bnp paribas hangi banka / Ana Sayfa - Liferay

Bnp Paribas Hangi Banka

bnp paribas hangi banka

Yurt dışında para çekmek CEPTETEBlilere ücretsiz

CEPTETEB

Web sitemizde daha iyi bir deneyim yaşamak için güncel bir tarayıcı kullanmanızı öneririz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

warning

BANKACILIK HİZMETLERİ

BANKACILIK HİZMETLERİ

CEPTETEB’li isen senin için yurt dışında para çekmek, yurt içinde para çekermişçesine kolay ve ücretsiz.

Yurt dışına gitmeden önce harcamalarına yetecek parayı önceden çekip yanında götürmene, çalınır endişesi taşımana gerek yok. CEPTETEB Banka Kartın ile para çekmek yurt dışında da ücretsiz.

Anlaşmalı yurt dışı banka ATM’lerinden, hiçbir ücret ödemeden, yabancı para cinsinden nakit çekebilirsin. Ücretsiz para çekme ayrıcalığını 6 kıtada, yaklaşık 50.000 ATM ile sana sunuyoruz.

YURT DIŞI ATM KULLANIM ÜCRETİ ÖDEMEDEN PARA ÇEKEBİLECEĞİNİZ ÜLKE VE BANKALAR*

  1. Almanya (Germany): Deutsche Bank
  2. Amerika Birleşik Devletleri (United States of America): First Hawaiian Bank, Bank of America
  3. Anguilla (Anguilla): Scotiabank
  4. Antigua ve Barbuda (Antigua and Barbuda): Scotiabank
  5. Avustralya (Australia): Westpac
  6. Bahamalar (The Bahamas): Scotiabank
  7. Barbados (Barbados): Scotiabank
  8. Belçika (Belgium): BNP Paribas Fortis
  9. Belize (Belize): Scotiabank
  10. British Virgin Adaları (British Virgin Islands): Scotiabank
  11. Burkina Faso (Burkina Faso): BICIAB
  12. Cayman Adaları (Cayman Islands): Scotiabank
  13. Cezayir (Algeria): BNP Paribas El Djazair
  14. Cook Adaları (Cook Islands): Westpac
  15. Çin (China): Bank of Nanjing
  16. Dominik (Dominica): Scotiabank
  17. Dominik Cumhuriyeti (Dominican Republic): Scotiabank
  18. Fas (Morocco): BMCI
  19. Fildişi Sahili (Côte d'Ivoire): BICICI
  20. Fransa (France): BNP Paribas
  21. Fransız Guyanası (French Guiana): BNP Paribas Guyane
  22. Gabon (Gabon): BICIG
  23. Gine (Guinea): BICIGUI
  24. Grenada (Grenada): Scotiabank
  25. Guadeloupe (Guadeloupe): BNP Paribas Guadeloupe
  26. Guyana (Guyana): Scotiabank
  27. Hindistan (India): Deutsche Bank
  28. İngiltere (England): Barclays
  29. İtalya (İtaly): BNL
  30. Jamaica (Jamaica): Scotiabank
  31. Kanada (Canada): Scotiabank(Yalnızca VISA / Only VISA)
  32. Karayipler (Caribbean): Scotiabank
  33. Kenya (Kenya): Barclays
  34. Lüksemburg (Luxembourg): BGL
  35. Mali (Mali): BICIM
  36. Martinique (Martinique): BNP Paribas Martinique
  37. Mauritius (Mauritius): Barclays
  38. Meksika (Mexico): Scotiabank
  39. Papua Yeni Gine (Papua New Guinea): Westpac
  40. Peru (Peru): Scotiabank
  41. Polonya (Poland): BNP Paribas Polska, Deutsche Bank
  42. Porto Riko (Puerto Rico): Scotiabank
  43. Réunion (Réunion): BNP Paribas La Reunion
  44. Samoa (Samoa): Westpac
  45. Senegal (Senegal): BICIS
  46. Solomon Adaları (Solomon Islands): Westpac
  47. St.Kitts ve Nevis (Saint Kitts and Nevis): Scotiabank
  48. St.Lucia (Saint Lucia): Scotiabank
  49. St.Vincent ve Grenadineler (Saint Vincent and the Grenadines): Scotiabank
  50. St.Maarten (Saint Maarten): Scotiabank
  51. Şili (Chile): Scotiabank
  52. Tanzanya (Tanzania): Barclays
  53. Tonga (Tonga): Westpac
  54. Trinidad ve Tobago (Trinidad and Tobago): Scotiabank
  55. Turks ve Caicos Adaları (Turks and Caicos Islands): Scotiabank
  56. U.S Virgin Adaları (U.S. Virgin Islands): Scotiabank
  57. Ukrayna (Ukraine): UkrSibbank(Yalnızca UkrSibbank markalı ATM’lerinde geçerlidir.Euronet / UkrSibbank markalı ATM’lerde geçerli değildir.)
  58. Vanuatu (Vanuatu): Westpac
  59. Yeni Kaledonya (New Caledonia): BNP Paribas Nouvelle Calédonie
  60. Yeni Zelanda (New Zealand): Westpac
  61. Zimbabve (Zimbabwe): Barclays

* Bank of America, Barclays, BNP Paribas, Deutsche Bank, Scotia Bank, West Pac

Listede yer alan ülke ve banka bilgileri değişkenlik gösterebilmektedir.

PAYLAS:
FacebookTwitter
closeCEPTETEB
error
Dikkat! Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Güvenliğiniz için yapacağımız geliştirmeler nedeniyle, sitemize erişmeye devam edebilmeniz için 1 Ocak 2018 tarihinden önce tarayıcınızı güncellemeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
kaynağı değiştir]

1989 yılından bu yana Özel Bankacılık hizmeti sunan TEB, sektörde Özel Bankacılık ve varlık yönetimi hizmeti uygulayan ilk bankadır.[30] TEB Özel Bankacılık, Türkiye çapında yerleşik 11 Özel Bankacılık Merkezi ve 4 şube içi hizmet noktası ile faaliyet göstermektedir.[3]

TEB, 2005 yılından bu yana KOBİ bankacılığı alanında çalışmalar yapmakta olup bu kapsamda 2019 yılında KOBİ Bankacılığı servis modelini yeniden yapılandırdı. Banka bu alanda Dünya Bankası grubu üyesi International Finance Corporation (IFC) tarafından KOBİ bankacılığında 2012 yılında dünyanın en iyi üç bankası arasında gösterildi.[31]

TEB kurumsal bankacılık çalışmaları kapsamında büyük ölçekli ulusal ve uluslararası firma, grup ve holdinglere ürün ve hizmetler sunmaktadır. TEB kurumsal bankacılık iş kolunda; dış ticaret finansmanı, işletme ve yatırım kredileri, nakit ve risk yönetimi ürünleri, standart ve türev hazine ürünleri, kurumsal yatırım bankacılığı ürünleri, emtia finansmanı ve proje finansmanı alanlarında hizmet vermektedir. Banka ürün ve hizmetlerini dış ticaret merkezleri ve çok uluslu firmalara sunmaktadır.

TEB Çocuk[değiştir kaynağı değiştir]

2012
2013
2014
2015

Grup şirketleri[değiştir

EKONOMİ

PARİS- Amerika’da Silikon Vadisi Bankası ve İsviçre’de Credit Suisse’in içinde bulunduğu krizin ardından, Fransız bankacılık sektörü de dev bir yolsuzluk soruşturmasıyla sarsıldı.

Fransa Ulusal Mali Suçlar Savcılığı (PNF), ülkenin 5 büyük bankası aleyhinde Fransa tarihinde eşine rastlanmayan dev bir yolsuzluk soruşturması çerçevesinde, BNP Paribas, Societe Generale, HSBC, Natixis ve BNP Paribas'nın yan kuruluşu Exane'nin genel merkezlerine polis baskınları düzenledi.

PNF, "nitelikli vergi yolsuzluğu" ve "nitelikli kara para aklama" şüphesiyle açtığı soruşturma kapsamında, bu bankaların genel merkezlerinde arama yaptı.

Bu beş bankanın, yabancı yatırımcıların temettü vergisinden (Borsa işlemlerinden ortaklara dağıtılan kar paylarından alınan vergi) kaçmasına izin verdiğinden şüpheleniliyor.

BNP Paribas, Societe Generale, Exane (yönetim şirketi, BNP Paribas'ın yan kuruluşu), Natixis (BPCE grubu) ve HSBC'nin, yabancı yatırımcıların temettü vergisinden kaçmalarına olanak sağlamak için bankacılık sektöründe "CumCum" adlı karmaşık mali düzenlemeler yaptıklarından şüpheleniliyor.

Bu düzenleme, Fransa'da oturmayan bir yabancının menkul kıymetlerinin yasal mülkiyetini, hisse senetlerinden elde ettiği gelirin vergi ödeme tarihi yaklaştığında, geçici olarak bir Fransız bankasına devretmesini içeren bir yöntem.

Bankacılık kuruluşları Fransa'da yerleşik olduklarından, elde ettikleri temettü üzerinden vergi ödemiyor. Vergi kazancı daha sonra banka ve yatırımcı arasında paylaşılıyor. Bu yatırımcılar şahsi olabilidiği gibi fon yöneticisi şirketler de olabiliyor. Operasyondan sonra yatırımcı, fonlarını bankadan geri alıyor.

Soruşturmayı 150 müfettiş yürütüyor

Fransız mali polisi tarafından 5 bankanın genel merkezinde yapılan aramalar gece geç saatlere kadar devam etti. Mali Şube Savcılığı, bu operasyonu 19 yargıç ve 150 müfettişten oluşan uzman bir ekiple gerçekleştirdi.

Fransa'da, vergi idaresi, borsadan elde edilen gelirlerin temettü vergisinden kaçınma uygulamalarını 2017 yılından bu yana tespit ediyor. Kamu Maliyesi Genel Müdürlüğü (DGFiP) Yasal Güvenlik ve Vergi Kontrol Dairesi Başkanı Frederic Iannucci, Senato'daki bir oturumda, 2017-2019 yılları arasında Fransız bankalarına karşı 7 dava açıldığını açıkladı. Yalnızca bir bankanın, " vergi kaçırma operasyonunu kabul ettiğini" belirtti. Bu davanın ardından Maliye Bakanlığı Vergi Dairesi, dosyayı PNF'e gönderdi.

Beş yıllık suç duyurusu

BNP Paribas ve Exane, daha önce yapılan bir ihbar ve vergi makamlarından (DGFiP) gelen bir şikayetle hedef alındı ve vergi kaçakçılığından kovuşturmaya izin verildi. Diğer üç banka böyle bir suçlamaya konu olmadı, ancak 2018'in sonunda Sosyalist Parti (PS) milletvekili Boris Vallaud'un etrafında örgütlü bir grup olan Citizens Kolektifi tarafından yapılan bir şikayetle, bu bankalar da hedef alınan kuruluşlara eklendi. Boris Vallaud, Twitter hesabından, "şikayetinin 5 yıl sonra meyvelerini vermesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu" dile getirdi.

Toplam 1,5 milyar Euro'luk yolsuzluk

Suçlanan bankalar, Fransa'daki büyük vergi katkılarını hatırlatarak, uzulsüzlük iddialarına itiraz ediyor. Yargının hedefindeki beş bankanın toplamda 1,5 milyar Euro vergi kaçırdığı tahmin ediliyor. Bankaların "ağırlaştırılmış vergi kaçakçılığı ve ağırlaştırılmış kara para aklama" suçu tespit edilirse, bu miktarın yüzde 50'sini ceza olarak ödeyecek.

Avrupa ülkelerinde birbiri ardına davalar

Yasal bir "gri bölge" oluşturduğu için "Cum-ex" adı verilen bu vergi optimizasyonu uygulamaları artık Avrupa'da giderek artan sayıda yargının görüş alanına giriyor.

Almanya'da, bankacılar, tüccarlar, avukatlar ve mali danışmanlar da dahil olmak üzere düzinelerce kişi, "Cum-Ex Files" adlı benzer bir yolsuzluk davasında suçlanarak ceza aldı.

Mart 2020 tarihli bir kararda Bonn Mahkemesi, "Cum-Ex" yöntemini "yasallık kapsamı dışında" bıraktı.

Hollanda, 2021'de ABN Amro hakkında aynı nedenle cezai soruşturma başlattı. Banka, olası davaların üstesinden gelmek için yaklaşık 80 milyon Euro'luk bir bütçe ayırdı.

16 medyadan oluşan bir Avrupa medya işbirliği komitesi, 2018'de ilk kez yayınladıkları "Cum-Ex Dosyaları/ Cum-Ex Files" aracılığıyla dev vergi dolandırıcılığı şüphelerini ortaya çıkardı. 2021'de yapılan bir açıklamada, bu yöntemle kaçırılan vergilerin 20 yılda 140 milyar Euro'ya ulaştığı tahmin ediliyor.

Read more

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir