valorant kaç gb / Valorant Sistem Gereksinimleri Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri

Valorant Kaç Gb

valorant kaç gb

Valorant Sistem Gereksinimleri Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri

Riot Games tarafından geliştirilen Valorant oynaması ücretsiz çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Piyasaya sürüldüğü günden bu yana sevilerek oynanan oyunun bilgisayarda 9 GB alan kaplıyor.

Diğer FPS oyunlarına göre oldukça daha az sistem gereksinimine ihtiyaç duyan Valorant, özellikle taktiksel anlamda oynanabilir olması ile birlikte heyecanı ikiye katlıyor. Riot Games’in geliştirdiği oyunun clienti League of Legends ve TFT oyun clientleri üzerinden indirilmektedir.

Valorant Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri

Farklı şampiyon ve her şampiyonun kendi yeteneklerinin yer almış olduğu FPS Valorant oyununda, insanların merak ettikleri konulardan birisi de oyunun boyut ve sistem gereksinimleri olmaktadır. En düşük Valorant sistem gereksinimleri şu şekilde sıralanıyor:

Minimum (30 FPS için):

- İşlemci: Intel Core 2 Duo E

- Ekran kartı: Intel HD

- Bellek: 4 GB

- İşletim sistemi: Windows 7 64 bit

Önerilen (60 FPS için):

- İşlemci: Intel i

- Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT

- Bellek: 4 GB

- İşletim sistemi: Windows 7/8/10 64 bit

Önerilen Maksimum ( FPS için):

- İşlemci: Intel Core i 3,2 GHz

- Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX Ti

- Bellek: 4 GB

- İşletim sistemi: Windows 7/8/10 64 bit

- En az Hz destekleyen bir monitör

Valorant Kaç GB?

Riot Games’in VALORANT ile ilgili paylaştığı sistem gereksinimleri arasında kullanılabilir depolama alanı hakkında bir bilgi yer almıyor. Ancak oyunun Riot Games’in kendi başlatıcısı Riot Client ile birlikte kapladığı depolama alanı 9 GB.

Raft sistem gereksinimleri neler? CS GO Sistem Gereksinimleri CS GO Kaç GB, Minimum Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Roblox Sistem Gereksinimleri - Gb Olarak Boyutu Ve ÖzellikleriValorant Sistem Gereksinimleri Valorant Kaç GB, Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri

Birinci şahıs nişancı türü, son yıllarda büyük bir popülerlik kazandı. Her FPS oyunu oyun mekaniği açısından farklılık gösterse de, bu oyunların çoğu, türü daha da yükselten ekip üyeleri arasında yeterli miktarda nişan alma becerisi ve koordinasyon gerektirir. Counter-Strike ve Call of Duty, bugün sahip olduğumuz çok sayıda modern taktik FPS oyununun yolunu açan birinci şahıs nişancı türündeki en popüler seriler arasındadır.

Valorant son yıllara damgasını vuran oyunlardan biri olarak Türk oyuncuların kalbinde de özel bir yere sahiptir. Bunun en önemli nedenlerinden biri, Valorant’ın sistem gereksinimlerinin bu tarz diğer oyunlara göre daha düşük olmasıdır. Minimum ve maksimum sistem gereksinimleri karşılandığı sürece Valorant rahatlıkla oynanabilir. Valorant yalnızca oynaması ücretsiz olduğu için değil ayrıca her tür PC’de iyi performans gösterecek şekilde optimize edildiği için de popüler ve kolay oynanabilen bir oyundur.

Valorant Riot Games tarafından geliştirilmiş bir oyundur. Ücretsiz oynanabilen çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olan Valorant piyasaya sürüldüğü günden bu yana hayran kitlesini giderek artırmaktadır.

9 GB yer kaplayan ve bu nedenle geniş bir depolama alanına ihtiyaç duyan Valorant’ın sistemsel gereksinimleri diğer FPS oyunlarından daha azdır. Özellikle taktiksel anlamda oynanabilir olması Valorant’ın heyecanını artıran önemli bir unsurdur.

Valorant Minimum ve Maksimum Sistem Gereksinimleri

En çok sevilen FPS oyunlarından biri olan Valorant’ta farklı şampiyonlar ve her bir şampiyonun kendineözgü yetenekleri vardır. Oyuncuların bu oyunla ilgili en çok merak ettiği konuların başında ise sistem gereksinimleri gelir.

30 FPS İçin Önerilen Minimum Valorant Sistem Gereksinimleri;

  • Intel Cpore 2 Duo E işlemci,
  • Intel HD Ekran Kartı,
  • 4 GB Bellek,
  • Windows 7 64 Bit İşletim Sistemi

60 FPS İçin Önerilen Valorant Sistem Gereksinimleri;

  • Intel i İşlemci,
  • NVIDIA GeForce GT Ekran Kartı,
  • 4 GB Bellek,
  • Windows 7/8/10 64 Bit İşletim Sistemi

FPS İçin Önerilen Maksimum Valorant Sistem Gereksinimleri;

  • Intel Core i 3,2 GHz İşlemci,
  • NVIDIA GeForce GTX Ti Ekran Kartı,
  • 4 GB Bellek,
  • Windows 7/8!10 64 Bit İşletim Sistemi,
  • En az Hz destekleyen bir monitör

Valorant Nasıl Oynanır?

Valorant oyununda hücum eden takımın amacı, &#;spike&#; olarak bilinen bombayı almak ve savunma takımının sahasına mızrak yerleştirmektir. Saldıran takım mızrağı yerleştirdikten sonra, mızrağı savunan takımın karşı saldırısına karşı korumalıdır; amaç, zamanlayıcı bitmeden ani patlamayı etkisiz hale getirmektir. Spike, kurulduktan 45 saniye sonra patlar, bu durumda saldıran takım raundu kazanmış olur. Savunan takım 45 saniye içinde ani yükselişi etkisiz hale getirirse, raundu kazanmış olur. Ek olarak, 5 rakip oyuncuyu da ortadan kaldırarak turlar kazanılabilir.

12 turdan sonra, saldıran takım savunmaya geçer. 24 raund sonunda maçın skoru ise uzatma başlar. Her takım saldırı ve savunmada bir tur alır. Uzatma turları bölünürse, oyuncular maça devam etmek veya berabere kalmak için oy kullanabilirler. Bu, oyuncular berabere kalmaya karar verene veya bir takım her iki uzatma turunu kazanana kadar devam eder.

Oyuncuların Valorant’ta aralarından seçim yapabilecekleri 15 farklı ajan vardır: Brimstone, Phoenix, Sage, Sova, Viper, Cypher, Reyna, Killjoy, Breach, Omen, Jett, Raze, Skye, Yoru ve Astra.

Her ajan dört benzersiz yetenekle donatılmıştır. Yeteneklerden biri her turda ücretsizdir, ikisi oyun içi para birimi kullanılarak satın alınır ve bir yetenek &#;nihai&#;dir. Yetenekler yaptıklarına göre değişebilir. Bu yeteneklerin en temel yardımcı programlarından bazıları flaş/kör, sersemletici ve dumanlıdır. Örneğin, saldıran takım sahaya &#;flaş&#; atabilir, bu nedenle kontrolü ele almak ve mızrağı yerleştirmek için defans oyuncularını kör edebilir. Rakip takımın ajanların yeri hakkında bilgi edinmesini sınırlamak için giriş noktalarını engellemek için duman kullanılabilir.

Nihai yetenek, yalnızca beceri puanları biriktirilerek kazanılabilir. Beceri puanı almanın en yaygın yolları; öldürmek, haritanın etrafındaki küreleri kapmak ve çiviyi dikmek/devre dışı bırakmaktır. Ajanların içine düşebileceği dört farklı sınıf vardır: Düellocular, Initiator, Sentinel ve Controller.

Düellocular, esasen ön saflardaki ajanlardır. Saldırılara öncülük ederler ve bir siteye giriş yapmak için kritik öneme sahiptirler. Valorant&#;taki mevcut Düellocular Phoenix , Reyna , Jett , Raze ve Yoru&#;dur .

Initiatorların ana rolü, takım arkadaşları için bilgi toplamaktır. Valorant&#;taki mevcut Başlatıcılar Breach , Sova ve Skye&#;dir .

Sentineller öncelikle savunuculardır. Yetenekleri, siteleri kilitlemelerine ve düşman saldırılarını püskürtmelerine yardımcı olur. Valorant&#;taki mevcut Sentinel&#;ler Sage, Cypher ve Killjoy’dur.

Controllerlar rakip takımın giriş yollarını ve görüş hattını kapatmaya çalışır. Sağlayabilecekleri dumanlar, maçın hem hücum hem de savunma tarafında son derece faydalıdır. Mevcut Kontrolörler Omen , Viper , Brimstone ve Astra&#;dır .

Valorant İle İlgili İpuçları

Fare ve klavye oyunlarında yeniyseniz,Aimlabs veya Kovaaks kullanarak biraz zaman geçirmeniz gerekebilir. Valorant&#;ta bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri, genel olarak yürümeniz gerektiğidir. Oyun, yürümeyi Shift tuşuna otomatik olarak bağlar. Ancak tuş yürümeyi varsayılan olarak ayarlamak ve shift tuşunu basılı tutarken koşmak da mümkündür.

Ateş ederken hareketsiz durmak çok önemlidir. Ateş ederken hareket ediyorsanız mermi püskürtme/deseniniz giderek genişler ve bu da atışlarınızın hedefi bulmasını zorlaştırır. Oyundaki yetenekler, iyi nişan almak kadar önemlidir. Yetenekleri doğru şekilde kullanmayı öğrenmek için özel maçlarda antrenman yapın.

Artı işaretini her zaman düşmanın kafasının olacağı yerle aynı hizada tutun. Kafadan vuruşlar önemli ölçüde daha fazla hasar verir, bu nedenle ilk atışınızın her zaman düşmanın kafasına olması önemlidir.

İletişim Valorant’ta da en önemli anahtarlardan biridir. Harita konum adlarını / takmaadları incelemek, ekibinizin turu kazanmasına ve bilgileri aktarmasına yardımcı olmak için çok önemlidir.

İlk atışınızdan sonra çömelmeyi unutmayın. Bu, Valorant oyununun daha gelişmiş bir parçasıdır ancak birkaç nedenden dolayı kritiktir. İlk olarak, silah geri tepmesi genellikle yukarı doğru olacaktır. Bu, ilk mermiden sonra çömelerek, artı işaretiniz orta kısmına düştüğünde düşmana daha fazla isabetli atış yapma şansınız olacağı anlamına gelir. Ayrıca düşmanlar genellikle kafaya nişan alırlar. Çömelerek, ara sıra düşman atışlarından kaçabilirsiniz. Bu da dövüşü kazanma şansını arttırır.

Valorant Battlepass Nedir?

Diğer Battlepass sistemleri gibi, Valorant&#;ın Battlepass&#;ı da oyuncuları kozmetik ürünlerle ödüllendiriyor. Erişmek için ödemeniz gereken premium bir ödül sistemidir, ancak kazan-öde şeklinde tasarlanmamıştır. Battlepass, hem ücretsiz hem de Premium yolların mevcut olduğu 50 katmana sahiptir. Görevleri tamamlayarak ve maç oynayarak kazandığınız deneyim puanlarına (XP) dayalı olarak bu yollar boyunca ilerlersiniz. Valorant Battlepass 10 bölümden oluşur ve ücretsiz olarak oynayabilirsiniz, ancak bunu yaparak Premium katmandaki öğeleri alamazsınız.

Oynayarak kilidini açabileceğiniz şeyler arasında silah görünümleri, oyuncu kartları, spreyler, silah arkadaşları ve daha fazlası bulunur. Premium Battlepass için ödeme yaparak daha fazla öğenin kilidini açarsınız, ancak düşmana karşı ekstra bir avantaj elde edemezsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Valorant ka&#; GB? İşte Valorant sistem gereksinimleri ()

Yapımcılığını Riot Games'in üstlendiği Valorant, günümüzün en popüler FPS oyunları arasında yer alıyor. 2 Haziran 'de bilgisayar ekosistemi için piyasaya sürülen Valorant, çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Haliyle "Hangi bilgisayarlar Valorant kaldırır?" sorusu merak konusu. Gelin Valorant sistem gereksinimleri nelermiş, yakından bakalım.

Valorant sistem gereksinimleri (PC) 📋

Tam Boyutta Gör

Minimum sistem gereksinimleri 🖥

  • İşletim sistemi: Windows 7/8/10/11 (bit)
  • RAM: 4 GB
  • CPU: Intel Core 2 Duo E veya AMD Athlon GE
  • GPU: Intel HD veya AMD Radeon R5
  • Depolama: 9 GB
  • DirectX: DirectX 11 ve üzeri

Önerilen sistem gereksinimleri 🖥

  • İşletim sistemi: Windows 7/8/10/11 (bit)
  • RAM: 4 GB
  • CPU: Intel i3 veya AMD Ryzen 3
  • GPU: Nvidia Geforce GT veya AMD Radeon R7
  • Depolama: 9 GB
  • DirectX: DirectX 11 ve üzeri

Valorant kaç GB depolama alanı ve RAM ister 💿

Valorant, bilgisayar diskinde 9 GB yer kaplamaktadır. Ayrıca Valorant'ın ihtiyaç duyduğu minimum RAM miktarı da 4 GB.

Valorant nasıl bir oyun 🎮

Tam Boyutta Gör

Oyunun amacı, rakip takımın merkezine sızmak veya rakip takımı yok etmektir. Oyunun özellikleri arasında özel yetenekler, çeşitli silah seçenekleri ve gerçek zamanlı taktiksel kararlar yer almaktadır.

TürBirinci Şahıs Nişancı (FPS)
GeliştiriciRiot Games
Çıkış Tarihi2 Haziran 
Çok Oyunculu
Türkçe Dil Desteği
Puan⭐⭐⭐⭐⭐ (4,5)
FiyatÜcretsiz

Valorant indir bağlantısını ziyaret ederek, bilgisayarınıza oyunu ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki Valorant oynanış videosunu izleyerek de Valorant'ın nasıl bir oyun olduğuna göz atabilirsiniz.

funduszeue.info Eposta ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıfunduszeue.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

Valorant sistem gereksinimleri ()

Valorant çıktığı günden bu yana oldukça sevilen ve hatta sürekli güncel tutulan bir oyun. Riot Games tıpkı League of Legends&#;ta olduğu gibi Valorant&#;ı da yeni karakterler ve kostümler ile oyunu zinde tutmaya çalışıyor. Bu da oyuncu kitlesini kaybetmemesini hatta yeni oyuncuların oynamasına da vesile oluyor. Oyunu yeni oynayacak veya Valorant sistem gereksinimleri konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler için değerlendirme yapıp bilgiler paylaşacağız.

Valorant sistem gereksinimleri

Şimdi paylaşacağımız listede, minimum gereksinimleri bulabilirsiniz.

Valorant sistem gereksinimleri (Minimum):

  • İşletim sistemi: Windows 7/8/10 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E
  • Ekran kartı: Intel HD
  • Bellek: 4 GB

 

Valorant sistem gereksinimleri (Önerilen):

Şu anda sizlerle paylaşacağımız listede, önerilen sistem gereksinimleri var.

  • İşletimsistemi: Windows 7/8/10 64 Bit
  • İşlemci: Intel i
  • Ekrankartı: NVIDIA GeForce GT
  • Bellek: 4 GB

 

Valorant sistem gereksinimleri (Yüksek):

  • İşletimsistemi: Windows 7/8/10 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core i GHz
  • Ekrankartı: NVIDIA GeForce GTX Ti
  • Bellek: 4 GB
  • Not: FPS performansını gözle görülür derecede hissetmek istiyorsanız veya Hz destekleyen bir monitör kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

 

Peki, bu bilgilerle ne yapabiliriz?

Şimdi paylaştığımız Valorant sistem gereksinimleri listesini incelediğimizde oyunun Windows 64 Bit işletim sistemlerini desteklediğini görüyoruz. Aynı zamanda, 32 Bit işletim sistemleriyle uyumlu olmadığını görmekteyiz. Dahası, bellek olarak ise her performans kategorisinde 4 GB bellek yeterli. Yani, bu da oyunun işlemcinin tek çekirdek ve ekran kartının da grafik birimine fazlasıyla önem gösterdiği anlamına gelmekte.

Tabii ki 4 GB üstü ve hatta çift kanal olarak çalışan bellekler oyun performansına pozitif yönde etki edecektir. Şimdi, burada önemli olan oyun yapımcılarının Valorant için oldukça düşük bellek kullanımını tutabilmeleri. Yani, bu durumda yapımcıların önermiş olduğu işlemci ve ekran kartlarının değerlendirmesini yapmak daha doğru olacaktır.

Valorant sistem gereksinimleri listelerinde minimum 30 FPS için yeterli görülen Intel Core 2 Duo E ve Intel HD ikilisine baktığımızda, oyunun en düşük sistemlerde bile kesinlikle çalışabildiğini görüyoruz. Yani Valorant, düşük sistemler ile oyun oynamak isteyen kullanıcıların gözdesi. Dahası, Core 2 Duo işlemciler çift çekirdeğe sahipler ve çıkış tarihlerinin üzerinden epey geçti. Hatta, HD grafik birimi de dahili bir grafik birimi ve o da oldukça eski bir teknoloji ürünü.

8 GB RAM Valorant kaldırır mı?

Evet, 8 GB RAM Valorant&#;ı çalıştırmak için yeterli olur. Ancak performansını etkiler. Valorant, minimum sistem gereksinimleri olarak 4 GB RAM&#;i önermektedir. Bu nedenle 8 GB RAM bu gereksinimleri karşılamaktadır. Oyun, optimize bir yapıya sahip olduğu için düşük sistem gereksinimlerine sahip birçok oyuncuyla uyumlu çalışır. Ancak, oyunun tam potansiyelini ortaya çıkarmak ve daha pürüzsüz bir deneyim sağlamak için daha fazla RAM avantaj sağlar.

8 GB RAM, oyunun çalışması için yeterli olsa da, ek bileşenlerin (örneğin, işletim sistemi, diğer arka planda çalışan uygulamalar) RAM kullanımı da dikkate alınmalıdır. Eğer sistemde aynı anda birçok uygulama çalışıyorsa veya daha fazla çoklu görev yapılacaksa, 8 GB RAM sınırlı kalır ve oyunun performansını olumsuz etkiler.

Daha iyi bir oyun deneyimi için, sistemdeki RAM miktarını artırmak iyi olur. Özellikle yüksek çözünürlüklerde ve yüksek grafik ayarlarında oynamak isterseniz, 16 GB RAM veya daha fazlası uygun olur. Bu, oyunun daha akıcı çalışmasını sağlar ve sistemde daha fazla çoklu görev yapabilme imkanı verir. Sonuç olarak, 8 GB RAM Valorant&#;ı çalıştırmak için yeterli. Ancak oyun deneyimi ve performansını iyileştirmek için daha fazla RAM önerilir.

Başka neler söylenir?

Oyunu düşük-orta ayarlarda 60FPS oynayayım diyen oyuncular için Intel i denginde ve üstü işlemciler önerilmiş. Yani 4. Nesil Intel işlemciye sahipseniz veya AMD tarafında FX işlemciler kullanıyorsanız bu gereklilikleri sağlıyorsunuz diyebiliriz. Yüksek performans için önerilen işlemcinin orta performans için önerilen işlemciden aşırı güçlü olmadığını görüyoruz.

Valorant sistem gereksinimleri ile de görebileceğiniz bir şey var. Oyundaki aldığınız FPS değerlerinin büyük çoğunluğu ekran kartınız ile ilgilidir. İşlemciniz ekran kartınıza yeterli geldiği sürece fazla performans kaybı yaşamazsınız. GT , orta performans için uygun olduğu söyleniyor. GTX serisi olmamasına rağmen 60FPS gibi değerler, oyunun çok yüksek sistem özellikleri gerektirmediğinin bir göstergesi.

Aynı zamanda GTX ti gibi bir ekran kartının, yüksek ayarlarda +FPS olması da bunun göstergesi. Tabii, bu FPS değerleri Hz monitör ile birlikte oyun deneyimini ve verimi kesinlikle üst seviyelere çıkartıyor. Elbette, FPS değerini gözle görülür seviyede hissetmek istiyorsanız veya Hz destekli monitör kullanmalısınız.

Valorant nedir?

Valorant sistem gereksinimleri ile ilgili bilgi verdik ve şimdi de oyundan bahsedelim. Bir takımın saldırdığı ve diğerinin savunduğu 5&#;e 5 çok oyunculu birinci şahıs nişancı (FPS). Birincil oyun modu olan Ara ve Yok Et, CS:GO&#;ya çok benzer. Rakip takım bunu engellemeye çalışırken, saldıran takımın amacı bir bomba (spike) yerleştirmek ve patlamasını sağlamaktır. Spike yerleştirilse de yerleştirilmese de, diğer zafer kriterleri yerine getirilmeden önce bir takım elenirse rakip takım kazanacaktır.

Bir maçın her turu saniye sürer ve toplam 25 tur vardır. 13 galibiyete ulaşan ilk takım kazanır. Turun başında o tur için silah ve ekipman satın almak için 30 saniyeniz olacaktır. Bir tur sırasında ölürseniz yeniden doğmak için bir sonraki tura kadar beklemeniz gerekecektir. Bu ana oyun modu için iki tür maç mevcuttur: sıralamalı ve sıralamasız.

Kulağa CS:GO&#;daki Defuse oyun modu gibi geliyor, ancak Riot yeni bir değişiklik ekledi. Silah satın almanın yanı sıra her turun başında bir Ajan seçeceksiniz. Her Ajan, müttefikleri iyileştirmekten havadan duvar yaratmaya kadar her şeyi yapabilen özel bir beceriye sahiptir. Valorant&#;ta bir maç kazanmak istiyorsanız muhtemelen iyi bir beceri çeşitliliğine ihtiyacınız olacak. Çünkü Ajanları bir MOBA&#;ya dayandırıyor. Ancak, bazı yeteneklerin bir turun başlangıcında satın alınması gerektiğini unutmayın.

Spike Rush oyun modu, sonra geldi. Her saldırganın bir sivri uçla silahlandığı ve her oyuncunun her silah ve yeteneğe erişebildiği bu hızlı, yedi raundun en iyisi modunda satın alma turu yoktur.

Riot Games kimdir?

Valorant sistem gereksinimleri listemizden bahsettik, oyundan bahsettik. Şimdi ise, oyunun arkasındaki ekipten kısaca bahsedelim. Mevcut en büyük oyuncu odağına sahip oyunları yaratmak, piyasaya sürmek ve desteklemek için Riot Games yılında kuruldu. İlk oyunumuz League of Legends, yılında büyük beğeni toplayarak piyasaya sürüldü. League o zamandan beri dünyanın en popüler bilgisayar oyunu ve esporun patlayıcı büyümesinde önemli bir faktör haline geldi.

Valorant sistem gereksinimleri dışında neler var?

Sitemizde, tabii ki sadece Valorant ile ilgili tek şey bu değil. Aynı zamanda, Valorant şifre değiştirme ile ilgili gerçekten detaylı bir yazımız da var. Bu yazımıza göz gezdirdiğinizde, şifre değiştirme işleminin kesinlikle kolay olduğunu göreceksiniz. Bu sayede, güvensiz hissettiğiniz herhangi bir anda şifre değiştirebilirsiniz.

Ayrıca, sizler için hazırladığımız Valorant nickname nasıl değiştirilir konulu yazıya da bakmanızı tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda da gerçekten detaylı bir şekilde nick değiştirmekten bahsettik. Tıpkı şifreniz gibi, isminizi değiştirmek de çok kolay. Nasıl içinize sinerse, o şekilde ayarlamalar yapabilirsiniz. Bu sayede, dilediğiniz şekilde, içinize sinen, güzel bir nick ile oynamaya devam edersiniz.

Bir de, kesinlikle merak edeceğinizi düşündüğümüz önemli bir ayar daha var sitemizde. Valorant Crosshair ayarlarına göz gezdirerek, en iyi nişangah ayarını yapabilirsiniz. Bu sayede, kendinize en uygun nişangahı ayarlayabilirsiniz. Sonuçta, nişangah oyunun en önemli parçası. Nişangah olmadan, rekabetçi bir FPS oyunu nasıl olur, değil mi? Yazımıza göz gezdirerek, size en uygun nişangahı şimdi ayarlayabilirsiniz. Şimdi, ufaktan Valorant sistem gereksinimleri yazımızı sonlandıralım.

Ayrıca En yeni haberler için Facebook, Twitter ve Google Haberler üzerinden Leadergamer'ı takip edebilirsiniz.

Valorant

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası