prof dr erkan tarhan muayene ücreti / Prof. Dr. Erkan Tarhan - Ankara Kulak Burun & Boğaz - Randevu Al | funduszeue.info

Prof Dr Erkan Tarhan Muayene Ücreti

prof dr erkan tarhan muayene ücreti

ankara da prof dr. erkan tarhan a ameliyat olan arkadaşlar

Merhaba ben de 29 Ekim tarihinde ameliyat oldum. Burnumdaki kemik eğriliği ve konka büyümesi nedeni ile özellikle son 1 yıldır yaşadağım nefes alma sorunum nedeniyle ameliyat artık benim için kaçınılmaz son haline gelmişfunduszeue.info karardan çok daha önemli olan diğer bir karar ise doktor seçfunduszeue.info'da yalnızca 2 senedir yaşadağımdan ötürü doğru doktoru bulabilmek için hertürlü internet sitesi ve forumları araştırdıfunduszeue.info iyi hekimsitesinde yapılan yorumlar nedeniyle muayene olmak için Erkan Hoca'ya gitmeye karar funduszeue.info bir muayne ve sohbet havasında geçen bilgilendirme süreci sonunda,kapıdan çıkar çıkmaz eşim de ben de doğru hekimi bulduğumuza emindik.İşlerim nedeni ile 1 ay sonrasına ameliyat tarihini belirledik. Bu süreç içerisinde ben kimi zaman elimde onlarca sorunun olduğu bir listeyle,kimi zamanda eyvah grip oluyorum endişesiyle Erkan Hoca'nın kapısını çaldım. Her seferinde tüm samimiyetiyle ve memnuniyetle sorularımı yanıtladı,endişelerimi funduszeue.info nedenle inanılmaz rahat bir şekilde ameliyata girdim ve aynı şekilde çıktıfunduszeue.info bir burnum ve yapılan birçok işlem olmasına rağmen, ameliyatı ve sonrasındaki süreci ağrısız,kanamasız sorunsuz bir şekilde atlattm. Sonuç ise öncelikle tamamiyle rahat nefes alabildiğim ve birbirinin aynı olan değil bana özel doğal bir burna sahibim. Ayrıca burun alçımın çıkarıldığı gün bandaj yapıldıktan sonra eve giderken yol sormak için yanıma gelen kişinin de kbb doktoru çıkması,"rinoplasti ameliyatınızı kim yaptıysa çok güzel olmuş" demesi beni daha da mutlu etti. Tüm emeği,yakınlığı, mesleğine duyduğu saygı ve sevgisi nedeniyle Erkan Hoca takdiri hak ediyor.

 

Prof. Dr. Erkan Tarhan

Prof. Dr. Erkan Tarhan

’de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. TC Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği’ndeki uzmanlık eğitimini, yılında tamamladı. yılında eğitici olarak, başasistan kadrosu ile TC Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği’ne atandı. yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, KBB Anabilim Dalı’nda göreve başladı. Başkent Üniversitesi’nde öğretim görevlisi, yardımcı doçent ve doçent olarak yılına dek akademik ve mesleki faaliyetlerde bulundu. yılında İstanbul Memorial Hastanesi’nde başlayan özel tababet hayatına Ankara LHH’de devam etti. yılında akademik kariyerini sürdürmek üzere Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalında göreve başladı. Bu kurumda ‘Profesör’ ünvan ve yetkilerini aldı. yılında Tıpta Uzmanlık Kurulunun kararıyla “Ağız Yüz ve Çene Cerrahisi” alanında uzmanlık belgesi alan Prof. Dr. Erkan Tarhan, deneyimlerini hastalarıyla özel muayenehanesinde paylaşmakta ve ameliyatlarını Ankara’da bazı özel hastanelerde yapmaktadır.

Prof. Dr. Erkan Tarhan

Prof. Dr. Erkan TARHAN,  yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlköğretimini Ankara’da, lise eğitimini ise İskenderun Demir Çelik Lisesi' nde tamamlamasının ardından  yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi' nde tıp eğitimine başladı.  yılında mezun olarak tıp doktoru unvanını aldı.

Prof. Dr. Erkan TARHAN, Kulak, Burun, Boğaz Hastalıkları üzerine olan uzmanlık eğitimini TC Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği’nde yılında tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. yılına kadar mecburi hizmetini yerine getirmek için Mardin'de görev aldı. Bu süreçte verdiği hizmetlerden dolayı takdirname ile onurlandırıldı.

Prof. Dr. Erkan TARHAN,  yılında eğitici olarak, başasistan kadrosu ile TC Sağlık Bakanlığı Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği’ne atandı ve bu süreçte cerrahi alanında yoğun tecrübe kazandı. Akademik kariyerine devam etme kararı alan Prof. Dr. Erkan TARHAN yılında Ankara'da Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı’nda görev almaya başladı ve yılına kadar önce öğretim görevlisi, ardından yardımcı doçent ve doçent unvanlarıyla yoğun akademik ve mesleki faaliyetler yürüttü. 

yılında TC Yüksek Öğretim Kurumuna bağlı, Üniversiteler Arası Kurul tarafından gerçekleştirilen sınavda başarılı oldu ve KBB bilim alanında doçent unvan ve yetkisini kazandı. Başkent Üniversitesinde ağırlıklı olarak Rinoloji ve Fasial Plastik Cerrahi alanlarında çalışmalarını sürdürdü. 

Prof. Dr. Erkan TARHAN, yılında İstanbul Memorial Hastanesi'nde ve ardından Ankara LHH’de hastalarına hizmet vermeye vaşladı. yılında ise akademik kariyerini sürdürmek üzere Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalında, Lefkoşa’da göreve başladı. Burada profesör unvanını alan Prof. Dr. Erkan TARHAN, YDU'de Tıp Fakültesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Dönem 3 Koordinatör Yardımcılığı, JCI İlaç Kurulu Başkanlığı, KBB Anabilim Dalı Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürüttü. Ayrıca Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi'nin  yayın koordinatörlüğü görevini de üstlendi. Bunun yanı sıra  ile  yılları  arasında Özel İlgi Göz-KBB Merkezi'nde deneyimlerini hastalarıyla paylaştı.

Prof. Dr. Erkan TARHAN, halen sadece özel muayenehanesinde hastalarına bakmakta ve ameliyatlarını Ankara’nın seçkin özel hastanelerinde gerçekleştirmektedir.

Başkent Üniversitesi Araştırma Kurulunca projelendirilmiş ve tamamlanmış 11 projesi vardır. Uluslararası indekslerce taranan dergilerde 15 yurtdışı yayını, ulusal dergilerde yayımlanmış 24 yurtiçi makalesi bulunmaktadır.  Prof. Dr. Erkan Tarhan’ın çok sayıda yurt dışı ve yurt içinde sunulmuş ve yayımlanmış bildirisi mevcuttur. Uluslararası yayınları, yurt dışı indekslere giren dergilerde 80’in üzerinde atıf almıştır.

Prof. Dr. Erkan TARHAN, eğitici kimliği ile yılından beri Üniversitelerin Tıp Fakültelerinde çok sayıda teorik ve pratik dersler vermekte, Tıp Eğitimine aktif katkıda bulunmaktadır. Ayrıca yılından beri birçok KBB asistanının yetişmesine destek vermiştir. Mesleki hayatında çok sayıda mesleki, kadavra ve cerrahi kurslara katılarak sertifikalar alan Dr. E. Tarhan ’ün üzerinde Bilimsel Toplantı ve Kongreye katılmıştır. Birçok panele ve toplantıya konuşmacı ve oturum başkanı olarak katılmış, çeşitli cerrahi ve mesleki kurslar vermiştir. 3 uluslararası dergide veçeşitli ulusal dergilerde hakemlik görevini sürdüren Dr. Tarhan’ın bilimsel kitaplarda bölüm yazarlıkları ve çevirileri de mevcuttur.

İyi derece İngilizce bilen, Prof. Dr. Tarhan ağılıklı olarak burun ve yüz estetik cerrahisi ve kulak cerrahisi alanlarında yoğun ameliyatlar yapmaktadır.

Prof. Dr. A. Prof. Dr. Erkan TARHAN ileri düzey açık deniz dalgıcıdır ve dalışa bağlı KBB problemleriyle de ilgilenmektedir.

E-randevu

e randevu duyuuruu banner

Ameliyat Öncesi Değerlendirme Polikliniği

1

Kanın Yolculuğu

duyuru

yılı 2 dönem Hekimler için Hemodiyaliz Sertifikasyon Eğitim Programı

Dokuz Eylul Universitesi Yili 2. Donem Diyaliz Egitim Programi page

8 EYLÜL ELDE NE VAR?

hemsirelik duyuru

Merhabalar. Yarın gerçekleştireceğimiz etkinliğimizin afişini sizlerle paylaşıyorum. Tüm Hemşirelerimiz davetlidir. Sevgiler 

Zoom Katılım Linki: funduszeue.info?pwd=dEROV3Qwa3hkemJiUkVQdnR2ZnBhUT09 

Meeting ID:     Passcode:

 

Hemodiyaliz Resertifikasyon Sınav Sonuçları

ResertifikasyonSinavSonuçlariHakkk

Pediatri Günleri

Karbonmonoksit Zehirlenmesi ve Alınması Gereken Önlemler

KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMESİ ve ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER

Ülkemizde bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden soba, şofben, baca zehirlenmeleri hemen her yıl kış aylarında özellikle alçak basınçlı havalarda tehlikeli boyutlara ulaşmaktadır. Güneybatıdan esen bir rüzgâr olan “lodos” nedeniyle her yıl onlarca kişi özellikle sobadan olmak üzere sızan karbon monoksit gazı ile zehirlenmektedir.
Karbon monoksit renksiz, tatsız, kokusuz, yanıcı zehirli bir gazdır. Vücuda solunum yolu ile girer ve doğrudan kana geçerek oksijen alımını engeller zehirlenme ve ölüme neden olur. Havagazı, kömür vb. ısıtma amacıyla kullanılan her tür soba ve ocakta yanma sırasında oluşur. Karbon monoksit zehirlenmeleri sıklıkla; kapalı ortamlarda açık ocaklar, bacası çekmeyen soba, şofben, bacasız gaz sobalarında yakıtın iyi yanmaması nedeni ile meydana gelir. Karbon monoksitle meydana gelen zehirlenmelerde kısa süre içerisinde tıbbi müdahale yapılmazsa, zehirlenmeler ölümle sonuçlanabilir.

Soba ve Bacalarla İlgili Uyulması Gereken Kurallar
• Kullanılan her türlü ısıtma cihazının kalite belgesine sahip olup olmadığına, garantilerine ve garanti sürelerine dikkat edilmeli,
• Kullanılan yakıtın standartlara uygunluğu kontrol edilmeli, izin belgesi olmayan satıcılardan kömür alınmamalı,
• Aşırı doldurulan sobanın duman yolu daralacağı, soba içinde düzensiz ısı dağılımı nedeniyle de baca çekişi zayıflayacağı için soba yakılırken aşırı doldurulmamasına dikkat edilmeli,
• Sönmekte olan sobaya asla tutuşması güç yakıtlar konulmamalı, yakıt yavaş yavaş ilave edilmeli, yatmadan önce sobaya kesinlikle yakıt konulmamalı,
• İyi ısınmayan ve alttan yakılan kömür sobalarında karbon monoksit zehirlenmesi riski artacağından soba tutuşturulurken yakıtın üstten yanması sağlanmalı,
• Özellikle alçak basınçlı lodoslu havalarda ölüm olaylarında artış görüldüğü için eğer bacalar standartlara uygun değilse alçak basınçlı havalarda soba yakılmamalı, yakılması zorunlu ise gece yatarken mutlaka tam olarak söndürülmeli,
• Soba borularının birbiriyle birleştirilmesinde hava ve baca gazı sızdırmazlığı sağlanmalı,
• Sobanın bulunduğu yer sürekli havalandırılmalı,
• Bacalar standartlara uygun ve yalıtımlı olmalı, düzenli olarak temizletilmeli,
• Dumanın geri tepmesini önlemek için bacaların en üst noktasının çatının en üst noktasından 1m. daha yüksekte olması sağlanmalı ve baca şapkası mutlaka takılmalı,
• Binaların Yangından Korunması yönündeki mevzuat hükümlerine uyulmasına özen gösterilmelidir.

Şofben Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar
• Alınan cihazın kalite belgesi ve garantilerine dikkat edilmeli,
• Şofben mutlaka bacaya bağlanmalı, baca bağlantısı olmayan (bina aydınlığına v.b. bağlı) şofben asla çalıştırılmamalı,
• Şofbenin monte edileceği mekân yeterli büyüklükte olmalı, şofben mümkünse banyo yerine balkona veya başka bir havadar mekâna takılmalı, şofbenin montajı mutlaka yetkili servis tarafından yapılmalı,
• Şofben zehirlenmeleri genellikle gaz kaçaklarından değil, yeterli havalandırma yapılmayan yerlerde yetersiz hava ve yetersiz yanma sonucunda oksijen oranının düşmesi ve karbonmonoksit oranının yükselmesiyle gerçekleştiği için şofbenin kullanıldığı yere sürekli temiz hava girmesi sağlanmalı,
• Bacalar yatak odalarından, merdiven sahanlığından, bina girişlerinden, havalandırma boşluklarından, çatı arasından, banyo ve tuvaletten geçirilmemeli,
• Konutlarda gaz kaçaklarına karşı uygun yerde detektör bulundurulmalı,
• Şofbende gaz kaçağı hissedildiğinde: Öncelikle gaz vanası ve tüp dedantörü kapatılmalı, elektrik düğmeleri açılmamalı açıksa hemen kapatılmalı, kibrit - çakmak gibi alev ve kıvılcım çıkartabilecek hiçbir işlem yapılmamalı, pencereler karşılıklı açılarak ortam havalandırılmalı, hızla gaz şirketi yetkilisi veya şofben servisi aranmalıdır.

Lodos Süresince Dikkat Edilecek Hususlar
• Lodos esintisinin etkili olduğu süre boyunca gerekmedikçe soba yakılmamalıdır.
• Yanmakta olan soba yatmadan evvel mutlak surette söndürülmelidir.
• Bina yanlarında veya çatı saçak altlarında yürümemeye veya durmamaya özen gösterilmelidir.
• Kopan, sarkan ve yere düşen elektrik hatlarına ve kablolarına yaklaşmayınız ve bu gibi durumları no'lu telefondan Elektrik Arıza Servisi'ne bildirilmelidir.
• Çökme veya yangın tehlikesinin bulunduğu durumlarda derhal no'lu telefondan İtfaiye Servisi'ni aranmalıdır.
• Ortaya çıkabilecek acil sağlık sorunlarında derhal no'lu telefondan Acil Yardım Servisi aranmalıdır.
• Doğalgaz Şebekesi ile ilgili ortaya çıkabilecek sorunlarda no'lu telefondan Doğalgaz Arıza Servisi aranmalıdır.

 

Doğru Soba Kullanımı İle İlgili Bilgiler
SOBA KURULURKEN;

- Öncelikli olarak baca temizlenmiş olmalıdır. Bacanın açık olduğu-çekişi, küçük bir ayna ile ve kâğıt parçası yakılarak kontrol edilebilir.

- Soba oda içerisinde bacaya yakın bir yere devrilmeyecek şekilde yerleşti¬rilmelidir.

- Soba boruları duvara en az 50 cm en fazla 1,5 metre uzaklıkta olmalı ve fazla dirsek ve borudan kaçınılarak ( en fazla iki dirsek) bacaya bağlanmalıdır.

- Soba boruları ile dirsek ek yerleri ve baca girişi yanmaz alüminyum bantla bantlanarak sızdırmazlık arttırılabilir.

- Soba borularının uç kısımları baca deliğine fazla sokulup baca tıkanmasına neden olunmamalıdır.

- Soba ile duvar arasına konulacak ısıyı yansıtan bir levha; odanın daha iyi ısınmasını sağlayacaktır.


SOBALARIMIZI BAĞLADIĞIMIZ BACALAR;

1


- Mümkünse bağımsız olmalı, başka dairelerle ortak kullanılmamalı; yani aynı bacaya başka soba, şofben gibi cihazlar bağlanmamalı,

- Bina çatısının en yüksek noktasından en az cm yukarıda ve 3 metre uzağında olmalı, en yakın binaya en az 6 metre uzaklıkta olmalı,

- Üzeri iyi sıvanmış olmalı, yarık ya da çatlak bulunmamalı; iç yüzeyi ise mümkün olduğunca pürüzsüz olmalı,

- Üzerinde kar sularının, yağmur sularının ve kuşların girişini engellemek için başlık olmalı,

- Yılda en az bir kez temizletilmelidir.


SOBA YAKARKEN;
Sobalarda kömürü yakarken en üst verimi sağlayabilmek için üstten yakma tekniği kullanılmalıdır. Kömür bu şekilde yakıldığında içerisinde bulunan uçucu ve yanıcı gazlar da soba içerisinde yanmakta ve böylelikle daha fazla ısı alınmakta, bacadan atılan gaz ve duman azalmakta ve soba boruları ve bacalar daha geç kurumlanmaktadır. Düzgün uygulanan üstten yakma tekniği karbon monoksit gazından zehirlenme riskini en aza indirmektedir.

- Kömürü kullanmadan gün önce torba ağzını açıp, havalanıp kurumasını sağlayın. Soba da daha verimli yanacaktır.

- Sobanın içerisine 2/3 oranında kömür doldurun.

- Kömürün üzerine tahta parçaları koyarak tutuşturun, güç yakıtları kullanmamaya özen gösterin.

- Kömür tutuşturulurken sobanın alt ve üst hava kapakları açık olmalıdır.

- Tutuşmadan sonra üst hava kapağı kapatılıp alt kapaktan hava girişi ayarlanmalıdır.

- Soba yanarken alt hava kapağı ve baca çıkısında bulunan duman kelebeği mutlaka açık olmalıdır.

- Üstten yakılan sobaya sonradan kömür ilavesi kesinlikle yapılmamalıdır; yanma kötüleşeceğinden zehirli karbon monoksit gazı çıkışı artacaktır.

- Soba söndükten sonra kömür doldurulmalı, ya da kovalı sobalarda yeni kova koyulup üstten yakılmalıdır.

- Mümkünse yatarken soba söndürülmeli ya da alt hava girişi ve duman kelebeği açık bırakılmalıdır.

- Tam sönmemiş soba kovaları, karbon monoksit zehirlenmelerine neden olmaması için evin içinde tutulmamalıdır.

 

  • Karbonmonoksit Zehirlenmeleri Baca Kurulumu ile ilgili Film (AltYazı) 

funduszeue.info

 

  • Karbonmonoksit Zehirlenmeleri Baca Kurulumu ile ilgili Film (HSGMTV)

funduszeue.info

 

  • Karbonmonoksit Zehirlenmeleri Baca Kurulumu ile ilgili Film 2. Parca

funduszeue.info

 

  • HSGM Çevre Sağlığı Daire Başkanlığı’nın Karbonmonoksit Zehirlenmeleri ile ilgili web sitesi linki

funduszeue.info

 

Adli Mikrobiyoloji ve Biyolojik Savunma Laboratuvarı (AMBSL)

Sayfa yapım aşamasındadır.

 

HASTANEMİZDE UZAKTAN GÖRÜŞME RANDEVUSU

banne

MESAİ DIŞI ÖĞRETİM ÜYESİ MUAYENESİ

 

 

     ANABİLİM DALI

         ÖĞRETİM ÜYESİ

 ANESTEZİ ve REANİMASYON A.D

 ()  28 01

Prof. Dr. Çimen OLGUNER

Prof. Dr. Leyla İYİLİKÇİ KARAOĞLAN

Prof. Dr. Sevda ÖZKARDEŞLER ÖZGÜL

Prof. Dr. Volkan HANCI

Doç. Dr. Yüksel ERKİN  (AĞRI ÜNİTESİ - ALGOLOJİ)

 

 BEYİN ve SİNİR CERRAHİSİ A.D

 ()  33 01

Prof. Dr. R. Serhat ERBAYRAKTAR

Prof. Dr. Burak SADE

Prof. Dr. Ercan ÖZER

Doç. Dr. H. Selim KARABEKİR

Doç. Dr. Hülagü KAPTAN

Doç. Dr. Murat YILMAZ

Doç. Dr. Orhan KALEMCİ

Doç. Dr. Ceren KIZMAZOĞLU

 ÇOCUK CERRAHİSİ A.D 

 ()  30 01

Prof. Dr. Faika Gülce HAKGÜDER

Prof. Dr. Miraç Feyza AKGÜR

Prof. Dr. Mustafa OLGUNER

Prof. Dr. Oğuz ATEŞ

Dr. Öğr. Üyesi Oktay ULUSOY

 

 ÇOCUK SAĞLIĞI ve HASTALIKLARI A.D

 ()  60 01 - 60 02

   Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Prof. Dr. Murat DUMAN

Prof. Dr. Şevket Erbil ÜNSAL

Prof. Dr. Serpil Uğur BAYSAL

Doç. Dr. Osman Tolga İNCE

Doç. Dr. Emel ULUSOY

     Çocuk Endokrinolojik ve Metabolizma Hastalıkları

Prof. Dr. Ayhan ABACI 

Prof. Dr. Ece BÖBER

Doç. Dr. Korcan DEMİR

   Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları

Prof. Dr. Nurşen BELET

   Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi

Prof. Dr. Hale ÖREN

Prof. Dr. Şebnem YILMAZ

Prof. Dr. Dilek İNCE

Prof. Dr.  Özlem Tüfekçi

Doç. Dr. R. Emre ÇEÇEN

Dr. Öğr. Üyesi Deniz KIZMAZOĞLU

   Çocuk Kardiyolojisi

Doç. Dr. Mustafa KIR

   Çocuk Nefrolojisi

Prof. Dr. Salih Kavukçu

Prof. Dr. Alper SOYLU

Doç. Dr. Meral TORUN BAYRAM

   Çocuk Nörolojisi

Prof. Dr. Adem AYDIN

Prof. Dr. Ayşe Semra HIZ

Prof. Dr. Uluç YİŞ

  Çocuk Romatolojisi

Prof. Dr. Şevket Erbil ÜNSAL

Doç. Dr. Balahan MAKAY

 

   Çocuk Neonatoloji

 Doç. Dr. Funda ERDOĞAN

 

 

 

 ÇOCUK ve ERGEN RUH SAĞLIĞI A.D

 ()  35 51

Prof. Dr. Aynur AKAY

Prof. Dr. Neslihan İNAL EMİROĞLU

Doç. Dr. Burak BAYKARA

Doç. Dr. Burcu Serim DEMİRGÖREN

Doç. Dr. Sevay ALŞEN GÜNEY

 DERİ ve ZÜHREVİ HASTALIKLAR A.D

 ()  38 51

Prof. Dr. Sevgi AKARSU

Prof. Dr. Şebnem AKTAN

Prof. Dr. Turna İLKNUR

Prof. Dr. Emel ÇALIKOĞLU

Doç. Dr. Özlem ÖZBAĞÇIVAN

 ENDOKRİNOLOJİ ve METABOLİZMA B.D

 () 37 50

Prof. Dr. Abdullah Serkan YENER

Prof. Dr. Fırat BAYRAKTAR

 ENFEKSİYON HASTALIKLARI A.D

 ()  43 01

Prof. Dr. Vildan AVKAN OĞUZ

Doç. Dr. Ziya KURUÜZÜM

Dr. Öğr. Üyesi Sema Alp ÇAVUŞ

Dr. Öğr. Üyesi Oya Özlem Eren KUTSOYLU

Dr. Öğr. Üyesi Arzu Nazlı ZEKA

Dr. Öğr. Üyesi Muammer ÇELİK

 FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON A.D

 ()  39 51

Prof. Dr. Selmin GÜLBAHAR

Prof. Dr. Özlem EL

Prof. Dr. M. Özlen PEKER

Prof. Dr. Çiğdem BİRCAN

Prof. Dr. Elif AKALIN

Prof. Dr. E. Özlem ŞENOCAK

Doç. Dr. Ebru ŞAHİN

Doç. Dr. Banun DİLEK

Doç. Dr. Ramazan Kızıl

Dr. Öğr. Üyesi Nihan Erdinç GÜNDÜZ

 GASTROENTEROLOJİ B.D 

 ()  37 99

Prof. Dr. Ender Berat ELLİDOKUZ

Prof. Dr. Hale AKPINAR

Prof. Dr. Mesut AKARSU

Prof. Dr. Müjde SOYTÜRK

Doç. Dr. Göksel BENGİ

 GENEL CERRAHİ A.D

 ()  29 01

Prof. Dr. Ali İbrahim SEVİNÇ

Prof. Dr. Koray ATİLA

Prof. Dr. Selman SÖKMEN

Prof. Dr. Seymen BORA

Doç. Dr. Z. Serhan DERİCİ

Doç. Dr. Tufan EGELİ

Doç. Dr. Cihan AĞALAR

Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Özkan AKSOY

 GERİATRİ B.D

 ()  43 41

Prof. Dr. Ahmet Turan IŞIK

Doç. Dr. Derya KAYA

 GÖĞÜS CERRAHİSİ A.D

 ()  32 21

Prof. Dr. Nezih ÖZDEMİR

Prof. Dr. Aydın ŞANLI

Doç. Dr. Volkan KARAÇAM

 GÖĞÜS HASTALIKLARI A.D 

 ()  38 01

Prof. Dr. B. Oya İTİL

Prof. Dr. Can SEVİNÇ

Doç. Dr. Kemal Can TERTEMİZ

Doç. Dr. Aylin ÖZGEN ALPAYDIN

Doç. Dr. Begüm ERGAN

Dr. Öğr. Üyesi Gökçen ÖMEROĞLU ŞİMŞEK

 

 GÖZ HASTALIKLARI A.D

 ()  30 51

Prof. Dr. Ali Osman SAATÇİ

Prof. Dr. Aylin YAMAN

Prof. Dr. Nilüfer KOÇAK

Prof. Dr. Üzeyir GÜNENÇ

Prof. Dr. Zeynep ÖZBEK

Prof. Dr. Meltem Fatma SÖYLEV BAJİN

Doç. Dr. Gül ARIKAN

Doç. Dr. Ziya AYHAN

Doç. Dr. Mahmut KAYA

 

 KADIN HASTALIKLARI ve DOĞUM A.D

 ()  31 01

Prof. Dr. Murat CELİLOĞLU

Prof. Dr. Ömer Erbil DOĞAN

Prof. Dr. Sabahattin ALTUNYURT

Prof. Dr. Mehmet GÜNEY

Doç. Dr. H. Bahadır SAATLİ

Doç. Dr. R. Emre OKYAY

Doç. Dr. Sefa KURT

Dr. Öğr. Üyesi Erkan ÇAĞLIYAN

 

 KALP ve DAMAR CERRAHİSİ A.D

 ()  32 01

Prof. Dr. Abidin Cenk ERDAL

Prof. Dr. Dündar ÖZALP KARABAY

Prof. Dr. Erdem Erinç SİLİSTRELİ

Prof. Dr. Hüdai ÇATALYÜREK

Prof. Dr. Öztekin OTO

Prof. Dr. Serdar BAYRAK

Dr. Öğr. Üyesi Tuğra GENÇPINAR

 KARDİYOLOJİ A.D

 ()  41 01

Prof. Dr. A. Oktay ERGENE

Prof. Dr. Bahri AKDENİZ

Prof. Dr. Özhan GÖLDELİ

Prof. Dr. Mehmet Birhan YILMAZ

Prof. Dr. Emin Evren ÖZCAN

Doç. Dr. Hüseyin DURSUN

Doç. Dr. Ebru ÖZPELİT

Dr.  Öğr. Üyesi Bihter ŞENTÜRK

Dr.  Öğr. Üyesi Ayşe Çolak

Dr.  Öğr. Üyesi Mehmet KIŞ

Dr.  Öğr. Üyesi Oğuzhan Ekrem TURAN

 KULAK, BURUN ve BOĞAZ HASTALIKLARI A.D

 ()  32 51

Prof. Dr. Ahmet Ömer İKİZ

Prof. Dr. Semih SÜTAY

Prof. Dr. Taner Kemal ERDAĞ

Doç. Dr. Yüksel OLGUN

Doç. Dr. Aslı ÇAKIR ÇETİN

 NEFROLOJİ B.D

 ()  37 66

Prof. Dr. Caner ÇAVDAR

Doç. Dr. Serpil Müge DEĞER

 NÖROLOJİ A.D

 ()  40 51

Prof. Dr. Ahmet Ali GENÇ

Prof. Dr. Barış BAKLAN

Prof. Dr. Berril ÇOLAKOĞLU

Prof. Dr. Erdem YAKA

Prof. Dr. İbrahim ÖZTURA

Prof. Dr. İhsan Şükrü ŞENGÜN

Prof. Dr. Kürşad KUTLUK

Prof. Dr. Raif ÇAKMUR

Prof. Dr. Serkan ÖZAKBAŞ

Prof. Dr. Vesile ÖZTÜRK

Dr. Öğr. Üyesi Didem ÖZ

 NÜKLEER TIP A.D

 () 2 51

Prof. Dr. Recep BEKİŞ

Doç. Dr. Özhan ÖZDOĞAN

Dr. Öğr. Üyesi Nazlı Pınar KARAHAN ŞEN

 ORTOPEDİ ve TRAVMATOLOJİ A.D

 ()  33 51

Prof. Dr. Haluk BERK

Prof. Dr. Hasan HAVITÇIOĞLU

Prof. Dr. M. Can KOŞAY

Prof. Dr. Mehmet ERDURAN

Prof. Dr. Vasfi KARATOSUN

Doç. Dr. Ahmet KARAKAŞLI

Doç. Dr. Onur HAPA

Doç. Dr. Onur BAŞÇI

 

 RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI A.D

 ()  41 51

Prof. Dr. Berna Binnur AKDEDE

Prof. Dr. Beyazıt YEMEZ

Prof. Dr. Hasan Can CİMİLLİ

Doç. Dr. İbrahim Emre BORA

Doç. Dr. İbrahim Tolga BİNBAY

 ROMATOLOJİ B.D

 () 37 21

Prof. Dr. A. Merih BİRLİK

Prof. Dr. Fatoş ÖNEN

Prof. Dr. İsmail SARI

Dr. Öğr. Üyesi Gerçek CAN

 SPOR HEKİMLİĞİ A.D

 ()  26 50

 Dr. Öğr. Üyesi Oğuz YÜKSEL

 TIBBİ ONKOLOJİ A.D

 ()  48 01

Prof. Dr. Aziz KARAOĞLU

Prof. Dr. Binnaz DEMİRKAN

Doç. Dr. İlkay Tuğba ÜNEK

Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Salih SEMİZ

 ÜROLOJİ A.D

 ()  34 51

Prof. Dr. Ahmet Adil ESEN

Prof. Dr. Aykut KEFİ

Prof. Dr. Güven ASLAN

Prof. Dr. İlhan ÇELEBİ

Prof. Dr. Mehmet Uğur MUNGAN

Doç. Dr. Ozan Bozkurt

Dr. Öğr. Üyesi Volkan ŞEN

Öğretim Üyesi Randevu Sistemi Anabilim Dalı Telefon Numaraları

 

 

     ANABİLİM DALI

          TELEFON NUMARASI

                             ()

 ADLİ TIP A.D  28 51
 ANESTEZİ ve REANİMASYON A.D  28 01
 BEYİN ve SİNİR CERRAHİSİ A.D  33 01
 ÇOCUK CERRAHİSİ A.D  30 01
 ÇOCUK SAĞLIĞI ve HASTALIKLARI A.D  60 01 - 60 02
 ÇOCUK ve ERGEN RUH SAĞLIĞI A.D  35 51
 DERİ ve ZÜHREVİ HASTALIKLAR A.D  38 51
 ENFEKSİYON HASTALIKLARI A.D  43 01
 FİZİK TEDAVİ ve REHABİLİTASYON A.D  39 51
 GASTROENTEROLOJİ B.D  37 99
 GENEL CERRAHİ A.D  29 01
 GERİATRİ B.D  43 41
 GÖĞÜS CERRAHİSİ A.D  32 21
 GÖĞÜS HASTALIKLARI A.D
  38 01
 GÖZ HASTALIKLARI A.D  30 51
 GETAT   98 35
 KADIN HASTALIKLARI ve DOĞUM A.D  31 01
 KALP ve DAMAR CERRAHİSİ A.D  32 01
 KARDİYOLOJİ A.D  41 01
 KULAK, BURUN ve BOĞAZ HASTALIKLARI A.D  32 51
 NEFROLOJİ B.D  37 66
 NÖROLOJİ A.D  40 51
 ORTOPEDİ ve TRAVMATOLOJİ A.D  33 51
 RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI A.D  41 51
 ROMATOLOJİ B.D
  37 21
 SPOR HEKİMLİĞİ A.D  26 50
 TIBBİ ONKOLOJİ B.D  48 01
 ÜROLOJİ A.D  34 51

SAĞLIKÇI KARTI HAKKINDA

DEÜ HASTANESİ’NDE YANGIN TATBİKATI

DEÜ Hastanesi Afet Planlaması (HAP) bünyesinde ameliyathanede çıkan yangın sonucu hastaların ve personelin tahliye tatbikatı yapılmıştır.

 

IMG WA

 

IMG WA

IMG WA

 

arac

IMG WA

 

IMG WA

EKİM EMZİRME HAFTASI

2

NEFROLOJİ BİLİM DALI RESERTİFİKASYON SINAV TARİHİ

Nefroloji Resertifikasyon

COVID ÜÇÜNCÜ DOZ AŞI UYGULAMASI

duyuru

duyuru düzenli

-HASTANE BAŞHEKİMLİĞİ BASIN AÇIKLAMASIDIR-

               Öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Nüket GÖÇMEN KARABEKİR’ in, DEÜ ve DEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğine yönelik olarak, bazı basın organlarında yer alan beyanları neticesinde, aşağıdaki açıklamaları yapma zarureti doğmuştur.

              Basın organlarında yer alan “Akupunktur Polikliniğinin”, Prof. Dr. Mete EDİZER döneminde, başhekim olarak görev yaptığı süre de dahil, emekli olduğu ana kadar faaliyette bulunduğu, herkes gibi, idaremizin de bildiği bir gerçektir. O tarihten itibaren devam eden poliklinik hizmeti, yaşadığımız Covid pandemi sürecinde diğer pek çok poliklinikler gibi durdurulmuştur. Bu dönem içerisinde tüm polikliniklerimizde yapılması planlanan iyileştirme ve geliştirme çalışmalarımız kapsamında yaptığımız araştırmalar sonucu bu poliklinikle ilgili bilgi ve belgeler de araştırılmıştır. Ancak, akupunktur polikliniği hizmetinin uygulama merkezi olabilmesi için Sağlık Bakanlığımız Getat Uygulama ve Araştırma Merkezleri Yönetmeliğine göre yasal süreçleri tamamlayarak yetki belgesi almadığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, bu hizmet geçici olarak durdurulmak zorunda kalınmıştır. Konuyla ilgili olarak, Prof. Dr. Nüket GÖÇMEN KARABEKİR’e durumu bildiren yazı yazılmıştır. Ancak, Prof. Dr. Nüket GÖÇMEN KARABEKİR, defaatle mevzubahis yazıyı tebellüğ etmekten imtina etmiştir. Bu arada, Sağlık Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü’nün tarihli yazısında, İl Sağlık Müdürlüğünce adı geçen hekim ve hastanemiz adına “akupuntur yetki belgesi” nin düzenlenmediği de doğrulanmıştır.

              Prof. Dr. Nüket GÖÇMEN KARABEKİR sertifikasının olduğunu bildirse de, kanunun emredici hükümleri gereği, akupunktur uygulamasının yapılabilmesi için Sağlık Bakanlığı’ndan alınması gereken uygulama merkezi ruhsatlandırması bulunmamaktadır. Kurumumuzda bulunmayan ve idarecilerin yaptığı araştırmalar sonucunda, böyle bir belgenin olmadığı çok yakın zamanda tespit edilebilmiştir. Gayet tabiidir ki, uzun zamandan bu yana klinik hizmeti veren merkezlerin işleyişi konusunda, herhangi bir şüphe yaşanması olağan değildir. Zira, bu poliklinik, eski başhekimlerden Prof. Dr. Mete EDİZER tarafından açılmıştır. Ve ruhsatsız olma ihtimali dahi son gelişmelere kadar düşünülmemiştir. Ancak son 1 yıldır yaşanan Covid Pandemisi hergün yeni ihtiyaçlar doğurmakta ve idare çok dinamik bir süreç yönetmektedir. İhtiyaçlar doğrultusunda sadece poliklinikler değil tüm hastane birimlerinde değişiklikler yapılmaktadır. Bahsi geçen poliklinik de hastanemiz “Enfeksiyon ve Klinik Mikrobiyoloji AD’nın talebi ile acil ihtiyaç duyulan “Enfeksiyon Hastalıkları Aşı Merkezi’ açılmak üzere planlanmıştır. Bu uygulamalarda hasta mağduriyeti değil, tam aksine toplum sağlığı ve ihtiyaçların karşılanması hedeflenmektedir.

              Öte yandan, Prof. Dr. Nüket GÖÇMEN KARABEKİR’in basında yer alan haberlerde ileri sürdüğü hususlar gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisi DEÜ Tıp Fakültesi Anatomi AD. Öğretim Üyesi olup, halen bu Anabilim Dalında asli görevini yürütmektedir. Bu nedenle, basında yer alan, “… mesleğinin elinden alındığı “ iddiası gerçek dışıdır. Aynı şekilde, “kişisel eşyalarına ulaşamadığı ..” iddiası da gerçek dışıdır. Zaten poliklinikler alanında bulunan bu oda akupunktur polikliniği olarak haftada bir gün kullanılmaktadır. Herhangi bir hekime özel tahsis edilen bir oda değildir. funduszeue.info Karabekir’e akupunktur polikliniğine girerek bahsettiği özel eşyalarını alabileceği söylenmiş ancak almaktan imtina etmiştir. Odada akupunktur iğneleri dışında bir eşya olmadığı da tutanaklarla sabittir.

             Dokuz Eylül Üniversitesi ve DEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin kurumsal kimliğini hedef alan beyanlar ve yine ileri sürülen gerçek dışı iddialar nedeniyle, ilgili hakkında idari ve hukuki süreç başlatılmıştır. DEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanemizde, şimdiye değin olduğu gibi, güçlü bir sağlık ordusu ile, tüm faaliyetlerimiz kesintisiz bir şekilde devam etmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

COVID İKİNCİ DOZ AŞI UYGULAMASI

Değerli Dokuz Eylül Çalışanı,


Bildiğiniz gibi Coronavirüs aşılamasının ilk doz aşı uygulaması tarihinde başlamış ve çalışanlarımızın ilk doz aşısı yapılmıştır.

İkinci doz aşılamalarına tarihinde başlanması planlanmaktadır.

İkinci doz aşılaması birinci dozun yapıldığı binada yapılacaktır.

İşlemlerinizin hızla tamamlanması için “Birinci Doz Aşı Yan Etki Formu” ‘nu ve “Aşı Onam Formu” ‘nu gelmeden önce doldurarak Aşı Merkezine getirmeniz gerekmektedir.

Bu formlara DEU Web sayfasından, Anabilim Dallarından ve bağlı bulunduğunuz müdürlüklerden ulaşabilirsiniz.

Aşılamada yapılacaklarla ilgili ayrıntılı bilgi ve doldurulacak formlar aşağıda yer almaktadır.

COVİD 2. AŞI UYGULAMASINDA YAPILMASI GEREKENLER
1. Herkes yan etki ve onam formunu doldurup aşı polikliniğine gelecektir. Bu forma web sayfası, Anabilim dalları ve bağlı bulunduğunuz müdürlüklerden ulaşabilirsiniz.
2. Poliklinik sekreteri tarafından probel girişi yapılacak
3. Sağlık çalışanı doldurduğu formlar ile birlikte hemşirenin yanına gidecek
4. Formları hemşireye teslim eden sağlık çalışanına ikinci doz aşı yapılacak. Form doldurmayan sağlık çalışanına aşı yapılmayacak ancak boş form alanda bulundurulacaktır. Form doldurulduğu taktirde aşı yapılacaktır.
5. Formlar hemşireye teslim edildikten ve sistemden aşı onayı alındıktan sonra aşı yapılacaktır.
6. Gerek görüldüğünde aşı yapılan kişi dinlenme odasında izleme alınacaktır.
(İlk aşı sonrası herhangi bir istenmeyen etki gelişenlerde görevli hekime danışılacaktır.)
7. Sağlık çalışanı 2. aşı sonrası da yan etki izlem formunu dolduracaktır. İstenmeyen etki oluştuğunda mesai saati () içinde aşı polikliniğine (Tlf no: ) , mesai dışı Acil servise başvuracaklardır. Acil servise yapılan başvuru ilk mesai içinde aşı polikliniğine bildirilecektir.

AŞI SONRASI İSTENMEYEN ETKİLER
Aşı uygulanmasını takiben İLK BİR SAAT SAAT içinde;
Akut allerjik reaksiyon, döküntü, anaflaksi, toksik şok sendromu
Aşı uygulanmasını takiben İLK BİR HAFTA içinde;
Gündelik yaşamı etkileyecek ölçüde başağrısı, halsizlik
Ciddi lokal reaksiyon, apse
38C ve üzerinde ateş varlığı
İshal, kusma
Sepsis
Aşı uygulanmasını takiben İLK BİR AY içinde;
Lenfadenopati / Lenfadenit
Akut paralizi
Aşı uygulanmasını takiben İLK İKİ-ALTI AY içinde;
Artrit
Nörolojik istenmeyen etkiler (Tat ve koku kaybı, nöropati, yüz felci vs.)

 

 

ERİŞKİN AŞI MERKEZİ BİLGİLENDİRİLMİŞ RIZA VE ONAM FORMU

COVID AŞI YAN ETKİ SORGULAMA FORMU

Yeni Yıl Mesajı


Sağlıklı bir yaşam, en kıymetli hazinemizdir. Sağlıklı yaşamak ve yaşatmak sadece kendimize değil sevdiklerimize, halkımıza ve insanlığa karşı en önemli sorumluluğumuzdur. Kendi sağlığımız ve çevremizin sağlığı için bu bilinçle hareket etmemiz, özellikle Covid pandemisinin sürdüğü bu hashas dönemde önemli ve yaşamsaldır.

9 Eylül Üniversitesi Hastanesi olarak tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte bu bilinçle ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnsanımızın salgının etkisinden olabildiğince uzak, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi için yılı boyunca yoğun bir mücadele verdik. Her zaman insan için, insanı yaşatmak ve sağlığını korumak için görev yapan sağlık çalışanlarının, pandemi dönemindeki bu üstün görev anlayışı takdire şayandır. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarımıza verdikleri bu insanüstü mücadele için şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum.

Bu anlamda DSÖ, tüm sağlık çalışanlarına yılını armağan ederek, takdirlerini sergilemiştir. yılı Sağlık Çalışanları Yılı ilan edildi. İnanıyoruz ki, sağlık çalışanlarımız yeni yılda da aynı üstün ve özverili görev anlayışıyla, çalışma azmiyle bu salgını bertaraf etmemizde büyük katkı sağlayacaktır. Meslek hayatımızda belki de ilk kez karşılaştığımız bu farklı süreci, büyük bir dayanışma ve dostluk ile üstesinden geleceğimize inancım tamdır.

Biz 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi olarak; sevdiklerinize verilebilecek en güzel armağanın sağlıklı bir yaşam sağlamak olduğu inancıyla, halkımıza ve insanlığa sağlıklı bir yaşam sağlamaya dönük çalışmalarımızı yine aralıksız ve özveriyle sürdüreceğiz.

Başta değerli meslektaşlarım ve sağlık çalışanlarımız olmak üzere; yılının tüm insanlığa, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun….

 

 

Prof. Dr. Semih KÜÇÜKGÜÇLÜ
Başhekim V.
DEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi

Resertifikasyon Sınav Sonuçları

liste

FERAGATNAMELERİN UZATILMASI HAKKINDA

FERAGAT BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI!

 

Yeni çıkan feragatnamenin başvuru süresi tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Yeni çıkan feragatname kapsamında, , , ve 31/08/ tarihi itibarıyla muhasebe kayıtlarında yer alan ilaç, tıbbi malzeme ve diğer alım bedellerinin ödenmesi konusunda yapılacak işlemler aşağıda açıklanmıştır.

1. Alacaklıların her bir işletme itibarıyla kapsama dahil tüm alacakları için 26/10/ tarihi mesai saati bitimine kadar ilgili işletmeye başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
funduszeue.info edilen alacaklarda alacak, temlik alan alacaklıya geçtiğinden, müracaat temlik alan alacaklı tarafından yapılacaktır. Temlik alan alacaklılar, ilgili işletmedeki kapsama dâhil tüm alacakları için başvuruda bulunmak zorundadır.
3. Alacaklıların üçüncü taraflarca icraya konu edilmiş alacakları için başvuru asıl alacaklı tarafından yapılacaktır. Ödeme aşamasında icra kesintileri yapılarak varsa kalan tutar alacaklıya ödenecektir.
4. Feragatnameler doldurulurken ay ve yıl ayrımı yapılmaksızın, ilaçlarda %18, tıbbi malzeme ve diğer borçlarda %25 oranında indirim uygulanacaktır.
5- Yasal olarak yapılması gereken tüm kesintiler düşüldükten sonra kalan tutar, gerçek veya tüzel kişi alacaklılara;
İlaç alımlarında tutarın %40'ı yılı Ekim ayı içerisinde, kalan %60'lık tutar yılı Ocak ayı içerisinde,
Tıbbi malzeme ve diğer alımlarda tutarın %50'si yılı Ekim ayı içerisinde, kalan %50 tutar yılı Ocak ayı içerisinde ödenecektir. (Feragatnamedeki ödenecek tutarlara ilişkin hesaplama bu açıklamaya göre yapılacaktır. )Ödenecek borçlar ile ilgili olarak ayrıca temerrüt faizi, vade farkı benzeri herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.
6. İlgili işletmeler, müracaat süresi içerisinde başvuruda bulunan her bir alacaklıdan
Ek-1 de yer alan "Feragatname"yi isteyeceklerdir. Alacaklılar, feragat beyanını mahkemelere veya icra müdürlüklerine sunduklarına ilişkin tevsik edici belgeleri de feragatname ekinde işletmelere ibraz edeceklerdir.
Ek-1 deki feragatnamenin firmanıza ilişkin doldurulmuş halini Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden mail yoluyla, başvuru ekinde ibraz edeceğiniz cari kartınızı Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğümüzden Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden mail yoluyla ya da 0 telefon numarasıyla iletişim kurarak elde edebilirsiniz.

 

Tamamlanan Ek-1 formları, eklerinde firmanıza ilişkin cari kartlar ve imza sirküleri veya imza beyannameleri ile en geç 26/10/ tarihi mesai saati bitimine kadar 2 nüsha olarak ıslak imzalı ve kaşeli olarak Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Sekreterliğine teslim edilecektir.

26/10/ tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmeyen evraklar işleme alınmayacak ve feragat kapsamına dahil olamayacaktır.

Ayrıca yardım ve destek için 0 24 01/ 50 56 ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresinden yaşanan sorunlarla ilgili destek alabilirsiniz.

İyi Çalışmalar.

 

EK_1 FERAGATNAME

FERAGAT AÇIKLAMASI

AÇIKLAMA

Yeni çıkan feragatname kapsamında, , , ve 31/08/ tarihi itibarıyla muhasebe kayıtlarında yer alan ilaç, tıbbi malzeme ve diğer alım bedellerinin ödenmesi konusunda yapılacak işlemler aşağıda açıklanmıştır.

1. Alacaklıların her bir işletme itibarıyla kapsama dahil tüm alacakları için 20/10/
tarihi mesai saati bitimine kadar ilgili işletmeye başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

funduszeue.info edilen alacaklarda alacak, temlik alan alacaklıya geçtiğinden, müracaat temlik alan alacaklı tarafından yapılacaktır. Temlik alan alacaklılar, ilgili işletmedeki kapsama
dâhil tüm alacakları için başvuruda bulunmak zorundadır.

3. Alacaklıların üçüncü taraflarca icraya konu edilmiş alacakları için başvuru asıl alacaklı tarafından yapılacaktır. Ödeme aşamasında icra kesintileri yapılarak varsa kalan
tutar alacaklıya ödenecektir.

4. Feragatnameler doldurulurken ay ve yıl ayrımı yapılmaksızın, ilaçlarda %18, tıbbi malzeme ve diğer borçlarda %25 oranında indirim uygulanacaktır.

5- Yasal olarak yapılması gereken tüm kesintiler düşüldükten sonra kalan tutar, gerçek veya tüzel kişi alacaklılara;

İlaç alımlarında tutarın %40'ı yılı Ekim ayı içerisinde, kalan %60'lık tutar yılı Ocak ayı içerisinde,

Tıbbi malzeme ve diğer alımlarda tutarın %50'si yılı Ekim ayı içerisinde, kalan %50 tutar yılı Ocak ayı içerisinde ödenecektir. (Feragatnamedeki ödenecek tutarlara ilişkin hesaplama bu açıklamaya göre yapılacaktır. )Ödenecek borçlar ile ilgili olarak ayrıca temerrüt faizi, vade farkı benzeri herhangi bir ödeme yapılmayacaktır.

6. İlgili işletmeler, müracaat süresi içerisinde başvuruda bulunan her bir alacaklıdan
Ek-1 de yer alan "Feragatname"yi isteyeceklerdir. Alacaklılar, feragat beyanını mahkemelere veya icra müdürlüklerine sunduklarına ilişkin tevsik edici belgeleri de feragatname ekinde işletmelere ibraz edeceklerdir.

Ek-1 deki feragatnameyi doldurmak için cari kartınızı Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğümüzden Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresinden mail yoluyla ya da 0 telefon numarasıyla iletişim kurarak elde edebilir ve Ek- 1’i doldurabilirsiniz.
Tamamlanan Ek-1 formları en geç 20/10/ tarihi mesai saati bitimine kadar ıslak imzalı ve kaşeli olarak Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Sekreterliğine teslim edilecektir.

20/10/ tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmeyen evraklar işleme alınmayacak ve feragat kapsamına dahil olamayacaktır.


Ayrıca yardım ve destek için 0 24 01/ 50 56 ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresinden yaşanan sorunlarla ilgili destek alabilirsiniz.

İyi Çalışmalar.

 

EK_1 FERAGATNAME 07/10/

KAMUOYU AÇIKLAMASIDIR

Türkiye’nin sağlık alanındaki en önemli yatırımlarından biri olan Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanemizi hedef alan İzmir Tabip Odası’nın bir takım iddialarına ve art niyetli açıklamalarına ilişkin cevabımızdır:

Üniversite hastanemiz, güzel kentimize ve Ege Bölgesi’ne kaliteli hizmet sunan uluslararası nitelikte bir sağlık kurumudur. Burada görevli hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanı arkadaşlarımız, 7/24 esasıyla büyük bir özveri ile çalışmakta; üniversitemizin kamusal sorumluluklarını başarıyla yerine getirmektedir. Küresel pandemi nedeniyle iş yükü ve yoğunluğu artan arkadaşlarımızın bu dönemde gösterdiği sabır ve anlayış da bizlerin gurur kaynağını teşkil etmektedir.

Ülkemizin ve insanlığın olağanüstü günlerden geçtiği şu dönemde, kendini devletimizin ve ilgili mevzuatın üstünde gören; hak koruma adına sağlık çalışanlarımızı kışkırtmak isteyen İzmir Tabip Odası ise sorumsuzca davranışlarında ısrar etmekte; siyasetin kirli tarafında durmak istemektedir. Geçtiğimiz aylarda, kendisine hükmeden anlayışın temsilcileri ile kendine biat eden bir takım kişilerle birlikte insanların şifa aradığı bir ortamda eylem yapan bu yapı, akıl almaz bir sorumsuzluğa imza atarak hem hastalarımızı hem de sağlık çalışanı arkadaşlarımızı tehlikeye atmıştır. Yaptığı bu yanlışla yetinmeyen bu yapı, sendika temsilcileri ile birlikte hastane yönetimimizi ‘ek ödemeler’ ve ‘fazla mesai’ konuları üzerinden yıpratmak istemiştir.

İnsanların can derdine düştüğü bir yerde; sırf muhalefet etmeye ve aslı astarı olmayan iftiralarla 38 yıllık mazisi olan bir kurumu karalamaya çalışmak, tek kelimeyle insafsızlıktır. Sözde hak savunuculuğuna yeltenen bu yapı, o tarihteki eylemleri ile kanunlara karşı gelmiş ve can güvenliğini hiçe saymıştır. Doğal olarak böyle bir hadsizliği ve usulsüzlüğü hastanemizin kabul etmesi de mümkün olmadığından; gerekli yasal işlemler başlatılmış ve sorumlular hakkında ilgili mecralara başvurulmuştur. Sağduyulu davranmamıza ve mesai arkadaşlarımızın moralinin bozulmaması adına bir takım söylemlere ses çıkarmamış olmamıza rağmen; geldiğimiz noktada aynı siyasi anlayış ile hareket eden bu yapı, gerçeklerle ilgisi olmayan ifadelerini yinelemiş; hastanemizi ve üniversitemizi suçlamıştır.

Buradan açık ve net şekilde söylemek isteriz ki; hastanemizdeki sağlık çalışanı arkadaşlarımızın haklarını bizden daha fazla gözetildiğine ilişkin kamuoyunda algı oluşturmaya çalışmak doğru değildir. O yapının yönetici pozisyonunda olan kişilerin hedef aldığı hastanemiz, kendi hocalarının, arkadaşlarının ve dostlarının bulunduğu saygın bir kurumdur. Aklına gelen cümleleri düşünmeden söylemek, her şeyden önce buradaki mensuplarımızın emeğine saygısızlıktır. Adı geçen yapının kanunda tanımlanan görevleri temel olarak, mesleki hakları korumak, mesleğin gelişimini sağlamak ve ilkeli davranmaktır. Çünkü tıp biliminde söz konusu olan insan sağlığı ve hayatıdır. Pandemi sebebiyle birçok sağlık çalışanı arkadaşımızı kaybettiğimiz şu süreçte, insanların çalışma motivasyonunu bozulmamalıdır.

Yetkisini Anayasadan almayan hiçbir kişi ve kurum, köklü hastanemizin yapacağı iş ve işlemlerle ilgili yönlendirmede bulunamaz. Hiç kimse yönetimimize baskı yapamaz; mensuplarımızla olan güçlü bağımızı koparamaz. Emeği ve çalışan haklarını titizlikle gözeten hastanemizde, döner sermaye gelirlerinden yapılan harcamalara kadar her bir kuruş, devletimizin denetiminde ve kanunların kontrolündedir. Bunu bilmek istemeyenler, öğrenmek için okumalı; iftiradan uzak durmalı; sorun olarak düşündüğü olgu ve olaylar için aynaya bakmalıdır. Hastanemiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de milletimizin ve insanlığın selameti için çalışmaya devam edecektir. Mesai arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

DEÜ ARAŞTIRMA UYGULAMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ

yılı Diyaliz ve Resertifikasyon Sınav Tarihleri

 

 

 

diyaliz2 Sayfa 2

21 EYLÜL DÜNYA ALZHEIMER GÜNÜ

21 Eylül Dünya Alzheimer Günü

Hepimizin sağlıkla yaş alması dileği ile

DEÜ Başhekimliği

Program

       Alzheimer günü resim sergisi açılış (Başhekimlik girişi)

       Geriatri Servisi ziyareti

alzheimer banner

Hastanemizde SanalPOS Dönemi

IMG

IMG

tarihinde; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan, hastane üst yönetimi, işletme müdürlüğü ve bilgi işlem birimi ile yapılan toplantıda, hastanemizde yer alacak olan ‘’SanalPOS’’ uygulaması üzerinden ücret ödenmesi ile ilgili ön çalışmalar görüşüldü.


Hastanemize kazandırılacak olan ‘’SanalPOS’’ sistemi sayesinde, sosyal/fiziki mesafelerimize daha çok dikkat ettiğimiz bu zamanlarda hasta ve hasta yakınlarının hastane içerisinde uzun zaman geçirmemeleri, nakit ödemeler için vezne gibi alanlarda daha az kişi sayısı ile kısa süre kalmaları hedeflenmektedir.

Bakım Veren Polikliniği

demans dokuz eylul universitesi

Sağlık Bakanlığımızın Sağlıkta Kalite Standatları Değerlendirme Sonucu

kalite2

DEÜ Hastanesi Çalışanları

DUYURU çalısanlara duyuru

Kamuoyu Duyurusudur

corona kamuoyu duyurusu hastane funduszeue.info

Kamuoyu Açıklaması

duyuru1

Kamuoyu Açıklaması

duyuru hastane web

Değerli Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışanları, Sevgili Mesai Arkadaşlarım

Ba hekim Mesaj 22

Eğitim Videoları

EKK  funduszeue.infoSema Alp Çavuş Bilgilendirme Sunumu için tıklayınız

Başhekim funduszeue.info KÜÇÜKGÜÇLÜ Hastane Çalışanı Bilgilendirme video için tıklayınız  

Pandemi Servisi Tanıtımı (Doçfunduszeue.info SAVRAN ) video için tıklayınız

Pandemi Servisi Kişisel Koruyucu Ekipman Kullanımı (funduszeue.info Sema ALP CAVUS video için tıklayınız

Formlar

COVID Vaka Bilgi Formu için tıklayınız 

COVID Izlem Formu için tıklayınız

Ayakta Başvuran Hastalar İçin Olası COVID Vaka Sorgulama Kılavuzu için tıklayınız

 

Sunum

Rehber

unnamed Corona virüs aşı bilgisi için tıklayınız  unnamed

unnamed Covid  Temaslı Takibi Evde Hasta izlemi ve filyasyon rehberi,   için tıklayınızunnamed 

Covid Rehberi Genel Bilgiler Epidemiyoloji ve Tani icin tıklayınız 

Covid Rehberi Temasli Takibi evde hasta izlemi ve filyasyon, icin tıklayınız 

Covid Rehberi Temaslı Takibi, Salgın Yönetimi, Evde Hasta İzlemi ve Filyasyon icin tıklayınız unnamed

covid rehberi antisitokin-antiinflamatuar tedaviler koagulopati yonetimi, için tıklayınız

ANTİSİTOKİN-ANTİİNFLAMATUAR TEDAVİLER, KOAGÜLOPATİ YÖNETİMİ, için tıklayınız 

Covidİmmun Plazma Rehberi-v5, için tıklayınız 

Covid Agir pnomoni ARDS,sepsis ve septik sok yonetimi icin tıklayınız 

Covid Solunum sistemi hastalıklarının yaygın olduğu dönemde sağlık kuruluslarında gebe takibi, için tıklayınız

Covid Erişkin Hasta Tedavisi için tıklayınız

COVID SALGIN YONETIMI VE CALISMA REHBERI ICIN TIKLAYINIZ 

TEMASLI TAKİBİ,SALGIN YÖNETİMİ,EVDE HASTA İZLEMİ VE FİLYASYON REHBERİ, için tıklayınız

Salgın Sorasında Uyulması Gereken Dental İşlemler Prosedürü,   tıklayınız

Dental İşlemlerde Uyulması Gereken Enfeksiyon Kontrol önlemleri,  tıklayınız

TEMASLI TAKİBİ,SALGIN YÖNETİMİ,EVDE HASTA İZLEMİ VE FİLYASYON REHBERİ için tıklayınız

ÇOCUK HASTA YÖNETİMİ VE TEDAVİ REHBERİ,  için tıklayınız   

 COVID PANDEMİSİNDE NORMALLEŞME DÖNEMİNDE SAGLIK KURUMLARINDA ÇALIŞMA REHBERİ için  tıklayınız        

 COVID PANDEMİSİNDE NORMALLEŞME DÖNEMİNDE SAGLIK KURUMLARINDA ÇALIŞMA REHBERİ için tıklayınız 

COVID PANDEMİSİNDE NORMALLEŞME DÖNEMİNDE SAGLIK KURUMLARINDA ÇALIŞMA REHBERİ için tıklayınız  

14 COVID Rehber için tıklayınız   

13 COVID Rehber için tıklayınız 

02 COVID Rehber için tıklayınız 

COVID Rehber içintıklayınız    

 COVID Rehber için  tıklayınız

DEÜ COVID Bülteni

unnamed Corona virüs aşı bilgisi için tıklayınız  unnamed

unnamed Covid  Temaslı Takibi Evde Hasta izlemi ve filyasyon rehberi,   için tıklayınızunnamed

unnamedCovid Rehberi Genel Bilgiler Epidemiyoloji ve Tani icin tıklayınız 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası