s4 mini şifre kırma / Samsung Galaxy S4'de şifre nasıl açılır []

S4 Mini Şifre Kırma

s4 mini şifre kırma

Android’de unutulan kilit ekranı şifresini kaldırma [Nasıl yapılır?]

Akıllı telefonlarımızı kitlemek için kullandığımız şifreleri zaman zaman unutabiliyoruz. Android cihazlarda unuttuğunuz şifreyi ise kurtarmak mümkün.

Android cihazlar, ana ekranı kilitlemek için türlü alternatifler sunuyor. Desen oluşturma, PIN girme ya da şifre belirleme bunlardan bazıları. Pek çok cihaz bunun yanında parmak izi sensörü, yüz tanıma gibi alternatiflere de sahip elbette. Ancak cihazınızda parmak izi sensörü yoksa ya da klasik yöntemlerden şaşmıyorsanız bu yazı ilginizi çekebilir. Android cihazınız için oluşturduğunuz desen, PIN ya da şifre seçeneklerinden birini unutursanız cihazı nasıl açacaksınız?

Android Device Manager

Şifrenizi hatırlayamıyorsanız bu konudaki en büyük yardımcınız Android Device Manager (ADM) olabilir. Öncelikle kilitli cihazınızın şifresini kurtarmak için herhangi bir bilgisayardan veya başka bir telefondan ADM&#;nin sitesine girmeniz gerekiyor. Buradan ulaşabileceğiniz siteye telefonu kurarken kaydettiğiniz Google hesabıyla giriş yaptığınızda, sistem telefonunuzun yerini tespit ediyor. Esasen kayıp cihazlar için daha işlevsel olan bu yöntemde ekranın sol tarafında &#;Kilitle&#; diye bir seçenek bulunuyor. Bu seçeneği seçerek cihazınız için yeni bir şifre belirleyebilirsiniz. Tekrar Kilitle diyerek onayladıktan sonra birkaç dakika içinde cihazınız yeni şifreyle kilitlenecektir. Altta cihazınızın kilitlendiğine dair onay mesajını gördükten sonra yeni şifre ile cihazınızı açabilirsiniz.

Samsung kullanıcılarına özel

Eğer Samsung kullanıcısıysanız sizin için bir başka alternatif daha bulunuyor. Samsung&#;un &#;Mobil cihazımı bul&#; servisi tıpkı Android Device Manager gibi çalışıyor. Ancak bunun için cihazınıza Samsung hesabınızı da kaydetmiş olmanız şart. Bunu kurulum sırasında da gerçekleştirebilirsiniz. Sonraki adımlarsa oldukça basit. Öncelikle tarayıcıdan Samsung&#;un Find My Mobile sitesine girmeniz gerekiyor. Buradan ulaşabileceğiniz siteye Samsung hesabınızla giriş yaptıktan sonra sağ tarafta yer alan &#;Unlock My Device&#;a tıklayarak ekran şifresini kaldırabilirsiniz.

Fabrika ayarlarına dön

Yöntemler içinde en can sıkıcı ve muhtemelen tercih etmek istemeyeceğiniz olan bu olabilir. İşin içinden bir türlü çıkamadıysanız, cihazınızı belirli bir tuş kombinasyonuyla sıfırlayabilirsiniz. Bu yöntemi uygulamaksa cihazdan cihaza farklılık gösteriyor. Eğer cihazınızın ekranının altında basılabilir bir ana ekran tuşu varsa cihazı sıfırlamak için ana ekran tuşu, sesi kısma ve cihazı kapatma tuşuna aynı anda bir süre basılı tutmanız gerekiyor. Eğer basılabilir bir ana ekran tuşu yoksa sesi kısma ve cihazı kapatma tuşuna aynı anda bir süre basılı tutarak telefonu sıfırlama ekranını açabilirsiniz. Pek çok cihaz için kullanabileceğiniz bu kombinasyon bazı cihazlarda farklılık gösterebilir.

Sıfırlama ekranı açıldığında sesi yükseltme ve kısma tuşlarıyla seçenekler arasında ilerleyebilirsiniz. Seçim yapmak içinse cihazı kapatma tuşuna basmanız gerekiyor. Bu ekranda &#;Recovery mode&#;u seçerek cihazınızı sıfırlayabilirsiniz. Bu yöntem cihazınızın dahili hafızasına kayıtlı her şeyi silecektir. Hatırlatalım.

&#;Deseni unuttum&#;

Bu yönteme geçmeden önce küçük bir not düşmemiz gerekiyor. Şimdi anlatacağımız method sadece Android ve altı işletim sistemine sahip cihazlarda çalışıyor. Her ne kadar işletim sistemi artık ağırlıklı olarak Android ve üzeri şeklinde dağılsa da tüm Android cihazlar içinde KitKat&#;ın (Android 4) oranının hala yüzde 14 olduğunu da göz önünde bulundurarak bu yöntemi yazıyoruz. Android cihaz dağılımının son durumunu buradan görüntüleyebilirsiniz.

Bu yöntem aslında eskiden cihazın kilitli ekranını açmanın da ne kadar kolay olduğunu gösteriyor. 5 yanlış denemenin sonunda cihaz sizden yeni denemenizi 30 saniye sonra yapmanızı istiyor. Bu sırada aşağıda &#;Forgot Pattern&#; (Deseni unuttum) seçeneği çıkıyor. Bu seçeneğe tıklayarak cihazın size sunduğu iki farklı yöntemden birini seçebilirsiniz. Onlardan biri Google hesabınızı girmeniz. Hesabı girdikten sonra deseni basit bir şekilde değiştirebiliyorsunuz.

Üçüncü parti uygulamalar

Android açık kaynak kodlu bir sistem olduğu için kullanıcılara çeşitli özgürlükler sunuyor. Bunlar da beraberinde üçüncü parti uygulamalarla yapılabilecek değişiklikleri getiriyor. Şifrelenmiş bir cihazın şifresini kaldırmak da buna dahil. Kısa bir aramayla pek çok farklı alternatifine ulaşabileceğiniz bu uygulamalar şifre kaldırmak için işinize yarayabilir. Ancak küçük bir not düşelim, bu tarz üçüncü parti uygulamalarda tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Kötü niyetli yazılımlarla başınız belaya girebilir.

Samsung S4 mini soft brick oldu nasıl yapacağaım?

Merhabalar. Telefonum soft brick oldu. Daha &#;nceden root lamıştım. İnternetten biraz araştırdım. Odin ile biri yapmış başka model bir telefonunu. Ben ve daha &#;st versiyonları ile denedim ama odin telefonu g&#;rmedi. ile denedim onda g&#;rd&#; ama Cooper adlı dosyayı nereye atacağımı bulamadım. Telefonum a&#;ılırken burası geliyor.
 Samsung S4 mini soft brick oldu nasıl yapacağaım?

Download moda alınca ise burası geliyor.
 Samsung S4 mini soft brick oldu nasıl yapacağaım?

L&#;tfen yardım edin. yaklaşık bir haftadır nokia n8 kullanıyorum. Kendimi attan inip eşeğe binmiş gibi hissediyorum.







Rootsuz bir şekilde Android Wi-Fi şifresi nasıl öğrenilir? Windows işletim sistemli bilgisayarlarda Wi-Fi şifresini öğrenmek sadece birkaç saniyede mümkün. Peki, bunu Android'de yapmak için hangi adımlar izlenmeli?

Öncelikle telefondan Wi-Fi şifresi öğrenme mümkün değil şeklindeki varsayımların aslı yok. Android telefonunuzdan bağlandığınız Wi-Fi ağlarının şifresini öğrenmeniz mümkün. Wi-Fi şifresini öğrenmek Windows'taki gibi kolay olmasa da bu amaç doğrultusunda geliştirilen uygulamalar, işinizi bir hayli kolaylaştırır.

Evde, misafirlikte, ofiste, otobüste, kafede ve diğer pek çok yerde bağlandığınız ağlar aslına bakacak olursanız telefonunuzda depolanır. Bir kablosuz ağa bağlandığınız zaman o ağa bağlanmak için kullandığınız şifre doğrudan kaydediliyor. Böylece bir sonraki bağlanışınızda Wi-Fi şifresini yeniden girmeniz gerekmiyor.

Cihaz değişiminden sonra Wi-Fi şifresini görmeniz ya da Wi-Fi şifresini bir yakınınızla paylaşmanız gerekebilir. Sebep ne olursa olsun, Android Wi-Fi şifresi nasıl öğrenilir sorusunun cevabı aşağıdaki yöntemlerdedir. Bunları inceleyin, uygulayın ve çözüme ulaşın.

Android Wi-Fi Şifresi Nasıl Öğrenilir? (Rootsuz)

  • Android telefonunuzda geliştirici seçeneklerini açın. Geliştirici seçeneklerinin nasıl açıldığını bilmiyorsanız Android’de geliştirici seçenekleri etkinleştirme rehberimizi inceleyip rehberimize geri dönün.
  • Geliştirici seçeneklerini etkinleştirdikten sonra ayarlara girin. Ayarlar kısmında aşağı inerek geliştirici seçeneklerine girin.
  • Android/USB hata ayıklamayı açın.
  • ADB sürücülerini indirip yükleyin.
  • Platform araçlarını indirip yükleyin (minimal adb ve fast boot dosyalarını XDA-Developers forumundan bulabilirsiniz).
  • Yukarıdaki araçları kurduğunuz klasörü (Araçların yolu varsayılan olarak C\windows\system32\platform_tools şeklindedir) açın. Klasöre sağ tıklayıp “Komut Penceresi Aç" seçeneğine tıklayın.
  • Bu noktada ufak bir test yapmak gerekiyor. Telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Komut satırına "adb services" (tırnaksız) yazın. Listede cihazınızı görürseniz sonraki adıma geçin.
  • Komut satırına bir önceki maddede yaptığınız gibi “adb pull /data/misc/wifi/wpa_funduszeue.info c:/wpa_funduszeue.info” komutunu girin. Bu komut, telefonunuzdaki dosyayı bilgisayarınızın yerel disk C sürücüsüne getirecektir.
  • Rootsuz yöntem ile Android Wi-Fi şifresi öğrenme adımları bu kadardı. Not defterinde Android telefonunuzda kayıtlı tüm Wi-Fi şifrelerini görebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefon üzerinden Wi-Fi ağının şifresini öğrenmek istiyorsanız yapmanız gereken ilk adım cihazınızın geliştirici seçeneklerini açmak. Bu işlemin nasıl yapılacağı konusunda bilginiz yoksa yukarıda yer alan bağlantıya tıklayarak rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra ayarlar sayfasını görüntülemeniz gerekiyor. Etkinleştirme işleminin ardından ayarlar sayfasına eklenen geliştirici seçenekleri menüsüne dokunun. Bu işlemin ardından açılan sayfa üzerinden Android/USB hata ayıklama seçeneğini seçin.

Bir sonraki adım ise ADB sürücülerini indirip yüklemek. Daha sonra platform araçlarını indirin ve işlem tamamlandıktan sonra yüklem sürecini başlatın. Söz konusu araçları yüklediğiniz klasörü açın. Klasöre sağ tıklayıp "Komut Penceresi Aç" seçeneğine tıklayın.

Bu aşamada bir test gerçekleştirmeniz lazım. Bu sebepten ötürü akıllı telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın. Bu işlemin ardından komut satırına "adb services" yazın. Bu komutu yazarken tırnak işareti kullanmayın. Listede cihazınızı görürseniz komut satırına aşağıdaki komutu yazın. Bu işlemin ardından not defterinde telefonda kayıtlı Wi-Fi şifrelerini görebilirsiniz.

adb pull /data/misc/wifi/wpa_funduszeue.info c:/wpa_funduszeue.info

Android’de Wi-Fi Şifresi Öğrenmek İçin Kullanabileceğiniz Programlar Neler?

  • WiFi Key Recovery
  • WiFi Keys
  • WiFi Warden
  • WiFi Connection Manager
  • WiFi Manager

Dosya yönetici ile Wi-Fi şifresi bulma yöntemi çok mu uğraştırıcı görünüyor? Bazı mobil uygulamalar, sizi bu uğraştırıcı süreçten kurtarabilir. Bu tür uygulamaların root yetkisi istediğini tekrar belirtmek gerekiyor.

1. WiFi Key Recovery

  • Uygulamayı açın ve root “superuser” erişimi verin.
  • Bu işlemin ardından Android telefonunuzda kayıtlı olan tüm Wi-Fi şifreleri doğrudan ekranınıza gelecek. Ağ adı, şifresi, güvenlik seviyesi, bağlanılan tarih de dahil olmak üzere ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgiler sıralanacak.

Android işletim sistemine sahip olan cihazlar üzerinden kullanabileceğiniz bir uygulama olan WiFi Key Recovery’i ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde unuttuğunuz Wi-Fi şifrelerini çok hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz.

2. WiFi Keys

Kullanıcıların kullanabileceği bir diğer uygulama ise WiFi Keys. Ücretsiz olarak sunulan uygulama, kablosuz ağ şifresinin öğrenebilmesini mümkün hale getirir. WiFi Keys ayrıca yabancı kişilerin ağ erişimini önlemek için güçlü şifrelerin oluşturulmasını sağlar.

WiFi Keys, akıllı telefon ya da tablet üzerinden her defasında kablosuz ağ şifresini girmek zorunda bırakmaz. Kablousz ağın kapsama alanına girdiğiniz takdirde cihazınız otomatik olarak kablosuz ağa bağlanır.

3. WiFi Warden

Kayıtlı kablosuz ağların şifresini öğrenebilmenize imkân tanıyan WiFi Warden, çok başarılı bir arayüze sahip. Kolay kullanımı ile dikkat çeken uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Küçük dosya boyutuna sahip olan uygulamada kablosuz ağ şifresi öğrenmenin yanı sıra pek çok özellik yer alıyor.

4. WiFi Connection Manager

WiFi Connection Manager sayesinde Android işletim sistemine sahip olan cihazınızda bulunan kayıtlı kablosuz ağ parolalarını görebilirsiniz. Çok pratik bir kullanıma sahip olan uygulama, mevcut ağların çekim kalitelerini ve kanallarını da gösterir. Böylelikle kablosuz ağdaki olası sorunları görebilirsiniz.

Mevcut kablosuz ağlara ilişkin bilgileri grafik üzerinden görüntüleyebilmenize imkân tanıyan WiFi Connection Manager, bu sayede menüler arasında gezinmek zorunda kalmazsınız. Kablosuz ağ yönetimi konusunda çok başarılı bir uygulama olan WiFi Connection Manager’ı cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

5. WiFi Manager

Mobil cihaz üzerinden kablosuz ağ şifresi öğrenme imkânı sunan WiFi Manager, başarılı bir kullanıcı arayüzüne sahip. Ücretsiz olarak sunulan uygulama, kablosuz ağları listeler ve bağlantılar hakkında basit bilgiler sunar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası