batman istanbul tren bileti / Batman Tren Garı - Tren Saatleri, İletişim – funduszeue.info

Batman Istanbul Tren Bileti

batman istanbul tren bileti

Batman İstanbul Uçak Bileti

Şehir Merkezinden Batman Havalimanı’na Nasıl Gidilir?

Türkiye’nin pek çok şehrinden direkt ya da aktarmalı uçuş seferleri bulunan Batman Havalimanı, yılından bu yana yolcularına hizmet veriyor. Batman Havalimanı aynı zamanda şehrin ve çevre illerin hem yurt içi hem de İstanbul ve Ankara aracılığıyla yurt dışı ulaşımında köprü vazifesi görüyor. Şehir merkezinden yaklaşık 7 km uzaklıkta olan Batman Havalimanı’na kolayca ulaşmak mümkün.

Taksi

Taksi, Batman Havalimanı’na ulaşım noktasında en kolay ve hızlı ulaşım araçlarından biri. Şehrin merkezinde bulabileceğiniz ticari taksilerle havalimanına yolculuk yaklaşık 10 dakika sürüyor. Birçok şehre kıyasla uygun maliyetli olan taksileri değerlendirebilirsiniz.

Otobüs

Şehir merkezinden Batman Havalimanı’na ulaşım için kullanılabilecek tek toplu taşıma seçeneği ise belediye otobüsleri. Otobüs seferlerini, uçuşların özelinde düzenleniyor. Belediye önünden hareket eden belediye otobüsleri, yolcularını Diyarbakır Caddesi ve Gültepe Kavşağı’ndan da aldıktan sonra havalimanına ulaşıyor.

Araç Kiralama

Batman şehir merkezi ya da çevre illerden havalimanına ulaşım için kişisel bir ulaşım alternatifi olan araç kiralama, konforlu ve pratik bir yolculuk sağlıyor.

İstanbul Hakkında Genel Bilgiler

İstanbul, yoğun nüfusu ve iki kıtanın kavşak noktası olma özelliği, tarihi dokusu, 8 bin yılı aşkın köklü geçmişi, sanatın birçok dalındaki festivalleri, eşsiz lezzetleri ve mimari eserleriyle dünyanın en önemli ve özel kültür başkentlerinden biri. Sanayi faaliyetlerinin yanında iş dünyasının nabzı da İstanbul’da atıyor. Eğitim olanakları gelişmiş olan şehirde çok sayıda öğrenci ve genç nüfus bulunuyor. Hiç bitmeyen enerjisi, gelenekselle moderni aynı topraklarda yaşatması ve muhteşem şehir ruhuyla İstanbul, turistlerin favori şehri.

Turizm için yılın dört mevsimi de tercih edilen İstanbul; otobüs, metro, metrobüs, tramvay, Marmaray, füniküler, tren ve deniz ulaşım araçları gibi gelişmiş toplu taşıma ağı ile biliniyor. Türkiye’nin en kalabalık ve en gelişmiş şehri olan İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarını bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprülerinin yanı sıra Marmaray ve Avrasya Tüneli ile de iki yaka arasında konforlu ve keyifli yolculuk yapmak mümkün.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Nasıl Gidilir?

Zarif mimarisi, fonksiyonel ulaşım imkanları ve havalimanı hizmetleri ile yılında hizmete açılan Sabiha Gökçen Havalimanı, ismini Türkiye’nin ilk kadın pilotlarından ve dünyanın ilk kadın savaş uçağı pilotu olan Sabiha Gökçen’den alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Anadolu yakasının tek, Türkiye’nin ise ikinci en yüksek kapasiteli havalimanı

Pendik, Kartal, Bostancı, Kadıköy, Taksim, Beşiktaş, Levent gibi merkezlere ulaşım kolaylığının yanı sıra Kocaeli, Sakarya, Yalova, Düzce, Bolu, Bursa gibi şehirler için de ulaşım imkânı sağlıyor. Türkiye’nin hava trafiğinde stratejik bir konumda olan Sabiha Gökçen Havalimanı, yılda yaklaşık olarak 30 milyon yurt içi ve yurt dışı yolcu uçuşu gerçekleştiriyor.

Taksi

Gün içinde trafik yoğunluğu, hava durumu ve iş giriş-çıkış saatleri gibi faktörler belirleyici olsa da havalimanından şehir merkezine gitmek için taksi, tercih edebileceğiniz bir ulaşım alternatifi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bulunan yolcu salonu çıkışında ticari taksi durakları yer alıyor. İstanbul içi taksi yolculuklarınızın maliyetini hesaplamak için çeşitli taksi ücret hesaplama uygulamalarından yararlanabilirsiniz.

Havabüs

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şehir merkezine direkt varış sağlamak için Avrupa ve Anadolu yakasının belirli noktalarına servis imkânı sunan Havabüs, hızlı bir ulaşım için tercih edilen alternatiflerden.

Taksim, Kadıköy ve Yenisahra güzergâhlarına servis sağlayan Havabüs, kısa aralıklarla hareket eden pratik bir hizmet sunuyor. Havabüs seferleri ve fiyatları hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Metro&Marmaray

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden E-9 numaralı Kartal otobüsüne binebilir, kısa bir yürüyüşten sonra Kartal Metro istasyonuna ulaşabilirsiniz. Böylece metro aracılığıyla kolayca Kadıköy yönüne gidebilir ya da Ayrılık Çeşmesi durağından Marmaray’a aktarma yaparak Yenikapı hattına geçiş sağlayabilirsiniz.

Otobüs

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Anadolu ve Avrupa yakasının pek çok noktasına ulaşım kolaylığı sağlayan otobüs ağı mevcut.

Kadıköy yönü için E11 ve E10, Bostancı için E9, Altunizade ve Ümraniye için E18, Uzunçayır Metrobüs yönü için 16S, Pendik yönü için KM20 ve 4. Levent’e ulaşmak için E3 hatlarını kullanabilirsiniz.

Araç Kiralama

Havalimanından İstanbul’un çeşitli noktalarına ulaşım sağlamak için, havalimanında şubesi bulunan araç kiralama şirketlerini kullanabilirsiniz. Ayrıca internet üzerinden rezervasyon yaptırarak aracınızın önceden hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

İstanbul’da Ne Yenir?

Birçok farklı medeniyete ev sahipliği yapmış, büyük imparatorlukların başkenti olmuş İstanbul, kültürel zenginliğini mutfak kültürüne de taşımış bir şehirdir. Avrupa mutfağının yemeklerinin yanı sıra Asya mutfağı ve Ortadoğu mutfağının yemekleri de kentteki yemek kültürünün oluşmasında önemli rol oynar. İki kıtayı birbirine bağlayan önemli bir noktada olan ve ticaret merkezi konumuna dönüşen şehir, tüccarların ve ziyaretçilerinin katkıları ile geniş bir mutfak kültürü ile karşımıza çıkar. Bunların yanı sıra "saray mutfağı" olarak bilinen Osmanlı mutfağı da yine kentin duvarları arasında gelişme göstermiş ve İstanbul’un mutfak kültürünün zenginleşmesini sağlamıştır. Ağırlıklı olarak kuzu, dana ve koyun etinden yapılan yemeklerden oluşan İstanbul mutfağı, yine kentin ilçelerine özgü yemek çeşitleri ile de zengin bir lezzet şöleni sunar. Zeytinyağlı yemekler, börek çeşitleri, hünkâr tarhana çorbası, İstanbul pilavı ve papaz yahnisi gibi yemekler de şehrin mutfağını oluşturan yemeklerdir.

Zengin bir mutfağa sahip olan İstanbul’da neredeyse her semtin kendi ile özdeşleşen yemek çeşitlerini bulmanız mümkündür. Ortaköy kumpiri, Vefa bozası, Eminönü balık-ekmeği, Kanlıca yoğurdu ve Sarıyer böreği, şehirde mutlaka tadılması gereken yemeklerin başında gelir. Yine Beyoğlu ile özdeşleşen ıslak hamburger ve kokoreç; Karaköy saray lokması ve kuru poğaçası; Beykoz paçası ve Eyüp kebabı ile kaymağı da İstanbul ziyaretinde damaklarınızı süsleyecek enfes lezzetlerdir. Çok büyük bir kent olması dolayısı ile İstanbul’da hemen hemen her yöreye özgü yemekleri ve lezzetleri, o yemeğin ustaları tarafından yapılmış hâliyle bulabilirsiniz.

İstanbul’da Nerede Kalınır?

Türkiye’nin en büyük ve kalabalık ili olan İstanbul’da çok farklı konaklama yerleri mevcuttur. Boğaz manzaralı lüks otellerden uygun fiyatlara kalabileceğiniz nezih pansiyonlara kadar pek çok seçenek bulabilirsiniz. Hemen her semtte ayrı bir konaklama yeri bulabileceğiniz şehirde ister tarihi konaklarda kalabilir; isterseniz de doğanın içindeki ahşap evlerde kalabilirsiniz. Kadıköy, Beşiktaş, Mecidiyeköy ve farklı semtlerde bütçenize uygun pansiyon seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Bunların yanı sıra günlük, haftalık veya aylık kiralık evler de ev rahatını arayanlar için hizmete sunulmuş durumda yer alır. Ancak, seyahatinde doğayla iç içe olmak, doğa yürüyüşlerine katılmak ve gökyüzünün altında konaklamak istiyorsanız milli park ve ormanlarda izin verilen bölgelerde kamp kurabilir; kendi çadırlarınızda konaklayabilirsiniz.

İstanbul’da Mutlaka Yapmanız Gerekenler

Batman İstanbul uçak bileti aldıktan sonra AnadoluJet size kusursuz bir yolculuk tecrübesi yaşatacak. İstanbul, günün her saati çok hareketli ve canlı. Üstelik iki kıtaya yayılmış olan İstanbul’da görmeniz ve deneyimlemeniz gereken çok şey var. Muhteşem boğaz manzarasından tarihi yarımadaya kadar keşfetmeniz gereken güzellikler İstanbul’da sizi bekliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şehrin merkezine ulaştığınızda İstanbul’u keşfetme deneyimini yaşamalısınız. Şehrin her tarafında keşfedilecek yerler var. Fakat İstanbul gezisinin olmazsa olmazları da bulunuyor.

  • Tarihi Yarımada’yı ve orada bulunan; Ayasofya Cami, Sultan Ahmet Cami, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı gibi tarihi yapıları keşfedin.
  • Gülhane Parkı’nda çay için.
  • Galata Kulesi’ne çıkarak İstanbul’un panoramik görüntüsüne hayran olun.
  • İstiklal Caddesi’nde alışveriş yapın, cadde üzerinde bulunan pasajlara ve kahvecilere uğrayın. Burada mutlaka ıslak hamburger yiyin.
  • Beyoğlu sınırları içerisindeyken İstanbul Modern Sanat Müzesi ve Pera Müzesi’ne gidin. Balat sokaklarını gezin.
  • Tünel  ya da , vapur ile Kadıköy’e gidin 3. dalga kahvecileri keşfedin.
  • Bebek sahilinde yürüyün.
  • İstanbul’un simgelerinden biri olan Kız Kulesi’ni görün, Üsküdar Kuzguncuk’ta nostaljik dakikalar geçirin, Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde benzersiz boğaz manzarasını izleyin.
  • Atatürk Arboretumu, Yıldız Parkı, Emirgan Korusu ve Belgrad Ormanı’na giderek İstanbul’un yeşil yüzü ile tanışın.
  • Adalar turu yapın.
  • Şile ve Ağva’da doğa ile baş başa kalın.

Satış Ofisi

İstanbul Havalimanı Satış Ofisi

Kadıköy Şehir Ofisi

Taksim Satış Ofisi

Yeşilköy Şehir Ofisi

Diyarbakır-Batman seferleri yenilenen tren setleriyle başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Diyarbakır-Batman Bölgesel Treni, Diyarbakır ile Batman arasında günlük karşılıklı 4 sefer yapacak.

Bölgesel trenlerdeki konforun artırılması çalışmaları kapsamında hizmete giren, 4 vagonlu ve kapasiteye sahip raybüste, engelliler için 2 tekerlekli sandalye bölümü, engelli tuvaleti, klima ve ergonomik koltuklarla vatandaşlara konforlu yolculuk imkanı sağlanıyor.

92 kilometrelik mesafede hizmet veren Diyarbakır-Batman Bölgesel Treni, eğitim, iş gezisi veya tatil amaçlı yolculuk yapanlarca tercih ediliyor.

"Treni ilk gördüğümde şaşırdım"

Sabahın erken saatlerinde Batman'a gitmek için Diyarbakır Garı'na gelen yolcular yenilenen tren setleri ile karşılaşmaktan memnuniyet duydu.

Batman Üniversitesi öğrencisi Melek Bulut, AA muhabirine, Diyarbakır ile Batman arasında sık sık tren seyahati yaptığını söyledi.

Konforu ve diğer ulaşım araçlarına göre ucuz olması nedeniyle trenle yolculuğu tercih ettiğini belirten Bulut, herkese tren seyahati yapmalarını tavsiye etti.

Yenilenen tren setlerini çok beğendiğini ifade eden Bulut, önceki trenle kıyaslandığında yenilenen trenin hem görsel hem de konfor açısından çok değiştiğini aktardı.

Bulut, "Geldiğimizde trenin değiştiğinden haberimiz oldu. Treni ilk gördüğümde şaşırdım. Çünkü tertemiz ve yeni bir trendi. Trene bindiğimizde daha geniş, daha ferahtı ve aydınlatması daha iyiydi. Koltuklara oturduğumuzda rahatlığı hissedebiliyorduk. Trendeki masalar da bizim için avantaj oldu. Bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

"Konfor bakımından daha iyi"

Yolculardan Habib Kaya ise yaklaşık 3 yıldır iki kent arasında trenle yolculuk yaptığını anlattı.

Raybüsün hizmete girmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kaya, "Şu anki tren hem konforlu hem de biraz hızlı olacak. Duraklardaki vatandaşlar da istifade edecek. İnşallah hayırlı olur. Bu konfor bakımından daha iyi. Gördüğüm kadarıyla gerçekten konforlu ve güzel." diye konuştu.

Diyarbakır-Batman Bölgesel Treni'nin ilk seferine başlaması dolayısıyla Batman Garı'nda tören yapıldı.

Diyarbakır ile Batman arasında günlük karşılıklı 4 sefer yapacak raybüsün hizmete başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, TCDD Taşımacılık AŞ Malatya Bölge Müdürü Muzaffer Koç, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve vatandaşlar katıldı.

Kurdele kesilmesinin ardından Vali Şahin ve beraberindekiler Diyarbakır'dan yola çıkan ve Batman'a ulaşan yolcuları karanfillerle karşıladı.

Vali Şahin, raybüs seferlerinin Batman'a hayırlı olmasını diledi.

Batman ve Diyarbakır arasında büyük bir yolcu sirkülasyonu olduğunu belirten Şahin, seferlerde yenilenen tren setleriyle kalitenin artırıldığını söyledi.

Şahin, kalite artışıyla yolcu kapasitesinin de artacağına işaret ederek, yapılan çalışmalarla yolculuk sürenin de azalmasını beklediklerini aktardı.

AK Parti Batman Milletvekili Özdemir de böyle güzel bir güne şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
Yol Tarifi

İstanbul Batman arası; arabayla Ankara - Tarsus Otoyolu/O/E90 üzerinden 15 saat 33 dakika ( km), D üzerinden 16 saat 11 dakika ( km), E90 16 saat 59 dakika ( km), otobüsle 21 saat 47 dakika ( km), uçakla 1 saat 50 dakika ( km) ve yürüyerek saat ( km) sürmektedir.

Araba Mesafesi km
Otobüs Mesafesi km
Uçuş Mesafesi1 sa. 50 dk. 
Yaklaşık Mesafe km
Araba Süresi15 sa. 33 dk.
Otobüs Süresi21 sa. 47 dk.
Yürüme Mesafesi sa.
En Ucuz Bilet TL
Otobüs Sefer Sayısı31

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İstanbul Batman Arası Yol Güzergahı Haritası;



İstanbul Batman arası kaç saat?

İstanbul Batman arası özel araçla ortalama 15 saat 33 dakika sürmektedir.

İstanbul Batman arası otobüsle kaç saat?

İstanbul Batman arası otobüsle ortalama 21 saat 47 dakika sürmektedir.

İstanbul Batman arası otobüsle kaç kilometre?

İstanbul Batman arası otobüsle kilometredir.

İstanbul Batman arası otobüs bileti ne kadar?

İstanbul Batman arası otobüs fiyatları firma, hizmet kalitesi ve akaryakıt giderlerine bağlı olarak değişiklik gösterebileceği gibi ortalama en ucuz TL en yüksek TL'dir.

İstanbul Batman arası otobüs firmaları neler?

İstanbul Batman arası otobüs firmaları: Özlem Batman, Can Diyarbakır, Star Batman, Petrol, Metro Turizm günün hemen her saati sefer düzenlemektedir.

İstanbul Batman arası uçakla kaç saat?

İstanbul Batman arası uçakla 1 saat 50 dakika sürmektedir.

İstanbul Batman arası uçak bileti ne kadar?

İstanbul Batman arası uçak bileti firmaya göre değişiklik gösterebileceği gibi ortalama en ucuz TL'dir.

 

İstanbul Batman Arası Kaç Km ve Kaç Saat?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası