kıbrıs yurt fiyatları ekşi / 2023 Uçak Bileti Kampanyaları: %50'ye Varan İndirimler | Pegasus Hava Yolları

Kıbrıs Yurt Fiyatları Ekşi

kıbrıs yurt fiyatları ekşi

Yurt İmkânları (UniHall)

Bahçeşehir Üniversitesi Kemerburgaz yerleşkesi içerisinde yer alan UniHall öğrenci yurdumuz 4000 m2 kapalı alana yerleşmiştir. Başta hazırlık sınıfı öğrencilerini ağırlayacak UniHall öğrenci yurdu; 12 bloktan oluşup 400 öğrenciye ev sahipliği yapacaktır. 1, 3 ve 4 kişilik odalarda elbise dolabı, çalışma masası, koltuk, sandalye, kitaplık ve buzdolabı bulunmaktadır. Her blokta ortak kullanım alanlarında ise mutfak ve çamaşırhane mevcut olup, bu alanların temizliği uzman personelimiz tarafından her gün yapılmaktadır. 7/24 kameralı ve kamerasız güvenlik hizmetinin sunulduğu yurtlarda tüm alanlarda ve odalarda kablosuz internet mevcuttur.

           

Detaylı bilgi için

https://unihall.org/

İletişim: (0212) 381 96 01 – 02 / 0 533 967 27 55

             (0212) 381 52 16

E-posta: 

               

               

           

türktelekom'un 350 mb için 3800tl geçirmesi

  • türk telekom'un kıbrıs'tan iyi ekmek yediğini gösteren tuzağı. geçen ay ilk defa kıbrıs'a gittim herhangi bir paket almadan. çünkü değişik bir ülke, işimize gelince yavru vatan, gelmeyince yurt dışı sayılıyor. baktım roaming yiyorum hemen internet paketi aldım ve her ay 29 lira gelen faturamın 1-2 saat içinde az bir internet kullanımıyla 344 liraya ulaştığını gördüm. avrupa'da orda burda kullanılabilen paket meğer kıbrıs'ta geçmiyormuş. kıbrıs'ta geçerli olan paketin 50 mb kullanımı 45 lira. işte o paket.

    kıbrıs üzerinde operatörlerin bilmediğimiz sözleşmeleri anlaşmaları vardır belki bilmiyorum ama en azından bir müşteri olarak, insanların mağduriyetinden fırsat elde edebildiklerini görebiliyorum. bu en basit tabirle çakallıktır. 2 ay sonra ben de senden kurtulacağım türk telekom, hoşça kal.

  • utanmasalar bit basina ucretlendirme yaparlar.

  • kıbrıs'a tatile gitmeye para bulan adam 3800 tl'yi de bulur.suç sizde arkadaşım.geçen gün 50 tl attım internet bankacılığından, daha sonra paket yapacaktım.bir baktım tl'niz kısa süre içinde bitecektir diye mesaj geldi.hücresel veriyi açık unutmuşum.şimdi gidip ben de mi isteyeyim paramı?

    ufacık bebelere doğar doğmaz tablet, telefon vs verfen ebeveynlere ders olsun bu para.eğer tt geri öderse bu parayı bende 50 tl paramı almak için dava açarım.

  • türkiye'de gelir durumun ne olursa olsun kontörlü hat kullanılması gerektiğini gösteren geçirme.

    bu şark kurnazlığı neticesinde 532'li hattımı önce faturalı avea'ya (o zaman adı öyleydi), sonra faturalı vodafon'a, en nihayetinde kontörlü bimcell'e taşıdım. aşağı yukarı 3 senedir bimcell kullanıyorum.

    ayrıca, bu saydığım faturalı firmaların hepsiyle de icralık oldum.
    adamlar durduk yere 1.000 tl haksız fatura kestiğinde ödememek için uğraştığında icralık oluyorsun.

    velhasıl, türkcell'e hakaret gibi 532'yi bimcell'e taşımak beni mutlu etti. kendi çapımda gol atmış gibiyim.

    not: bimcel hizmeti tt'den alıyor bilmem ne gibi şeylerle gelmeyin. kontör var, huzur var.

  • olay rum tarafında mı türk tarafında mı geçiyor bilmiyorum ama kıbrısta normalde kktcell ve kktctelsim var bu ikisinin en baba tarifelerini toplasan 319 tl (169+150) ayrıca türk telekom en baba paketi 99tl , ayrıca günlük yurtdışı zımbırtısı için 100 tl koysak 500 küsür eder bide bunu ikiyle çarp , bu fatura roaming tarifesi değil eşeğin şeyi üzerinden ücretlendirmedir.maliyet falan da hikaye operatörlerin birbirlerini daha doğrusu müşteriyi düdüklemesidir teknik açıdan böyle bir maliyet yok , ara bağlantı maliyeti tamamen burda benim borum öter demekten farklı bişey değil.böyle iki fatura daha gelse bırak baz istasyonu varsa eğer denizin altından giden fiberin bile maliyeti çıkar, kabahat bu tarz abuklukların oluşmasına önceden önlem almayan operatörlerindir.madem roamin anlaşman var ses/data birim ücretleri konusunda da detaylı bir şekilde anlaşacaksın öyle bizim hattımız her yerde çeker ile olmuyor bu saldım çayıra mevlam kayıra.btk yurdışı roaming anlaşmalarını inceliyormu bilmiyorum açıkçası.

    bi parodi vardı adam elektriğe çarpılınca acayip para isteniyordu bu ona benzedi,ayrıca türk telekomun kıbrısta olmamasıda ilginç.

  • turkcell aynı bok için 17tl alıyor.

  • türk telekom üçkağıtçılığı. bazı arkadaşlar yurtdışına çıkar çıkmaz hücresel kapatılır falan demiş de, son gittiğimde bilerek açık bırakım. türkcell'de günlük 16 tl gibi bir fiyata tr'deki paketizi yurtdışında kullanabiliyorsunuz. 4 euro gibi bişey yapıyor ki otopark parası bile değil.

  • roaming nedeniyle ortaya çıkan rezalet. çünkü yurt dışı da olsa 350 mb internetin bu fiyata verilmesi açıkça zorda kalan insandan yararlanmaktır. yurt içine göre iki üç kat hatta beş kat olur ama bu nedir arkadaş. 1 gb internet yurt içi 5 tl iken 350 mb internete bu fiyat çok yüksektir.

    kaldı ki ayda 50 -100 tl faturası olan bir adamda böyle bir şey söz konusu olunca fatura durdurulur, internet kapatılır. he adama bir ay 50 bir 500 bir 1500 gelir tamam anlarım.

    ttnet, türk telekom ve aynı şirkete bağlı tüm kurumların yasa tanımadan taahhüt adı altında nasıl kitlediğini biliyoruz. bari burada savunmayın.

  • kim haklı him haksız bilmem fakat başlığın en beğenilen entrysinde (bkz: #69447974) bilgi eksikliği var.

    "söz konusu usul ve esaslar 01/12/2017 tarihinde yürürlüğe girecek olup" daha yürürlükte değil yani.

    yürürlüğe girmemiş mevzuat üzerinden haklı tarafı belirlenmez.

  • geçmiş olsun.

  • kuzey kıbrıs'ta öğrenci olmak

    • halinden memnun olana rastlamadim daha..bu durumda olanlarin cogu sikildigini, yapicak hic bir seyin olmadigini soyler..tabi zevk alan vardir herhalde..

    • (bkz: lefke avrupa üniversitesi)

    • (bkz: kibrista universite okumak)

    • evden dışarı çıktığınızda her yer aynı mantığıyla gidersek,alışılır zamanla.

    • beklentilerle orantılı olarak pek de fena olmayan durum. 2 senelik über engin deneyimlerimle bi' kaç bişey sıralamak istiyorum;

      - insanları kendi geldiğiniz memleket neresiyse oranın insanıymış gibi yorumlamaya kalkarsanız sıkıntı çekersiniz. havalimanına ilk indiğimde stereotype üstâdı insan çoğunluklarının ölümüne kıbrıslılara yardırdığını defalarca duymuşumdur. saçmalığı en başından başlatan da budur zaten, artık başka ülkedesiniz, ayak uydurmak en güzeli.

      - her ülkede olduğu gibi burada da sıkıntılar var doğrudur. bana soracak olursanız çekeceğiniz en büyük sorun ulaşım. ben lefkoşa'da okuyorum, sabah ve akşam olmak üzere her gün istisnasız fuar ve gönyeli çemberi trafiği çekiyorum. okul otobüsleri burada ulaşımın kalbi, herşeyi. onun harici istediğiniz yere gitmeniz için geriye kalan opsiyonlar arabası olan kankanız veya taksici mehmet abiniz. toplu ulaşım 30-40 yılını devirmiş dolmuşumtrak bir araçla sağlanmakta, halen rotası nedir ve kaça kadar çalışıyor bilmiyorum. girne ve magosa'ya gitmek için servisler düzenli olarak var, ancak 6:30'da bitiyorlar. ben bu saati taksicilere ekmek yedirme çabası olarak gördüm. havaalanı ulaşımı için kıbhas var, google'dan araştırarak bulabilirsiniz, havalimanından çıkınca hemen solda. ancak bayram seyran etc. tatil sonrası bir güne denk gelirseniz kelime karşılığyla sıçtınız. hayatta gidemezsiniz istediğiniz yere o yoğunluktan, buna da hazırlıklı olun. ve son tavsiyem, kendinize bir taksici edinin, eliniz ayağınız olacak o.

      - yemek konusunda pek sıkıntı çekebileceğinizi düşünmüyorum, her konseptten yemek var, ama fiyatlar farklı, pahalı. dürümü 8 lira olan yemeğin porsiyonunun 18 lira olduğunu görmek acı oluyor. ama klasik öğrenci cankurtaranı olarak yemeksepeti ftw!

      - eğitime gelince, buraya her üniversite ile olduğu gibi pek çok şey yazılabilir, ama yazmayacağım. eğitim siz ne kadarını alırsanız o kadar, fazlasını beklerseniz de yapacak bişey yok.

      - konaklama konusu önemli bir konu, üniversite ve yurtlar fahiş fiyatta yapıyorlar bu işi. türkiye'den alıştığınız gibi yemek çamaşır vs. fasiliteler dahil herşey dahil yurtları kafadan çıkartmak lazım. özel yurtlar aslında birer apart daire, adı yurt. hiç bir yurt özelliği sağlamıyorlar, oda kiralıyorsunuz, elektrik, su, yemek, internet gibi şeyleri kendi cebinizden ekstra ödüyorsunuz, eğer aksi bir yurt biliyorsanız lütfen beni de bilgilendirin, faydalanalım. eve çıkacaksanız internetten 101evler.com oldukça faydalı olabilir, ya da facebook'taki pek çok kiralık satılık grupları da olası çözümlerden. durumu olanlara tavsiyem ev almaları, her türlü kârlı çıkılır burdan, kredisi siz mezun olana kadar biter muhtelen, giderken ev sahibi olursunuz.*ve eğer mümkünse faturaları ev sahibinin üstünde bırakın, sizin ödemeniz zor.

      - eğlence konusunda kıbrıs'ın namı zaten bilinmekte. eğlenen insanların majöritesini öğrenciler oluşturmakta, bunlar da kendi içinde mali durumu, sap durumu o durumu bu durumuna göre mekanlara dağılıyor. lefkoşa'da dereboyu oldukça bilinen bir yer, gidip mekâna oturmadan geleni zor bulunur. buraya yeni açılan leman kültür de canlılık kattı, konsepti hoş.

      - türkiye'den araba getirme, kıbrıs'tan araba alma durumlarını oldukça destekliyorum, alın bence. araba kiralamak isterseniz 25 yaş ve öğrenci olmama şartı var sanırsam, ama yasaklar hep vardır. :)

      - kitap ve kırtasiye alışverişleri de biraz maliyetli olabiliyor, kitaplarınızı türkiye'den getirmenizi tavsiye ederim.

      - uçuşlarınızı anadolujet'le yapmanız en makûl olan seçenek gibi duruyor, 30 kg bagaj hakkı oldukça güzel, pegasus'un 300 gram için aldığı ekstra ödemelerle kıyaslanınca en iyi çözüm.

      - sterlin'e alışın, burada arabalar evler vs. sterlinle satılıyor, kıbrıslılar bildiğin sterlinle alışveriş yapıyor. ev kiralarken ücreti türk lirasından bağlamak en iyisi, mâlum döviz bu, sağı solu belli olmaz.

      - kıbrıs türkçesi de aynı şekilde alışılması gereken birşey. şimdiye kadar kavga eden 2 kıbrıslıya şahit olmadıysanız çok şey kaçırdınız demektir, gerçekten eğlenceli bir lehçe/dil/aksan ya da adı her neyse.

      - türkiye'yi eziklemeye çalışan kıbrıslılar da yok değil, "he" diyip geçme çözümünü şiddetle tavsiye ederim. sonsuz bir argüman çukurunun içine düşüp düşmemek sizin elinizde.

      - bütün kıbrıs galatasaraylı lan.

      - telefon hattı konusunda kktcell ada genelinde kullanılan, gençkafası isimli gnctrkcll çakması oluşum 12 tl'ye bisürü şey veriyor, kendi aranızda da bedavaya konuşabiliyorsunuz, güzel çözüm.

      - son olarak etraftan ailenize veya size gelebilecek "haaa kıbrıs'ta mı okuyor", "orda torpille geçiliyormuş", "benim dayımın oğlu askerden kaçmak için gitti", "benim eniştemin halası oraya gitmeden mezun oldu" vs. gibi sözleri iplememenizi tavsiye ederim. her tarafta ibneler lan, bitmediler.

      gözlerinizden öperim.

    • burdan kıbrısa gitmek için uğraşan veya ben türkiyede bir üniversite kazanamam tek şansım kıbrıs diyen arakadaşalarıma sesleniyorum
      varlığı bile yok sayılan bu adada öğrenci olmak bi hayli zordur uçağa binipte ada üstünde uçarken yavaş yavaş inişe geçildiği sırada ben bu uçağı kaçırıp geri dönsem mi durumu yaşayabilirsiniz,neyse adaya ayak bastoğınızda bi zikkoluk havası alacaksınızdır zaten sonra okula giderken yolda arkadaş bura ne böyle gibi cümleler kurmanız muhtemeldir.eğer alkole aşırı bir düşkünlüğünüz varsa geçmişinizde hiç kızlarla bir muhabbetiniz olmamış ve bazı şeylere açsanız orası sizin açınızdan mükemmel ziktirolup gidebilirsiniz.büyükşehirlerdeki gibi büyük avm ler güzel elit kafeler barlar aramayın çapılcu mekanı hepsi halkının %80 i o.evladı gerisini tenzih ederim okul içinde çok fazla yabancı görebilirsini genelde nijeryalı ve azeri kardeşlerimizdir bunlar uluslararası üniversiteler diye amerikadan gelecek değiller.öğrenciyi yürüyen dolar olarak görürler.adada türk lirası geçer ama ne verseniz alılar özellikle sterlin ve euro dolar hastasıdırlar.okullarda yurt fiyatları istanbulda 1 yıllık ev kirasına bedeldir ( daü akdeniz dormitory 20 m2 ) adada temiz su yoktur çoğu zaman satımsı bir renkte akar.taksi fiyatları adamına göredir özellikle son 1 yılda muhabbete göre kampüs içinde 5 veya 15.alkol fiyatları çok ucuzdur yemekler çok pahalıdır ve kötüdür.insan yiyecek bu yemeği diyebilirsiniz azıcık özenin attırmayın aiçine öyle getirin demeniz mümkündür.mağaza beklentiniz olmasın lewis adida nike sevenhill falan var .iletişim de adada sadece iki hat var telsim( daha vodafone olamadı malum ambargo ) ve kktcell kontör devri hala yaşanıyor 20 kontör falan filan yemekhanelerde paso tavuk eti çıkar pek tavuğa benzemiyor yedik ama toynak mı cerrak mı belli değil
      sonuç olarak arkadaşalar kktc nasıl türkiyenin kanayan yarasıysa giden her öğrencininde kanayan yarası olacaktır hiç şüpheniz olmasın ben bir hafta önce kaydımı aldırdım 1 gram pişmanlık duymadım orda öğrenci olunmaz olsa olsa öğrenci görünümlü turist olunur.çok detaylı bir araştırma yaparak gidin kıbrısa okuyanlara sorun gidenlere sorun oranın hakkı 2 gündür fazlası insan psikolojisine zarar.

    • öğrencilik hayatı boyunca tek bir şey öğrenilmektedir:
      memleketin değeri kısaca kktc de öğrenci olunmaz, en fazla öğrenci görünümlü turist olunabilir.

    • covit-19 sebebiyle, türkiye'de üniversiteler açılsa bile kktc'nin öğrencileri kolay kabul edeceklerini sanmıyorum. ayrıca onlar karantina şartıyla kabul etseler dahi, uçak ve diğer ulaşım araçlarının düzenli çalışmayacak olması da ayrı bir konu. hiç bir şey eskisi gibi olmayacak gibi görünüyor. belki sadece odtu kktc, öğrencilerine bir kıyak yapabilir.*

    • üstteki yazar odtü demiş,peh..
      önce odtü nün kendi arasında işini iyi yapması lazım ve okul olarak görülmesi lazım ki ne yazık ki ticarethaneden farkı yok :(

      onca okul kendi arasında bi düzen kurup sağlamışken odtü boş geldi boş gidiyor.sadece ismi var diye düşünüyorsanız doğrudur,ismi var
      hem kıbrıstaki şartlar olsun hem okul içi şartlar olsun orda okumaya değmez

    ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
    takip etmek için giriş yapmalısın.

    Duyuru Detayı

    Kıbrıs’ta ev almak mantıklı mı? Diye merak edenler için hemen söyleyelim: Konut fiyatları uygun, sağladığı getiri de yüksek olduğu için Kıbrıs’ta ev alımı şüphesiz ki değerli bir yatırım. Akdeniz’in en popüler destinasyonlarından biri olan Kıbrıs, tatilcilerin ilgi odağından hiç çıkmıyor. Özellikle Girne ve Lefkoşa, en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor. Yaz mevsiminde gerek yerli, gerek yabancı turistlerin ilk duraklarından biri olan Kıbrıs, ada atmosferine ve doğasına özlem duyanlar için biçilmiş kaftan.

    Sosyoekonomik bakımdan genç bir nüfusu bulunan Kıbrıs, emlak piyasasındaki gelişmelere paralel olarak yatırımcılara cazip fırsatlar sunuyor. Geçtiğimiz 3 yıldan beri konut projeleri her zamankinden daha fazla ilgi görmeyi sürdürürken, Kıbrıs’ta ev almanın avantajları da pek çok kişi için merak konusu olmaya devam ediyor.

    İçindekiler

    Kıbrıs’ta Ev Almak Neden Avantajlı?

    Muhteşem plajları ve sessiz-sakin doğası ile dikkat çeken Kıbrıs, gayrimenkul yatırımlarıyla da isminden söz ettiriyor. Bilhassa Girne, inşaat ve proje için Kıbrıs'ta en uygun bölgeler arasında öne çıkıyor. İmar yasasında meydana gelen değişiklik ile birlikte Girne’deki emlak projelerinin artış gösterdiği biliniyor.

    KKTC‘deki ev fiyatlarının ekonomik olması yatırımcılar için büyük bir fırsat doğuruyor. Her ihtiyaca yönelik ev bulmanın mümkün olduğu KKTC, mütevazi bir yaşam tarzını benimseyenlere de, lüks arayanlara da hitap ediyor.

    Genellikle 1+1, 2+1, 3+1 olarak inşa edilmiş daireler yoğunlukta iken, gösterişli villalar da Kıbrıs’ın gayrimenkul alternatifleri içinde kendine yer buluyor.

    Kıbrıs’ta ev fiyatları villa için söz konusu olduğunda, bunlar 600 – 800 bin TL’den başlıyor. Villaların denize yakın olması mâliyetini de artırıyor.

    Kıbrıs’ta kiralık ev fiyatları ise 1.800 TL’den başlayarak 6 bin TL’yi bulabiliyor.

    Türk Vatandaşlar için Kıbrıs’ta Ev Almak Daha Kolay

    Kıbrıs’ta konut sahibi olan Türkiye vatandaşları, bir yıllık oturma izni alabiliyor. Çıkarılan bu izni her yıl yenilemek gerekiyor. Fakat emeklilerden oturma izni talep edilmiyor. Bu da onlar için önemli bir kolaylık anlamına geliyor.

    Bu arada hatırlatmak isteriz ki; TC vatandaşının KKTC’de sadece bir taşınmaz satın alma hakkı bulunuyor. Birden fazla gayrimenkul satın alabilmek için Kıbrıs’ta şirket kurulması isteniyor.

    Kıbrıs Girne’de Ev Almak Mantıklı mı?

    Kıbrıs’ın en kalabalık bölgelerinden biri olan Girne, iklim şartları ve turizm olanakları nedeniyle her geçen gün daha fazla turist çekiyor. Emlak piyasasının her dönem canlılığını koruduğu bu yer, yatırım için öncelikli bölge durumunda. Yeni altyapı yatırımlarıyla giderek daha da önemli hâle gelen Girne, Kıbrıs’ın en fazla otele sahip bölgesi olarak biliniyor.

    Öğrenci kesimin yoğun olduğu Girne, Kıbrıs’a tatil yapmaya gelenlerin de ilgi odağı. Hâl böyle iken, Girne’de ev almanın avantajlı olduğu âşikâr.

    Kıbrıs Alsancak’ta Ev Almak Mantıklı mı?

    Girne’nin incisi olarak nitelendirebileceğimiz Alsancak, Kıbrıs’ta ev almayı veya kiralamayı düşünenler için en ideal yerlerden. Birçok inşaat projesinin peş peşe faaliyete geçirildiği bu bölge, Rekreasyon Uygulama Ödülü de kazanmıştır.

    Girne ilçesinin yaklaşık 10 kilometre batısında yer alan Alsancak kasabası, Karaoğlanoğlu ile Lapta arasındadır. Turistik ve tarihi yerleriyle gezginleri kendine çeken bu sevimli kasaba, özellikle yaz aylarında dolup taşıyor. Kıbrıs’ın en gözde yerlerinden biri olarak görülen Alsancak’ta ev almak, uzun vadede çok kârlı bir yatırım olabilir.

    Şehir kalabalığından uzak, Kıbrıs’ın diğer bölgelerine göre daha izole bir yer olduğu için burada ev satın almak veya kiralamak isteyenler çok oluyor. Üç kelimeyle anlatacak olsak; ‘turizm, deniz ve gelişim’ diye özetleyebileceğimiz bu ilçe, Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımı yapmak için bulunmaz bir fırsat.

    Kıbrıs’ta Ev Alınır mı?

    Her gününüzü tatil havasında geçirme imkânı sunan Kuzey Kıbrıs, emlak yatırımı alanında da büyük avantajlar sağlıyor. Öğrenci nüfusunu ve turist sayısını her geçen gün artıran Kıbrıs, her şeyden önce bunu sahip olduğu kültürel ve tarihi mirasa, eşsiz doğal güzelliklere borçlu. Emlak pazarının en hareketli olduğu yerlerden biri olan Kıbrıs, Avrupa standartlarına uygun eğitim veren üniversiteleriyle de rağbet görüyor.

    Öte yandan Kıbrıs, suç oranı en düşük ülkeler arasında yer alıyor. Huzurlu ve konforlu bir hayat sürme olanağı tanıyan Kıbrıs, yaşam pahalılığı olmadığı için yurt dışına yerleşmek isteyenlerin ilk adreslerinden.

    Bütçe Dostu Fiyatlar

    Diğer Akdeniz ve Avrupa ülkelerine göre, Kıbrıs’tan ev almak daha az bütçe gerektiriyor. Farklı bir ülkedeki 1 ev fiyatı, Kıbrıs’taki 2 ev fiyatına denk olabiliyor.

    Diğer taraftan, projenin lansman aşamasında fiyatlar daha ucuz olabiliyor. Denize yakın en güzel ve en düşük mâliyetli ev seçeneklerini bünyesinde barındıran Kıbrıs, bu özelliğiyle yatırımcıları cezbediyor.

    Döviz Cinsinden Gelir Elde Etme İmkânı

    Kıbrıs’ta ev almanın avantajları içerisindeki bir diğer husus, emlak kiralama ve alım-satım işlemlerinin döviz ile gerçekleştirilmesi. TL yerine genelde İngiliz Sterlini kullanılarak gerçekleştirilen fiyatlandırmalar, yatırımları enflasyon riskine karşı koruyor. Risksiz bir yatırım yapmak istiyorsanız, Kıbrıs’ta ev almak mantıklı mı? Sorusunu sizin için ‘evet’ diye yanıtlayabiliriz.

    Yüksek Getiri Garantisi

    Geniş bir perspektiften bakıldığında, Kıbrıs’tan yatırım amaçlı ev almanın ilerleyen süreçte fazlasıyla kazandıracağını söylemek mümkün. Çünkü turizm kapasitesinin önümüzdeki yıllarda artış göstereceği öngörülüyor. Ayrıca yeni üniversite projelerinin hayata geçirilmesi planlanıyor ve bu, Kıbrıs’ta kiralık eve ihtiyaç duyacak nüfusun yoğunlaşacağına işaret ediyor.

    Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve benzeri şehirler Kıbrıs’ta en çok öğrenci barındıran yerler olarak ön planda. Turist bakımından da zengin olan bu şehirler, Kıbrıs’ta gayrimenkul yatırımı için en uygun yerler.

    Kısa Emlak Amortisman Süresi

    Gayrimenkule verdiğiniz parayı, aldığınız kira ile ne kadar zamanda çıkarabilirsiniz? İşte bu sorunun cevabı 'amortisman süresi' kavramıyla ifade ediliyor. Kıbrıs’tan ev alınır mı? Diye araştırma yaparken bunu göz önünde bulundurmanız önem taşıyor.

    Birçok ülkede bu süre ortalama 17-25 yıl arası değişiyor. Hatta mbazen, etropol bir şehirde satın alınan denize sıfır bir evin amortisman süresi 50 yılı bulabiliyor. Kıbrıs’ta ise, gayrimenkul için ödediğiniz parayı yalnızca kira getirisiyle 8-12 yılda geri kazanabiliyorsunuz. Üstelik emlak değerinin sürekli artması, bu süreyi daha da azaltabiliyor.

    Özetle, Kıbrıs’ta ev almak mantıklı mı? Diye düşünenlerin tereddüt etmesine gerek yok! İster yatırım, ister yaşam amacıyla Kıbrıs’ta ev almanın avantajları son derece fazla. İmkânı olanların fırsatları değerlendirmek için elini çabuk tutması tavsiye edilir. Tabii ki bunu yaparken yerel emlak piyasasının güncel dinamiklerine hâkim ve Kıbrıs’ı çok iyi bilen biriyle çalışmanız önemlidir.

    Etiketler: Kıbrıs'ta Ev Almak Mantıklı mı Kıbrıs'ta Ev Almanın Avantajları Girne'de ev almanın avantajları Girne' de ev almak mantıklı mı kıbrıs'ta nasıl ev alınır girne alsancakta ev almanın avantajları

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır