avustralyaya nasil gidilir / yılında Türkiye'den Avustralya'ya Ucuz Uçuşlar - ₺ | momondo

Avustralyaya Nasil Gidilir

avustralyaya nasil gidilir

Avustralya Nerede 📍 Avustralya&#;ya Nasıl Gidilir

Makedonya Tatil

Türkiye&#;ye en uzak uçuş noktalarından biri olan Avustralya, Güney Yarım Küre&#;de, Okyanusya kıtasında yer alan, doğal güzellikleri, yaban hayatı çeşitliliği, yüksek refah seviyesi ve dünyanın dört bir yanından ülkeye yerleşen göçmen nüfusuyla dünyanın en huzurlu seyahat rotalarından.

Yüzölçümü açısından dünyanın en büyük altıncı ülkesi olmasına rağmen yalnızca 25 milyon kişinin yaşadığı kıta ülkesi, Dünyanın En Yaşanabilir Şehirleri Listesi&#;nde Melbourne ve Adelaide şehirleriyle her yıl en üst sıralarda yer alıyor. Kıtaya özgü birçok hayvan ve bitki türüyle dünyanın en benzersiz coğrafyaları arasında yer alan ülke yüksek çevre hassasiyeti ile de tanınıyor.

avustralya nerede

Avustralya hakkında kısa bilgiler 🇦🇺

Resmi adı Avustralya Milletler Topluluğu olan Avustralya (Australia), Güney Yarım Küre&#;de, Okyanusya kıtasının büyük çoğunluğunu kaplayan ülke. Hint Okyanusu ile Büyük Okyanus arasında uzanan Avustralya&#;nın komşuları Endonezya, Doğu Timor, Papua Yeni Gine, Solomon Adaları, Vanuatu, Yeni Kaledonya ve Yeni Zelanda.

Başkenti Canberra olan ülkenin en büyük şehri ise Sidney. Hiçbir ülkeyle kara sınırı olmayan Avustralya, 8 milyon bin kilometrekarelik yüzölçümü ile dünyanın en geniş topraklara sahip altıncı ülkesi. Avrupalıların yüzyılda adım attığı Avustralya, 50 bin yıldan uzun bir süredir Aborjinlerin yaşadığı bir yerdi.

Birleşik Krallık&#;ın mahkum edilen suçluları ülke dışına göndermek amacıyla başlattığı zorunlu göçle Avustralya&#;ya yerleştirdiği vatandaşlarıyla ülkede başlayan Batılı yerleşimleri &#;den &#;e kadar devam etmiş. yüzyılda tamamı keşfedilen Avustralya, anayasal monarşi ile yönetiliyor ve 6 eyalet ve bağlı topraklardan oluşuyor.

Okyanusya kıtasının tamamına yakınını kaplayan Avustralya, şahane doğa manzaraları ve kaliteli yaşam standartlarıyla dünyanın farklı birçok yerinden insanın yaşamak istediği büyüleyici bir coğrafya. Türkiye&#;ye en uzak uçuş noktasındaki ülkelerden olan Avustralya&#;yı oluşturan göçmen nüfus, ülkedeki hoşgörü ikliminin oluşmasına en büyük katkıyı sağlıyor.

Yüzölçümü bakımından neredeyse tüm Avrupa kıtası kadar bir alanı kaplayan Avustralya&#;da sadece 23 milyon insan yaşıyor. Avustralya nüfusunun büyük bir bölümü göçmenlerden oluştuğundan ve modern ülke tarihi çok yakın bir geçmişe dayandığından ülkede hoşgörü iklimi hakim. Dünyanın birçok bölgesinde insanlığın ortak sorunu olan ötekileştirme ve toplumsal kutuplaşma, Avustralya topraklarında rastlayabileceğiniz bir kavram olmaktan çok uzak.

Hiçbir ülkeyle kara sınırı bulunmayan büyük bir ada ülkesi olan Avustralya&#;nın çevresi okyanus sularıyla çevrili. Uzunluğu 50 bin kilometreyi aşan uçsuz bucaksız bir kıyı şeridine sahip olan ve nüfusun ağırlıklı olarak güney ve doğu kesimlerinde yoğunlaştığı bu ülkede, birbirinden ünlü sahiller ve plajlar da var.

flyistaSerbia

Adım attığınız her yerde farklı bir hayvan türüyle karşılaşabileceğiniz Avustralya, dünyanın başka hiçbir bölgesinde bulunmayan yüzlerce bitki ve hayvan türüne ev sahipliği yapıyor. Bitki çeşitliliği bakımından da bir hayli zengin olan ülkede endemik türlerin sayısının bir milyonu aştığı tahmin ediliyor.

Avustralya, Güney Yarım Küre&#;de yer aldığı için alışkın olduğumuz mevsim düzeninin tam tersini yaşıyor. Kıyı şeridi yılın büyük bölümünde güneşli olan ülkenin orta kesimleri ise geniş alanlara yayılan çöllerle kaplı.

Avustralya&#;da ülkenin resmi dili İngilizce konuşuluyor. Göçmenlerin yaşadığı birçok kentte Yunanca, Türkçe, Çince, Japonca, Tayca, Malayca gibi dillerle de karşılaşmak mümkün. Avustralya, Türkiye&#;den 8 saat ileride. Avustralya para birimi Avustralya Doları.

Dünyada yaşam kalitesi en yüksek ve yaşanabilir ülkelerden biri olarak bilinen Avustralya&#;nın Melbourne, Sidney, ve Adelaide gibi büyük şehirleri insan hakları, gündelik yaşam giderleri eğitim kalitesi, çevreye duyarlılık, güvenlik ve sosyal uyum gibi önemli konularda, dünyanın önde gelen ilk 10 şehri arasında kabul ediliyor. Avustralya, aynı zamanda dünyada suç oranının en düşük olduğu ülkelerden.

Mutlu ve güleryüzlü insanların ülkesi olarak anılan Avustralya, güvenli ve kaliteli yaşam koşullarının yanı sıra yüksek refah seviyesiyle de vatandaşlarını mutlu eden bir altyapıya sahip. Stres ve koşturmacadan uzak sakin gündelik yaşamıyla hem kendi insanlarını hem de ülkeyi ziyaret edenleri huzura boğan bu ülkede mutsuz olmak için fazla bahaneniz yok.

Avustralya&#;ya gitmek için Avustralya vizesi almanız gerekiyor. Henüz hiç vize deneyiminiz olmadıysa Vize Nasıl Alınır ve Vize Ücretleri Ne Kadar blog yazılarım size yol gösterir. Pasaportunuz yoksa Pasaport Çeşitleri ve Pasaport Başvurusu Nasıl Yapılır yazılarımı okuyun. Yurt dışına çıkarken yurtdışı çıkış harcı ödemeniz gerekiyor.

MaltaFlyista

Daha uygun bir Avustralya tatili yapmak için Seyahat Rehberi kategorisindeki uygun otel nasıl bulunur, vize/pasaport, hayat kurtaran akıllı telefon uygulamaları blog yazılarım size yol gösterebilir.

Avustralya nerede 📍

Avustralya, Güney Yarım Küre&#;de, Hint Okyanusu ile Büyük Okyanus arasında yer alan bir ada ülkesi. Okyanusya kıtasının büyük bölümünü kapsayan Avustralya&#;nın hiçbir ülke ile kara sınırı bulunmuyor.

ⓘ Avustralya gezinizde, sıklıkla kullandığım, uygun fiyata oda/ev kiralayabileceğiniz Airbnb&#;yi deneyin. Burayı tıklayarak Airbnb&#;ye kaydolunca TL kazanırsınız. Otel rezervasyonu için ise Booking her zaman ilk tavsiyem. Buraya tıklayarak rezervasyon yapabilirsiniz ✔️

Avustralya&#;ya nasıl gidilir ✈️

Avustralya&#;ya Türkiye&#;den direkt uçak seferi bulunmuyor. Avustralya&#;nın Sidney, Melbourne, Adelaide, Perth, Canberra ve Brisbane şehirlerine dünyanın farklı ülkelerinden aktarmalı uçuşlarla ulaşım sağlanıyor.

Sidney: İstanbul&#;dan aktarmalı uçuşlarla Dubai, Doha, Singapur, Kuala Lumpur, Jakarta, Bangkok gibi şehirlerden Sidney’e ulaşmak mümkün. İstanbul-Sidney uçuş süresi bekleme süresine bağlı olarak saat arasında değişiyor.

Avustralya&#;nın en yoğun yolcu trafiğine sahip havalimanı olan Sidney Havalimanı, şehir merkezinin 8 km güneyinde yer alıyor. Havalimanından şehir merkezine ulaşım için taksi, araç kiralama, havalimanı/otel servisleri ve tren seçeneği bulunuyor.

Melbourne: Melbourne&#;e bir ya da iki aktarmalı uçuşla ulaşabiliyorsunuz. Qatar Airways ile Doha aktarmalı, Etihad ile Dubai aktarmalı, Etihad ile Abu Dabi aktarmalı uçuşlar en uygun seçenekler. İstanbul-Melbourne uçuşu bekleme süresiyle birlikte saat arasında değişiyor. Singapur, Malezya ya da Tayland üzerinden de farklı hava yolu şirketlerinin aktarmalı uçuşlarına bakabilirsiniz.

Melbourne Havalimanı (MEL), şehir merkezinin 22 km kuzeyinde yer alıyor. Havalimanı ile şehir merkezi ulaşımında ücretli shuttle araçları, otobüs, taksi ve araç kiralama seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Adelaide: Türkiye’den Adelaide’a Qatar Airways ile Doha, Emirates ile Dubai, Oman Air ‎ile Muscat ve Kuala Lumpur aktarmasıyla ulaşım sağlanıyor. Singapur, Malezya, Tayland üzerinden de Adelaide&#;e aktarmalı uçuşlar bulunuyor.

İstanbul-Adelaide uçuş süresi aktarmadaki bekleme süresiyle birlikte saat arasında değişiyor. Adelaide Havalimanı şehir merkezinin 5 km batısında. Adelaide Havalimanı&#;ndan şehir merkezine JetExpress otobüsleri, taksi, kiralık araç ve transfer aracı seçenekleriyle gidilebiliyor.

✈️ Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır
✈️ Uçak Bileti Kampanyaları Nasıl Bulunur
✈️ Türkiye’nin En İyi Online Uçak Bileti Satış Siteleri
✈️ En Ucuz Uçak Bileti Ne Zaman Alınır

avustralya nasıl gidilir

Avustralya gezilecek yerler 📌

Benzersiz doğal güzellikleri ve yaban hayatıyla dünyanın en ilginç ülkelerinden biri olan Avustralya&#;da yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği şehirler Sidney, Melbourne, Adelaide, Darwin ve Perth. Birçok kişi tarafından Avustralya&#;nın başkenti sanılan Sidney, kültürel çeşitliliği, doğal güzellikleri, hareketli gece yaşamı, modern şehir hayatı, sahilleri, sanat aktiviteleri ve yemyeşil park ve bahçeleri ile dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından.

Kendine has dokusuyla Avustralya&#;nın en özgün kentlerinden olan Melbourne, yemyeşil park ve bahçeleri, leziz yemek ve şarapları, özgün tasarım yapılan dükkanları, bar ve kulüpleri, labirent gibi ara sokakları, sanat galerileri ve sakin yaşam tarzıyla kalabalık nüfusuna rağmen oldukça rahat bir gündelik yaşama sahip.

Güney Avustralya Eyaleti’nin başkenti Adelaide, çok sayıda kiliseye sahip olması nedeniyle kiliseler şehri olsa da açık görüşlü, yüksek dini hoşgörüsü ile bilinen bir yer. Son yılda dünyanın farklı yerlerinden gelen insanlarla bu kimlik oluşmuş. Oldukça düzenli ve planlı sokakları, çok sayıda parkları ve açık alanlarıyla güzel ve sakin bir şehir.

MaltaSerbia

Başkent Canberra, dünyanın en keyifli sürüş rotalarından Büyük Okyanus Yolu (Great Ocean Road), kıtanın gerçek sahipleri Aborjinler&#;in Uluru Kayası, muhteşem şelaleler ve nehirlerle dolu, çok sayıda çeşitli bitki ve hayvan türlerine ev sahipliği yapan Kakadu Milli Parkı, Büyük Okyanus&#;un Avustralya kuzeydoğu sahil şeridi üzerinde yer alan Büyük Mercan Resifleri, Brisbane, Perth ve Darwin şehirleri de Avustralya&#;da gezilecek yerler arasında.

MaltaFlyista
Seyahat Yazarı, Blogger. “Yolda olmak” duygusuna âşığım Aslında veteriner hekimim, ayrıca bilgi yönetimi okudum, marka yönetimi üzerine MBA yaptım. 14 yıl çalıştığım şirketimle yolum 'da ayrılınca, tekrar bir işe girmek yerine hayallerinin peşine düşüp, uzak masal ülkesi Yeni Zelanda’ya gittim. 22 ay boyunca ülkeye dönmeden Okyanusya ve egzotik Asya ülkelerinde seyahat ettim. O zamandan bu yana tam zamanlı seyahat edip gezi rehberleri hazırlıyorum.

Okyanusun bir köşesi ve aynı zamanda Dünya’ dan soyutlanmış bir ada ülkesi olan Avustralya iş imkanları sayesinde ilgi odağı olmuştur. Avustralya az nüfusu ve aynı zamanda toprak büyüklüğü sayesinde göç kabul eden ülkelerden biridir.

Avustralya’ da saatlik çalışabileceğiniz işler bulabilirsiniz. Aynı zamanda hizmet sektöründe herhangi bir uzmanlık alanınız var ise kısa sürede Avustralya’’ da çalışma izni alabilirsiniza. Aşçılık, Baristalık, Pastacılık, Barmenlik gibi hizmet sektöründe faaliyet gösteriyorsanız rahatlıkla iş bulabilirsiniz. Ayrıca çalışma izni kapsamında iş bulduğunuz işvereniniz yeteneklerinizden dolayı sizi yanında tutmak isterse size sponsorluk vizesi verebilir.

Avustralya Vizesi

Avustralya Çalışma İzni

Avustralya çalışma izni, Avustralya’da çalışmak isteyen kişilerin Avustralya’da çalışması için yasal izin veren bir vize türüdür. Avustralya çalışma izni şartları, Avustralya yasaları tarafından belirlemiştir.

Avustralya çalışma izni için en önemli kural, dil yeterliliği olması zorunludur. Avustralya çalışma izni alacak kişinin dil yeterliliği yok ise 4 aylık bir kursa gitmesi gerekmektedir. Bu kurs haftalık 20 saat olmalıdır. Dil eğitimini alan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Avustralya’da çalışabilir. Başvuru sahibinin Avustralya sosyal yaşamına ve anayasasına uyumlu olarak yaşayabileceğini kanıtlaması gerekmektedir.

Avustralya’da çalışmak isteyen kişilerin Avustralya çalışma izni alması gerekmektedir. Bunun için Avustralya Büyükelçiliği’nden vize alınması gerekmektedir. Vize başvurusu internet üzerinden yapılır, ancak başvuru sahibinin Büyükelçiliğe yüz yüze görüşmeye gitmesi gerekmektedir.

Avustralya çalışma izni başvurusu yapmak için iş bulma şartınız yoktur. Çalışma izni aldıktan sonra iş arayabilirsiniz. Ancak iş bulup başvuru yaparsanız, çalışma izni alma ansınız o kadar yüksek olur. İşvereniz, size sponsor olabilir ve sponsorluk vizesi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu vize 3 yıl olarak verilmektedir. Süre dolana kadar herhangi bir sorun yaşamaz iseniz süresiz Avustralya oturum izni alabilirsiniz. Oturum izninden 1 yıl sonra ise Avustralya vatandaşlık başvurusunda bulunabilirsiniz.

Avustralya Çalışma İzni Vizesi

Avustralya çalışma izni ve Avustralya vatandaşlığı alabilmek için Avustralya konsolosluğu tarafından belirlenmiş beli kurallar bulunmaktadır.  Bu kuralları yerine getirdiğiniz takdirde rahatlıkla çalışma izni alabilirsiniz.

Bu kurallardan en önemlisi dil yeterliliğidir. Bu yüzden Avustralya konsolosluğu tarafından belirlenmiş kriterlere uygun 4 aylık bir kursa kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Bu kursun en önemli özelliği ise haftalık minimum 20 saat olması gerektiğidir.

Dil eğitimi alındığı sırada çalışma izni alacak kişi Avustralya’’ da çalışabilir. Ancak her iki haftada bir maksimum 40 saat çalışabilir. Bu süreden fazla çalıştığı tespit edilirse suç işlemiş olacağından çalışma izni verilmeyecektir. Bu yüzdendir ki vizesi tehlikeye girecektir.

Avustralya Oturum İzni

Avustralya Çalışma İzni Nedir?

Avustralya çalışma izni nedir? Sorusunun cevabı oldukça basittir. Sorudan da anlaşılacağı üzere, Avustralya ülkesinde çalışmak isteyen bireylerin, Avustralya ülkesinde çalışa bilmeleri için almaları gereken izni ifade etmektedir. Avustralya ülkesi yetkilileri, başka bir ülke vatandaşı olan bireylerin, Avustralya ülkesinde çalışma talebinde bulunmaları durumunda kendilerinden talep edilen şartları yerine getirmeleri gerekmektedir.

Avustralya çalışma izni için tüm bireylerin aynı şartları yerine getirme şartı koşulmamaktadır. Avustralya ülkesinde çalışmak isteyen bireyin vatandaşı olduğu ülkenin Avrupa ülkeleri arasında bulunup bulunmadığı, çalışma izni başvurusunda bulunan bireyin, kalifiyeli elaman olup olmadığı ve üniversite mezunu olup olmadığı gibi şartlarda göz önünde bulunmaktadır. Avustralya ülkesinde çalışmak isteyen bireylerin, çalışma izni için izlemleri gereken süreç, talep edilen evraklar ve talep edilen şartlar içeriğin devamında ayrıntılı olarak paylaşılmaktadır. Site ziyaretçilerinin içeriği baştan sona sabırla okumaları tavsiye edilmektedir.

Avustralya Çalışma İzni Süreci Nasıl İşler?

Avustralya’ da çalışmak ve çalışma izni almak isteyen kişiler ilk önce Avustralya Konsolosluğundan vize almaları gerekmektedir. Vize alımı sonrasında çalışma izni almak isteyen kişiler Avustralya ülkesine almış oldukları vize ile giriş yaparlar. Avustralya ülkesine giriş yapan bu kişiler Avustralya dil eğitimine kaydolurlar. Avustralya dil eğimine kaydolduktan sonra aynı gün çalışma izinleri de başlamaktadır.

Çalışma izninin başladığı gün iş arayabilirsiniz. İşvereniniz sizi yetenekli bulur ve size sponsor olmaya karar verirse gerekli yerlere sponsorluk vizesi başvurusu yapılır. Bu vizenin geçerlilik süresi üç yıldır. Bu süre dolduktan sonra eğer herhangi bir sorun yaşamadıysanız veya suç işlemediyseniz sponsorluk vizesi sonrasında Avustralya’ da süresiz oturma izni alabilirsiniz. Bu izinden 1 yıl sonra ise artık Avustralya vatandaşlığına başvurma hakkına sahip olursunuz.

Avusturalya’ da geçirdiğiniz süre, dil okulunda elde etmiş olduğunuz başarı, çalışma hayatınızın durumu, sabıka durumunuz göz önüne alınarak Avustralya vatandaşlığı başvurunuz değerlendirilir. Genellikle tüm bu süreçleri başarı ile geçen kimseler sorunsuz bir şekilde Avusturalya vatandaşlığına kabul edilmektedir.

Avustralya vatandaşlık başvurularını genellikle kabul etmektedir.

Avustralya Çalışma İzni Nasıl Alınır?

Avustralya’ya çalışmak için gitmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye’de oturum izni olan diğer ülke vatandaşlarının oturum vizesi alması gerekmektedir. Çalışma izni başvurusu için internetten online vize başvuru formu doldurulmalıdır.

Daha sonra evrakları sisteme taratarak yüklemelisiniz. Vize başvurusu için pasaportun Avustralya Büyükelçiliği’ne gönderilmesine gerek bulunmamaktadır. Belgeleri sisteme yükledikten sonra biyometrik veriler için randevu almanız gerektiği e-posta yolu ile bildirilecektir. 10 parmak izi ve yüz fotoğrafı yani biyometrik veri randevusunu Avustralya Konsolosluğu’ndan alamazsınız bunun yerine randevular vize başvuru merkezinden alınmalıdır. Randevu günü parmak izi ve biyometrik fotoğraf verilecektir.  Randevudan sonra vize değerlendirme süreci başlar Vize başvurusunda karar yetkisi Avustralya Konsolosluğu söz sahibidir. Vize başvurunuz olumlu sonuçlanırsa vizeniz e-posta ile iletilecektir. Geçici çalışma vizesi başvuru sahibine 3 aya kadar Avustralya’da kalma hakkı vermektedir. Bu vize türü başka bir iş ile desteklenirse kalış süresi 6 aya uzatılabilmektedir.

Avustralya çalışma vizesi başvurusunda dikkat edilmesi gerekenler;

  • Eğer kısa süreli bir çalışma vizesi alacaksanız uzmanlık gerektirmeyen bir işte çalışmalısınız.
  • Avustralya merkezli bir kuruluşun daveti ile kültürel ve sosyal faaliyetlere katılmak ya da kısıtlı bazı koşullarda Avustralya’nın faydasını sağlayacak faaliyetlerde bulunmak ya da bir işte yer almak vize konusunda çok önemlidir.
  • Avustralya çalışma vizesi başvurusu ortalama 15 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Ancak bu süre Avustralya Konsolosluğu’nun yoğunluğuna göre değişmektedir.
  • Uzun süreli çalışma izni için Avustralya'daki işverenden davetiye almanız gerekmektedir.

Avustralya Çalışma İzni Ne Kadar Sürede Çıkar?

Avustralya çalışma izni ne kadar sürede çıkar?  Sorusuna verilecek net bir sevap bulunmamaktadır. Avustralya çalışma izni başvurusunu değerlendiren ve sonuçlandıran yetkili kurum Avustralya konsolosluğudur. Genellikle eksiksiz evrak teslim eden ve çalışma başvurusunda bulunan bireylerin başvuruları 15 gün içerisinde sonuçlanmaktadır. Fakat bu süre konsolosluğun inisiyatifin de bulunduğundan dolayı süre uzayıp veya kısaltıla bilinmektedir.

Avustralya ülkesinin nüfusu oldukça azdır. Nüfusu az olduğundan dolayı yoğun işçi göç almaktadır. İşlere verilen maaşın yüksek olması, işçi göçünün yoğun olmasında ki en büyük etkenlerden biridir.  Avustralya ülkesinde çalışmak isteyen ve çalışma izni başvurusunda bulunacak bireylere zorunlu olarak sunulan en önemli şart, başvuruda bulunan bireyin Avustralya ülkesinin resmi dilini bilmesidir. Dil bilmeyen bireylerin kursa kayıt olup dil öğrenmesi zorunlu şartlar arasında bulunmaktadır.

Avustralya Çalışma İzni Kaç Aylık/Yıllık Verilir?

Avustralya çalışma izni kaç aylık/yıllık verilir? Avustralya çalışma izni süresi, çalışma izni talebinde ki sürece baplıdır. Çalışma izni başvurusun da bulunan birey, çalışacağı iş yerini sponsor olarak göstermesi durumunda kolay bir şekilde çalışma izni almaktadır. İş yeri sponsorlu bireyler, 3 yıllık çalışma izni alabilmekte ve çalışma izni dolması durumunda kolaylıkla çalışma izni sürelerini uzata bilmektedirler.

Avustralya ülkesinde, sponsorlu vize alarak 3 kalan ve her hangi bir suça karışmayan bireylere, süresiz vize verilmektedir. Süresiz vize verilen bireyler, Avustralya ülkesinde 1 yıl daha kalmaları durumunda vatandaşlık başvurusunda buluna bilinmektedir. Vatandaşlık başvurusunda bulunan bireyler, Avustralya ülkesi tarafından, vatandaşlık başvurusunda bulunan bireylerden talep edilen evraklar eksiksiz bir şekilde teslim edilmesi durumunda vatandaşlık verilmektedir. Avustralya ülkesinden kısa süre içerisinde çalışma izni ve vatandaşlık almak isteyen bireylerin izleyecekler en etkili yol, spornsorlu vize talebinde bulunmalarıdır.

Site ziyaretçilerimizin, Avustralya vizesi, vatandaşlığı ve diğer konular ile alakalı ayrıntılı bilgi sahibi olabilmeleri için sitemizde yer alan diğer içerikleri de incelemeleri tavsiye  edilmektedir.

Sponsorluk Vizesi

İşvereniniz tarafından size verilen sponsorluk vizesi sayesinde 3 yıl boyunca Avustralya’’ da ikamet edebilirsiniz. Ancak bu sponsorluk vizesinin 3 yıl boyunca geçerli olabilmesinin tek koşulu aynı iş yerinde 3 yıl boyunca çalışmanız gerekmektedir. Sponsorluk vizesi kapsamında 3 yıl boyunca aynı iş yerinde çalıştıysanız 3 yıl sonra Avustralya’ da daimi oturma iznine başvurabilirsiniz. Bu başvurunuzun olumlu sonuçlanmasından sonra artık Avustralya vatandaşlığı yolunuz açılmış olacaktır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası