istanbul pazarları hangi gün / İstanbul’daki sosyete pazarları listesi | ENUYGUN

Istanbul Pazarları Hangi Gün

istanbul pazarları hangi gün

İstanbul'da bit pazarları nerede, nasıl gidilir? İstanbul'un en ünlü bit pazarları

İstanbul&#;da bit pazarları nerede, nasıl gidilir? İstanbul&#;un en ünlü bit pazarları

Geçmişe doğru keyifli bir yolculuk yapmak ve yalnızca size ait olan eşyaları keşfetmek isterseniz İstanbul'un birbirinden güzel bit pazarlarına gidebilirsiniz. Peki İstanbul'da bit pazarları nerede? Bit pazarı hangi günler açık? İstanbul'un ünlü bit pazarları hangileridir? İşte tüm merak edilen soruları sizler için tek tek yanıtladık

Yıllardır alışveriş tutkunlarının uğrak noktalarından biri haline gelen bit pazarları özellikle son dönemlerde çok rağbet görüyor. Kıyafetlerden elektronik aletlere, mücevherlerden dekoratif objelere kadar pek çok çeşitte ürünün satıldığı bit pazarları, uygun fiyatlı olması ve türünün tek örneği ürünleri bünyesinde barındırdığı için alışveriş severlerin beğenisini kazanıyor. İstanbul'un birçok farklı noktasında yer alan bit pazarlarına gitmek istiyorsanız bu yazı tam da size göre! Gelin, İstanbul'un meşhur bit pazarlarını birlikte adım adım keşfedelim.

Dünyanın en iyi çikolata dükkanları nerede? Dünyanın en iyi çikolatası nerede yenir?İLİŞKİLİ HABERDünyanın en iyi çikolata dükkanları nerede? Dünyanın en iyi çikolatası nerede yenir?

FERİKÖY ANTİKA PAZARI

Bomonti Antika Pazarı olarak da bilinen Feriköy Antika Pazarı, pazar günlerini keyifli geçirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Eski plaklardan antika kılıçlara, kol saatlerinden kolyelere kadar birçok ürünün satıldığı bu antika pazarında adeta zamanda yolculuk yapma imkanına erişeceksiniz. 

Feriköy Antika Pazarı

Feriköy Antika Pazarı

Şişli'de yer alan pazarda daha önce hiç kimsede görmediğiniz orijinal eşyalara sahip olabilirsiniz. Pazar ve cuma günleri saat ve arası burayı ziyaret edebilirsiniz.

Feriköy Antika Pazarından kareler

Feriköy Antika Pazarından kareler

KADIKÖY BİT PAZARI

Cuma günleri Kadıköylülerin ilgi odağı haline gelen Kadıköy Bit Pazarı, ikinci el ve antika ürünlerinin satıldığı en ünlü bit pazarlarının başında geliyor. Meyve ve sebze satışı da yapan pazarda hem gündelik alışverişinizi yapabilir hem de kendinize özel ürünlere göz atabilirsiniz. Burayı saat ve arası ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy Bit Pazarı

Kadıköy Bit Pazarı

DOLAPDERE BİT PAZARI

İstanbul'un sayılı bit pazarlarından biri olan Dolapdere Bit Pazarı, pazar günleri ziyaretçilerine kapılarını aralıyor. Geçmişin izlerini taşıyan kıyafetler ve aksesuarların satışa sunulduğu bu yeri diğerlerinden ayıran en önemli özelliği ise uygun fiyatlı olmasıdır. 

Dolapdere Bit Pazarı

Dolapdere Bit Pazarı

Elektronik eşyaların da satıldığı Dolapdere Bit Pazarı'na gitmeyi düşünüyorsanız erken saatlerde evden çıkmanızı tavsiye ederiz. Burası ve saatleri arası hizmet vermektedir.

Dolapdere Bit Pazarında satılan eşyalar

Dolapdere Bit Pazarında satılan eşyalar

MECİDİYEKÖY ANTİKACILAR ÇARŞISI

Türkiye'nin pek çok yerinden ziyaretçisi olan Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı, nadide parçaların arayışında olanlar için adeta biçilmiş bir kaftan. Gaz lambalarından radyolara, eski telefonlardan biblolara kadar pek çok ürünü yelpazesinde barındıran pazar diğerlerine oranla daha yüksek fiyatlı olsa da yoğun ilgi görmektedir. Buraya hafta içi her gün ve saatleri arasında gelebilirsiniz.

Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı

Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı

HORHOR BİT PAZARI

Fatih Mahallesinde yer alan Horhor Bit Pazarı, diğer pazarlara göre dar sokaklar arasına gizlenmiş yedi katlı bir binada ziyaretçileriyle buluşmaktadır. Eski antika eşyalar, el yapımı mobilyalar ve ahşap aksesuarların satışa sunulduğu bu Horhor Bit Pazarı, saat ve genellikle - arası hizmet vermektedir.

Horhor Bit Pazarı

Horhor Bit Pazarı

Ücretlerin ortalamadan biraz daha yüksek olduğu bu pazarda hem geçmişe doğru uzanan bir yolculuğa çıkabilir hem de güzel bir alışveriş yapabilirsiniz.

Horhor Bit Pazarından kareler

Horhor Bit Pazarından kareler

Dikkat eksikliği neden olur? Dikkat eksikliği nasıl geçer? Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB)

İLİŞKİLİ HABER

Dikkat eksikliği neden olur? Dikkat eksikliği nasıl geçer? Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB)

İstanbul’daki sosyete pazarları listesi

1- Kadıköy Salı Pazarı, Salı ve Cuma

Kadıköy salı pazarı

Kadıköy Salı Pazarı, İstanbul’da kurulan en eski pazarlardan biri olduğu için Tarihi Salı Pazarı adıyla da anılıyor. Fikirtepe’de kapalı bir alana kurulan pazarın adı salı pazarı olsa da pazar Salı ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün açılıyor. Salı günleri daha çok sebze ve meyve satan tezgahların kurulduğu pazar alanında Cuma günleri ise kıyafet, perde, halı, çanta ve kumaş gibi malzemeleri satan tezgahlar bulabilirsiniz. Bu pazara gitmek için Kadıköy’den Fikirtepe yönüne giden araçları kullanabilirsiniz. Eğer Anadolu Yakası’na metrobüs ile gelecekseniz Uzunçayır metrobüs durağında inerek kısa bir yürüyüş sonunda pazara ulaşabilirsiniz.

Bu arada alışverişini yaptıktan sonra bir de Kadıköy'ü turlamak istersen Kadıköy'de gezilecek yerler içeriğimize de göz atabilirsin. 

Konum Linki

2- Beşiktaş Cumartesi Pazarı, Cumartesi

Beşiktaş Pazarı

Beşiktaş Cumartesi Pazarı, Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nin karşısında bulunan 2 katlı yarı kapalı bir alanda kuruluyor. Adında da belirtildiği şekilde pazar, Cumartesi günleri açılıyor. İki katlı yapının ilk katındaki tezgahlarda sebze ve meyve alışverişinizi yapabilir, sosyete pazarı olarak anılan ikinci katta ise kıyafet, parfüm, aksesuar ve ev gereçleri gibi birçok ürünü bulabilirsiniz. Pazar içerisindeki tezgahlar her hafta yeniliyor ve bu sayede ürün çeşitliliği her hafta farklılaşıyor. Beşiktaş Belediyesi, çevre semtlerden pazara gelecekler için ücretsiz servis hizmeti de sunuyor.

Konum Linki

3- Erenköy Sosyete Pazarı, Perşembe

pazar

Erenköy ve Suadiye arasındaki minibüs yolunun ara sokakları üzerinde kurulan Erenköy Sosyete Pazarı, İstanbul’daki en popüler pazarlardan biri. Birçok farklı semtten insanın alışveriş yapmaya geldiği pazar, Perşembe günleri kuruluyor. Bu pazarda kurulan tezgahlardan bildiğiniz birçok ünlü markanın orijinal etiketi olan ürünlerini mağazadan kat kat ucuza alabilirsiniz. Parfüm, ev eşyası, tekstil ürünleri ve dekoratif eşyaların yanında burada sebze meyve tezgahları da bulunuyor. Erenköy Sosyete Pazarı’nın bir diğer güzel yanı da pazarla birlikte tezgah açan dönercisi. Bu dönerci öyle meşhur ki günün erken saatlerinde gidip almazsanız döneri bitmiş oluyor. Bu nedenle mutlaka pazar alanına erkenden ve aç gidip döneri denemelisiniz.

Konum Linki

4- Bahçeşehir Pazartürk, Salı ve Cumartesi

Bahçeşehir pazar

Bahçeşehir Pazartürk, sokak arasında kurulan bir pazar değil. Kendine ait 2 katlı yarı kapalı oldukça büyük bir alana sahip olan Pazartürk, Bahçeşehir’de yaşayanların çok sık gitmesiyle kısa sürede popüler hale geldi. Kendine ait bir alanı olmasına rağmen Pazartürk’te tezgahlar Salı ve Cumartesi günleri açılıyor. Alanın giriş katında kıyafet, hediyelik ürünler, perde, ev eşyası satılırken üst katta sebze ve meyve tezgahları bulunuyor. Pazar alanının ilk katında bulacağınız tüm ürünleri oldukça uygun fiyata alabilirsiniz ancak sebze ve meyveler biraz pahalı olabiliyor. Buraya ulaşmak için Bahçeşehir merkezden kalkan servislere binebilirsiniz.

Konum Linki

5- Kozyatağı Cuma Pazarı, Cuma

Pazar

Kozyatağı metro durağına yürüme mesafesinde kurulan pazar, aslında sokak arasında kurulan bir halk pazarı. Ancak bu pazarda satılan kıyafet, takı ve ev eşyalarının oldukça uygun fiyatlı olması insanlar arasında konuşulur hale gelince pazara farklı semtlerden insanlar akın eder oldu. Cuma günleri kurulan pazarın sebze ve meyve satan tezgahları da bulunurken en çok ilginizi çekecek olan tezgahlar uygun fiyatlı giyim alanı olacak.

6- Yeşilköy Sosyete Pazarı, Çarşamba

Takı pazarı

İstanbul’un en meşhur sosyete pazarlarından biri olan Yeşilköy Sosyete Pazarı, İstanbul dışından bile ziyaretçi ağırlıyor. Birbirinden şık kıyafetleri, farklı takıları, ayakkabıları, bebek ürünleri bulabileceğiniz Yeşilköy Pazarı, Çarşamba günleri kuruluyor. Bilindik markaların etiketlerini taşıyan giysileri mağaza fiyatından çok daha ucuza buradan alabilirsiniz. Sabahın erken saatlerinde açılan pazar, çok popüler olduğu için oldukça kalabalık olabiliyor. Bu nedenle erken saatte gitmenizi öneririz. Ayrıca bu pazar alanının gözlemecileri de çok meşhur. Yorgunluğunuzu atmak için gözleme yiyebilirsiniz.

Konum Linki

7- Ulus Sosyete Pazarı, Perşembe ve Pazar

Pazar

Ulus Sosyete Pazarı yılına kadar Akmerkez’in önünde kuruluyordu. Bu pazarda ünlü markaların ihraç fazlası ürünleri satılıyordu. yılında bu pazar kapatıldı ve yılında Ortaköy’e taşındı. Yeri değişse de adı hala halk arasında Ulus Sosyete Pazarı olarak bilinen pazar, Perşembe ve Pazar günleri kuruluyor. Oldukça geniş bir alana yayılan pazarda tezgah aynı anda kurulabiliyor. Buranın en meşhur tezgahları ise “Her şey 1 TL” olarak satılan tezgahlar. Bu tezgahlarda ihtiyacınız olmasa bile bir gün lazım olur diye alacağınız birçok eşya bulacaksınız.

8- Bakırköy Sosyete Pazarı, Cumartesi

Pazar

Bakırköy Sosyete Pazarı, İstanbul’un en meşhur pazarlarından biri. Bu ünü de pazar esnafının eğlenceli sloganlarıyla oluşan renkli atmosferden geliyor. Cumartesi günleri kurulan pazarı gezerken esnafın kendi arasında atışmalarını ve ürünlerini satış taktiklerini izlemek çok keyifli oluyor. Tabii pazarı güzelleştiren tek şey bu değil. Ünlü markaların ihraç fazlası ürünlerinin satıldığı pazarda oldukça kaliteli tekstil ürünlerini çok uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. İncirli metro durağından çok kısa bir süre yürüyerek pazara kolayca ulaşabilirsiniz.

Konum Linki

9- Çekmeköy Ulus Pazarı, Cumartesi

Çekmeköy Ulus Pazarı

Çekmeköy Belediyesi’nin kapalı alanında kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, semt sakinleri tarafından çok seviliyor. 2 katlı olan pazar alanında tezgahlar Cumartesi günleri açılıyor. Kıyafet, mutfak malzemeleri, parfüm, oyuncak gibi birçok ürünü bulabileceğiniz tezgahlar mevcut. Oldukça uygun fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz. Çekmeköy’e ulaşım sağlayan metro, otobüs ve minibüslerle bu pazarı gezmeye gidebilirsiniz.

Konum Linki

Fatih Pazarı, Çarşamba

Fatih pazarı

Kimine göre kimine göreyse yıllık tarihi olan Fatih Çarşamba Pazarı, İstanbul’daki en büyük semt pazarlarından biri. Çarşamba günleri kurulan pazarda kıyafet, ayakkabı ve ev eşyaları bulabileceğiniz gibi sebze ve meyve tezgahlarından da alışveriş yapabilirsiniz. Pazarın öne çıkan bir diğer özelliği ise peynir, zeytin, taze balık ve kuruyemiş satan tezgahlar kurulması. Bu nedenlerle de pazar gün içinde oldukça kalabalık oluyor. Pazar alanına Haliç sahil yolundan yürüyerek ulaşabilir ya da Fevzi Paşa Caddesi’ne giden otobüslere binerek Fatih ya da Yavuz Selim duraklarında inip ulaşabilirsiniz.

Konum Linki

Beylikdüzü Beylik Pazarı, Pazar

Beylikdüzü pazarı

yılından beri Beylikdüzü’nde kurulan Beylik Pazarı, kapalı bir pazar alanında bulunuyor. Pazar günleri açılan tezgahlarda kıyafet, kırtasiye ve çeyiz ürünlerini oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Beylikdüzü halkı tarafından çok sık tercih edilen pazara farklı semtlerden de çok sayıda ziyaretçi geliyor. Özel aracıyla gelenler için pazar alanının hemen yanında bir otopark da bulunuyor. Belediye tarafından pazar alanına ulaşım sağlayan ücretsiz servisler de sunuluyor. Ayrıca bu alanda Cumartesi günleri organik ürünler satan tezgahlar kuruluyor.

Konum Linki

Feriköy Antika Pazarı, Pazar

Feriköy Antika Pazarı

Feriköy Antika Pazarı, bildiğimiz semt pazarlarından oldukça farklı. Bu pazar alanında sebze ve meyve tezgahları bulunmuyor. Pazar günleri kurulan Feriköy Antika Pazarı, Türkiye’nin en büyük antika pazarı. Yaklaşık ’den fazla tezgaha sahip olan pazarda oldukça eski ve nadir bulunan bir plak, geçmişten kalmış bir kasetçalar, ünlü markaların geçmiş sezonlarına ait gözlükler, vintage çantalar, gramafonlar, yüzük ya da rozet gibi takılar bulabilirsiniz. Eğer farklı ve güzel ürünler bulmak isterseniz erken saatte gitmenizde fayda olduğunu hatırlatalım. Çünkü pazarın müdavimleri erken saatlerde tezgahları arşınlayarak en ilginç ürünleri hızla satın alıyorlar. Ayrıca bu pazar alanı Cumartesi günleri Feriköy Organik Pazar’a ev sahipliği yapıyor. Bu da İstanbul’un en büyük organik pazarlarından biri.

Konum Linki

Istanbul Semt pazarları hangi gün?

İçindekiler:

  1. Istanbul Semt pazarları hangi gün?
  2. Istanbul sosyete pazarı hangi günler açık?
  3. Çekmeköy Pazartesi pazarı nerede?
  4. Ümitköy sosyete pazarı pazartesi açık mı?
  5. Çekmeköy pazarı hangi gün kuruluyor?
  6. Çekmeköy pazarı ne zaman kuruluyor?
  7. Tuzla Tepeören Bit Pazarı açik mı?

Istanbul Semt pazarları hangi gün?

İstanbul'un Semt Pazarları
  1. 1 - Kadıköy Pazarı / Salı ve Cuma günleri.
  2. 2 - Ulus Sosyete Pazarı / Perşembe ve Pazar Günü
  3. 3 - Bakırköy Pazarı / Cumartesi.
  4. 4 - Yeşilköy Pazarı / Çarşamba.
  5. 5 - Erenköy Sosyete Pazarı / Perşembe.
  6. 6 - Avcılar Firuzköy Pazarı / Pazartesi.
  7. 7 - Fatih Çarşamba Pazarı / Çarşamba.
Daha fazla öğe

Istanbul sosyete pazarı hangi günler açık?

SALI, ÇARŞAMBA, PERŞEMBE ,CUMA ,CUMARTESİ ve PAZAR günlerihizmetinizdeyiz.

Çekmeköy Pazartesi pazarı nerede?

Pazar Yeri Sorgulama
Pazar AdıTürüAdres
ÇEKMEKÖY PAZARTESİ PAZARISemt PazarıMİMARSİNAN MAH.GÜNDOĞDU SOK.
ÇEKMEKÖY SALI PAZARISemt PazarıMEHMET AKİF funduszeue.infoY CAD.
ÇEKMEKÖY CUMARTESİ PAZARISemt PazarıHAMİDİYE funduszeue.info SOK.
TAŞDELEN SALI PAZARISemt PazarıSOĞUKPINAR funduszeue.infoR CAD.
49 satır daha

Ümitköy sosyete pazarı pazartesi açık mı?

Ankara Sosyete PazarıKurulduğu Günler ve Saatler! Ankara sosyete pazarıkurulduğu günler ve kurulduğu bölgeler; Yaşamkent sosyete pazarı– Cumartesi günleri. Ümitköy sosyete pazarı(Konukkent) – Çarşamba, Cumartesi, Pazar günleri. Gerçek İstanbul Sosyete Pazarı– Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar günleri.

Çekmeköy pazarı hangi gün kuruluyor?

ÇekmeköyUlus PazarıPazaralanı cumartesi günü erken saatlerde kuruluyor.

Çekmeköy pazarı ne zaman kuruluyor?

İlçemizde kurulan semt pazarları – saatleri arasında faaliyet göstermektedir.

Tuzla Tepeören Bit Pazarı açik mı?

- PAZARIMIZ FAALİYETİNE DEVAM ETMEKTEDİR..

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası