erdek ocaklarda satılık yazlık ev / Ocaklar, Erdek içinde emlak. Ocaklar, Erdek içinde satılık evler - Nestoria

Erdek Ocaklarda Satılık Yazlık Ev

erdek ocaklarda satılık yazlık ev

TÜRKİYE&#;NİN EN İYİ 30 KAMP ALANI

Bir Evde Yok&#;un halinden en iyi bir Evde Yok anlar dedik ve Instagram hesabımızda takipçilerimize sorduk: &#;En beğendiğiniz kamp yerleri nereler?&#;

Sizin tavsiyelerinize kendimizinkileri de ekledik. Bizim favorilerimizin yanına ♡ de kondurduk.

İşte Evde Yoklar&#;ın, Evde Yoklar&#;a en güzel kamp alnı önerileri:
Sizin de bu listede olması gerektiğini düşündüğünüz şahane kamp alanları varsa yorumlara bırakın 😉

NOT: Kampçılığa yeniyseniz yanınızda götürmenizi tavsiye ettiğimiz kamp eşyaları hakkında bilgi almak için tıklayın: KAMP MALZEMELERİ
Karavancıysanız da FAVORİ KARAVAN MALZEMELERİMİZ

Doğada tatil yaparken daha fazla konfor arayanları da unutmadık: EN GÜZEL GLAMPING VE BEACH HOUSE&#;LAR ya da KİRALIK DAĞ EVLERİ & BUNGALOVLAR yazımıza göz atabilirsiniz.

Araç üstü çadır hakkında bilgi için tıklayın.
Karavancılık hakkında bilgi için tıklayın.
Caretta karavan hakkında bilgi için tıklayın.

1. AKDENİZ CAMPİNG (CEMİL&#;İN YERİ) KÖYCEĞİZ GÖLÜ, SULTANİYE KÖYÜ, MUĞLA ♡

Sultaniye Köyü&#;nde, Köyceğiz Gölü kenarında yerlilerin işlettiği bizce harika, dingin, salaş bir yer bulduk. Adı Cemil&#;in Yeri / Akdeniz Camping. Aslında bir restoran, bahçesini de camping olarak kullanıyorlar. Pek bilinmediğinden kalabalık olmuyor. Biz buraya bayıldık, işletmecilerini de çok sevdik, bizce müthiş bir keşif ama salaş yerleri sevemeyenlere göre değil. Sadece derme çatmanın, makyajsızlığın aslında ne kadar büyük bir lüks olduğunu bilen takdir edebilir burayı. Konum için tıklayın. Tel: 86 77

Muğla&#;dan diğer önerilerimiz için Muğla Gezi Rehberimiz var.

2.  HIZIR KAMP, KAZDAĞLARI, ÇANAKKALE-BALIKESİR ♡

Mimar Sinan&#;dan iki hocanın ve Mehmet Alan Köyü&#;nün yerlilerinin beraber işlettiği harika bir yer. Konaklama fiyatlarına kahvaltı ve akşam yemeği dahil ve yemekler artık bahçeden toplanıldığından mıdır, köylü teyzelerin eli değdiğinden midir nedir müthiş leziz. Kenarından teraslar yaparak akan, çivi gibi suyu ile insana zindelik veren bir nehir akıyor. Mayonuzu unutmayın. Kendi çadırınızda, taş veya ahşap evlerde ve ağaç evlerde olmak üzere 3 çeşit konaklama opsiyonunuz var. Rezervasyonsuz müşteri kabul etmiyorlar.

Adres: Mehmetalan Köyü Edremit/Balıkesir Tel: Websitesi: funduszeue.info Konum için tıklayın. Not: Kampta telefon heryerde çekmeyebiliyormuş, bu yüzden yukarıdaki websitesinden form doldurup e-posta göndermeniz daha sağlıklı olabilir.

Kazdağları&#;nda yapılacaklar ve gezilecek yerleri öğrenmek isteyenler için Kazdağları&#;nda Gezilecek Yerler rehberimiz var. Çanakkale&#;de ne yapılır, ne yenir, nereye gidilir gibi Çanakkale önerilerimiz için Çanakkale&#;de Gezilecek Yerler yazımıza bakabilirsiniz.

3. ALTIN KAMP, BURHANİYE, BALIKESİR


İstanbul&#;a yakın kamp seçenekleri arasında favorimiz servis almakta sıkıntı yaşamamıza rağmen Altın Kamp.

Ta &#;den beri faaliyet gösteren işletme Alman karavancıların yol rehberlerine bile girmiş, medeni ve güzel bir kamp alanı. Balıkesir&#;in en tatlı yerlerinden, Edremit Körfezi kıyısındaki tatlı tatil kasabası Ören&#;de yer alıyor. Denize sıfır, enfes bir korunun içinde. O kadar çok kocaman ağaç var ki asla gölge bulmakta zorlanmıyorsunuz. Banyo, mutfak gibi ortak alanlar biraz eski ama temiz. Kendi sahilinin olması da tabi ki büyük avantaj.

Daha çok karavancılar tercih ediyor. O yüzden bazı kamplarda gördüğünüz bahçeye doğru yayılan buzdolabı, çanak anten gibi görüntü kirlikleri yok. En azından biz görmedik. Kamp adabı oturmuş, genelde akşam 22&#;den sonra pek ses olmuyor. Gri su, kimyasal tuvalet atığı için alt yapılar da var. Elektirik ve su günlük ücrete dahil. İçinde market yok ama restoranından bira, su, ekmek alabiliyorsunuz.

Aynı zamanda içinde birkaç odalı pansiyonu var. Kahvaltı ve akşam yemeği konaklamaya dahil. Adres: Altin Camp & Park Hotel  Burhaniye Tel:  &#; E-Mail: [email protected] Konum için tıklayın.

Hazır Balıkesir&#;e gelmişken Kazdağları, Ayvalık ve Cunda için Cunda&#;da Gezilecek Yerler, Ayvalık&#;ta Gezilecek Yerler ve Kazdağları Gezilecek Yerler yazılarımıza göz atmayı unutmayın.

4. BABAKAMP, FETHİYE

Fethiye&#;nin Karaağaç mevkiinde bir platoya kurulu olan Babakamp, taş veya bungalov evlerde kalabileceğiniz, dilerseniz kendi çadırınız veya karavanınızla gelip kamp yapabileceğiniz bir kamping. Ancak yolu dar ve toprak olduğu için çekme karavanlar için biraz zorlu, vardığınızda da maalesef karavanı elektiriğe bağlayamıyorsunuz çünkü elektirik şebekesi buraya gelmemiş. Güneş panelleriyle enerji üretiyorlar ama o da ancak tesise yetiyor. Yani karavanla gelmeyi iki kere düşünün.

Burada yoga stüdyo derslerinden, doğa yürüyüşlerine çeşitli aktiviteler de gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda konaklamaya açık büfe 3 öğün de dahil. Yemeklerde kullanılan sebzeler, işletmenin kendi bostanından geliyor. Ortak kullanım alanları arasında kütüphane, cafe, havuz gibi yerler var. Bir de harika bir gün batımı platformu.

Adres: Karaağaç Karaağaç Sokak No, Fethiye Tel: 97 09Websitesi ve konum için tıklayın.

Fethiye&#;den diğer önerilerimiz için Fethiye&#;de Gezilecek Yerler yazımız var.

5. AKTUR ÇADIR VE KARAVAN KAMPI, DATÇA

Datça&#;da kamp yapmayı düşünürseniz birkaç kamping alternatifiniz ve çadır atabileceğiniz bakir koylar var. Kamp alanları arasında tercihiniz Aktur Çadır ve Karavan Kampı olsun. Burada denize girmek için Büyük Koy ve Küçük Koy olmak üzere 2 koy var. Dalgasız olan Küçük Koy. Sezonun %99&#;u dalgasız oluyor. Büyük Koy genelde dalgalı ve çabuk derinleşiyor. Hepsi kumluk ve mavi bayraklı.

Kamp alanında kalsanız da Datça Aktur içindeki bankamatik, eczane, sağlık ocağı, postane, fırın, 2 migros, restoran, 1 club, 1 restoran-bar, bisiklet kiralayan 2 yer, jetonla çalışan makinelerden oluşan bir çamaşırhane, yelken okulu ve tenis okulu gibi olanaklardan da faydalanabiliyorsunuz. Hatta siteye ait ambulans, çöp aracı ve itfaiye bile var. Burası bildiğiniz küçük bir şehir gibi.

Genel olarak herkes biribirine ve birbirinin alanına saygılı. Çok oturmuş bir kampçı kitlesi ve kamp kültürü var. Herkes doğaya ve sessizliğe saygılı. Saat 22&#;den sonra kampta çıt çıkmıyor. Bir de hamak ve branda kullanımı da ağaçlara zarar verdiği için yasak.

Haftanın 3 günü pazartesi, çarşamba ve cuma olmak üzere pazar kuruluyor. Fakat sabahtan gitmenizde fayda var zira öğlene kadar her şeyi toparlamış oluyorlar. Pazarda Aysel Abla&#;nın küçük kahvaltılık yeşil biberleri efsaneymiş. Fakat çuvalı açmasıyla tükenmesi bir oluyormuş. Bir de Ulalı Kardeşler&#;in Cappucino dedikleri büş peyniri ve süt loru çok seviliyor. Sağlık ocağı koyun batı yönünde en sonunda kalıyor. Buraya yakın bir de manzarası güzel Tepe Çay Bahçesi var. Buranın da çi böreği başarılı. Koyun diğer tarafındaki sörf okulunda da çok tatlı bir cafe var. Kamp alanında yemek yapmaya üşenirseniz de alanda bir ev yemekçisi restoran mevcut. Tek menü olarak çıkıyor ve akşama kalmıyor.

Sahil boyunca yürüdüğünüzde da meyhane ve çay bahçesi de göreceksiniz. Kır kahvesinin gözlemeleri meşhur. Sahil kısmında konserler ve söyleşiler gibi açık hava etkinlikleri de gerçekleştiriliyor. Kum voleybolu sahasının arkasında kalan ve iki koyu ayıran bayrak tepesinden de gün batımı ve manzara güzel. Fakat terlikle çıkmayın çünkü kayalık. Büyük Koy&#;un en başında İskele Beach&#;in orada kano kiralama olanağınız var. Kano için sabah saatlerini değerlendirmekte fayda var çünkü öğleden sonra rüzgar ve dalga artıyor.

Not: Seneye yani &#;de köpek kabul edilmeyecek diye bir söylenti var.

Adres: Emecik, Datça Tel:() 61 68Websitesi ve konum için tıklayın.

Datça&#;dan diğer önerilerimiz için Datça&#;da Gezilecek Yerler rehberimiz var.

6. BAŞKONUŞ YAYLASI, KAHRAMANMARAŞ



Kahramanmaraş’taki dönümlük koca bir orman arazisine kurulmuş metredeki Başkonuş Türkiye’nin en büyük yayla işletmesi ve kamp alanı olarak geçiyor. Yıllardır bir mesire alanı olarak servis veren tesisin kaderi Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu genç Erdoğanyılmaz çiftinin kurumsal hayatın ardından baba toprağına dönmeye karar vermesi ile değişmiş. Günübirlikçilere ateşli piknik yasaklanmış, kiralık dağ evleri yenilenmiş, alana bir manej kurulmuş, kır restoranı yenilenmiş.

Tesisin en güzel yanı içinde geyiklerle bile karşılaşabileceğiniz, 50 çeşit endemik bitkiye ev sahipliği yapan asırlık köknar, sedir ve ladin ağaçlarından oluşan gözalıcı ormanı. Ormanın ürettiği oksijen ile Akdeniz’den gelen nemli havanın Amanos dağları eteklerinden doğal bir yolla Başkonuş Yaylası’nın çanağında buluşması sebebiyle şifalı bir havasının olduğu düşünülüyor.

Arazisi de çok büyük. Bu da ,eğer WC lavabo gibi alt yapılara uzak olmak sizin için sıkıntı değilse, yamaçlara doğru uzaklaşarak sakin bir köşe bulabileceğiniz anlamına geliyor. Yine de yazın hafta sonlarında günübirlikçiler sebebiyle kalabalıklara hazırlıklı olun. Alanda süt, yumurta, deterjan gibi basit ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz bir market de var.

Başkonuş Yaylası’ndan 30 dakikalık bir yürüyüşle Sersem Yaylası’na ya da metredeki yangın kulesine çıkabiliyorsunuz. Toplamda 4 adet yürürüş parkuru var. Alternatif olarak atv&#;lerle 15 dakikalık turlarla gölete çıkabiliyorsunuz. Yakında atlı safari de olacakmış.

Özellikle de Mersin, Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye taraflarında oturanlar için güzel bir seçenek. En yoğun talebi yaz aylarında görse de bizce karlarla kaplı hali güzel. Ama sert soğuklar sebebiyle dağ evlerinden kiralamak kampa göre çok daha konforlu olacaktır.

Adres: Avgasır Mahallesi, Araplı sokak No/A, Onikişubat/Kahramanmaraş Tel: + Websitesi ve konum için tıklayın.

7. YEDİGÖLLER, BOLU

yedigöller

Yedigöller Milli Parkı&#;nda büfe, restoran gibi olanaklar yok. Bu nedenle hazırlıklı gelmek gerekiyor. Sadece piknikçiler için tahta masalar var. Su, WC, aydınlatma var. Açık ateş yakılamıyor fakat alanda taştan yapılma ateş yakma bölümleri mevcut. Bungalov konaklaması için de tek opsiyon Habitat Evleri. Bizce gayet keyifli bir konaklama alternatifi.

Adres: Yedigöller Bolu Tel: Konum için tıklayın. Ayrıca buraya yakın Abant Gölü çevresinde, Örmeci Yaylası Kamp Alanı ve Sinekli Yayla Kamp Alanı da var. Buralar çok daha bakir, daha az turistik kamp alanları.

Yedigöller&#;den diğer önerilerimiz için Yedigöller Milli Parkı rehberimiz var.

8. ÇUBUCAK ORMAN KAMPI, MARMARİS, MUĞLA ♡

Kamp-Alanı-Çubucak

İnbükü&#;nden birkaç kilometre mesafedeki Çubucak Orman Kampı da tartışmasısız en güzel kamp alanlarından bir tanesi. Hala ranta direnmeye devam ediyor. Devlet işletmesi olduğu için hala fiyatları da uygun. Karavan veya çadır kampına uygun bir yer. Kamp alanında İnternet, wc, duş, bulaşıkhane, yiyecek yerleri ve market gibi olanaklar var.

Adres: Jandarma Karakolu Yanı, Datça Yolu km Marmaris/Muğla Tel: Websitesi: funduszeue.info Konum için tıklayın.

Muğla&#;dan diğer önerilerimiz için Muğla Gezi Rehberimiz var.

9. İNBÜKÜ ORMAN KAMPI, MARMARİS, MUĞLA ♡

inbükü

Aslında İnbükü bizim görüdüğümüz en güzel kamptı. O kadar güzeldi ki inanamamıştık. Malesef aldığımız bir duyuma göre ranta kurban gidiyormuş. Ne kadar büyük bir kayıp olduğunu anca gidenler anlayabilir. Yalan haber olduğunu ummaktan vazgeçemediğimiz için listeden çıkartmaya elimiz gitmedi. Bir şansınızı deneyin deriz. Bize de son durumları yazarsanız çok seviniriz. İnbükü Orman Kampı da karavan veya çadırla kamp yapmaya uygun bir yer(di). Kamp alanında elektrik, duş, lavabo ve çamaşırhane gibi hizmetler var(dı). Fakat etrafta alışveriş ve yeme-içme için uygun market, bakkal, büfe tarzı olanaklar yok. Bu nedenle hazırlıklı gelmek gerekiyor. En yakın alışveriş noktası 20 kilometre mesafede.

Adres: Marmaris-Datça Yolu km Muğla Konum için tıklayın.

NOT: sezonunda kapalı görünüyor. Mutlaka teyit edin.

Muğla&#;dan diğer önerilerimiz için Muğla Gezi Rehberimiz var.

AKBÜK CAMPING, AKBÜK, MUĞLA

akbük-kamp-alanı-Muğla

Akbük mükemmel bir coğrafyada. Havuz gibi düz bir denize, çamların altında uyanıyorsunuz.

Ancak buradaki Akbük Doğa Kamp tesis olarak oldukça bakımsız ve vasat. Yine de konumunun genel güzelliği sebebiyle listeden çıkartamadık. Akbük Doğa Kamp&#;ın içinde restaurantı da var, ama 3 dakika yürüme mesafesinde çok daha hoş restoran alternatifleri mevcut. Girişte bir ücret ödüyorsunuz ama bunun karşılığında içeride şezlong, şemsiye parası falan yok. Bir şeyler almak isterseniz bakkalı da var. Adres: Akbük Koyu Akyaka Tel: Konum için tıklayın.

Akyaka gezi rehberimiza da bakmayı atlamayın: Akyaka Gezilecek Yerler

AZMAKBAŞI CAMPING, AKBÜK, MUĞLA

Azmakbaşı Camping kesinlikle daha eli yüzü düzgün, daha bakımlı bir işletme ancak o da deniz kıyısında değil. Bungalow ve çadır seçenekleri sağlayabiliyorlar ama bunun dışında kendi karavanınız veya çadırınızla gitmek isterseniz de kullanabileceğiniz bir kamp alanı var. Doğa yürüyüşü, kaya tırmanışı, balık tutmak, dalış, yamaç paraşütü ve tekne turu gibi birçok aktiviteyi yakınlarda yapabilirsiniz ve yer önermek ya da rezervasyon yapmak açısından kampın sahiplerinden yardım isteyin, seve seve yardımcı olurlar. İçinde bir restoranı da var. Tel: Websitesi: funduszeue.info Konum için tıklayın.

Muğla&#;dan diğer öerilerimiz için Muğla Gezi Rehberimiz var.

ADA CAMPING, CUNDA ADASI, AYVALIK

Ada Camping, Milli Park’ın içinde, tüm Cunda’da denizin en temiz olduğu yerde konuşlanmış. Tesis bölgedeki en güzel denize giriş noktasında. İster çadır ya da karavan kampı yapıyorsunuz, isterseniz ahşap ev tarzı odalarında konaklayabiliyorsunuz. Bir de çekme karavandan dönüştürülmüş odalar var. Ekonomik olsun diye kamp yapmayı tercih edenlerdenseniz hesaplı bir işletme olduğunu söyleyemeyiz.

Adres: Namık Kemal Mahallesi, Ayvalık/Balıkesir Tel:() 12 11 WebsitesiKonumiçin tıklayın.

Hazır Cunda Adası&#;na gelmişken Cunda&#;da Gezilecek Yerler yazımıza göz atmayı unutmayın.

KABAK KOYU, FETHİYE, MUĞLA ♡

Fethiye&#;ye bağlı Kabak Koyu&#;nda kamping adına çok fazla seçenek var. Burasını sadece kampa ayrılmış bir koy olarak da düşünebilirsiniz. Büyük işletmeler yok. Genelde bungalow ve çadır kampı seçenekleri var. Ender de olsa butik otel tarzında işletmeler var fakat onlar da doğal dokuya uyum sağlıyor. Bütçenize göre dilediğiniz kampta kalabilirsiniz. Bizim önerilerimizi Fethiye&#;de Nerede Kalınır yazımızda bulabilirsiniz. Konum için tıklayın.

Fethiye&#;den diğer önerilerimiz için Fethiye&#;de Gezilecek Yerler yazımız var.

BALIK GÖLÜ, ŞAVŞAT, ARTVİN ♡

Aslında Balık Gölü, Karagöller gibi Artvin’in çok da turistik yerlerinden biri değil. Bu nedenle de kamp kurmak için en güzel yer. Kamp yapacaksanız mutlaka mutfak alışveriş işlerinizi Şavşat’ta halledin. Konum için tıklayın.

Artvin&#;den daha fazla öneri için Artvin&#;de Gezilecek Yerler yazımıza göz atmayı unutmayın.

BORÇKA KARAGÖL, ARTVİN

Artvin’in en meşhur kamping noktası Borçka Karagöl. Bu gölün kenarında çadır kampı kurmak, değil Artvin’in tüm Türkiye’nin en güzel kamp deneyimlerinden biri. Yalnız uyaralım, gölün kenarına aracınız ile gelemiyorsunuz ve popüler bir kamp alanı olduğundan kalabalık olabiliyor. Ayrıca buradaki kalabalığın bir diğer nedeni de göl çevresinde belediyenin işlettiği bir restoran ve piknik alanının da olması. Yine de burada olmak unutulmaz bir deneyim. Konum için tıklayın.

Artvin&#;den daha fazla öneri için Artvin&#;de Gezilecek Yerler yazımıza göz atmayı unutmayın.

ŞAVŞAT KARAGÖL, ARTVİN

Şavşat Karagöl’de hem kamp yapılabiliyor, hem de konaklama için küçük bir işletme ve bungalow evler var. Tek dezavantajı çadırınızı gölün hemen kıyısına atamıyor oluşunuz. Gölün etrafından yol dolaştığından anca yolun yanındaki araziye çadır kurabiliyorsunuz. Kamp için ilgili kişi İdris Abi:  Konum için tıklayın.

Artvin&#;den daha fazla öneri için Artvin&#;de Gezilecek Yerler yazımıza göz atmayı unutmayın.

RİDO CAMP, GEYİKBAYIRI, ANTALYA

Rido Camping, tırmanma alanları ve plajı olan bir yer. Yürüyüş yapabilir, kahvaltı veya akşam yemeğini gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Antalya’ya yaklaşık 20 km uzakta. Wifi, duş, çamaşırhane ve gitar var. Adres: Geyikbayırı Köyü Antalya Tel: Websitesi: funduszeue.info E-mail: [email protected] Konum için tıklayın.

Antalya&#;dan daha fazlası için sizi Antalya Gezi Rehberi  yazılarımıza alalım.

JoSiTo, GEYİKBAYIRI, ANTALYA♡

Geyikbayırı&#;ndan bir diğer seçenek de üç Alman tarafından işletilen JoSiTo Guesthouse and Camp. Geyikbayırı dünyanın her yerinden gelen kaya tırmanışı tutkunlarını ağırlayan bir yer olduğundan burası bölgedeki en çok tercih edilen yerlerden. Konum için tıklayın.

Antalya&#;dan daha fazlası için sizi Antalya Gezi Rehberi yazılarımıza alalım.

GARGARA DOĞAL TATİL KAMPI, ASSOS, ÇANAKKALE

Assos-Kamp-Alanı

Assos Gargara Doğal Tatil Kampı, doğayla tam anlamıyla iç içe huzurlu bir yer. Denizi pırıl pırıl, çadırları da çok güzel. Kampın geneli çok temiz ve yemekler de lezzetli. Terasında oturmak keyifli. Adres: Arıklı Köyü Altı Mevki Tel: / Websitesi: funduszeue.info E-mail: [email protected] Konum için tıklayın.

Assos&#;ta ne yapılır nerelere gidilir öğrenmek için Assos&#;ta Gezilecek Yerler yazımıza göz atabilirsiniz.

ALADAĞLAR CAMPING BUNGALOW, NİĞDE

aladağlar

Bölge çadır atmaya çok müsait ama benim kafam rahat olsun, kaldığım yerde wc / duş / yemek gibi olanaklarım garanti olsun derseniz de aşağıda buraya yakın bir kamp alanı verdik.

Aladağlar Camping Bungalow, oldukça gelişmiş bir kamp alanı. Bungalowlarda konaklayabiliyorsunuz ve cafesi de var. Buraya yakın gidebiliceğiniz yerler ve yapabileceğiniz aktivitelerin hepsi sitede çok güzel anlatılmış trekking, dağ tırmanışı gibi.. İsterseniz sertifikalı rehber bile ayarlayabiliyorlar. Özel turları da var siteyi mutlaka inceleyin.

Adres: Martı Mahallesi No Çukurbağ Çomardı Tel: Websitesi: funduszeue.info Konum için tıklayın.

KERPE &#; KEFKEN &#; KUMCAĞIZ, KOCAELİ

Kerpe, Kefken ve Kumcağız sahilleri İstanbul ve İzmit&#;ten gelen kampçıların sıkça tercih ettiği yerlerden. Genelde insanlar tesis aramadan, müsait gördükleri bir deniz manzarasına kamp atıyorlar. Mesela biz oradayken Kartal Kayalıkları manzarasına çadır kuran tatlı bir ekip vardı. Tesis isteyeneler için birkaç tane camping seçeneği var.

Bunlardan bazıları Doğa Çadır Camping, Ömerağzı Kamp & Piknik Alanı. Ayrıca yine Kerpe&#;ye yakın ona 2 km mesafedeki Kumcağız&#;da da çadır atılacak alanlar var. Doğa Çadır Camping Kerpe merkezde küçük bir kamp alanı. Öyle doğada kamp atma hissiyatı mahalle içinde olduğu için pek yok ama diğer yandan da merkezi bir yerde. Deniz görmüyor ama denize yürümek 5 dakikanızı alır. Günlük 80TL (). Hazır çadırları var. Tel: +90 (Konum için tıklayın)

Bu bölgeden daha fazla öneri için Kerpe’de Gezilecek Yerler ve Kefken&#;de Gezilecek Yerler yazılarımıza göz atabilirsiniz.

KELEBEKLER VADİSİ, FETHİYE

Fethiye&#;ye bağlı Kelebekler Vadisi, tüm Türkiye&#;deki en özel yerlerden. Bir tarafı sarp kayalarla bir tarafı ise denizle çevrili alanda yapay ve betonarme hiçbir yapıya izin yok. Sadece ahşap bungalow işletmelerin ve çadır kampı kurabileceğiniz yerlerin olduğu, ulaşımı ise sadece deniz yolu ile sağlayabildiğiniz cennetten çıkma bir koy. İsmini de bu özel coğrafyayı kendine ev olarak benimseyen kelebeklerden alıyor. Konum için tıklayın.

Fethiye&#;den diğer önerilerimiz için Fethiye&#;de Gezilecek Yerler yazımız var.

CAMP RUMELİFENERİ, İSTANBUL

Camp Rumelifeneri, İstanbul&#;un Sarıyer ilçesindeki Rumelifeneri&#;nde bulunan 60 karavan kapasiteli bir karavan kampı. İstanbul&#;dan fiziksel olarak çıkmayacağınız ama kafa olarak ondan çok uzaklaşacağınız bir kamp noktası. Denize metre mesafede ve orman içinde konumlanıyor. Alanda her bir karavan için ayrı ayrı elektrik, su, gri su gider ve kaset dökme hatları çekilmiş. Kapasiteye yeterli sayıda kapalı duş, sıcak su, tuvalet ve mutfak mevcut. Ayrıca çamaşır makinesi, ocak, fırın ve buzdolapları da ortak kullanımda. Çocuklar için oyun alanı da var. Herkesin takdir ettiği başarılı bir işletmesi var. Umarız hiç bozmazlar. Websitesi Tel:+ Konum için tıklayın.

PANORAMA CAMPING, NEVŞEHİR

Gezilecek yerlere yakınlığı ve lokasyonuyla çadır kampı veya karavan kampı yapmak isteyenler için uygun. Özellikle vadiye bakan terasındaki manzara gerçekten yıkılıyor. Tuvaletleri ve duşları oldukça temiz. Kampta sıcak su, duş, su, elektrik, internet, mutfak, buzdolabı, restoran gibi olanaklar mevcut. Rahat edersiniz temiz ve sahipleri ilgili. Websitesi Tel: Konum için tıklayın.

Ayrıca Kapadokya&#;da yapılacak en güzel şeyleri listelediğimiz çok faydalı iki rehberimiz var: Kapadokya&#;da Gezilecek Yerler ve Kapadokya’dan Benzersiz 25 Aktivite

GÖKÇETEPE, KEŞAN, EDİRNE

gokcetepe--milli-parki

gokcetepe-milli-parki

Hem denizin kenarında hem de ormanın içinde olmanın, kamp ateşi yakıp etrafında toplanmanın, yıldızların altında, yakamozların çaktığı denizin kıyısında uyumanın keyfine varmak için Keşan&#;a yakın olan, Saroz Körfezi kıyısında olan Gökçetepe Tabiat Parkı&#;na buyrun. Gökçetepe Tabiat Parkı, İstanbul’a yakınlığı dolayısıyla çoğu zaman kalabalık olan bir park. Kafa dinlemek ve doğayla iç içe vakit geçirmek, denize girmek için harika bir lokasyon olsa da dediğimiz gibi hafta içi gitmekte fayda var. Sahilde kafeterya/market var ama o markette aradığınız her şeyi bulmak zor. Kamp alanının girişindeki market de anlık ihtiyaçlarınız için gitmek açısından biraz uzak kalıyor. Tuvalet ve duşlar olsa da biraz yetersiz. Adres: Gökçetepe Köyü Zeytindere Mevkii Keşan Konum için tıklayın. İletişim: Websitesi Tel: 99 61 &#; 43 54 Mail: [email protected][email protected][email protected]

Gökçetepe hakkında daha fazlasını İSTANBUL’A YAKIN GÜNÜBİRLİK KAÇAMAK YERLERİ ➝ GÖKÇETEPE & UÇMAKDERE yazımızda anlattık.


Bu noktadan sonraki yerlerde herhangi bi kamp tesisi bulunmuyor:

YENİCE ORMANLARI, KARABÜK

yenice-ormanları

Eğriova Göleti çevresi çadır kampına çok elverişli. Tabi herhangi bir işletme ve tesis olanağı yok. Tamamen doğayla başbaşasınız ve aklınızda bulusun Eğriova tarafı çevre illere göre çok daha serin. Mutlaka uyku tulumu, battaniye ve sizi sıcak tutacak kıyafetler götürün. Bunun dışında yanınıza kalıcağınız süre boyunca yetecek kadar su ve yiyecek de götürmeniz gerek çünkü maalesef içme suyu bile bulabileceğiniz bir yer yok.

Adres: Kuzdağ Yenice Karabük Konum için tıklayın. Bu civardan diğer kamp alanları: Şekermeşe, Darıyazısı ve Sorgun Yaylası.

TORKUL GÖLÜ, DÜZCE

torkul-gölü

Sazlıkları ve nilüferleriyle şirin doğal bir göl. Düzce şehir merkezine yaklaşık 28 kilometre mesafede. Burada bir kamp tesisi yok, yiyeceğinizi, içeceğinizi ve kamp araç gereçlerinizi yanınızda getirin çünkü alacak bir yer bulamazsınız. 😀 Alışveriş yapabileceğiniz en yakın köyler Uğurlu Köyü ve Beyköy, Torkul Göleti’nden 22 kilometre civarı mesafedeler. Telefon pek çekmiyor bu yüzden biriyle konuşayım derseniz Torkul tabelasının yanına gitmelisiniz. Konum için tıklayın.

KABATEPE, KUMTEPE MEVKİ, ÇANAKKALE

Kabatepe-Çanakkale-kamp-ala

Kabatepe sahillerine kamp atan çok oluyor. Bizim sevdiğimiz bir nokta Zeytin Cafe & Bungalow&#;un önündeki alan. Direk Zeytin&#;de de kalmayı düşünebilirsiniz ama fiyat performans dengesinde fiyatlar biraz yukarıda kalıyor. Konum için tıklayın.

Kabatepe Orman Kampı (geçici olarak kapalıydı, arayarak açıldığını teyit edin), Kabatepe’nin en gelişmiş ve kampa uygun kamp alanı. Marketi, lokantası falan da var ama sitesinde geçici olarak kapalı olduğu yazıyor. Bu yüzden mutlaka gitmeden önce ya sitesini ziyaret edin ya da arayın.

Adres: Kemalpaşa Mahallesi Kabatepe Mevkii Eceabat Tel: Websitesi: funduszeue.info Konum için tıklayın.

Çanakkale&#;de ne yapılır, ne yenir, nereye gidilir gibi Çanakkale önerilerimiz için Çanakkale&#;de Gezilecek Yerler yazımıza bakabilirsiniz.

KAPIDAĞ YARIMADASI, ERDEK, BALIKESİR

Kapıdağ-Yarımadası-Kamp-Ala

Kapıdağ Kamping, bol gölgeli, ağaçlıklı bir kamp alanı. Denizi ve plajı çok güzel. Duş ve tuvaletleri kullanma olanağınız var. Kamp içinde bir cafe var ve fiyatlar oldukça uygun. Birçok kişi akşam gelen müzik seslerinden şikayetçi, bir de bulduğu ayakkabıları kaçırmayı seven köpekler varmış, dikkat edin deriz 🙂

Adres: Kapıdağ Camping, Düzler Mevkii Erdek/Balıkesir Tel: Websitesi: funduszeue.info E-mail: [email protected] Konum için tıklayın.

Hazır Balıkesir&#;e gelmişken Kazdağları, Ayvalık ve Cunda için Cunda&#;da Gezilecek Yerler, Ayvalık&#;ta Gezilecek Yerler ve Kazdağları Gezilecek Yerler yazılarımıza göz atmayı unutmayın.

DEDEGÖL DAĞI, ISPARTA

Isparta-Dedegül-Dağı-Kamp-A

Burası da çok doğal ve değiştirilmemiş bir alan. Çadırınızı çayır çimen istediğiniz gibi kurabilirsiniz ama çeşmeye yakın kurmanızda fayda var. Bunun dışında çok da bir oluşum yok açıkçası. Doğa yürüyüşçülerin ve dağcıların çok tercih ettiği bir yer. Konum için tıklayın.

Isparta hakkında eğrisiyle doğrusuyla her şeyi Isparta&#;da Gezilecek Yerler yazımızda anlattık.

GİTO YAYLASI, ÇAMLIHEMŞİN, RİZE

Gito-yaylası-kamp-alanı

Pek el değmemiş bir yayla olduğu için kamp yaparken su veya yiyecek alabileceğiniz, tuvalete girebiliceğiniz bir oluşum yok. Tamamen doğal bir ortama hazır olun yani. Yemeğinizi, suyunuzu ve kamp için gerekli olabilecek malzemeleriniz dikkatlice hazırlayın eksik bir şeyi tamamlama şansı bulmanız zor.  Adres: Hazindağ-Pokut Yolu, Yukarışimşirli Köyü/Çamlıhemşin/Rize, Türkiye Websitesi: funduszeue.info Konum için tıklayın.

SALDA GÖLÜ, BURDUR ♡

(Yukardaki videoyu sesli izleyin)

Salda Gölü de doğa olarak müthiş olup, işletme olarak noksan yerlerden. Eğrisiyle doğrusuyla her şeyi anlattık. Buradan okuyabilirsiniz: Salda Gölü Rehberi ve Burdur Gezilecek Yerler

ANTIQUE LODGE CARAVAN CAMP, KUŞADASI

Altını özellikle baştan çizelim burası bir karavan kampı yani çadır kabul etmiyorlar. Her parselde elektrik, su ve gri su gideri var. Çocukla seyahat ediyorsanız onların çok bayılacağı bir havuzları mevcut. Kamp alanı son derece temiz, sakin ve hayvan dostu. Sadece çok yeni bir işletme olduğundan ağaçlar yeni dikilmiş o nedenle de çok fazla gölge alan yok. Denize kıyısı yok ama en yakın sahil arabayla 5 dakika mesafede. Instagram Adres: Bayraklıdede, Kuştur Önü Yolu Cd. 1. Sokak D:No, Kuşadası/Aydın Websitesi Tel: Konum için tıklayın.

HİPO CAMP, GÜMÜLDÜR

İzmir, Gümüldür&#;de denize sıfır bir kamp alanı olan Hipo Camp içinde mutfak, banyo, tuvalet, duş alma yerleri, soyunma kabinleri, market ve cafenin mevcut olduğu düzenli ve temiz bir seçenek. Bazı günlerde mobil manav ve simitçi de uğruyor. Denizi öğlene kadar sakin, öğleden sonra dalgalı. Kamp alanında mangal yakılmıyor sadece plajdaki özel ayrılmış alanda yakabiliyorsunuz. Geniş bir kamp ama fazla kalabalık olmasın diye sayılı kampçı kabul ediyorlar. Adres: Gümüldür İnönü, Meryem Ana Cd., Menderes/İzmir Tel: + Konum için tıklayın.

EVCAN CAMPING, HİSARÖNÜ, MARMARİS

Marmaris&#;in Hisarönü bölgesinde olan, oturmuş ve düzenli bir kamp alanı. Wc&#;ler, bulaşık yıkama alanları ve duşlar temiz. Ancak yaş ortalaması biraz yüksek. İçinde cafesi var. Kendine ait bir plajı mevcut ama işletmede şezlong hizmeti yok. O yüzden şezlong için komşu işletmelerin plajını kullanıyorsunuz. Denizi taşlık. Bir de sıcak su akşamüzeri bitebiliyor. Adres: Hisarönü mahallesi altınkum sokak kerdime, Marmaris Tel: + Konum için tıklayın.

INSTAGRAM&#;A DA BEKLERİZ

En İyi Pansiyon & Otel Önerisi

Avşa Adası, Marmara Bölgesi'nde yer alan 36 km²'lik yüz ölçümüne sahip küçük bir Bodrum'u anımsatan tatil beldesidir. Ada - kişilik bir nüfusa sahip olsa da yaz aylarında tatilcilerin uğrak yer olduğu için nüfus kişiye kadar çıkabilmektedir.

Avşa Adası'nın tatilciler tarafından bu kadar çok tercih edilmesinin sebebi, Avşa otelleri fiyatlarının oldukça düşük olması, İstanbul'a sadece 3,5 saatlik yolculukla ulaşılması, gezilecek bir çok yerinin bulunması, denizinin cam gibi berrak ve temiz olmasını söyleyebiliriz.

Avşa'da gezilecek yerler, en güzel yemeği yiyebileceğiniz restoranlar, eşsiz bir eğlence yaşayacağınız gece hayatı, adaya en kolay ve hızlı nasıl gideceğinizi, ada da ki otel, pansiyon ve apart fiyatlarını öğrenmek için bu yazımızdan yararlanabilirsiniz.

SıraMekanBölgeÖne Çıkan Yanı
1St. George ManastırıTürkeli KöyüTarihi
2Çınar KoyuYiğitler KöyüDoğası
3Büyülübağ Şarap FabrikasıDeğirmenyolu MevkiiŞarapları
4Yiğitler KöyüYiğitler KöyüDoğası
5Altınkum PlajıYiğitler KöyüKumsalı
6Değirmenardı Mevkii Değirmenardı Mevkii Manzarası
7Akvaryum PlajıYücehisar Sk.Denizi

Avşa Adası'nda Gezilip Görülecek Yerler

Avşa Adası'nda gezilecek onlarca yer bulunmaktadır. Ada da gezmek için en çok tercih edilen yerler arasında adanın koyları bulunmaktadır. Ayrıca adanın sembolü haline gelmiş şarap fabrikaları da ada da mutlaka gezilmesi gereken yerler arasındadır. 

İşte Avşa Adası'nda gezilip görülecek yerler:

1. St. George Manastırı

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa Adası'nda gezilecek yerler arasında yer alan St. George Manastırı, adanın en önemli tarihi yeri olarak biliniyor. Her ne kadar günümüze kadar gelememiş olsa da turistler tarafından yoğun ilgi gören bu manastır, yıl önce sürgüne gönderilen rahiplerin kaldığı yer olarak biliniyor. Hemen altında yer alan Manastır Koyu ile doğal güzellikleri de göz önüne seren bu manastır, bakımsızlık nedeniyle sadece birkaç duvar kalıntısından ibaret.

HaritaTıklayınız
AdresManastır Koyu, Avşa, Marmara/Balıkesir

2. Çınar Koyu

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa'nın en güzel koyları arasında yer alan Çınar Koyu, adanın en büyük koyu olarak biliniyor. Berrak denizi ve incecik kumsalıyla giden herkes tarafından beğenilen Çınar Koyu, Yiğitler Köyü ve Avşa merkezden 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

HaritaTıklayınız
AdresÇınar Koyu, Avşa, Marmara/Balıkesir

3. Büyülübağ Şarap Fabrikası

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa Adası'nda gezmeniz gereken yerler arasında bulunan Büyülübağ Şarap Fabrikası, bölgenin üzümlerinin nasıl şaraba dönüştürüldüğüne dair bilgi edinmenizi sağlıyor. Avşa'ya giden herkesin bayılarak içtiği o şarapların üretimine şahit olmak isteyen birçok turist hem fabrikayı geziyor hem de yerinde tadım yapma imkanı bulunuyor.

HaritaTıklayınız
AdresBüyülübağ Şarap Evi, Avşa, Değirmenyolu Mevkii, No: 11/ Yiğitler Köyü, Marmara/Balıkesir

4. Yiğitler Köyü

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa Adası merkezi dışında adada gezebileceğiniz bir başka yer de Yiğitler Köyü'dür. Yiğitler Köyü, adanın arkasında yer alan koyları ile meşhur olan şirin bir köydür. Yiğitler Köyü'ne, Avşa Adası'ndan kalkan dolmuşlarla ortalama 10 dakikalık yolculuk ile gidilmektedir. Kafa dinleyip, şehir hayatından uzak sessiz ve sakin bir ortamda denize girip bir çay bahçesinde oturup limonatanızı yudumlamak istiyorsanız bu köye mutlaka gitmelisiniz

HaritaTıklayınız
AdresYiğitler Tatil Köyü, Avşa, Marmara/Balıkesir

5. Altınkum Plajı

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa'da denize girilecek yerler arasında bulunan Altınkum Plajı, minibüslerle kolayca gidilebildiği için turistler tarafından çokça tercih ediliyor. Masmavi denizi ve altın renginde kumsalıyla keyif veren bu plaj, ücretsiz olmasından dolayı da beğeni topluyor.

HaritaTıklayınız
AdresAltınkum Plajı, Avşa, Marmara/Balıkesir

6. Değirmenardı Mevkii 

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Avşa'da gezdikten sonra gün batımı izlemek ve fotoğraf çekilmek için gitmeniz gereken yerler arasında bulunan Değirmenardı Mevkii, adaya gelenler tarafından büyük ilgi görüyor. Eşsiz manzarasıyla kendine hayran bırakan bu mekan, Avşa'da huzur bulmak isteyenlerin sıkça ziyaret ettiği yerler arasında bulunuyor.

HaritaTıklayınız
AdresDeğirmenardı Mevkii, Avşa, Marmara/Balıkesir

7. Akvaryum Plajı

Avşa Adası Gezilecek Yerler

Adından da anlaşılacağı gibi akvaryum misali bir denize sahip olan Akvaryum Plajı, hem yerli hem de turistler tarafından en sevilen yerler arasında bulunuyor. Minibüslerle kolayca ulaşılabilen bu plaj, halk plajı olduğu için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Dalgasız ve berrak denizinde serinlerken incecik ve tertemiz kumsalında rahatça güneşleneceğiniz Akvaryum Plajı, Avşa Adası'nda kesinlikle görmeniz gereken yerler arasında bulunuyor.

HaritaTıklayınız
AdresAkvaryum Plajı, Avşa, Yücehisar Sk., Marmara/Balıkesir
SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Titiz PansiyonAlageyik Sk.10/
2Ciner Otelİskele Caddesi10/
3Ataş Aqua OtelYiğitler Caddesi10/
4Bahar Aqua Resort OtelYiğitler Mah.10/
5Afissia Garden OtelYiğitler Mah.10/
6Otel BeyazsarayBeyazsaray Koyu10/
7Mavikoy Beach Resort OtelMaviköy Caddesi10/

Avşa Adası Otelleri ve Pansiyonları

Avşa Adası'na gittiğinizde görmeniz ve deneyimlemeniz gereken yerlerden yukarıda bahsettik. Şimdi bu eşsiz güzelliklere sahip olan adaya gittiğiniz zaman kalmanız gereken yerlerden bahsedeceğiz. Hemen her bütçeye uygun Avşa Adası pansiyon ve otel fiyatları hakkında detaylı bilgi için funduszeue.info sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İşte Avşa konaklama mekanları:

1. Titiz Pansiyon

Avşa Adası

Avşa'da kalmanız gereken yerler arasında ilk sıralarda yer alan Titiz Pansiyon, uygun fiyatlı tatil yapmayı isteyenler için güzel bir seçenek. Denize 2 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan Titiz Pansiyon, aile sıcaklığını hissettiren çalışanlarıyla da ev konforu sunuyor. Ayrıca hem merkezde yer alması hem de deniz manzarasıyla ön plana çıkan Titiz Pansiyon, evcil hayvan kabul ettiği içinde tatilciler tarafından beğeni topluyor. Son olarak Avşa'ya özel aracıyla gelenler için kendisine ait otopark sunan bu pansiyon, bu hizmeti ücretsiz yaptığı için misafirlerinden takdir görüyor.

2. Ciner Otel

Avşa Adası

Avşa'nın en iyi otelleri arasında yer alan Ciner Otel, konforlu odalarıyla tatilcilerin ilgisini görüyor. Avşa Adası'nda nerede kalınır diye soranlara önerebileceğimiz bu otel, 71 odasıyla güler yüzlü hizmet veriyor. Sahil ve iskeleye yakın mesafede yer alan Ciner Otel, adanın tam merkezinde olduğu için her yere kolay ulaşım imkanı sunuyor. Ayrıca 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik gibi farklı oda seçenekleri sunan bu otel, restoranıyla da beğeni topluyor.

3. Ataş Aqua Otel

Avşa Adası

Avşa Adası'nda kalabileceğiniz bir başka otel ise Ataş Aqua Otel. 26 standart ve 6 tane aile odasıyla konfor sunan Ataş Aqua Otel, huzurlu tatil yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Ada merkezinde yer alan bu otel, Avşa'nın doğal güzelliklerine yakınlığıyla da beğeni topluyor. Aqua parka sahip açık havuzuyla hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından beğenilen bu otel, oda kahvaltı konseptiyle hizmet veriyor.

4. Bahar Aqua Resort Otel

Avşa Adası

Avşa Adası'nın göz bebeği olan Yiğitler Köyü'nde bulunan Bahar Aqua Resort Otel, Adanın en iyi oteli olarak adlandırılıyor. Avşa Adası'nda kalabileceğiniz Bahar Aqua Resort Otel, aquapark, havuz ve SPA hizmetiyle misafirlerinden tam not alırken, köpük partisi ve canlı müzik şovlarıyla da doyasıya eğlence sunuyor. Her şey dahil konseptiyle hizmet veren bu otel, Avşa'nın eşsiz koylarına yakınlığıyla konuklarından tam not alıyor. Ayrıca Avşa Adası'na ailecek gidenler içinde kalınabilecek yerler arasında bulunan bu otel, çocuk oyun salonlarıyla hem çocukları hem de ebeveynleri memnun ediyor.

5. Afissia Garden Otel

Avşa Adası

Avşa'da ailecek konaklayabileceğiniz yerler arasında bulunan Afissia Garden Otel, adanın en lüks otelleri arasında yer alıyor. Hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik havuzu, denize yakınlığı ve açık büfesiyle tatilcilerin ilgisini çekiyor. Alkolsüz olmasından dolayı da muhafazakar ailelerinde tercih ettiği Afissia Garden Otel, Avşa'nın en güvenlikli otelleri arasında yer alıyor.

6. Otel Beyazsaray

Avşa Adası

Avşa'da güvenli turizm sertifikasına sahip olan  Otel Beyazsaray, denize sıfır konumuyla rüya gibi bir tatil sunuyor. Türkiye'nin granit kumuna sahip olan tek plajında hizmet veren bu otel, konforlu odalarıyla evinizde gibi hissetmenizi sağlıyor. Doğanın içinde sessiz sakince tatil yapmayı planlayanların tercih ettiği bu otel, güne dalga ve kuş sesleriyle uyanmanızı sağlıyor.

7. Mavikoy Beach Resort Otel

Avşa Adası

Denize sıfır konumlanan Mavikoy Beach Resort Otel, metre uzunluğundaki özel plajıyla Avşa'da ayrıcaklı tatil yapmanızı sağlıyor. Avşa'da nerede kalabilirim diye soranlara önerebileceğimiz bu otel, 80 yatak kapasitesiyle hem tek kişilik hem de aile odaları sunuyor. Sabah akşam açık büfe hizmeti veren otel, öğle yemeklerinde alakart menüsüyle damakları şenlendiriyor. Ayrıca havuzuyla da serinleme imkanı sunan bu otel, yemyeşil bahçesiyle doğayla baş başa kalmanıza yardımcı oluyor.

Avşa Adası'na Nasıl ve Nereden Gidilir?

Avşa Adası'na İstanbul'dan deniz otobüsü, Tekirdağ ve Erdek'ten ise feribotlar ile gidilmektedir. Bu adaya İzmir, Bursa, Eskişehir gibi yakın illerden gelecek olanlar öncelikle Erdek iskelesine gelmeli sonrasında Adalar 1, Gestaş veya Marmara Ro Ro feribotları ile adaya geçmelidir.

Avşa Adası'na İstanbul'dan gelecek kişiler ise Yenikapı, Bostancı veya Avcılar limanlarından kalkan İDO feribotları ile gelmelidir. İDO feribotları yaz aylarında Avşa Adası'na her gün sefer düzenlemektedir.

Tekirdağ'dan Avşa'ya gitmek isteyen tatilciler Tekirdağ'ın Akport Limanı'ndan yaz - kış her gün kalkan arabalı feribotlar ile adaya ulaşım sağlayabilirler.

Avşa Adası'nda Nerede Ne Yenir?

Avşa Adası

Avşa Adası'nın nesi meşhur? Avşa Adası'nda yemek yiyebileceğiniz bir çok restoran ve tadını ilk defa deneyimleyebileceğiniz eşsiz lezzetler bulunmaktadır. Sabah kahvaltınızı sahil boyunda yer alan açık büfe kahvaltı mekanlarında yapmanızı öneririz. Kahvaltınız bittikten sonra restoranların verdiği sınırsız çay ikramı ile cam gibi berrak deniz manzarasını dalgaların sesi eşliğinde izleyebilirsiniz.

Kahvaltı mekanından çıktıktan sonra denize girip güneşlenirken, plajda satılan aperatif yiyecekler olan midye dolma, sandviç, kumru ve tostların tadına bakabilirsiniz. Akşam yemeğinizi ise adanın meşhur rakı balık restoranlarına giderek, adanın yerli deniz mahsullerinin tadına bakıp sonlandırabilirsiniz.

Avşa Adası'nda nerede kalınır?

En iyi Avşa Adası otel, pansiyon ve apart tavsiyelerine gelecek olursak; Titiz Pansiyon, Olimpos Motel, Tanz Apart , Ataş Aqua Otel ve Nehir Deluxe Otel denize sıfır, havuzlu, aqua parklı, misafirlerine hesaplı fiyata güvenilir ve kaliteli hizmet sunan Avşa Adası'nda kalınacak yerler arasında yer alıyor.

Avşa Adası Titiz Pansiyon Nasıl?

Avşa Adası'nda kalmak isteyen konuklar için doğayla iç içe birbirinden güzel otel, pansiyon, apart ve günlük kiralık daire imkanları yer alırken misafirlerin en çok tercih ettiği yılında hem hesaplı hem hijyenik en iyi Avşa Adası konaklama mekanı olarak Titiz Pansiyon öneriliyor. 

Misafirlerin seyahatleri ve konaklamaları hakkında ki yorumlarını değerlendirdiği ve konuklarından fiyat / performans açısından tam not almayı başarmış Titiz Pansiyon, Tripadvisor web sitesi verilerine göre en iyi Avşa Adası pansiyon olarak ön plana çıkıyor. 

Avşa Adası nerede?

Avşa Adası; Marmara Bölgesinde yer alan Balıkesir iline bağlı olup Kapıdağ Yarımadası çevresindeki adalar grubunda yer almaktadır. Deniz otobüsüyle İstanbul'a 2,5 saat uzaklıkta olan ada, gemiyle Erdek'e 1,50 saat uzaklıktadır. 

Avşa Adası nereye bağlı?

Avşa Adası, Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı olup, ilçe merkezine 11 km, il merkezine km uzaklıktadır. Eski ismi Türkeli olan Avşa Adası'nın plaka kodu 10'dur ve Güney Marmara Bölgesi'nde yer alan Balıkesir ilinin araç plaka koduyla aynıdır.

Avşa Adası nasıl gidilir?

Avşa Adası'na gitmek isteyen misafirler; İstanbul, Tekirdağ ve Erdek limanlarından kalkan deniz otobüsleri veya feribotlarla ulaşım sağlayabilir. Adaya diğer illerden ulaşım sağlamak isteyen yolcuların ilk olarak İstanbul, Erdek ve Tekirdağ Avşa Adası seferleri noktasına gitmeleri gerekmektedir. 

Avşa Adası'nın gece hayatı nasıl?

Avşa Adası gece hayatı ile ünlenmiş adadır. Ada da gece hayatını tüm heyecanı ile yaşayıp eğlenceyi tamamen hissedebilirsiniz. Avşa Adası sahilinde yer alan barlar, diskolar mevkiinde bulunan görkemli diskolar adını tüm tatil severlere duyurmayı başarmıştır. Avşa Adası barları saat - aralığında, Avşa Tanz Disko, Club Liatris ve Arena Disko ise saat - saat aralığında açıktır. Avşa'da daha sakin bir gece geçirerek eğlenmek istiyorsanız, ada sahilinde yer alan cafeleri, canlı müzikli mekanları tercih edebilirsiniz.

Avşa Adası'na araba ile gidilir mi?

Avşa Adası'na arabayla gitmek isteyen yolcuların Tekirdağ Akport Limanı üzerinden Avşa Adası Tekirdağ Arabalı Vapur Seferleri sunan;  Ömer Kaptan, Öz Kaptan, Adalar 1 ve Marmara Roro gemilerini kullanmaları gerekirken, Erdek Limanı üzerinden Avşa Adası Erdek Arabalı Vapur Seferleri sunan; Gestaş, Adalar 1 ve Kooperatif gemileri ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilir.

Avşa Adası'nda pansiyon fiyatları ne kadar?

Avşa Adası pansiyon fiyatları sunulan hizmetin kalitesine ve plaja uzaklığına bağlı olarak TL ile  TL arasında değişiklik göstermektedir. 

Avşa'da müsilaj var mı?

Deniz sıcaklığının yükselmesiyle beraberinde artan bakteri sonucu meydana gelen müsilaj, Avşa Adası'nda bulunmamaktadır. Marmara Adalar Belediyesi tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda Avşa Adası müsilaj problemi görülmemektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası