekleme özelliği mevcuttur. İnternet hızında bir sıkıntı yaşamadan net görüntü kalitesi ile izleme sağlayabilirsiniz. Kullanılacak alana göre istediğiniz işlevleri belirleyerek ürünü seçmeniz hem ekonomik yönden hem de verim açısından olumlu sonuçlar verir. Kullanılacak alan dar ise dönüş açısı az olan, geniş ise daha fonksiyonel bir ürün tercih edebilirsiniz. Ürün ile ne kadar alanı görebilirseniz değerli eşyalarınızı koruma şansınız o kadar artar. Kullananların tecrübelerinden yararlanmak için ampul kamera yorumları sizinle paylaşılır. Yorumları inceleyerek istediğiniz ürünü seçebilirsiniz. Hem sevdiklerinizi hem de yaşam alanınızı korumak için birçok farklı fonksiyona sahip bu ürünleri satın alarak güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Ekonomik Fiyatları ile Ampul Kamera Çeşitleri

Ekonomik Fiyatları ile Ampul Kamera Çeşitleri

Ampul şeklinde üretilen kamera modelleri geniş bir kapsama alanı sunarak kablosuz şekilde çalışır. Ürünleri kurmak için duy, Wi-Fi bağlantısına ve akıllı bir telefon ya da tablete sahip olmanız yeterlidir. Akıllı ampul kamera çeşitleri, birçok farklı özellikleri ile kullanıma sunulur. Oldukça pratik kullanıma sahip olan tasarımları ile güvenliğinizi düşünülerek yeni özellikler eklenmeye devam edilir. Geçmişte sadece görüntüleri izlemek için kullanılan ürün, günümüzde video kaydetme, sesli konuşma, fotoğraf çekme gibi özellikleri ile ön plana çıkar. Neredeyse tüm ihtiyaçları karşılayan ve gün geçtikçe yeni özellikler eklenebilen oldukça işlevsel ürünler arasındadır. Özellikle dış mekanlarda kullanmak için gece net görüş özelliğine sahip kameraları tercih edebilir ve gün ışığına ihtiyaç duymadan 7/24 kesintisiz görüntüler elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ürünün derece dönüyor olması her alanı görüntülemenizi sağlar. HD görüntü kalitesi yüksek olan modelleri tercih ederek, görüntüleri detaylı inceleyebilir ve fotoğraf çekme özelliği ile şüpheli durumları kayıt altına alabilirsiniz. Oluşabilecek tehlikelere karşı önceden önlem almak için bebek odası, ev, işyeri gibi yerlerde kullanılabilen bu ürünler, artık günümüzde çiftliklerde hırsızlık olayına karşı önlem almak içinde kullanılır. Ampul kamera kullananlar güvenliğini tam anlamıyla sağlamış olur ve istedikleri her yerden kameralara erişebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlamak için ürünlerden istediğiniz kadar alarak her yerde bir duy yardımıyla kullanabilirsiniz. Ampul kamera online olarak satışa sunularak kısa sürede size ulaştırılır. Hem kullanışlı hem de kaliteli olan ürüne, ampul kamera indirim günleri ile ekonomik şekilde sahip olabilirsiniz. Ampul kamera satın al kelimesini Trendyol ile aratarak istediğiniz modele birkaç kısa işlemden sonra sahip olabilirsiniz.

° Hareketli Kafa Ampul Kamera, HD Wifi Güvenlik Kamerası, Ses ve ışık Alarmlı aktif Savunma Tavan Kamerası

Ürün açıklaması

[Kolay kurulum]: Bu ° hareketli kafa kablosuz kamera, ortak bir E27 ampul tabanı (V~V) kullanılarak kurulabilir, ardından uygulamayı indirmek için cep telefonunu kullanın ve ampul kamerasının wifi'ye bağlanmasına yardımcı olmak için uygulamayı kullanın, başka işlemler olmadan, kablolama olmadan, Tak ve çalıştır, tek bir oda için üç adım, izlemek için kurulumu tamamlamak için 10 saniye.

[Akıllı gece görüşü]: Ampul kamerası geceyi aydınlatır, akıllı tam renkli, sıradan gece görüşü-kızılötesi ışık çalışır, gece siyah beyaz bir resim/tam renkli gece görüşü olarak kabul edilir-beyaz ışık çalışır, gece tam renkli bir resim olarak kabul edilir, olarak kullanılabilir Aydınlatma / Akıllı gece görüşü-(insanlar geldiğinde ışık yanar, insanlar ayrıldığında ışık söner)

İzleme, normal gece görüşü ile tam renkli gece görüşü modu arasında otomatik olarak geçiş yapar, insanlar geldiğinde ışıklar otomatik olarak açılır, ekran otomatik olarak tam renge geçer ve insanlar otomatik olarak ışıkları kapatır, kızılötesi siyah ve beyaz, üç mod, isteğe bağlı geçiş, gerçekten süper zeki!

[Uzaktan Görüntüleme]: Kameramız uygulama aracılığıyla görüş açısını kontrol edebilir ve telekomünikasyon cihazı aracılığıyla istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde uzaktan görüntüfunduszeue.info kameralar size her zaman net bir görünüm verebilir.Kör noktalar olmadan derece görüntüleme elde etmek için kameranın görüş açısını uygulama aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

[Ağ Bağlantısı]: Bağlantının kesilmesinden korkmayın!Bağlantının kesilmesinden korkmayın!Bağlantının kesilmesinden korkmayın!Kameranın, ağ bağlantısı kesilmiş olsa bile izlenebilen kendi AP etkin noktası vardıfunduszeue.info telefonu yazılımı, kameranın AP etkin noktasını arar ve doğrudan bağlanır.

[İki yönlü ses kablosuz kamera]: Kablosuz wifi ampul kamera, uygulama aracılığıyla ailenizle konuşmanıza ve hırsızları korkutmanıza izin veren dahili mikrofon ve hoparlöre sahiptir!Mesai saatleri içinde çocuklara ve evcil hayvanlara bakmak için harika bir seçenek.

Renk: beyaz

Malzeme: ABS

Paket içeriği:

1 * Kablosuz ampul kamera

1 * Lamba tutucu

1 * Vida paketini takın

1 * İngilizce Talimatları

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şfunduszeue.info verilen ölçüm hatası +/- cm.

'daki En İyi 5 Gizli WiFi Ampul Kamera

Güvenlik, insanlar için en büyük endişelerden biridirbugün. Hırsızlık ve diğer suç faaliyetlerinden muzdarip bazı bölgelerde, asla fazla güvende olamazsınız. Bunu akılda tutarak, güvenlik kameraları bu durumlar için kullanışlı olabilir. Ancak onları dış dünyanın bilmediği bir şekilde gizlemek de aynı derecede önemlidir. Çoğu mağazaya takılan CCTV kameralarını insanların eşyalarını çalmasını engellemek için bir araç olarak görüyoruz, ancak özellikle bir ampul şeklindeki gizli WiFi odaklı kameralar, kırmızı ele geçirilmiş hırsızları yakalamakta kullanışlı olabilir. Bu kameraların birçoğu, mağazanızın veya evinizin olaylarını izlemek için akıllı telefonunuzu kullanmanızı sağlayan canlı görüntüye sahiptir.

Gizli Ampul Kamera

Beş gizli kamera hakkında konuşacağıfunduszeue.infogi bir ayarda ampul olarak gizlenebilir. Su veya nem bu kameraların iç kısımlarına zarar verebileceğinden bunlar iç mekan kullanımı için uygundur. Öyleyse bu kameralardan bazılarına göz atalım.

5 En İyi Gizli WiFi Ampul Kamera

BESDERSEC

Bu basit görünümlü bir ev ve ofisBir ampule çok benzeyen kamera, iç mekanlarınızla maskelemeyi kolaylaştırır. derece kapsama alanı sunar ve çevrenizle ilgili kuş bakışı görmenize yardımcı olur. Ayrıca, evden uzaktayken evcil hayvan monitörü olarak da kullanılabilir, uzaktayken evinize göz kulak olmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda, evde ampullerinizi değiştirmek için yeterli olmayabilen, ancak yine de bir dereceye kadar işi halledebilecek bir ışık şeklinde aydınlatmaya sahiptir.

Daha da iyisi, kameranın bir mikrofona sahip olması.ve evden uzakta olduğunuzda ve orada biriyle iletişim kurmanız gerektiğinde iki yönlü sese yardımcı olabilecek gemide konuşmacı. Fotoğraf makinesinin çevresinde hareket olduğunda sizi uyaracak bir hareket dedektörü de var. Bu, yerinde mükemmel bir güvenlik özelliğidir ve bunun gibi çoğu kamerada bulunabilir. Telefonunuz için vizör olarak kullanmanıza izin verecek, kamera için özel bir uygulama var. Bir microSD kart yuvası, pahalı bir bulut depolama aboneliği gerektirmeden daha uzun videolar kaydetmenizi sağlar.

Tüm bunlar sizi şu an Amazon'da dolara geri döndürecek. Mevcut en iyi kamera değil, ancak bu noktada, yenilmesi zor.

Baivei

Bu kameradan daha bir ampul gibi görünüyorYukarıda bahsettik, bu da evinizin veya ofisinizin iç kısımlarında gerçekten iyi olacağı anlamına gelir. İki yönlü ses ve dahili hoparlör ile birlikte gelir; evde birisiyle iletişim kurmak için idealdir (örneğin bir bebek bakıcısı). Kamera uzun aralıklarla ve döngü halinde kaydedebilir, bu da yeni kayıtlara yer açmak için eski verilerin üzerine yazacağı anlamına gelir. Ancak bu bir kaygı ise, kameraya dokunmanıza gerek kalmadan daha uzun kayıtlar aldığınızdan emin olmak için her zaman bir microSD kart ( GB'a kadar) ekleyebilirsiniz.

Telsiz bir düzenleme kullanır,evinizde veya ofisinizde herhangi bir ampul soketine yerleştirilmek için uygun. Yukarıda bahsettiğimiz uygulamada olduğu gibi, bu da iletişim kurmanıza ve kameranın bazı yönlerini kontrol etmenize izin veren ücretsiz bir uygulama sunuyor. Ayrıca kullanışlı bir güvenlik özelliği olan bir hareket dedektörü de var. Amazon'da şu anda 62 dolara satılıyor.

Antaivision

Bu tam olarak ampul şeklinde değil, daha çokSüslü dekoratif aydınlatma ekipmanları. İşlevsellik tamamen aynıdır, bu nedenle bu konuda farklı bir deneyim yaşamazsınız. İki yönlü ses, özel akıllı telefon uygulaması ve hareket dedektörü gibi standart özelliklere sahip olursunuz. Bütünleşik özellikler açısından güvenlik kameraları hemen hemen aynı.

Ünite biraz daha büyük, bu yüzden olmayabilirEn iyi kamuflaj, eğer niyetin buysa. Ancak, evinize veya ofisinize yerleştirmek için bir güvenlik kamerası arıyorsanız, bu işi kolayca halledecektir. Bu kamera, burada bahsettiğimiz diğer kameralar gibi p’de video kaydeder. Doğal veya yapay aydınlatma olmasa bile, bu ünitede bir gece görüş modu vardır ve net kayıtlar sunar.

Antaivision'ın bu kamerası size 62,99 $ mal olacak.

SDETER

Bu, sunduğumuz birkaç ürünle aynıburada belirtilen ve müşteriler için aynı özellikleri sunar. Üreticiler tekliflerini öne çıkarmak için yalnızca fiyatlamayı ve tasarımı bir dereceye kadar değiştirebilirler. Buradaki temel işlevsellik, p hızında video kaydedebiliyor, ayrıca varsayılan olarak microSD kart yuvasıyla geliyor ve GB'a kadar kartları eklemenizi sağlıyor. Kamerayı her yerden izlemenizi sağlayan özel bir akıllı telefon uygulamasının yanı sıra burada bir hareket algılayıcı var.

Kamera 2 funduszeue.infoızca evinizde veya ofisinizde daha hızlı bir Wi-Fi bağlantısı kullanıyorsanız, akılda tutulması gereken 4G ağları. Kamera derece kayıt yapabilir, bu yüzden çevresini en iyi şekilde görebilmek için birden fazla ünite almanıza gerek kalmaz. 39,99 $ 'lık kamera bu listedeki en ucuz tekliflerden biri.

Meisort

Bu bir kameranın bakmaya gelebileceği en yakınstandart bir ampul gibi. Kameraya güç sağlayan standart bir ampul prizine girer. Çalışmak için bir G Wi-Fi bağlantısı gerekir; bu, çoğu yönlendirici zaten bu standardı desteklediği için sorun olmamalıdır. Bu kamera ile gece görüşü desteği alacak, gece gündüz kullanımına ve gündüz kullanımına uygun hale getireceksiniz.

Kamera 32GB microSD kartla geliyorÜreticinin genişletilebilir depolamadan söz etmemesine rağmen. Teoride, daha büyük microSD kartlarla da iyi çalışması gerekir. Doğal olarak, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak çevrenizi izlemenizi sağlayan bir uygulama da geliyor. Bu kullanışlı Wi-Fi ampul kamera Amazon'da size 38 $ mal olacak.

Gizli Ampul Kamera


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası