diz kapağına kök hücre tedavisi bursa / Kök Hücre Uygulamaları Bursa | Kök Hücre Fiyat

Diz Kapağına Kök Hücre Tedavisi Bursa

diz kapağına kök hücre tedavisi bursa

Bursa Medicana Hastanesi’nde dizlerinde problem olan ve İzmir’den gelen hastamıza homolog yağ kök hücre transferini gerçekleştirirken çekilen bir kare ile kök hücrenin hangi ağrılara iyi geldiğinden bir kez daha bahsedelim. 😷💉

Diz, kalça gibi eklem kireçlenmeleri, menisküs yırtıkları, bağ yırtıkları, kıkırdak ve kemik çürümeleri, omuzda kas, tendon yırtıkları, yaşla ilgili bel boyun sorunları gibi rahatsızlıklara çözüm olan hücrelerimiz içimizde saklı! 💪

☎ 0224 502 22 21
📲 0532 055 07 84
📧 askinnsr@hotmail.com
🌎www.kokhucre.istanbul
🌍www.turkkokhucre.com
🌏www.askinnasircilar.com.tr
📌 İhsaniye Mahallesi, FSM Caddesi, İlknur Sokak, Bulvar224 Evleri, D Blok, Kat: 3, Daire: 6 Nilüfer - Bursa

#aşkınnasırcılar#draşkınnasırcılar#yağdokudankökhücretedavisi#kemikiliğindenkökhücretedavisi#BMAC#SVF#Stromalvaskülerfraksiyon#kökhücre#kökhücretedavisi#kökhücredoktoru#kökhücremucizesi#hücreseltedavi#hücreselbakım#menisküs#sinirsıkışmasıtedavisi#kireçlemetedavisi#menisküsyırtığıtedavisi#sağlık#omuzdakasyırtığıtedavisi#romatizmatedavisi#uzman#hekim#doktor#fiziktedavi#fiziktedaviuzmanı#belfıtığı#belfıtığıtedavisi#fıtık @ Medicana Bursa Hastahanesi

Kök Hücre Nedir?

Gelişen teknoloji ile birlikte ve her gün kök hücrenin yeni bir iyileştirici etkisinin keşfiyle beraber, bu değerli dokunun saklanması, işlenmesi gibi konular son derece büyük önem arz etmektedir. Bugün halihazırda kök hücreler özellikle kemoterapi ve radyoterapi gören kanser hastalarında kullanılıyor. Yapılan araştırmaların gösterdiği verilere göre bu hastalarda kan ve bağışıklık sistemini yeniden canlandırıyor ve hatta bazı genetik kan hastalıklarında da son derece başarılı tedavi sonuçları alınıyor.

Bugün geldiğimiz noktada, artık kök hücrelerin geleceğin tıbbı olduğunu çok iyi biliyoruz. Son hız devam eden felç, parkinson, alzheimer, omurilik zedelenmeleri, kalp ve birçok genetik kaynaklı hastalıkların araştırılması ve bunların kök hücre ile tedavi çalışmaları sürerken kök hücre tedavileri konusunda Özel Jimer Hastanesi ailesi olarak da siz değerli ziyaretçilerimize hizmet vermeye karar verdik.

Özellikle yaşlanmanın geciktirilebilmesi, anti aging tedaviler, saç dökülme ve kellik sorunları,ortopedik sorunlar,iktidarsızlık tedavisinde kısaca ihtiyaç duyulduğu anda kök hücrenin kullanılmasına çok büyük önem veriyoruz.

Kök hücre tedavisi nedir?

Kök hücreler, günümüzde birçok hastalığa karşı savaşabilecek, hastalıkların ilerlemelerini durdurabilecek, yaşlanma karşıtı tedavi yapabilecek ve hatta insanlığa uzun ve sağlıklı bir ömrün kapılarını aralayabilecek en güçlü silahlardır.

Bu hücrelerin üstün performansı ve inanılmaz kabiliyetleri, bağışıklık sisteminizi ve metabolik durumunuzu istikrarlı hale getirebilir. Ayrıca vücudunuzu patolojik ajanlara ve hastalıklara karşı dirençli hale getirebilir.

Kök hücreler, halihazırda hücre onarım sisteminin bir parçasıdır. Zenginleştirildikten ve yapılan uygulamalar sırasında zengin biçimde tekrar bedene verildikten sonra, hastalığı ve genel sağlığı yani her ikisini birden iyileştirirler. Kök hücreler, organizmanın içindeki hasarlı bölgeyi bulmak ve onarmak için eşsiz bir kapasiteye sahiptir.

Özel Jimer Hastanesi'nin tecrübesi ve kök hücre tedavilerinin inanılmaz başarı oranları birleştiğinde ise, ortaya çıkan sonuç son derece yüz güldürücü.

Zenginleştirilmiş kök hücrenizi farklı cerrahi prosedürlerle birleştirerek, çok daha verimli sonuçlar almamız mümkün.

Kök Hücre ve PRP Arasındaki Fark Nedir?

PRP yönteminde pıhtılaşma hücreleri ayrıştırılarak kullanılır. Pıhtılaşma hücreleri enjekte edildikleri eklemde kıkırdak hücrelerine dönüşemezler ve kendi kendilerine çoğalamazlar. Ancak kök hücreler kıkırdak hücrelerine dönüşürken aynı zamanda çoğalırlar.

Kök Hücre Tedavisi Nasıl Yapılır?

Hastanın çoğunlukla karın bölgesindeki yağ dokusundan alınarak ayrıştırılan kök hücreler diz,cilt veya bir başka ekleme enjekte edilir.

Kök Hücre mi, PRP mi?

PRP ile alınan kanda yüzlerce etken hücre varken kök hücrelerde bu sayı milyonları bulur. Ayrıca kök hücreler kendi kendilerine çoğalabilirler. Bu sebeple Kök Hücre daha çok tercih edilen tedavi yöntemidir.

Kök Hücre Tedavisinin Zararları Var mı?

Hayır. Bu yöntemin kullanılmaya başlandığı ilk yıllarda birtakım soru işaretleri mevcuttu ancak modern tıbbın geldiği noktada bu soru işaretleri yerini olumlu gelişmelere bırakmış durumda.

Kök hücre tedavisi hangi yaş gruplarına yapılabilir?

Kök hücre tedavisinin uygulanacağı yaş aralığı konusunda bir sınırlama bulunmamakta.

(SVF) KÖK HÜCRE TEDAVİSİ:

Eklem kıkırdağında sinir ve kan damarı yoktur ve bu nedenle kendi kendine onarım imkansızdır. Bugün eklemleri ve çevresindeki dokuları kök hücre tedavisi ile tedavi etmek mümkündür.
Kök hücreler tüm insan dokularındaki damarların etrafına yerleştirilmiş ana hücrelerdir. Bu hücreler doku hasarı durumunda aktive olurlar ve bir yandan doku onarımı için gerekli büyüme faktörlerini salgılarken, bir yandan kaslar, kemikler, eklem kıkırdakları ve diğerlerinde iyileşme için gerekli yağlar gibi çeşitli dokulara dönüşebilirler. İyileşme ve onarım için vücudun verdiği yanıtın bir parçası olarak hareket ederler.
Kök hücreler geçmişte kemik iliğinden ve kandan elde edilmeye çalışıldı. Bununla birlikte, kök hücrelerin insan yağ dokusunda kemik iliğinden 50 kat daha fazla olduğu keşfedilmiştir ve bugün, 200cc (bir su bardağı) yağdan eklemleri onarmak için yeterli miktarda kök hücre elde etmek mümkündür.
Elde edilen kök hücreler eklemler, kemikler, kaslar vb. gibi birçok dokuya dönüşebildiğinden, tedavi alan bir kerede iyileştirilecektir.

SVF (stromal vasküler fraksiyon) KÖK HÜCRE:
Yağ dokusundan elde edilen kök hücre süspansiyonuna SVF denir. Karmaşık hücre birliği içeriği sayesinde vücudumuzun 200 farklı dokusuna dönüşebilir. Kök hücreleri, tedavi bölgesindeki oksijen ve besinleri taşıyarak onarım gerektiren tüm dokuları onarır. Kök hücre sadece bulunduğu dokudaki hasarı onarmakla kalmaz, aynı zamanda kendisini diğer hasarlı dokulara transfer eder ve onarır.İlgili doku hücrelerinin gelişimine ve işlevlerine katkıda bulunabilirler. Farklılaşabilme yeteneğine sahiptirler.Hasar görmüş hücrelere yapışabilirler. Bağışıklık sistemini uyarmazlar.Böylece, vücut enjekte edildiğinde onları kabul eder.

(SVF) KÖK HÜCRE TEDAVİSİNİN ORTOPEDİDEKİ UYGULAMALARI ŞUNLARDIR;

Diz kireçlenmesi (gonartroz)
Kalça kireçlenmesi (koksartroz)
Ayak bileği kireçlenmesi
Menisküs problemleri
Uzun süren ağrılı diz ameliyatları sonrasında (menisküs ve ön çapraz bağ ameliyatları sonrası)
Spor yaralanmaları
Kalçanın Avasküler Nekrozu (Femur başı harabiyeti)
Donmuş omuz
Kas ve Tendon bozuklukları
Diyabetik ayak

(SVF) kök hücre nasıl elde edilir?


Maske ile genel anestezi altında karın yağlarından yaklaşık 200 cc (bir bardak) yağ alınacaktır. Bu yağdan yaklaşık yarım saatlik bir işlem ile % 100 kök hücreleriniz ayrılacaktır. Daha sonra, bu hücreler tedavi edilecek bölgeye enjekte edilecektir (diz eklemi, kalça eklemi, vb.).

Menisküs problemleri, diz ve kalça kireçlenmeleri vb. sadece kök hücre tedavisi ile tedavi edilebilir mi?

Kök hücreler, yırtılmış veya kalsifiye olmuş bölgeyi, yeni dokular oluşturarak orijinal durumuna geri getirir ve dahası, işlemdeki diğer tüm hasarlı dokuları iyileştirir.

İyileşme süresi ne kadardır?

Tıpkı tüm doku iyileşmesinde olduğu gibi, iyileşme süresi hastanın yaşına ve yaralanmasına bağlı olarak 3-6 ay olacaktır.

PRP ile SVF tedavisi arasındaki fark nedir?

PRP gibi yöntemlerde 1-5 kök hücre varsa, SVF kök hücre terapisinde 200.000 - 500.000 kök hücre olacağını söylemek mümkündür.

(SVF) kök tedavisi için hastaneye yatış gerekli midir?

(SVF) kök tedavisi için hastaneye 3-4 saatlik yatış gereklidir. Yağ toplama prosedürü yaklaşık 1 saat sürer ve daha sonra 3-4 saatlik bir dinlenmeden sonra günlük rutininize geri dönebilirsiniz.

Bu onaylanmış bir tedavi türü mü?

Evet, (SVF) kök tedavisi, hem Sağlık Bakanlığı hem de FDA (ABD Gıda ve İlaç İdaresi) tarafından onaylanan bir yöntemdir.

 

 

İktidarsızlık Tedavisinde Kök Hücre Tedavisi

Kök hücre tedavisi, hastanın kendi yağ hücrelerden elde edilen kök hücrelerin penisin erektil dokusuna enjekte edilmesini içerir.
İktidarsızlık, bir erkeğin cinsel ilişkide bulunmak için ereksiyonunu sürdürmekte veya sürdürmekte zorlandığı bir durumdur.
60 yaş altındaki erkeklerin yaklaşık yüzde 12'si ve 60 ile 69 yaş arasındaki erkeklerin yüzde 22'sinde İktidarsızlık mevcut.
Yüksek tansiyon, diyabet, kalp hastalığı, kronik böbrek hastalığı ve prostat ameliyatı İktidarsızlığa neden olabilecek fiziksel durumlardan bazılarıdır. Psikolojik konular - endişe, stres, depresyon ve düşük özgüven gibi - İktidarsızlığa katkıda bulunabilir.
İktidarsızlık için mevcut tedaviler PDE5 inhibitörlerini , penis implantlarını ve enjeksiyonları içerir.Ancak bu tedavilerin hepsinin bazı hastalarda önemli yan etkileri olabileceği biliniyor.
Araştırmalar İktidarsızlık tedavisi için kök hücre tedavisi; hayvan denemelerinde ve insan çalışmalarında ümit verici bir aday olarak ortaya çıkmıştır.
Kök hücre tedavisi sonrası cinsel işlev iyileştirmeleri tedaviden 6 ay- 1 yıl sonra ortaya çıkar.

Kök Hücre Tedavisi

İktidarsızlık için kök hücre terapisi sağlıklı, yenilenmiş erektil dokuları enjekte edildikten sonra erektil fonksiyonlarında bir iyileşme yaşadıklarını göstermiştir. Bunun nedeni, kök hücrelerin (teknik olarak mezenkimal kök hücreler) vücudun doğal olarak yenilenmesini ve onarılmasını, hasar görmüş hücrelerin yerini almasını ve zarar görmüş dokuyu geri kazanmasını sağlamasıdır.
Uygulanan prosedür yaklaşık üç saat sürer ve hastanın kendi kök hücrelerinin penise enjekte edilmesini içerir. Kök hücreler genelikle liposuction kullanılarak yağ dokusu (özellikle MSC'ler bakımından zengin olan yağ dokusu). Bu hücre kombinasyonu daha sonra bir santrifüjden geçirilir ve daha sonra mikro bir iğne kullanılarak penise enjekte edilir. Baştan sona kadar tüm süreç sadece lokal anestezi ve hafif sedasyon gerektirir.

Estetik ve plastik cerrahi açısından kök hücre uygulamaları iki ana grupta değerlendiriliyor. Bunlardan birincisi

estetik uygulamalar. Kök hücre uygulamaları, özellikle derinin gençleştirilmesi aşamasında önemli potansiyele
sahip.
Kök hücreyle zenginleştirilmiş yağ enjeksiyonu uygulamaları, yüz ve el cildinin yaşlı görüntüsünün
giderilmesinde son derece etkin bir tedavi yöntemi. Hastanın kendi dokularının kullanılması da hastayı alerji ve
benzeri pek çok yan etkiden uzaklatırıyor. Dolgu ve benzeri maddelerde kalıcı etkiler sağlanamıyor, ancak
kişinin kendi dokularıyla hem kalıcı, hem de miktar olarak kıyaşlandığında çok daha etkili sonuçlara
ulaşılabiliyor.

Yaşlanmış bölgeyi yeniliyor

Kişinin kendi dokularından elde edilen kök hücreler, cildi ve yaşlanmış bölgeleri yenilemeye imkan sağlıyor. Bu
tedavi 3 aşamada gerçekleşiyor. Öncelikle kişinin kendisinden biyopsi ya da liposuction yöntemiyle yağ
dokuları alınıyor. Bu dokulardan elde edilen yenileyici hücreler çeşitli işlemlerden geçirilerek rafine ediliyor ve konsantre hale getiriliyor. Yenileyici hücreler tek başlarına ya da doğal kokteyller kullanılarak hastanın ihtiyacına göre uygun bölgelere enjekte ediliyor.

Kapanmayan yaralar için umut

İkinci uygulama alanı olan kapanmayan yaralar, kanlanma bozukluğu ya da radyoterapi uygulamalarına bağlı
deri ve derialtı dokusu değişikliklerinin olduğu bir grup hastalık. Kök hücre uygulamaları, bu zor klinik sorunlar
için ilham verici sonuçlar ortaya koyuyor. Hastanın kendi dokularından elde edilen yenileyici hücreler, kozmetik
alanında da kullanılabiliyor. Bu hücreler, cildi ve yaşlanmış bölgeleri yenilemeye imkan saglıyor.
Bu tedavi 3 aşamada gerçekleşiyor. Kişinin kendi dokularından biyopsi ya da liposuction yöntemiyle yağ
dokuları alınıyor. Bu dokulardan elde edilen yenileyici hücreler, çeşitli işlemlerden geçirilerek rafine ediliyor ve
konsantre hale getiriliyor. Yenileyici hücreler tek başlarına ya da doğal kokteyller kullanılarak hastanın
ihtiyacına göre uygun bölgelere enjekte edilir.

Yüz ve vücut dolgusu (Anti-aging)

İmplant gibi doğal olmayan ürünlerle yapılan dolgularda, dolgunun vücut tarafından geri emilim oranı %70’e
varabiliyor. Ancak kişinin kendi vücudundan alınan yenileyici hücrelerin kullanımıyla yapılan dolgular sayesinde
bu sorun en aza indirgenerek yapaylıktan uzak ve daha kalıcı bir görüntüye ulaşılabiliyor. Dolayısıyla sürekli
tekrarlanan operasyonlar yerine, yenileştirici hücrelerle bir defa yapılan
enjeksiyonlar yeterli oluyor.

Yara ve ciltteki izlerin tedavisi

Kişinin kendi vücudundan elde edilen yenileyici hücreler, vücut ve yüzdeki yaralar ile izlerin tedavisinde de
kullanılıyor. Tedavi sonrası alerjik reaksiyon görülme riski de düşük. Uygulanan tedavi sonrası deforme olan
bölge, kaybettiği doğal yapısına tekrar kavuşabiliyor.

Meme rekonstrüksiyonu

Meme kanseri, kadınlarda en sık görülen kanserlerin başında geliyor. Genelde hastanın meme, meme altındaki
kanserli doku ve lenf bezlerinin alınmasıyla sonuçlanan süreçlerde, artık yenileyici hücreler kullanılarak meme
rekonstrüksiyonu işlemi yapılabiliyor.

Yanık tedavileri

3. dereceden yanıklar, estetik cerrahinin karşılaştığı en zorlu durumlardan biri. Özel Jimer Hastanesi'nde, kronik yanık dokularının yerine hastanın sağlıklı bir görünüme
kavuşmasını sağlamak için yenileyici hücre yapılıyor.

 

 

Kullanıcı Oyu: ( 3 Oylar )

Burtom Biyofiz Nilüfer Tıp Merkezi

Karaman Mah. Kültür Cad. Biçen Sok. No:10, 16130

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi

Ulu Mahalle, Ulubatlı Hasan Blv. No:48 D:62

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Op. Dr. Enis Gürsel

Konak Mah. 1. Badem Sok. No:26 Lotus Office B Blok D:34

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Bursa Doruk Nilüfer Hastanesi

Konak, Lefkoşe Cd. No:22

En yakın müsaitlik ...

Op. Dr. Özgür Oktay Nar

Konak Mah. 1. Badem Sk. No:26 Lotus Office B Blok K:2 D:24

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Özel Doruk Nilüfer Hastanesi

Konak, Lefkoşe Cd. No:22

Özel Doruk Bursa Hastanesi

Dikkaldırım Mah,Zübeydehanım Cad No:5 Çekirge

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Prof. Dr. Yunus Gürkan Türker

Emek Fatih Sultan Mah. Sanayi Cad. No 646 / 21

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Özel Doruk Bursa Hastanesi

Dikkaldırım Mah,Zübeydehanım Cad No:5 Çekirge

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Özel Burtom Özlüce Tıp Merkezi

29 Ekim Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:412 Tel: 05451200585

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Robotic Ortopedi Cerrahi Merkezi

Ulubatlı Hasan Bulvarı, No: 48 / 62, 16220

Haritada Gör

En yakın müsaitlik ...

Op. Dr. Fatma Bilge Köse

23 Nisan Mah. Mithat Paşa Cad. Gökçadır İş Merkezi, D:No: 22/17

Dermatoloji & Kozmetik Dermatoloji Merkezi

Yeni Karaman Mah. Sanayi Cad. UMİ Plaza 150/50

Haritada Gör

Prof. Dr. Alp Gurbet Özel Muayenehane

UMİ Plaza, Yenikaraman mahallesi, Sanayi Caddesi, No:150, Kat:4, Daire:28

Haritada Gör

Uzm. Dr. Seher Tutkun Kliniği

Bağlarbaşı Mahallesi, Sanayi Caddesi, Kırayoğlu iş merkezi, No:322, Kat:4

Haritada Gör

Bursa M.Sadık Bilgen Ortopedi Merkezi

Alaaddinbey Mah. İzmiryolu Cad. Cengizhan iş merkezi. No:297/A-13 Nilüfer/Bursa

Haritada Gör

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi

Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Görükle Kampüsü

Haritada Gör

ÖZEL AKTİF HAYAT TIP MERKEZİ

YENİKARAMAN MAH SANAYİ CAD NO: 150/H UMİ PLAZA

Haritada Gör

Özel Medicana Bursa Hastanesi

Odunluk Mah. İzmir Yolu Cad. No:41

Haritada Gör

Özel Burtom Tıp Merkezi

29 Ekim Mh İzmir Yolu CD No:412 Nilüfer/Bursa

Haritada Gör

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır