hedef otel antalya / Hedef Resort & Spa Hotel Nerede, Nasıl Gidilir, Yorumlar

Hedef Otel Antalya

hedef otel antalya

Hedef Resort & Spa Hotel

Genel bilgi

Summer Garden'a yakın bir yerde konumlanan Hedef Resort Hotel Alanya açık havuz, kapalı havuz, spa merkezi ile konaklamayı sunmaktadır. Otel, Cloud Mural'a km, Konak Kervansaray Sarapsa Han'a km mesafede konumlanır.

Konum

Konaklama tesisi, kumlu bir plajın yakınındadır. Megamall AVM tesise yakındır.

Hedef Resort Hotel, Gazipasa-Alanya Havalimani havaalanına 50 km ve Bus otobüs durağına metre uzaklıktadır.

Odalar

Odalarda uydu kanallı düz ekran televizyon, uydu televizyonu, çok kanallı televizyon gibi olanakların yanı sıra saç kurutma makinesi, havlular içeren bir banyo bulunmaktadır. Odalarda ayrıca özel banyolar vardır.

Yemek ve İçecek

Konuklar kafede sabah yemeklerinin tadını çıkarabilirler. Otelde yöresel mutfağının seçkin tipik spesiyalitelerini sunan havuzbaşı restoran bulacaksınız. Diskotek barında çok çeşitli alkollü içecekler bulacaksınız.

Eğlence ve İş

Konuklar spor kulübünden, buhar banyolarından ücretsiz yararlanabilir. Otel açık havuza sahiptir ve aktif zaman geçirmek için kano, voleybol, squash sunmaktadır. Fitness dersleri, aqua fitness, aerobik dersleri sağlanmaktadır.

İnternet

Kablosuz internet bütün otelde mevcut ve ücretsizdir.

Otopark

Tesise yakın ücretsiz herkese açık otel park olanağı mevcut.

Oteldeki çalışanlar İngilizce, Almanca, Rusça, Türkçe konuşur.

Kat sayısı:   5.  Oda sayısı:  

Hedef Resort & Spa Otel

Hedef Resort Hotel, Alanya'nın Konaklı mevkiinde yer almakta olup, denize yalnızca 50 mt, barlar sokağı ve şehir merkezine 12 km uzaklıktadır. Ultra her şey dahil konsepti ile konuklarına hizmet sunan tesiste, kaliteli hizmet ana ilke kabul edilmiştir. Dünya'nın en çok talep gören lokasyonlarından biri olan Alanya'da bulunan Hedef Resort Hotel, seyahatlerinizde evinizin konforunu aratmayacaktır. Konuklarının ekstra rahatlığı düşünülerek hazırlanan odalarda, merkezi klima sistemi, uydu-TV, minibar (soft içecekler), telefon, elektronik kasa ve fön makinesi hizmeti ile tüm odalarda balkon bulunmaktadır. 5 adet restaurant, 9 adet bar, SPA ve hamam, Türk hamamı, jakuzi, sauna, buhar odası, masaj ve spor salonu ile birlikte, çeşitli aktivitelerin de bulunduğu Hedef Resort Hotel'de gün boyu konukların eğlenceli vakit geçirip, deniz-kum-güneş tatili, bir şehir gezisi ya da iş seyahati hiç fark etmez beklentilerin üzerinde unutulmaz anılarla tatillerini noktalayabilmeleri hedeflenmiştir. Ayrıca tesisin toplantı, düğün ve etkinlikler için kişilik toplantı salonu da mevcuttur. Hedef Resort Hotel, Alanya Otogarı'na 12 km, Gazipaşa Havaalanı'na 62 km, Antalya Havaalanı'na km. mesafededir.

Otel Bilgileri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası