konyada dershane fiyatları / KOMEK | KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Konyada Dershane Fiyatları

konyada dershane fiyatları

Sınav Sonuçları Ve Başvuru İçin

SINAV KURS

32 yıllık dershane geçmişi ve ’ü aşkın şubesi ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ olan Sınav Eğitim Kurumları, Sınav Kurs Merkezleri ile Türkiye’nin her yerine eğitim kalitesini taşımaya devam etmektedir. Sınav Eğitim Kurumları geçmişte Sınav Dershanelerinde ve şimdi Sınav Okullarında olduğu gibi Sınav Kurs Merkezlerinde de aynı kaliteyi sürdürmektedir. Sınav Kalitesinden ödün verilmeyen Sınav Kurs Merkezleri, tüm Sınav Eğitim Kurumları gibi eğitime aynı dönemde başlar, aynı programı izler,  aynı konuları işler, aynı soruları çözer ve aynı sınavları uygular. Sınav Kurs Merkezleri, eğitimde daha fazlasını isteyenler ve üniversite giriş sınavlarında hedefini yüksek tutanların yeni  adresi olmaya devam etmektedir. 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde, daha önce Sınav Dershanelerinde olduğu gibi hem okul derslerine destek verecek hem de LGS, YKS, AYT, TYT’ye tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte bir program uygulanmaktadır. Uygulanan program Sınav Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından hazırlanır ve eşgüdüm halinde tüm şubelerle yürütülür. Dersler Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından, bu kurumlara özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işlenir. Ders ve sınavlara tüm öğrenciler, ek çalışma, etüt, ödev tamamlama  ve soru çözüm derslerine ise belirlenen öğrenci ya da sınıflar mutlaka katılır. 
 


 
EĞİTİM VE YÖNETİM KADROSU
 

Türkiye’nin en büyük eğitim zincirlerinden biri olan Sınav Eğitim Kurumları çeyrek asırdan fazla dershane geçmişi bulunan Sınav Kurs Merkezleri ile ‘Sınavlara Hazırlığın 1 Numarası’ olmaya devam etmektedir. Türkiye’nin dört bir yanına eğitimdeki kaliteyi taşıyan vizyonu ile gençlerimizin istedikleri ve hedefledikleri geleceğe daha kolay ulaşmalarını sağlar. 'İyi İnsan, İyi Yurttaş' anlayışını benimseyen Sınav Kurs Merkezlerinde vizyon sahibi, kendisine, çevresine, yaşadığı ülkenin toplumuna ve tüm Dünya vatandaşlarına saygılı ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, idealleri olan, hedefleri için çalışan, topluma faydalı bireyler yetiştirilir. 
 

  • Sınav Kurs Merkezlerinde  başarının ancak güçlü bir kadro ile mümkün olacağı bilinciyle, alanında uzman, deneyimli ve dinamik öğretmen ve yöneticiler çalışılır. 
     
  • Sınav Kurs Merkezlerinin seçkin kadrosu, her öğrenciyi yakından ‘Takip’ eder, onlarla ‘Hakkaniyet’ çerçevesinde ayrıştırmadan-yarıştırmadan ‘Empati’ kurarak ilgilenir.
     
  • Sınav Kurs Merkezlerinde dersler, etütler, ek çalışmalar ve sınavlar seçkin öğretmen ve yönetici kadrosu tarafından ciddiyetle yürütülür. 
  • Sınav Kurs Merkezlerinde akademik programlar hiçbir şekilde geçiştirilmez ve eğitim disiplininden asla ödün verilmez. Başarı, devam, ödev kontrolü, sınav sonuçları ve bunun gibi tüm süreçler yakından takip edilir ve velilerle paylaşılır. Her dönem mutlaka veli bilgilendirme toplantısı ve görüşmesi yapılır.


 
Sınav Kurs Merkezlerinde Eğitim Programı
 

Tüm Sınav Kurs Merkezlerinde LGS, AYT, TYT, YKS hazırlık çalışmaları bulunmaktadır. Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilerin okul derslerine destek verecek aynı zamanda LGS ve YKS sınavlarına tam anlamı ile hazırlayacak kalite ve nitelikte eğitim programı uygulanmaktadır. Sınav Kurs Merkezlerinde uygulanan eğitim programı Sınav Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından hazırlanmakta, koordinasyonlu ve eş zamanlı olarak tüm şubelerle yürütülmektedir. 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde uygulanan eğitim programı Sınav Yayınlarının uzman kadrosu tarafından ve özel olarak geliştirilen online ve basılı eğitim materyalleri üzerinden işlenmektedir. Sınav Kurs Merkezlerinde tüm öğrenciler ders ve sınavlara muhakkak katılır. Ek çalışma ya da eksik tamamlama için belirlenen öğrenciler ya da gruplar ise ek çalışma, ödev tamamlama, etüt ve soru çözüm saatlerine mutlaka katılmaktadırlar.
 

 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Tercih Kılavuzluğu Çalışmaları

Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarından sonra başlayan tercih dönemlerinde alanında uzman rehber öğretmenler ile çalışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimiz elde ettikleri başarıları doğru tercihlerle buluşturmaktadır.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Rehberlik Çalışmaları
 

Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz kendi rehber öğretmenlerinden randevu alarak bireysel görüşme gerçekleştirebilmektedir. Alanında tam yetkinliğe sahip olan uzman rehber öğretmenler bağlı oldukları öğrencilerin akademik gelişimlerini izleyerek değerlendirmektedir. Rehber öğretmenlerimiz YKS’dan sonra yapılan tercih dönemleri için mesleki rehberlik faaliyetleri de sürdürmektedir ve bu konuda bağlı olduğu öğrenciyi bilgilendirmektedir. 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Rehberlik faaliyetleri yalnızca öğrenci talebi ile sınırlı değildir. Rehberlik öğretmenlerimiz öğrencilerin akademik gelişimini yakınen takip ederler. Akademik gelişiminde sorun tespit edilen öğrenciler rehberlik Merkezi tarafından bireysel rehberlik görüşmesine çağırılmaktadır.
 


 
Sınav Kurs Merkezlerinde Mentör Öğretmenler


Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan her öğrencimizin bir rehber öğretmeni ve bir de mentör öğretmeni bulunmaktadır. Mentör öğretmenler öğrencinin dersine en fazla giren öğretmen olarak seçilmektedir. Mentör öğretmenler bağlı oldukları öğrencinin devam devamsızlık durumlarını, ödev takibini, ofis katılımlarını, sınavlardan aldıkları puanlarını, ders içi durumlarını takip ederek belirli aralıklarla öğrenci velileri ile iletişime geçmekte ve öğrenci durumu hakkında bilgi vermektedir.


 

Sınav Kurs Merkezlerinde Eğitim Sistemi
 

Sınav Kurs Merkezlerinde 8.Sınıf öğrencilerimizi Liselere Giriş Sınavı’da (LGS), Sınıf ve mezun öğrencilerimizi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’da (YKS) hedeflerine ulaşabilmeleri için yoğun eğitim programı uygulanır. 5., 6., 7., 9., ve Sınıflardaki öğrencilerimizi okul derslerinde de desteklemekteyiz. 


Sınav Kurs Merkezlerinde Kademelere Göre Ders Saatleri
 

Sınav Kurs Merkezlerinde;

  • 7. sınıf öğrenciler 9 ders saati, 
  • 8. sınıf öğrenciler 12 ders saati,
  • sınıf öğrenciler 9 ders saati,
  • sınıf öğrenciler: 15 ders saati,
  • sınıf öğrenciler 15 ders saati,
  • Mezun öğrenciler 16 ders saati görmektedir.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde tüm sınıf kademelerindeki öğrenciler için ders saatleri haricinde Salı – Çarşamba – Perşembe – Cuma günleri ile saatleri arasında soru çözüm ofisleri düzenlenmektedir.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Sınavlar

Sınav Kurs Merkezlerinde 7., 9., ve Sınıf kademelerindeki öğrenciler konu eksiklerini tespit etmek ve sınav streslerini yenmek amacıyla belirli aralıklarla denemelere katılmaktadırlar. 

 

Sınav grubu 8. Sınıf, Sınıf ve mezun öğrencileri  her hafta pazartesi günü deneme sınavına katılırlar. Düzenli olarak yapılan deneme sınavları ile  stresini yenmeleri ve eksiklerinin farkına varmaları amacıyla, düzenli sınava girmektedirler. Deneme sonuçları öğrencilerin mentör ve rehber öğretmenleri tarafından detaylı olarak incelenmekte ve öğrenciler ile bireysel görüşmeler gerçekleştirilmektedir. 


 

Sınav Kurs Merkezlerinde Mini Grup Çalışmaları
 

Sınav Kurs Merkezlerinde ara sınıf öğrencilere uygulanan deneme sınavlarından sonra rehber öğretmenler öğrencilerin durumlarını değerlendirirler. Deneme sonuçlarında aynı konulardan yanlışı fazla olan öğrenciler için ek mini grup çalışmaları yapılmaktadır. Mini grup çalışmaları ile öğrenciler eksik oldukları konuyu tekrar görürler ve eksikliklerini tamamlarlar. Böylelikle bir sonraki deneme sınavına hazır bir şekilde katılırlar.
 

Baraj Altı Çalışmaları
 

Sınav Kurs Merkezlerinde Sınıf ve mezun öğrencilerin her Temel Yeterlik Sınavı’ ndan (TYT) sonra puanları rehber öğretmenleri tarafından kapsamlı olarak incelenmektedir. Alan Yeterlik Sınavı (AYT) için gerekli olan baraj puanının altında kalan öğrencilere matematik ve Türkçe derslerinden düzenli olarak ek çalışma oluşturulur ve bu çalışmalara harfiyen uyulur. Böylelikle öğrencilerin bir sonraki denemeye kadar hazır duruma gelmesi ve baraj puanını aşması amaçlanır.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Ek Soru Çözüm Ofisleri
 
Sınav Kurs Merkezlerinde ve Sınıf öğrencileri hafta içi yapılan tanımlanmış soru çözüm ofis çalışmaları dışında, hafta sonları da bireysel K12 sistemi üzerinden tanımlanmış soru çözüm ofisine katılabilmektedir. Öğrencilerimizin velileri K12 portalından öğrencinin ek soru çözüm ofisine katılım durumunu ve hangi öğretmene soru sorduğunu görebilmekte ve takibini yapabilmektedir. 

Sınav Kurs Merkezlerinde Benzersiz Bir Ayrıcalık : Soru Çözüm Ofisi

Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilere benzersiz bir ayrıcalık sunulmaktadır. Öğretmen ile bire bir gerçekleşen Sınırsız Soru Çözüm Ofislerinde öğrenciler matematikten fiziğe kadar istedikleri kadar soruyu öğretmenleri ile baş başa çözme imkanı bulurlar.Sınav Kurs merkezlerindeki programa göre düzenlenen soru çözüm ofislerine, öğrenci velileri de öğrencilerinin katılım durumunu  takip edebilmekte ve öğretmenine hangi soruyu sorduğunu  K12 Eğitim Portalı üzerinden görebilmektedir. 
 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Okul Sınavlarına Hazırlık Ek Ders Çalışmaları
 
Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilerin okul başarıları artırmak amacıyla okul sınavlarına hazırlık ek ders çalışmaları yapılmaktadır. Sınav Kurs Merkezlerinde rehber öğretmenler öğrencilerin okul sınavlarına iki hafta kala, okul sınav tarihleri ile sınav konularını öğrenirler. Bu çalışmalarla öğrencilerimizin okul sınavlarındaki başarıları artmaktadır.  

Sınav Kurs Merkezlerinde Çapraz Dersler
 

Sınav Kurs Merkezlerinde Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) grubu öğrencilerine, Temel Yeterlik Sınavı için ‘Çapraz Dersler’ uygulaması bulunmaktadır. 
 

Öğrenciler Temel Yeterlik Sınavında (TYT) alan ayrımı olmadan, tüm test gruplarından sorumlu olmaktadırlar. Öğrencileri üniversite sınavlarına tam anlamıyla hazırlayan Sınav Kurs Merkezlerinde Temel Yeterlik Sınavında (TYT) çıkacak olan alan dışı dersler yıl içerisinde Çapraz Dersler adı altında verilmektedir. 

 

Öğrencilerin alan ayrımı yapılmadan TYT’de çıkacak olan sorunun tamamına eksiksiz olarak hazırlanmaları için Sınav Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından belirlenen tarihte Çapraz Dersler uygulaması başlatılmaktadır.

 

YKS grubunda TYT sınavında MF öğrencileri sosyal bölümde yer alan tarih, coğrafya, felsefe, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden  sorumludurlar.

 

YKS grubunda TYT sınavında EA, TM öğrencileri fen bölümünde yer alan  fizik, kimya, biyoloji derslerinden sorumludurlar. 

 

Sınav Kurs Merkezlerinde  öğrencilerin çapraz ders uygulamasına katılımları isteğe bağlı olmaktadır. Çapraz Dersler Uygulaması ile öğrencilerin bu dersleri sınava en yakın sürede almaları ve böylece sınav günü yaklaştığında edindikleri bilgilerin taze olması ve TYT sınavındaki sorunun tamamı için hazır olmaları sağlanmaktadır.

 


 
Sınav Kurs Merkezlerinde Ödevlendirme Sistemi
 

Sınav Kurs Merkezlerinde öğrencilere branş öğretmenleri tarafından işlenen her konunun ardından ödev verilmektedir. Verilen ödevler K12 sistemi üzerinde tanımlıdır. Bu bakımdan veliler öğrencilerin ödev durumlarını  yaptı, yapmadı, eksik yaptı şeklinde görebilmektedirler.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Ara Tatil Programları
 

Sınav Kurs Merkezlerinde ara tatil dönemlerinde tekrar dersleri yapılmaktadır. Tekrar dersleri kurs olarak işlenen konuları, hızlandırılmış program kapsamında yapılmasını içerir. Ara tatil programı ile sınav hazırlığındaki öğrencilerin çalışma tempolarını canlı tutmak ve konu eksikliklerinin giderilmesini sağlamaktır.
 

Sınav Kurs Merkezlerinde TÖDEV
 

Sınav Kurs Merkezlerinde Liselere Giriş Sınavı (LGS) grubu öğrencilerine haftalık olarak işlenen konular TÖDEV Kitapçığı olarak verilerek, LGS grubu öğrenciler ödevlendirilmektedir. TÖDEV Kitapçıkları öğrencinin rehber öğretmeni ve mentör öğretmeni eşliğinde kontrol edilmekte ve K12 sistemi üzerinden kayıt altına alınmaktadır.

 

Sınav Kurs Merkezlerinde Yaklaşan Sınava Hazırlık Kampı
 

Sınav Kurs Merkezlerinde LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrenciler için sınava bir ay kala seri denemeler ve tekrar dersleri uygulanmaktadır. Öğrenciler seri deneme sınavlarına belirlenen sıklıkta katılarak olası konu eksiklerini kapatarak çalışmalarına hız verirler. 
 

Gerçek Mekan Gerçek Sınav
 

Sınav Kurs Merkezlerinde 8.Sınıf LGS, Sınıf ile sınıf ve mezun YKS hazırlığında bulunan öğrenciler için Gerçek Mekan, Gerçek Sınav uygulanmaktadır. Gerçek Mekan, Gerçek Sınav uygulaması, anlaşmalı bir üniversitede, ÖSYM kılavuzuna uygun şekilde uygulanmaktadır. Bu sınav ile öğrencilerin gerçek sınav atmosferini yaşamaları amaçlanmaktadır. Öğrenciler Gerçek Mekan, Gerçek Sınav uygulaması ile gerçek bir ortamda sınavı deneyimleme şansı yakalarlar ve sınava hazır hale gelirler. 


 


Konya’da bu liseyi bitiren işsiz kalmıyor

Türkiye’nin önemli ayakkabı üretim merkezlerinden olan Konya’da, sektörün ara eleman ihtiyacını karşılamak için açılan okulda eğitim alan öğrenciler, mezun olduktan sonra iş hayatına çok daha hızlı ve kolay adım atabiliyor. Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi içerisinde bulunan okulda ayakkabı ve saraciye teknolojisi alanı başta olmak üzere kimya teknolojisi ile grafik ve fotoğraf alanında eğitimler veriliyor. Ayakkabı sektörünün yoğun olduğu sanayi ile iç içe eğitim almanın avantajından yararlanan öğrenciler mesleği uygulamalı olarak öğreniyor.

Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Özer, okulun bir meslek lisesinde olması gereken modern atölye ve donanımlarıyla öğrencilerin ve Konya’nın özellikle Konya Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’nin ara eleman ihtiyacını karşılamak için yılında mesleki eğitim merkezi olarak kurulduğunu, o günden bugüne de eğitim faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Okulun yılında meslek lisesi olduğunu anlatan İlker Özer, okulun daha sonraki yıllarda da proje okulu olarak Konya’ya hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti. Özer, “ öğretim yılından itibaren yeni binasının hizmete girmesiyle çok daha iyi imkanlarla ve öğrenci kapasitesini artırmasıyla öğrenci sayımızın ve eleman ihtiyacımızın karşılanması için daha yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. İnşallah öğrenci sayımızı da eğitim öğretim yılında artırmak suretiyle sanayimize daha fazla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Elemanın okuldan yetişerek sanayinin hizmetine sunulması önem arz etmekte”

Okulda 3 alan olduğunu aktaran Özer, “Bizim ana alanımız ayakkabı ve saraciye teknolojisi. Bunun yanında kimya teknolojisi ile grafik ve fotoğraf alanlarımız da mevcut. Öncelik verdiğimiz alan da ayakkabı alanı. Sektör çok geniş. Türkiye’deki ayakkabı üretiminin yaklaşık 3’te 1’inin yapıldığı bir sanayinin içerisindeyiz. Dolayısıyla ihtiyaç duyulan elemanın da okuldan yetişerek sanayinin hizmetine sunulması büyük önem arz etmekte. Bu nedenle ayakkabı saraciye alanımızdaki öğrenci sayımızı ve nitelikli iş gücünü artırmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte çalışmalarımızı artırmak amacındayız. Görevimizin bu olduğunu biliyoruz. Öğrenciler eğitilirken aynı zamanda üretim de yapılıyor. Dolayısıyla üreterek öğrenme en iyi öğrenmedir diye düşünüyoruz. Öğrenmenin 2 ayağı var. Birincisi okulda olan, ikincisi de sanayi-okul iş birliğiyle olan. Biz her ikisini de yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“Her 3 alanımızda da işsiz kalmak söz konusu değil”

Okulun ortaokul sonrası sınavlarla öğrenci aldığını anlatan Özer, “Alanlarımızdan kimya teknolojisi ile grafik ve fotoğraf alanımız puanla öğrenci alıyor. Ayakkabı saraciye alanımız ise puanla almıyor. Daha çok yetenekli, el becerisi olan öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz. Ayakkabıda kontenjanımız var. 30 kimya alanımızda, 30 da grafik ve fotoğraf alanında kontenjanımız var. Burada önemli olan nokta mesleği öğrendikten sonra işsiz kalmamak. Bizim her 3 alanımızda da işsiz kalmak söz konusu değil. Ama özellikle ayakkabı ve saraciye alanımız öğrencilere bursun sağlandığı, bolca burs verilen ve aynı zamanda mezuniyet sonrası iş garantisi olan bir alanımızdır. Öğrencilerimiz 3. sınıftan itibaren kendi harçlıklarını kazanmaya başlar. 3. sınıfa kadar da öğrencilerimizi bursla destekleriz. Çünkü alanlarımızda öğrenciler staja gitmeye başladıkları andan itibaren staja gittikleri işletmelerde ücret alır. Bu da yaklaşık bir asgari ücretin en az 3’te 1’i kadar bir ücrettir. Yani bir öğrencimiz lise 3 ve 4. sınıfta en az 3 bin lira kadar maaş alır. Eğer öğrenci biraz da yetenekliyse işletmeler bu maaşları daha yüksek düzeyde tutabilir” dedi.

Okulun her 3 alanından birinden mezun olan ve yüksek öğrenime gitmek isteyen öğrenciler için imkanın mevcut olduğunu ifade eden Özer, “Türkiye’de tek olan ayakkabı ve saraciye alanı Selçuk Üniversitesi Moda Tasarım Fakültesi bünyesinde 4 yıl önce açıldı. İlk mezunlarını bu sene verecek. Oradan mezun olan öğrenciler de okullarımızda ve üniversitede akademisyen, öğretmen olma şansına sahip olacaklar. Aynı zamanda 2 yıllık meslek yüksekokullarının ayakkabı alanlarının tümüne avantajlı kayıt imkanıyla gidebilir. Aynı durum kimya teknolojisi ile grafik ve fotoğraf alanımızda da mevcuttur” diye konuştu.

#Türkiye, Eğitim, Konya

Konya ve çevre illerde YKS&#;nin ikinci oturumu yapılıyor

Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testleri sınavı yapılıyor.

Konya genelinde 43 bin aday, okul, 2 bin salonda sınava girdi. Sınavda 5 bin sınav görevlisi yer aldı.

Konya kent merkezindeki Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde sınava girecek öğrenciler, sırayla belgeleri tek tek incelenip, üst araması yapılarak sınav salonlarına alındı.

Sınavın başlamasıyla öğrenci velileri de fakülte binası yanındaki parka geçti. Velilerden bazıları çocukları için dua ederken, bazıları da güzel havanın tadını çıkarak piknik yaptı.

- Aksaray

Aksaray'da 24 bin adayın katıldığı YKS'de 87 bina ve salonda 3 bin personel görev yapıyor.

Eşi Sema Yarar'a moral olmak ve heyecanını paylaşmak için YKS'ye girmeye karar veren 24 yaşındaki Hamza Yarar, sınava eşiyle hazırlandı.

Yarar çifti, Şehit Ali Er Anadolu Lisesi'nde sınava girdi.

Hamza Yarar, eşiyle aynı okulda sınava girdiği için mutlu olduğunu ifade ederek "Gençlere başarılar diliyoruz. Bizim önceliğimiz gençler. Benim bir hedefim yok ama eşime moral olmak için giriyorum." diye konuştu.

- Afyonkarahisar-Karaman

Afyonkarahisar ve Karaman'da da polis ekipleri sınava giren öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için gürültü yapılmaması için önlemler aldı.

Öğrenciler sınav salonlarında ter dökerken, öğrenci velilerinin de heyecanlı bekleyişi başladı.

  • Atatürk Üniversitesi Ünite Değerlendirme Soruları Nedir

  • Ünite değerlendirme soruları kitap ünitelerinin arkasındaki bulunan sorulardır. 14 Ünite şeklinde 10'ar sorular vardır. Toplamda : Soru Vize & Final ve Bütünlemeyi Kapsar Ünite değerlendirme soruları sınavlarınızda gerçek anlamda

  • İstanbul Üniversitesi (Auzef) ders notlarını (özetlerin

  •  İşlerinde uzman dershane hocalarımız tarafından ders kitapları birebir okunup özetlenir daha sonra dizgileştirilir ve kitapçık halinde getirilir. Özetler dersine göre 50 ile 80 sayfa arasında değişmekle birlikte, punto yazı boyutu ile büyük boy d

  • Anadolu Üniversitesi Ders Kitabı A4 Nedir ?

  •  Anadolu Üniversitesi'nin sisteminde yayınlanan birebir orijinal kitaplarıdır. Tüm Üniteleri Kapsar . Kitaplardan herhangi bir değişiklik monash.pwu Üniversitesi  sistemlerinden indirilen kitaplar A4 Spiralli şekilde ciltlenerek

  • Atatürk Üniversitesi Ders Kitabı A5 Nedir ?

  •  Atatürk Üniversitesi'nin LMS sisteminde yayınlanan birebir orijinal kitaplarıdır. 14 üniteyi kapsar. Kitaplardan herhangi bir değişiklik monash.pw sistemlerinden indirilen kitaplar A5  Yatay olarak zımbalanır… A5 Zımba Ders Kitabı  yazıları küçüktür

  • Atatürk Üniversitesi Ders Kitabı A4 Nedir ?

  •  Atatürk Üniversitesi'nin LMS sisteminde yayınlanan birebir orijinal kitaplarıdır. 14 üniteyi kapsar. Kitaplardan herhangi bir değişiklik monash.pw sistemlerinden indirilen kitaplar A4 Spiralli şekilde ciltlenerek kitap haline getirilir.. A4 Der

  • nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır