piknik için malzemeler / Piknik sepetine mutlaka koyulması gereken malzemeler nelerdir? - Pratik Bilgiler Haberleri

Piknik Için Malzemeler

piknik için malzemeler

Piknik Malzemeleri Nelerdir? Piknikte Neler Yapılır?

Hafta sonları ve tatiller, yorucu koşuşturmaların yerini sosyal aktivitelerin aldığı güzel zamanlardır. Hava güzelse bu sosyal aktivitelerin açık havada yapılması tercih edilir. Açık hava etkinliklerinin en eğlencelilerinden birisi piknik yapmaktır. Sosyalleşmeyi ve keyfi çağrıştıran arkadaş ve aile pikniklerinin yanı sıra baş başa yapılan romantik piknikler de keyiflidir.

Piknik Malzemeleri Nelerdir?

Pikniğe gitmeden önce iyi bir organizasyon ve piknik listesi yapılması şarttır. Piknik organizasyonları zaman ve etkinliğe göre planlanır. Bu organizasyonların en önemli aktörleri de piknik eşyalarıdır. Tüm eşyalar önceden belirlenir ve pikniğe katılan herkesin keyif alacağı şekilde düzenlenir. Eğer gidilecek yerde yemek pişirilecekse buna göre tüm eşyaların daha önceden kontrol edilmesi gerekir. Mangal götürülüyorsa mangalın çalışıp çalışmadığı, kömürün süresinin geçip geçmediği, ateşlendikten sonra pişirme süresince ısıyı sabit tutacak gerekli eşyaların bir arada olup olmadığına bakılır. Tüm eşyalar bir piknik sepetinde götürülebilir, böylelikle derli toplu bir hazırlanma ve toparlanma süreci yaşanmış olur. Piknik seti, yemek için gerekli eşyaların bulunduğu pratik taşıma kabına sahip olan bir settir. Yemek yendikten sonra kirli tabak ve bardakları geri götürmek zahmetli geliyorsa, kullan-at malzemeler satın alınabilir. Bu ürünler karton bardaklar, plastik tabaklar, çatal, kaşık ve bıçaklardan oluşur.

Piknik süresince masaya gelecek davetsiz misafirler için de önlem alınmalıdır. Özellikle sineksavar ilaçlar ya da benzeri donanımlar pikniğe giderken götürülmesi gereken malzemeler arasındadır. Piknik tüpü ile iş yapılacaksa güvenlik tedbirlerini elden bırakmamak gerekir. Olası yangınlara karşı gerekli önlemler hazır bulundurulmalıdır. Yağ yangınlarında su dökmek yangını kuvvetlendireceği için bir yangın söndürücü bulundurulması önem taşır.

Piknik için gerekli malzemeler düşünülürken yemek öncesi malzemelere ağırlık verilir. Yemek yedikten sonra eşyaların toparlanması konusunda genellikle eksiklikler yaşanır. Bu sorun bir liste yapılarak aşılabilir. Listede battal boy çöp poşeti ve streç film öncelikli olmalıdır. Kapaklı plastik kaplar da her zaman işe yarar. Artan yemeklerin toplanması ve geri getirilmesi söz konusuysa, mümkün olan en pratik yöntem tercih edilmelidir. Piknik mekanına göre yerleşim de büyük önem taşır. Yere bir şey serilmesi gerekiyorsa mat türü kalınca bir örtü alınabilir. Piknik masasında yapılan piknikler hazırlık açısından daha pratik olur. Bir masa örtüsü ile piknik sofrası rahatlıkla hazırlanabilir. Kullan-at masa örtüsü tek kullanımlık olduğu için işe yarar. Açık büfe olarak hazırlanan piknik sofrası sürekli hazır bekler ve katılımcılar istedikleri anda yemeğe devam edebilir. Pikniklerde umumi tuvalet kullanılacaksa gerekli hijyenik önlemlerin alınması şarttır. Bunun için klozet kapağı örtüsü ya da benzeri araçlar kullanılabilir.

Piknikte Neler Yapılır?

Piknik yapılacak kişilere bağlı olarak değişen bir etkinlik içeriği tercih edilir. Aile pikniğinde, özellikle aile büyüklerinin de katılacağı çeşitli etkinlikler düzenlenmelidir. Doğayla iç içe yapılan pikniklerde ileri yaştaki bireylerin yere serilen örtünün üzerine oturması zor olabilir. Onlar için katlanabilir kamp sandalyeleri idealdir. Aktivitelerde onların da katılabileceği çeşitli oyunlar oynanabilir. Bu oyunlar çok hareket gerektirmeyen, sessiz sinema gibi oyunlar olabilir.

Daha genç yaştaki katılımcıların bir araya geldiği aktivitelerde etkinlikler çeşitlendirilebilir. Top oynama, ip atlama gibi geleneksel piknik eğlencelerinin yanı sıra masa üzeri oyunları da çok keyif verir. Yapılacak keyifli aktiviteler arasında tavla oynamak, halat çekme yarışı yapmak, çuval yarışları, topla oynanan voleybol, yakartop gibi oyunlar yer alır. Çocukların da katıldığı bir piknik ise daha özel oyunlar geliştirilebilir. Doğal havada bilgisayar, cep telefonu, tablet gibi teknolojik araçlardan uzak tutacak hareketli oyunlar onları da keyiflendirir. Patates baskısı, ip baskısı, taş ya da yaprak toplama ve boyama, çocuklar için özel olarak hazırlanmış iğnesiz dartlar, yüz boyaları, balonlar gibi oyunlar çocukların eğlenceli bir gün geçirmelerine yardım eder. Onların eğlenmelerini sağlayacak en önemli aktivite spor aktivitesidir. İp atlama gibi sportif etkinlikler onları mutlu ederken enerjik olmalarını sağlar.

Piknikte Ne Yenilir Ne İçilir?

Piknik sonunda, kolaylıkla çöpün toplandığı pratik yemekler daha çok tercih edilse de zeytinyağlıların yeri bir başkadır. Sıcak yemekler, piknik alanına götürene kadar soğuyacağı için orada pişirilebilecek şekilde hazırlanır. Doğa içinde yağlı ve etli, ağır yemek yerine aperatif yemekler tercih edilir. Daha sağlıklı çözümler için salata çeşitleri yapılabilir. Lezzetli olmasının yanı sıra doyurucu olmasıyla bilinen kısır da bu salatalar arasında yer alır. Ayrıca çocukların severek tükettikleri mayalı poğaçalar, börekler de hem enerji verir hem de doyurucudur. Piknik için aperatifler arasındaki ufak sandviçler hem sağlıklı hem doğaldır.

Piknik menüsü içecek tercihleri de yaştan yaşa göre değişir. Çocukların özellikle tercih ettiği sağlıklı limonatalar evde hazırlanarak cam şişelerde götürülebilir. Bunun yanı sıra aile pikniklerinde çay tercih edilir. Çayı evde termosta hazırlayarak götürebilirsiniz. Eğer uzak bir yere pikniğe gidiliyorsa orada çayı demleyecek şekilde hazırlık yapılması gerekir. Meyve, kuruyemiş, kraker ya da kurabiye gibi ufak tefek atıştırmalıklar da günün ilerleyen saatlerinde enerji verir.

Piknik sofrası da gidilen doğal ortama uygun şekilde tasarlanır. Romantik bir piknik sofrası için renk olarak birbirine uyan takımlar, bir vazo içinde çiçek ve minimalist eşyalar hoş olacaktır. Çocuklu büyük aile pikniklerinde, bireylerin masadaki her şeye rahatlıkla uzanabilecekleri şekilde yemekleri bölmeniz gerektiğinden masada fazlalık olan şeyler istenmez. Aile yemeklerinde sofrayı hazırladığınızda herkesin tabağına peçete üzerinde küçük bir çiçek ya da ufak bir hediye koyarak günü daha da neşeli hale getirebilirsiniz.

Pikniğe Giderken Ne Giyilir?

Pikniğin katılımcıları ve organizasyon temasına göre değişen kıyafetler seçilir. Kimi piknik severler daha zorlu hava şartlarında piknik yapmaktan hoşlanırlar. Özellikle kışın, içi sıcak tutacak yiyecek ve içecekler ile doğada geçirilen vakit gibi ekstrem piknik çeşitleri de bulunur. Bu piknik türlerinde genellikle kat kat giyinmek önemlidir. Hareket ettikçe veya yemek yenildikçe kazanılan enerji ile terleme söz konusu olabilir. Böylelikle kat kat giyilen kıyafetlerin tek tek çıkartılması mümkün olur.

Bu tip ekstrem kış piknikleri haricinde genellikle piknik denilince akla, bahar ya da yaz mevsiminde kalabalık olarak yapılan eğlenceler gelir. Kıyafetlerin de ona göre seçilmesi gerekir. Piknik kıyafetleri rahat hareket etmeyi sağlayacak şekilde olmalıdır. Spor tişörtler ve eşofmanlar, gidilen yere göre, toprak bulaştığında leke kalmayacak kıyafetler tercih edilir. Ayakkabı olarak spor ayakkabı ya da sandalet ile gidilmesi hareketi kısıtlamaması açısından önem taşır.

Pikniğe gidilmeden önce hava durumuna bakarak olası sürprizlere karşı daha kalın ve ince kıyafetler götürülmesi iyi bir önlemdir. Güzel bir pikniğin havanın biraz soğuması ile keyifli olmaktan çıkmasını engellemek için rüzgarlık, mont ya da şal türü örtülerin alınması önemlidir. Pikniğe giderken alınacak kıyafetlerin yanı sıra piknik alanlarının da iyi seçilmesi, ağaçlıklı ve açık alan olan ortamların tercihi pikniğin sürdürülebilirliği açısından önemlidir.

Piknik için tüm gereçleri hazırlarken funduszeue.info’un sitesine göz atabilir, zengin çeşitleriyle tüm ürünleri stoklu çalışma disiplini ve 1 iş gününde teslimat servisi ile satın alabilirsiniz. Kargonun bedava olduğu funduszeue.info’daki ürünleri kaçırmayın.

İş Hayatı ve Yaşam Tarzı

Yazar Hakkında

Avansas

Avansas, her ölçekteki işletmenin tüm işyeri ihtiyaçlarını karşılayan Türkiye'nin ilk ve en büyük alışveriş platformudur. Avansas Blog'da ise iş hayatına dair ilginizi çekebilecek öğretici ve eğlenceli yazıları sizler için hazırlıyoruz.

Tüm yazıları göster

Piknik sepetine mutlaka koyulması gereken malzemeler nelerdir?

Piknik sepetine mutlaka koyulması gereken malzemeler nelerdir?

Yaz aylarında ailecek yapılacak en güzel etkinlik şüphesiz piknik yapmaktadır. Kültürel bir adet olmasının yanı sıra ailecek pikniklerin konseptinde değişiklikler görülebilir. Peki klasik piknik için piknik sepeti nasıl hazırlanmalıdır? İşte, yanıtlar

Piknik alanlarını en çok kullanan ve en çok göremeye alışılan grupların, ailelerin olduğu bilinmektedir. Ailecek gidilen pikniklerde, tam donanımlı gitmek ve eksik bir malzeme olmasını engellemek için piknik sepetini doğru şekilde ve acele etmeden hazırlamak gerekmektedir. Bayrama yakın ailecek piknik keyfi yapılması en çok tercih edilen favori aile piknikleri arasında gelir. Et kavurma ile hazırlanan sandviçler ve bayrama özel kurulan semaver kesinlikle bayrama yakışır bir piknik etkinliği olacaktır. En doğru ve pratik piknik sepeti hazırlama önerileri nelerdir? Piknik sepeti nasıl hazırlanır? Merak ettiğiniz yanıtlar için haberimizin içeriğine göz atınız

Piknik sepeti hazırlığı

Piknik sepeti hazırlığı

PİKNİK SEPETİ NASIL HAZIRLANIR?

- Piknik sepetinde ilk akla gelen şüphesiz kareli veya desenli yer örtüleridir. Çimen rengi veya çamur olması durumunda rahatlıkla yıkamak için muşamba örtü tercih etmeniz doğru bir seçim olacaktır.

- Yeteri kadar peçete veya ıslak mendil koymalısınız. Elleriniz çokça kirleneceğinden ve eşyalarınızı temiz bırakmak için devamlı temizleme ihtiyacı hissedeceğinizden dolayı ıslak mendil önemlidir.

Piknik sepeti nasıl hazırlanır

Piknik sepeti nasıl hazırlanır

- Plastik tabak, bardak, kaşık veya çatalları yeterli miktarda alınız. İsraftan kaçınınız. Geri dönüşüm olması için çöp kutularına bırakmayı ihmal etmeyiniz.

- Et veya tavuk harcı için sepette tuz ve çeşitli baharatlar bulundurabilirsiniz. Ekmekleri koyabileceğiniz ayrı bir yer ayırdığınız gibi biber, domates ve benzeri yiyecekleri de ayrı bir bölüme koyunuz.

-Kurban etinizi geceden kavurunuz. Sabaha piknik için hazırladığınız çeşit çeşit sandviçlerin arasına koyunuz. Dilediğiniz sebze ve peynir ile içini doldurunuz.

- Sinek ilacı ve böcek sokmalarına karşı merhem alınız. Acil durumlar halinde sepetin köşesinde pamuk ve yara bandı bulundurunuz.

- Piknik alanında şişirmek üzere şişme yastık gibi eşyaları sepetin içerisine koyabilirsiniz. 

Mangaldan arta kalan kömürler nasıl değerlendirilir?

İLİŞKİLİ HABER

Mangaldan arta kalan kömürler nasıl değerlendirilir?

Piknik Malzemeleri Listesi ve Pikniğe Giderken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Tepsi: Çimenlik ve bozuk zeminlerde piknik yapıyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda yemekleri koymak için tepsilerden yararlanabilirsiniz. Özellikle servis çadırı yani üzeri örtülebilen tepsilerden alırsanız böceklerden ve polenlerden yiyeceklerinizi korumuş olursunuz.
  • Tabak: Bazen sandviç gibi kolay atıştırmalıklar yerken tabağa ihtiyacımız yokmuş gibi gelebiliyor. Fakat canınız her zaman farklı bir şeyler çekebilir. Bu gibi durumlarda “tabağım olsaydı keşke” dememek için sağlam ve taşıması kolay tabaklarınızı sepetinize atın.
  • Piknik Örtüsü: Elbette asıl olmazsa olmazımız piknik örtüsü. Piknik örtüsü adeta aktiviteden daha çok zevk almanızı sağlayan bir malzeme. İstediğiniz renkte örtünüzü alıp bir ağacın gölgesine serebilirsiniz.
  • Saklama Kabı: Bir diğer hayat kurtarıcı şey de saklama kapları. Eğer tabağınızda yiyemediğiniz yemekler kalırsa, onları da kaba aktarıp eve götürebilirsiniz. Ayrıca kuruyemiş gibi şeylerin saklanmasında naylon poşetlerden daha sağlıklı.
  • Kaşık, Çatal, Bıçak: Eğer peynir veya karpuz gibi yiyecekler tüketecekseniz, kamp için hazırlanmış kaşık, çatal ve bıçak takımları sizi mutlu edebilir. Evimizde kullandığımız demirleri taşımak hem ağır hem de yıkamak açısından uğraştırıcı olabilir. Tek kullanımlık plastiklerin de kalitesi pek iyi değil. Bu yüzden taşıması kolay bir takım edinebilirsiniz. Aynı zamanda kahvaltılık piknik malzemelerinin de vazgeçilmezi diyebiliriz.
  • Bardak: Bardaklarınızı da unutmayın. Yine tek kullanımlık plastikler yerine taşıması kolay ve dayanıklı alternatiflere yönelebilirsiniz.
  • Termos: Eğer pikniğiniz boyunca ateş yakmayı planlamıyorsanız termos hayat kurtarıcı olabilir. İçeceklerinizi günün çoğunda sıcak veya soğuk tutabilecek kaliteli bir termos edinebilirsiniz.
  • Kesme Tahtası: Eğri zeminlerde bir şeyler keserken kendinizi incitmemek için açılır-kapanır bir kesme tahtası alabilirsiniz. Hem taşıması çok zor olmaz hem de tepsi veya tabak gibi araçlarınızı bıçakla çizmemiş olursunuz.
  • Semaver: Eğer çay yapacaksanız semaverin en iyi dostunuz olacağını söyleyebiliriz. Pratik piknik malzemeleri arasından en başarılısı bile olabilir. Tabi çayınızı ve şekerinizi de yanınıza almayı unutmayın.
  • Powerbank: Artık teknolojik cihazların hayatımızın bir parçası olduğunu biliyoruz. Bu yüzden ulaşımın zor olduğu bir yerde telefonun şarjının bitmesi, kimsenin hoşuna gitmez. Bir iki tane alet şarj edebilecek kadar kapasiteye sahip powerbank edinebilirsiniz. Ne zaman ihtiyacınızın olacağı hiç belli olmuyor.
  • Top: Açık alanlarda ailecek voleybol, yakar top veya futbol oynamak gibisi yok. Eğer rüzgarsız bir hava varsa badminton da gayet zevkli olabilir.

Kişisel Malzemeler

  • Şapka: Açık havada piknik yapacağınıza göre başınıza güneş geçmesi pek hoş olmayabilir. Bu yüzden stilinize uygun bir şapkayı yanınızda bulundurmanızda fayda var. Normalde takmayı sevmiyorsanız bile sağlığınız piknikte takmanızı öneririz.
  • Güneş Gözlüğü: Belki de en çok evde unutulan aksesuarlar arasında güneş gözlükleri birinci sırada geliyor olabilir. Yine açık alanda olacağınızı düşündüğümüzde güneş, bir noktadan sonra gözlerinizi rahatsız edecektir. Bu yüzden güneş gözlüklerinizi unutmayın.
  • Güneş Kremi: Açık havalarda saatlerce oturduğunuz zaman cildiniz hasar görebilir. Bunu önlemek için evden çıkmadan önce güneş kreminizi sürebilirsiniz. Fakat yine de her duruma karşı yanınızda götürmenizde de fayda var.

Piknik Çantası Nasıl Hazırlanır?

Piknik Malzemeleri Listesi ve Pikniğe Giderken Dikkat Edilmesi GerekenlerPikniğe hazırlık için bir piknik sepeti doldurabilirsiniz. Mangalsız piknik için gerekenler yukarıda belirttiğimiz gibi. Fakat kişisel eşyalarınızın bir piknik sepetine sığmayacağını düşünüyorsanız orta boyutlarda bir sırt çantası veya arabanızın bagajı yeterli olabilir.

Bundan sonraki en önemli adım, nerede pikniğe gideceğinizi netleştirmek oluyor. Bunun için İstanbul’un En Güzel Piknik Alanları gibi yazılarımıza göz atabilirsiniz. Piknik yapmak istediğiniz yer masalı mı olsun yoksa çimenlere oturarak mı vakit geçirmek istersiniz, tüm bunlar sizin isteklerinize göre değişebilecek durumlar.

Pikniğe Giderken Ne Giyilir?

Piknik Malzemeleri Listesi ve Pikniğe Giderken Dikkat Edilmesi GerekenlerPikniğe giderken mevsime ve havaya uygun giyinmeniz en doğrusu olur. Uzun süre açık alanda oturacağınızı düşünerek hareket etmelisiniz. Bahar aylarında pikniğe gidiyorsanız ve hava güneşli olsa bile bir tişört yerine uzun kollu tişört giymenizde fayda var. Hele voleybol veya futbol gibi aktiviteler yapacaksanız terli kalmamanız için yedek kıyafetleri de düşünün. Eğer sabit oturacaksanız da kolsuz bir şişme yelek oldukça işinize yarayabilir.

Ayakkabı olarak ise mümkün olduğunca rahat bir şeyler tercih edebilirsiniz. Kendi halinizde piknik yaparken ayakkabılarınızı çıkarmakta da hiçbir sakınca yok.

Alt giyim olarak da rahat bağdaş kurabildiğiniz parçaları tercih edebilirsiniz. Çimende oturmayacaksanız bile yer bulma durumunuza göre değişik senaryolar yaşanabilir. Hazırlıklı olmak en iyisi.

Yanınıza Alabileceğiniz Piknik Yemekleri Nelerdir?

Piknik Malzemeleri Listesi ve Pikniğe Giderken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Sandviç: Eğer mangalsız piknik yapmak istiyorsanız pratik yiyecekler hayat kurtarıcı olabilir. Bunların arasından da en öne çıkanı sandviç klasiği. Ekmeğin arasına beyaz peynir, salam, tereyağı, labne veya marul gibi sevdiğiniz şeyleri koyabilirsiniz.
  • Kalem Böreği: Halk arasında ''Sigara Böreği''olarak da bilinen bu yiyecek, evde kolaylıkla hazırlanabilen ve doyurucu bir seçim. Ayrıca soğuk da tüketilebildiğinden sıcaklık kaygınız olmaz. Piknikte tüketmesi de bir o kadar zevkli.
  • Salata:Bir diğer pratik çözümse salata. Saklama kabında rahatlıkla muhafaza edilebilir ve evinizde gerekli malzemeler varsa dakikalar içinde hazırlayabilirsiniz. Bir gün öncesinden yapmanıza bile gerek yok. Ayrıca gayet doyurucu olur. Patates veya Rus salatası gibi farklı türlerini de deneyebilirsiniz.
  • Yaprak Sarma:Yaprak sarma Türk mutfağından çıkan en klasik lezzetler arasında yer alıyor. Hazırlaması biraz zahmetli olsa da piknikte tüketmesi oldukça keyifli. Dilerseniz birkaç gün önce hazır edip dolabınıza koyabilirsiniz.
  • Kısır:Yapımı gayet kolay ve pratik bir diğer seçenek de kısır. Pikniğe gideceğiniz gün erkenden kalkıp bile kısa sürede yapabilirsiniz.
  • Islak Kek:Eğer biraz da tatlı olsun derseniz şöyle çikolatalı bir ıslak kek çok iyi gider. Oda sıcaklığında da tüketilebileceği gibi farklı türlerini de deneyebilirsiniz. Mesela çikolata sevmiyorsanız portakallı, vanilyalı veya limonlu kek yapabilirsiniz.
  • Kurabiye:Pek çok kurabiye çeşidi var ve neredeyse hepsi çok pratik. Damak zevkinize göre gideceğiniz günden önce hazır edebilirsiniz. Eğer zamanınız olmazsa lezzetli kurabiyeleri yol üzerindeki pastanelerden de alabilirsiniz.
  • Pişi:Kolay tüketimi sayesinde ve metabolizmayı bozmadığından çocuklar için uygun bir atıştırmalık olabilir. Oyun oynadıktan ve yorulduktan sonra rahat bir şekilde tüketebilirler.

Mangal İçin Piknik Malzemeleri

Piknik Malzemeleri Listesi ve Pikniğe Giderken Dikkat Edilmesi GerekenlerMangal için piknik malzemeleri, eğer gittiğiniz alanda işletme tarafından sağlanıyorsa yiyecekleriniz haricinde hiçbir şey götürmenize gerek yok. Eğer sağlanmıyorsa aşağıdaki listemize göz atabilirsiniz.
  • Mangal
  • Mangal kömürü
  • Mangal Izgarası
  • Mangal Yelpazesi
  • Şiş
  • Kolay tutuşturmak için kâğıt ve kuru odun parçaları
  • Eğer ateş yakmayacaksanız mangal tüpü
  • Çöp poşetleri
  • Ayçiçek veya Zeytin Yağı
  • Damak Zevkinize Uygun Baharatlar

Mangal İçin Yemekler

Piknik Malzemeleri Listesi ve Pikniğe Giderken Dikkat Edilmesi GerekenlerMangal’da aslında tüm yemek hünerlerinizi konuşturabilirsiniz. Ateşte pişen her şey, bir noktada mangal için uygun diyebiliriz. Fakat en popüler yemeklerden bahsetmek gerekirse;
  • Et: Ateşte şöyle bir et pişirmenin keyfi pek az şeyde vardır. Ayrıca mangalınız kapaklıysa buharda pişen et bir ayrı güzel oluyor.
  • Tavuk: Tıpkı et gibi tavuk da popüler mangal yemekleri arasında. Eğer damak zevkinize uygunsa köri sosta marine etmenizi de tavsiye ederiz. Aynı zamanda şişlere dizerek çöp şiş de yapabilirsiniz.
  • Sucuk: Sucukları pişirip bir közlenmiş biber ve domatesle bir ekmek arasına koyabilirsiniz. Hem fazlasıyla doyurucu lezzetli oluyor.
  • Köfte: Bir diğer önerimiz ise köfte. Markette dondurulmuş olanları pek lezzetli olmayabilir bu yüzden kıyma alıp kendiniz de yapabilirsiniz.
  • Balık: Açık havada balık yemenin keyfi de bir başka. Yine pişirirken çeşitli soslarla lezzet katabilirsiniz.

Eğer sıcak yaz günlerinde pikniğe gidiyorsanız ateş başında durmak fazladan sıcaklamanıza neden olacaktır. Bu yüzden daha ferahlatıcı içecekler ve atıştırmalıklar tercih edebilirsiniz. Elbette tüketeceğiniz ürünleri dolaptan çıkarmanız, belli bir süre yolculuk yapmanız ve piknik alanına ulaştığınızda kafanıza göre bir yer bulma süresi bazen uzayabilir. Yer bulduktan sonra bile aniden gelen iştah kesintisi, tüketiminizi daha da erteleyebilir. Bunun sonucunda yanınızda getirdiğiniz şeyler sıcağa yenik düşmüş, artık tat vermeyen bir konumda olabilirler.

Ürün Önerisi: Coolist Termos Çanta

Piknik Malzemeleri Listesi ve Pikniğe Giderken Dikkat Edilmesi GerekenlerTam bu noktada size funduszeue.info üzerinden satın alabileceğiniz harika bir tavsiyemiz var. Bu ürün sayesinde piknik keyfinizi bir üst seviyeye taşıyabilir, doya doya doğanın tadını çıkarabilir, sevdiğiniz tüm lezzetleri yanınızda bulundurabilirsiniz. Dilerseniz gelin bu ürüne biraz daha yakından bakalım.

Coolist Termos Çanta, piknik ve diğer kullanım senaryolarında güvenebileceğiniz, kaliteli bir ürün. İçerisinde meyve ve içeceklerinizi rahatlıkla saklayabilir kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Hesaplı fiyatı da düşünüldüğünde işini harika yaptığını söyleyebiliriz.

Coolist Termos Çanta Neden Tercih Edilmeli?

  • Kapasite: Ürünün 36L kapasitesi sayesinde yemekten sonra yiyeceğiniz atıştırmalıklarınızı ve belki canım çeker dediğiniz içeceklerinizi bile rahatlıkla sığdırabilirsiniz. Ayrıca kalabalık piknikler için de tercih edebileceğiniz en doğru seçenek olacaktır.
  • Taşıma Kolaylığı: Ürünün içini doldurduktan sonra avuç içine zarar vermeyen kayışlarından tutarak rahatlıkla taşıyabilirsiniz. İşiniz bittiğinde de termos çantayı rahatlıkla katlayıp ufak bir hale getirebilirsiniz.
  • Tasarım: Çantanın üst kısmı boydan boya fermuarlı ve tam açılıyor. Bu sayede hiç yer kaybı olmadan 36L genişliğin hepsini kullanabiliyorsunuz. Yine boydan boya kapanan fermuarı sayesinde içindekileri 12 saate kadar mevcut ısısında tutmayı başarıyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası