otomatik açılan internet sayfası kapatma / Kendiliğinden açılan web sayfaları | DonanımHaber Forum

Otomatik Açılan Internet Sayfası Kapatma

otomatik açılan internet sayfası kapatma

Her Bilgisayar Kullanıcısının Mutlaka Bilmesi Gereken 7 İpucu

Bilgisayar Kullanıcısının Mutlaka Bilmesi Gereken tayıcılar ile ilgili 7 İpucu
İnternet tarayıcılar, bilgisayarlarımızda en çok kullandığımız programlardan biri olmasına karşın çoğumuz tarayıcılara tam olarak hakim olmayabiliriz. Bu yüzden tarayıcılar hakkında çoğu kullanıcının bilmediği veya yanlış bildiği konuları ele almak istedik.

Kullandığınız tarayıcılardan en iyi şekilde yararlanmanız için bilmeniz gereken bir kaç basit ipucundan bahsetmek istiyorum. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari ve Microsoft Edge’yi ele alacağız.

Bu ipuçları yakın çevrenizin de hayatını kolaylaştıracaktır. Onlarla paylaşmayı unutmayın!

1) Ana Sayfanızı Kendiniz Belirleyin
Tarayıcınız açıldığı anda ilk gördüğünüz şey nedir? Internet Explorer kullanıyorsanız, muhtemelen MSN'nin web sitesidir. Chrome’da değiştirilmiş bir Google sayfasını görürsünüz. Firefox ve Microsoft Edge'in kendi başlangıç sayfaları vardır.

Ancak, tarayıcı başladığında her zaman yaptığınız ilk şey Facebook'a ya da e-posta adresinize gitmek ise neden tarayıcınız oradan başlamıyor? Size ekstra bir adım kazandırır ve yapılması oldukça kolaydır. İşte başlayalım;

Chrome
Chrome’da, sağ üst kısımda alt alta 3 noktadan oluşan simgeye tıklayın ve “Ayarlar”ı seçin. Ardından “Başlangıçta” kısmının altında bulunan “Belirli bir sayfayı veya sayfa grubunu aç”a tıkladıktan sonra “Sayfaları ayarla” bağlantısına gidin. Bir veya birden fazla web adresi girin ve “Tamam”a tıklayın. Chrome başladığında istediğiniz sayfa veya sayfalar yüklenecektir.

Microsoft Edge
Microsoft Edge’de sağ üst köşede bulunan yatay üç nokta simgesine tıklayın ve “Ayarlar”ı seçin. “Birlikte aç”ın altında bulunan “Belirli bir sayfa veya sayfalar”a tıklayın ve “Özel”i seçin.

Bir web adresi girin ve sağdaki artı işaretini tıklayın. Bunu birden çok sayfa eklemek için birden çok kez yapabilir veya bir sayfanın yanındaki "X" i tıklayarak kaldırabilirsiniz. İşiniz bittiğinde, ayarları kapatmak için üç yatay noktaya sahip simgeyi tekrar tıklayabilirsiniz.

Firefox
Firefox’ta sağ üstte alt alta bulunan üç yatay çubuklu simgeye tıklayın ve “Seçenekler”i seçin. Genel sayfasında, "Firefox başladığında" "Ana sayfamı göster" olarak ayarlayın. Sonra bunun altında, ana sayfanız için istediğiniz adresi yazın. Tamam'a tıklayın.

Başlangıçta birden çok sayfa yüklemek istiyorsanız, bunları önce sekmelerden yükleyin ve sonra "Geçerli Sayfayı Kullan" düğmesini tıklayın.

Internet Explorer
Internet Explorer'da, sağ üst köşedeki dişli çark simgesini tıklayın ve "İnternet Seçenekleri"ni seçin. Genel sekmesine gidin ve "Ana sayfa" altında, başlangıçta görmek istediğiniz web adresini veya adresleri girin.

Safari
Apple kullananlar ise Safari'de “Tercihler'e tıkladıktan sonra genel sekmesinde, "Ana Sayfa" ya gidin ve bir adres ya da adresler girin.

2) Sekmeleri Sabitlemek
Sekmeleri sabitleme fonksiyonu, Chrome, Firefox ve Safari 9 kullanıcıları için tüm gün açık olan favori sitelerin sabitlenmesine olanak sağlar. Sayfayı açın, ardından tarayıcı sekmesine sağ tıklayın ve "Sekmeyi sabitle"yi seçin. Sekmeniz sekme çubuğunun sol tarafındaki küçük bir sekmeye gider.

Kaç tane sekme açmış olursanız olun, sabitlenmiş sekmeler her zaman solda görünecektir. Tarayıcınız başladığında da otomatik olarak açılırlar. Bir sekmeyi kaldırmak için, sağ tıklayın ve "Sekmeyi ayır"ı seçin.

3) Farenin Orta Tuşu ile Yeni Sekmede Açın
'lerin ortasından sonra yapılmış bir fare kullanıyorsanız, muhtemelen bir kaydırma tekerleği vardır. Kaydırma tekerleğine basarsanız orta fare düğmesi gibi davranacağını biliyor muydunuz? Hayatınızı kolaylaştıracak bir fare hilesi.

Peki orta fare düğmesi ne yapar? Birçok şey yapabilir, ancak en heyecan verici olanı orta fare düğmesiyle bir bağlantıya tıklandığında bu bağlantıyı yeni bir tarayıcı sekmesinde açmasıdır. Böylece bir bağlantıya sağ tıklamaya ve "Yeni sekmede aç" seçeneğini seçmenize gerek kalmaz.

Dizüstü bilgisayar kullanıcıları için ise, bazen her iki trackpad düğmesine aynı anda basmak, orta tıklama olarak çalışır. Ya da CTRL tuşunu basılı tutarken bir bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
web tarayıcılar, chrome, firefox, internet explorer, safari, edge
4) Daha Yakından Bakın
Hiç rahatça okumak için oldukça küçük yazılmış bir metin içeren sayfayı ziyaret ettiniz mi? Kendinizi bir bilgisayar monitörüne çok yakın bir şekilde bulmamanız için sizinle ufak bir ipucu paylaşacağım. Metinleri ve görüntüleri herhangi bir tarayıcıda yakınlaştırmak için CTRL tuşunu basılı tutun ve yakınlaştırmak için artı tuşuna basın. Ne kadar yakınlaştırmak istiyorsanız o kadar + tuşuna basabilirsiniz.

Çok mu yakınlaştı? CTRL'yi basılı tutun ve uzaklaştırmak için - tuşuna basın. CTRL ve sıfır tuşu, yakınlaştırma seviyesini sıfırlar.

İpucu: Klavyenin en sağındaki artı, eksi ve sıfır tuşlarını kullanın. Backspace tuşunun yakınındakiler çoğu tarayıcı için çalışır, ancak hepsi için çalışmayabilir.

İpucu 2: Elinizi fareden kaldırmak istemiyorsanız, CTRL tuşunu basılı tutun ve fare kaydırma tekerleğini döndürün. Bu, metin ve görüntüleri yakınlaştıracak ve uzaklaştıracaktır.

5) Tarayıcınızı Gizli Kullanın
Sevgiliniz için internetten baktığınız hediyenin sevgiliniz tarafından görülmesini istemezsiniz değil mi? Tarayıcınızın gizlilik modunu kullanın ve yaptığınız taramaların kaydedilmediğinden emin olun.

6) Varsayılan Arama Motorunun Değiştirilmesi
Tarayıcınızın üst kısmında adres çubuğunun yanında bir arama çubuğunuz olabilir. Bu bir şeyleri daha hızlı aramanızı sağlar, çünkü önce bir arama motoru yüklemeniz gerekmez.

Arama çubuğunuz yok mu? Birçok tarayıcıda, adres çubuğuna sadece bir kelime veya kelime öbeği yazmak, o kelime veya deyim için otomatik olarak bir arama açar. Ancak tarayıcınız hangi arama motorunu kullanacağını nasıl biliyor?

Her tarayıcının kullandığı bir arama motoru vardır. Chrome'da doğal olarak Google, Firefox kullananlarda Yahoo açılır, Internet Explorer ve Edge kullananlarda ise Microsoft'un Bing aracı açılır. Ama bazen aramalarınızı başka bir programda açmak isteyebilirsiniz. Tarayıcınız için varsayılan arama motorunu ayarlamak mümkündür.

Chrome
Sağ üst köşede, üç yatay çizgili simgeye tıklayın ve "Ayarlar" ı seçin. Soldaki "Ayarlar" alanını ve sağında "Arama" başlığına ilerleyin.

"Google" yazan yerlerde Yahoo, Bing, Ask veya AOL'u seçmek için tıklayın. Başka bir arama sitesini yüklemek veya kaldırmak istiyorsanız, "Arama Motorlarını Yönet" düğmesini tıklayın.

Microsoft Edge
Sağ üst köşede, yatay noktalı simgeyi ve ardından "Gelişmiş Ayarlar"ı tıklayın. "Adres çubuğunu şununla ara" seçeneğini bulmak için aşağıya kaydırın ve "Bing" yazdığı yeri tıklayın. DuckDuckGo'yu seçebilir veya yeni bir seçenek ekleyebilirsiniz. Her arama motorunun Edge ile uyumlu olmadığını unutmayın.

Firefox
Sağ üst köşede, üç yatay noktalı simgeyi tıklayın ve "Seçenekler"i seçin. Sol sütunda "Ara"yı tıklayın ve sağdaki varsayılan arama sitesini seçin. Firefox; Amazon, eBay ve Twitter gibi düşünmemiş olabileceğiniz bazı seçenekleri de bünyesinde barındırır.

Bir arama motorunu seçenekler arasından kaldırmak için "Tek tıklamayla arama motorları"nın altındaki listeden seçin ve ardından "Kaldır" düğmesini tıklayın. "Daha fazla arama motoru ekle" bağlantısıyla ek arama motorları ekleyebilirsiniz.

Internet Explorer
Sağ üst köşede, dişli simgesini tıklayın ve "Eklentileri Yönet"i seçin. Sol sütunda "Arama Sağlayıcıları"nı tıklayın, varsayılan olarak istediğiniz arama sağlayıcısını seçin ve sağ alt köşedeki "Varsayılan olarak ayarla" düğmesini tıklayın.

Ya sadece Bing'i bir seçenek olarak görürseniz? Daha fazla arama motoru eklemek için en alttaki "Daha fazla arama sağlayıcı bul" bağlantısını tıklayın. Ardından, kullanmak istediğiniz bir arama motorunu seçin, "Internet Explorer'a Ekle" düğmesini tıklayın ve listede göründüğünü göreceksiniz.

Safari
Apple kullananlar ise Safari'de “Tercihler”e gidin. Arama sekmesinde, "Arama motoru"nun yanındaki simgeye tıklayın ve Google, Yahoo, Bing veya DuckDuckGo'dan birini seçin. Sonra tercih penceresini kapatın. İşte bu kadar.

7) Hesap ve Şifrelerinizi Kaydedin
Oluşturduğunuz her çevrimiçi hesabı hatırlıyor musunuz? Yıllar içinde artık kullanmadığınız düzinelerce veya yüzlerce profil yaratmış olabilirsiniz. Bilgileriniz yüzlerce web sitesinde güvenli veya riskli bir şekilde dolaşıyor olabilir.

Tarayıcınızın hesapları ve şifreleri kaydetmesini sağlayın. Bu sayede ihtiyacınız olan durumlarda hesap ve şifre bilgilerinize kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca tarayıcıların otomatik form doldurma fonksiyonları sayesinde her seferinde şifrenizi hatırlamak zorunda da kalmazsınız.


Bu yazıyı okuyanlar, bunları da okudu;
İşletmelerin Siber Saldırılara Karşı Alabileceği 8 Basit Önlem
Bilgisayar Başında Gözleri Korumak için 4 Basit İpucu
İnternette Güvenliğinizi Artıracak 5 Araç

Windows 10 işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarda Google Chrome otomatik açılma sorunu nasıl düzeltilir? Bu yazıda bilgisayar kullanıcılarının karşı karşıya kaldığı problemin düzelmesini sağlayacak çözüm yöntemini açıkladık.

Bazı programlar, sisteme yüklendikten sonra biglisayar her açıldığında otomatik olarak başlatılır. Windows işletim sistemi, hangi programların otomatik olarak başlatılacağını hangilerinin ise otomatik olarak açılmayacağını belirleyebilmenize imkân tanıyor.

Sadece birkaç adımda söz konusu sorunu giderebilmeniz mümkün. Böylelikle PC'yi her açtığınızda popüler web tarayıcısının otomatik olarak başlatılmamasını sağfunduszeue.info’nin otomatik açılmasını durdurmak için rehberimizde bulunan adımları uygulayabilirsiniz.

Google Chrome Otomatik Açılma Sorununun Çözüm Adımları

  • Chrome'u açın.
  • Sağ üst köşedeki üç nokta simgesine basın.
  • Ayarlar menüsüne tıklayın.
  • Sistem kategorisine girin.
  • "Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et" seçeneğini devre dışı bırakın.
  • Ctrl + Shift + Delete kısayolunu kullanın.
  • Başlangıç sekmesini görüntüleyin.
  • Chrome'a sağ tıklayın.
  • "Devre dışı bırak" seçeneğini seçin.

İlk olarak Google Chrome'u kapattığınızda arka plandaki uygulamaların çalışmaya devam etmesini engelleyelim. Popüler web tarayıcısını açtıktan sonra sağ üst köşede yer alan Ayarlar menüsüne girin. Sistem kategorisine tıklayın ve ardından "Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et" seçeneğini devre dışı bırakın.

Söz konusu işlemin ardından bilgisayar her açıldığında Google Chrome’nin otomatik olarak başlatılma seçeneğini devre dışı hâle getirelim. Bunun için Ctrl + Shift + Esc kısayolunu kullanarak Görev Yöneticisi'ni açın. Başlangıç sekmesine tıklayın ve ardından Google Chrome’yi bulunuz.

Başlangıç sekmesinde yer alan Google Chrome'un üzerine sağ tıklayın. Bu adımı uygulamanız hâlinde bir pencere açılacak. Açılan pencerede çeşitli seçenekler ile karşılaşacaksınız. Bu seçenekler arasından “Devre Dışı Bırak” seçeneğine tıklayınız. Böylelikle Chrome artık her bilgisayarı açtığında başlatılmayacaktır.

Bu yazıda dünya genelinde oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan web tarayıcısı Google Chrome'un otomatik olarak açılmamasını sağlamak için hangi adımların uygulanmasını gerektiğini açıkladık. Rehberimizde bulunan adımları uygulayarak can sıkıcı problemin düzelmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca popüler web tarayıcısında VPN hizmeti kullanmak istiyorsanız Google Chrome için en iyi VPN eklentileri listesine göz atabilirsiniz.

Güvenli Arama Nasıl Kapatılır?

Güvenli arama, internet üzerinde erişim kısıtlaması olarak ifade ediliyor. Güvenli arama filtrelemeleri genellikle ebeveynler tarafından tercih ediliyor. İnternet kullanım yaşı günümüzde oldukça düşmüş durumda. Teknoloji içerisine doğan çocukların ortalama 1 yaşından itibaren internet kullanımına başladığı gözlemleniyor. Çocukların sürekli vakit geçirdiği internet ortamında olumlu olduğu kadar olumsuz içerik de bulunuyor. Bu olumsuz içerikler, çocuklarda psikolojik etkilere yol açabiliyor. Bu gibi durumların yaşanmaması için ebeveynler tarafından güvenli arama özelliği aktif hale getiriliyor. Bu özellik sayesinde çocukların internet üzerinden olumsuz içeriklere erişimi engelleniyor. Aynı zamanda internet kullanımı sırasında olumsuz içerikli reklamların çıkması da önleniyor. Güvenli arama sisteminin nasıl kapatıldığını öğrenmek için sayfayı okumaya devam edebilirsiniz. Araştırma sonunda hangi yolları izlemeniz gerektiği konusunda bilgi edinebilirsiniz.

 

Güvenli Arama Nedir?

 

Güvenli arama, internetteki uygunsuz resim, video ve görsellerin filtrelenmesi için kullanılan bir güvenlik sistemi olarak ifade ediliyor. Güvenli arama sistemi genellikle çocuklar için tercih ediliyor. İnternet kullanım yaşı ortalama 1 ile 2 yaşa kadar düşmesi, çocuklar günün belli bir bölümünü internette geçirmesi ve internet sisteminde olumlu olduğu kadar olumsuz içerik de yer alması ebeveynleri endişelendiriyor. Uygunsuz ve olumsuz içerikler çocuklarda psikolojik problemlere yol açabildiği için ebeveynler tarafından güvenli arama sistemleri kullanılıyor. Güvenli arama filtreleri reklamları da kapsıyor. İnternette gezinirken çıkan reklamların da filtrelenmesi mümkün hale geliyor. Google sistemi üzerinden açılan bu filtreleme sistemi istenildiğinde kapatılabiliyor.

 

Güvenli Arama Sistemi Nerelerde Kullanılır?

 

Google üzerinden kullanılan güvenli arama sistemi, farklı internet kullanım alanlarında yararlı etkiler sağlıyor. Güvenli arama sistemi evde ebeveynler tarafından tercih ediliyor. Çocuklar internette gezinirken karşılarına uygunsuz reklam ve videoların çıkması engelleniyor. Böylece güvenli bir kullanım alanı oluşturuluyor.

  • Güvenli arama sistemi aynı zamanda okul ve eğitim kurumlarında kullanılan bilgisayarlarda da tercih ediliyor. Eğitim kurumlarında öğrencilerin araştırma yapmak için kullandıkları bilgisayar sistemlerinde güvenli arama filtreleri yer alıyor. Güvenli arama filtresi aktif haldeyken öğrencilerin uygunsuz içeriklere ulaşması engelleniyor.
  • Güvenli arama sistemi aynı zamanda çocukların kullandığı cep telefonlarında ve tabletlerde de uygulanıyor. Telefon ve tabletlerle uzun saatler vakit geçiren çocukların uygunsuz içeriklerle karşılaşmaması için güvenli arama filtresi aktif hale getiriliyor.
  • Öğrencilerin telefonlarında da yine güvenli arama filtresi kullanılıyor. Ebeveynler tarafından çocukların telefonlarında filtre sistemi açılıyor.

Güvenli Arama Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

 

Güvenli arama filtresi sadece Google aramalarında geçerlilik sergiler. Farklı arama motorlarından yapılan aramaların sonuçlarını gizleme gibi bir özelliği bulunmamaktadır. Güvenli arama kapatma ve açma işlemleri kullanılan cihaza göre değişiklik gösteriyor.

 

Android İşletim Sistemli Cihazlarda

 

Android işletim sistemine sahip tablet, telefon ve televizyon gibi cihazlar üzerinden güvenli arama filtresini kapatabilirsiniz. Android işletim sistemli cihazlarda Google arama kullanımı için üç farklı alternatif bulunmaktadır. Bunlar;

 

1.     Google Uygulaması

 

Google uygulaması üzerinden güvenli arama filtresini kapatabilirsiniz. Bunun için şu yolları izleyebilirsiniz;

  • Android telefon ya da tablet üzerinden Google uygulamasını açın.
  • Açılan ekranın sağ üst köşesindeki profil resminize dokunun.
  • Açılan pencereden ‘Ayarlar’ ve ‘Güvenli Arama’ seçenekleri seçin.
  • Güvenli arama ekranında sağ üstte kilit simgesi bulunuyorsa güvenli arama kilidi aktiftir. Kilit simgesine dokunarak güvenli arama filtresini kaldırabilirsiniz.

2.     Mobil Tarayıcı

  • Android telefon ya da tablet üzerinden güvenli arama ayarlarına gidin.
  • Güvenli aramayı etkinleştir ya da devre dışı bırak seçeneği ile açılan ekranda kilit simgesi olup olmadığını kontrol edin.
  • Kilit simgesi varsa güvenli arama kilidi aktif haldedir.

3.     Android TV

  • Android TV ana ekranından ayarlar sekmesine gidin.
  • Açılan ekran üzerinden ‘Tercihler’ alt sekmesini açın.
  • ‘Arama’ ve ‘Güvenli Arama’ yollarını izledikten sonra açık ya da kapalı butonları gelecektir.

Bilgisayarda Güvenli arama Nasıl Kapatılır?

 

Bilgisayar üzerinden açılan güvenli arama filtresinin kapatılması pratik bir şekilde gerçekleşiyor. Bunun için;

  • Güvenli arama ayarlarına gidin.
  • Güvenli aramayı etkinleştir ya da devre dışı bırak seçenekleri bulunacaktır.
  • Aynı zamanda bilgisayarda Google arama sonuçları ekranı sağ üst tarafta yer alan ‘Hızlı ayarlar’ sekmesinden de değişiklik yapabilirsiniz.

iPhone ve iPad Güvenli Arama Kapatma

 

iPhone ve iPad cihazlarda kullanılan Google aramalarda güvenli arama filtre sistemi yer alıyor. Güvenli arama kapatma işlemi iPad ve iPhone cihazlar üzerinden de gerçekleştiriliyor.

Google uygulama üzerinden;

  • Bilgisayar ana ekranından ‘Güvenli arama Ayarlarına’ gidin.
  • Güvenli arama etkinleştirme ya da devre dışı bırakma seçeneğini işaretleyin.
  • Ekranın sağ üst köşesinde kilit simgesi yoksa güvenli arama filtresi kaldırılmıştır.
  • Aynı zamanda mobil tarayıcı üzerinden de bu yolları izleyerek ayarları değiştirebilirsiniz.

Güvenli arama nasıl kapatılır sorusuna farklı cihazlar ve uygulamalar üzerinden detaylı bir yanıt sunulmuştur. Bu alanda değişiklik yapmak için cihaz donanımına göre teknik bir yol izleyebilirsiniz. Böylece pratik bir şekilde güvenli arama sisteminde değişiklik yapabilirsiniz.

 

Güvenli Arama Nasıl Çalışır?

 

1.     Güvenli Arama Açıkken

 

Güvenli arama özelliği açıkken, internet kullanımlarında karşınıza çıkabilecek uygunsuz video, resim ve uygulama gibi içeriklerin filtrelenmesine yardımcı olmaktadır. Bu sayede geçmiş aramalara yönelik bir öneride bulunulması da engelleniyor. Güvenli arama sistemi sayesinde ebeveyn kontrolünde bir internet kullanımı elde ediliyor. Güvenli arama filtreleme özelliği sadece Google aramaları üzerinden kullanılıyor. Farklı bir arama motoru üzerinde bu filtreyi kullanım özelliği bulunmuyor.

 

2.     Güvenli Arama Devre Dışıyken

 

Güvenli arama devre dışı bırakıldığında uygunsuz içerik aramalarında sınır kaldırılır. Aynı zamanda reklam ve video gibi olumsuz içeriklerin de gösterilmesi kısıtlanmıyor. Güvenli arama filtresinin değişimi ayarlar kısmından gerçekleşiyor. Devre dışı bırakılan filtreler istendiği zaman aktif hale getirilebiliyor.

 

Güvenli Arama Ayarlarını Kim Değiştirebilir?

 

Güvenli arama ayarları evlerde genellikle ebeveynler tarafından kontrol ediliyor. Bu durum, Google hesabını kimin yönettiğine bağlı olarak değişiyor.

  • Google Hesap bilgilerine sahip olan herkes bu alanda değişiklik yapabilir. Kullanılan internete bağlı olarak Google Hesap bilgileri kişisel olmalıdır. Bu sayede özel bir kullanım alanı elde edilebilir.
  • Family Link uygulaması üzerinden anne ve baba kontrolünde bir internet kullanımı gerçekleşmektedir. Uygulama üzerinden her iki ebeveyn tarafından da işlem yapılabilir.
  • Bir Google Workspace hesabında oturum açıldığında güvenli arama ayarları yönetici tarafından kontrol edilebilmektedir. Bunun için ilk kriter kullanıcının 18 yaşın altında olmasıdır.
  • Güvenli arama ayarları okul ya da eğitim alanı genelinde de değiştirilebilir. Okul bilgisayarlarında ortak bir Google hesap kullanılıyor. Bu Google hesap üzerinden tek bir kontrol mekanizması oluşturulur. Kontrol kişisi tarafından tüm bilgisayarlarda güvenli arama ayarları aktif hale getirilir.

Güvenli arama sistemi kısaca uygunsuz içeriklerin kullanıcı erişimine kısıtlanması olarak tanımlanmaktadır. Bu içerikler, resim, fotoğraf ya da video olabilir. Uygunsuz görülen tüm içeriklerde filtreleme gerçekleştirilir. Aynı zamanda internet üzerinde çıkan reklamlarda da aynı şekilde bir filtreleme sistemi kullanılır. Çocuklu ailelerde oldukça tercih edilen güvenli arama sistemi, aynı Google hesabı üzerine tanımlı olan tüm cihazlarda gerçekleşmektedir. Bu sayede her bir cihaz üzerinde değişiklik yapılmasına gerek kalmıyor. Google Hesaplar üzerinden erişilen güvenli arama sistemi, yine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak değiştirilmektedir.

 

Çocuklarına güvenli internetve mobil iletişim imkânı sağlamak isteyen ebeveynler Vodafone internet sitesini ziyaret ederek bilgi alabilir. Faturalı hat ve faturasız hat hakkında bilgi almak için hemen şimdi tıklayın.

 

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası