cebeci araştırma ve uygulama hastanesi / Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri – Ankara Üniversitesi

Cebeci Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

cebeci araştırma ve uygulama hastanesi

Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün emriyle kurulan ilk Tıp Fakültesi’nin ilk hastanesidir. 19 Ekim tarihinde Cebeci Gülhane Hastanesi Konferans Salonunda 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü tarafından törenle açılan Tıp Fakültesi kendi binalarını oluşturana kadar Cebeci Gülhane Askeri Hastanesi ve Numune Hastanesi binalarından yararlanmıştır.

Cebeci Hastanesi taşıdığı tarihsel ve ulusal değerler ile bir “Gazi Hastane”dir. Başhekimlik binası ve arkasında U biçiminde yer alan yerleşkeler, yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından “Koruma Alanı” olarak belirlenmiştir.

Kampüsün Tıp Fakültesi Caddesi üzerindeki ana girişinde karşımıza çıkan ilk bina tarihi Başhekimlik binasıdır. Başhekimlik binası içerisinde; Başhekimlik, Hastane Müdürlüğü, Hastane Başhemşireliği, Yazı İşleri Birimi, Genel Evrak Bürosu, Personel İşleri, Hasta Hakları Birimi ve 24 saat hizmet veren Nöbetçi Memurluk bulunmaktadır. Başhekimlik Ek Binasında ise; Kalite Birimi, Mali İşler Birimi, Bilgi İşlem ve Faturalama Birimi, Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi, Çevre Birimi, Sivil Savunma Uzmanlığı, Yatış-Tahakkuk-Vezne, Merkez Rapor,  Bilgi İşlem Teknik Servis, İstatistik Birimi, Kanser Kayıt Birimi, Enfeksiyon Kontrol Hemşireliği ve Çalışan Sağlığı Birimi hizmet vermektedir.

Başhekimlik binasının hemen arkasında yer alan havuzlu bahçenin etrafını U şeklinde saran binalarda Radyoloji Anabilim Dalı, Serpil Akdağ Kan Merkezi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, Hastane Eczanesi, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı ve Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı hizmet vermektedir.

Radyoloji Anabilim Dalı’nın Cebeci kampüsündeki bölümü yılında en son teknoloji ile donatılarak hizmete açılmıştır. Daha önce Başhekimlik Ek Binası olarak kullanılan alan Radyoloji Anabilim Dalı bünyesinde gebe hastaların takip edildiği Obstetrik ve jinekolojik Ultrason Ünitesi olarak düzenlenmiştir.  

Bilimsel gereklerin tümü sağlanarak yılında kurulan Serpil Akdağ Kan Merkezi’nde çağdaş kan bankacılığı hizmetlerinin hepsi verilmektedir. Sağlıklı kişilerden alınan ve modern tıpta “tek kaynağı insan olan, temini güç ve pahalı bir ilaç” kan, yasal olarak HIV 1/2, HCV, HBsAg ve VDRL yönünden incelenmektedir.

İlk olarak yılında Cebeci kampüsünde “Fizik Tedavi ve Hidroloji Klinik ve Enstitüsü” adıyla kurulmuş olan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon (FTR) Anabilim Dalı, tarihinde İbni Sina Hastanesine taşınmıştır. yılında Cebeci kampüsünde U binanın tabanında başlatılan restorasyon çalışmalarının tamamlanması sonrası Ekim ’de İbni Sina Hastanesi’ndeki kliniğe ek olarak Cebeci kampüsünde Rehabilitasyon Kliniği hizmete açılmıştır. Ülkemizin en modern rehabilitasyon merkezi olan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında nörolojik ve ortopedik özürlü hastalarımızın tedavi ve rehabilitasyonları yapılmaktadır.

yılında Cebeci kampüsünde yer alan binasında hizmete başlayan Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı temel kanser araştırmalarında öncü rol üstlenerek ülkemizde Tıbbi Onkolojinin gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur. yılında Cebeci Hastanesinde hizmete açılan Gen Tedavisi Araştırma Ünitesi’nde kanserin tedavisinde çok önemli başarılar sağlayabilecek projeler yürütülmektedir.

yılında yenilenme süreci tamamlanan Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı binasında radyoterapi alanındaki tüm modern tedavi olanakları sunulmaktadır.

U Bloğun batı kanadına paralel olarak, yılında inşaatı bitmiş olan Cerrahi binasında ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirilen tadilatlar sonrası; Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı, Cerrahi Onkoloji Bilim Dalı, El Cerrahisi Bilim Dalı, 7 ameliyat odası bulunan Müşterek Ameliyathane, 2. Basamak Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi, Nütrisyon Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi ve Patoloji (Kayıt Bürosu) hizmet vermektedir.

Çok çeşitli tedavi yöntemlerini başarı ile uygulayabilen, konusunda lider olmuş uzmanlardan oluşan Genel Cerrahi Anabilim Dalı; Meme ve Endokrin Cerrahisi, Hepatopankreatikobiliyer Cerrahi, Transplantasyon Cerrahisi (Karaciğer-Böbrek-Pankreas), Kolorektal Cerrahi, Üst Gastrointestinal Sistem Cerrahisi, Cerrahi Onkoloji Bilim Dalı, Periferik Damar Cerrahisi Bilim Dalı birimleriyle gerek kendilerine ait laboratuvar birimleri gerekse de laparoskopik cerrahi olanaklarıyla günümüzde yapılan tüm ameliyatları başarıyla gerçekleştirmektedir. Cerrahi Onkoloji kliniğinde, genel cerrahi kapsamındaki kanser ameliyatlarının yanı sıra; İnterskapulo-torasik amputasyon, Hemipelvektomi, Pelvik ekzentrasyon, İntraarterial kemoterapi, İzole hipertermik ekstremite perfüzyonu, Hipertermik intraperitoneal perfüzyon, Radyoloji bölümüyle ortak olarak karaciğer tümörlerinde kemoembolizasyon   işlemleri uygulanmaktadır.

Spor Hekimliği Anabilim Dalı, yaklaşık metrekare kullanım alanına sahip 4 katlı binasında; poliklinik, sportif rehabilitasyon, performans değerlendirme ve geliştirme ile araştırma laboratuarları hizmetleri sunmaktadır.

yılı sonunda modern mimari yapısı ve tıbbi donanımı ile hizmete giren Yeni Çocuk Hastanesi’nde hasta ve aile odaklı bütüncül yataklı tedavi, poliklinik ve laboratuvar hizmetleri yanında 3. Basamak Çocuk Yoğun Bakım, 3. Basamak Yeni Doğan Yoğun Bakım ve çocuk acil sağlık hizmeti sunulmaktadır. Çocuk Acil Servisi’nde kesintisiz 24 saat hizmet vermekte ve yaklaşık günlük hastaya hizmet verilmektedir. Hasta ve çalışan güvenliğine yönelik gelişebilecek tüm olumsuz durumlar için hastane polisi de Çocuk Acil Servis içerisinde konumlandırılmıştır. Çocuk Radyolojisi Bilim Dalı, eğitim kadrosu ve son teknoloji ürünü cihazları ile tanısal ve girişimsel radyoloji hizmetlerini bu bina içerisinde sürdürmektedir. Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı, Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Çocuk KBB, Çocuk Beyin ve Sinir Cerrahisi ve Çocuk Göğüs Hastalıkları Yeni Çocuk Hastanesi binasında hizmet vermektedir. l yılında hizmete açılmış Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı binası içerisinde bulunan idari birimler ve Ankara Çocuk Koruma Birimi (AÇOK) ile hizmete devam etmektedir. Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’na bağlı Otistik Çocuklar Tanı ve Tedavi Uygulama ve Araştırma Merkezi bu binanın bitişiğinde yer alan küçük binada yer almaktadır.

Akdere semtinde Yıl Parkı girişinde, yılında hizmete giren, Hijyen ve Koruyucu Hekimlik Kürsüsü ve Toplum Hekimliği Kürsüsü’nün birleştirilmesi ile oluşturulan Halk Sağlığı Anabilim Dalı Çocuk Akademik Yerleşke binasında hizmete devam etmektedir.

yılında kendi alanında ülkemizde kurulan ve ilk merkez olma gururunu taşıyan Nükleer Tıp Anabilim Dalı öncülük vasfını kaybetmeden modern teknolojiyi kullanarak hizmetlerine devam etmekte, nükleer tıbbın ülkemizde tanınıp gelişmesinde büyük katkılarda bulunmaktadır. Medikal hızlandırıcı sistemin hastane şartlarında kurulmasının ilk örneği olan Siklotron (Parçacık Hızlandırıcı) ve PET Görüntüleme Binasının hizmete girmesiyle; radyoaktif maddelerin yurtdışından getirilmesi önlenerek hastaların kaybettikleri zaman en aza indirilmiş, hastaların tedavileri erken dönemde planlanıp yaşam süreleri ve kalitelerinde artış sağlanmış ve elde edilen bilimsel kazanımlarla yurtdışı bağımlılığı ortadan kaldırılmıştır. Radyofarmasötik Üretim, Araştırma ve Geliştirme Tesisi (RÜAG)’nde Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahi, Nöroloji, Beyin Cerrahisi ve onkoloji gibi alanlarda kullanılan radyoaktif maddelerin üretimi gerçekleştirilmektedir.

yılında hizmete giren Kalp Merkezi modern binası; Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı ve Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanlıkları, 3. Basamak Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi, ECMO Merkezi, 2. Basamak Koroner Yoğun Bakım Ünitesi, Hemodinami Anjiografi ve Elektrofizyoloji Laboratuvarı ve diğer üniteleri ile ileri teknolojiyi uygulayan bir merkez konumundadır ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaya odaklanmıştır. Kalp Merkezindeki dört ameliyathanede erişkin ve Çocuk Hastanesindeki bir ameliyathanede pediatrik kalp cerrahisi ameliyatları yapılmaktadır. Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim dalınca hemen tüm kalp ve damar ameliyatları başarıyla gerçekleştirilmektedir. Başlıca koroner bypass cerrahisi, çalışan kalp cerrahisi, kalp kapak onarım ve replasmanları, aritmi cerrahisi ve atrial fibrilasyonda ablasyon teknikleri, minimal invaziv kalp cerrahisi, aort cerrahisi, hibrid aort uygulamaları, konjenital kalp cerrahisi, periferik arter cerrahisi ve girişimleri, venöz girişimler ve varis tedavileri, erişkin ve çocuk kalp nakli, sol ventrikül destek sistemleri, total yapay kalp ve kalp yetmezliğinde diğer cerrahi tedavi yöntemleri, pulmoner embolektomi ile vücut dışı yaşam desteği (ECMO), hemodiyaliz amaçlı AV fistül cerrahisi rutin olarak uygulanmaktadır. Nadir gözlenen kardiyak patolojiler olan hipertrofik kardiyomiyopati, Marfan Sendromu, konstriktif perikardit, kardiyak tümör ameliyatları, kök hücre tedavi yöntemleri da multidisipliner bir anlayışla gerçekleştirilmektedir. Anabilim Dalı ve Perfüzyonist birimi ile birlikte yürütülen Perfüzyonist yüksek programı yılında Avrupa Akreditasyonu almıştır.

yılında klinik ve yılında poliklinik binası hizmete giren ve ülkemizin en modern göz kliniği niteliğini taşıyan Göz Hastalıkları Anabilim Dalımız Genel Poliklinik, Retina, Tümör, Uvea, Şaşılık, Glokom, Oküloplasti, Kornea-Kontakt Lens, Travma, Nörooftalmoloji birimleri ile dünyada göz cerrahisinde adını duyuran yalnızca 5 ülkenin akredite olabildiği Avrupa Birliği Göz Hastalıkları Üst İhtisas Okulu’nun (ESASO) altıncı eğitim merkezi seçilmiştir. Diğer eğitim merkezlerinin ABD, İspanya, Belçika, Almanya ve Avusturya’da bulunduğu ve Türkiye’nin eğitim üyeliğine seçilen altıncı ülke olduğu okulda göz cerrahisinde ileri düzey simülasyon ve canlı ameliyat eğitimleri verilmektedir. Az sayıda ülkede uygulanan biyonik göz operasyonun da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda ilk kez endoskopik desteğiyle iç görüntüleme yapılarak dünyada bir ilke imza atılmıştır. Görme Araştırmaları ve Az Görme Rehabilitasyonu Birimi ile birim içinde yer alan, “Biyonik Göz” ve “Biyofizik” laboratuarları ile Türkiye’de ilk olma özelliğini taşımaktadır.

yılında hizmete giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı binasında her türlü modern teşhis ve tedavi bölümleri, ameliyathane ve doğum salonlarının yanı sıra lazer ünitesi ve elektronik santralize fetal monitorizasyon ünitesi, “Perinatoloji”, “Tüp Bebek”, “Menopoz” üniteleri çalışmalarını sürdürmektedir. Yine bu bina içerisinde Kısırlık Teşhis ve Tedavi Araştırma Uygulama Merkezi de hizmet vermektedir. tarihinde tamamlanan tadilat süreci sonunda doğum katında yer alan tüm hasta odaları, doğum salonları, ameliyathaneler, yüksek riskli gebelerin takip ve tedavisinin yapıldığı ünite (perinatoloji), yeni doğan canlandırma ünitesi ve diğer tüm çalışma alanları yenilenerek hizmete açılmıştır.

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı binası büyük bakım-onarım sürecinin ardından kalite standartlarına uygun biçimde düzenlenen hasta odaları; daha geniş bir alanda, merkezi havalandırma sistemi, hasta başı üniteleri, izolasyon ve drenaj odalarıyla 3. Basamak kriterlerine sahip yoğun bakım ünitesi; klimatizasyonu, duvarlarına kurşun levha döşenmesi ve tesisatının yenilenmesiyle Türkiye’nin en modern ve donanımlı bronkoloji laboratuarı; dünyadaki benzerleri ile baş başa yenilenen röntgen, arter kan gazları, solunum fonksiyon testleri, egzersiz laboratuarı ve rehabilitasyon ünitesi, uyku laboratuarı; KOAH izlem ve Sigara Bırakma Polikliniği, İnterstisyel Akciğer Hastalıklar ve Sarkoidoz Üniteleri ile tarihinde yeniden hizmete girmiştir.

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı bünyesinde Allerji Ünitesi ile temeli atılan İmmünoloji ve Allerji Hastalıkları Bilim Dalı’nda astım, rinit gibi solunum yolları allerjik hastalıklarının yanı sıra, venom, ilaç, besin ve deri alerjileri olan hastaların tanı ve tedavileri yapılmaktadır. Ayrıca allerjik hastalıkların tedavisinde önemli yeri olan hasta eğitimi öğretim üyeleri tarafından aylık konferanslarla gerçekleştirilmektedir.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı; Grup Terapileri, Psikoterapi, Rehabilitasyon ve Uğraş Merkezi ile Konsültasyon Liyezon Psikiyatri Ünitesi (KLP) ile modern psikiyatrinin her türlü fonksiyonlarının görüldüğü bir merkez olarak hizmet vermektedir. Ankara Üniversitesi çalışanlarına sağlık hizmeti sunan Aile Hekimliği Anabilim Dalı polikliniğimiz de bu binada kata faaliyet göstermektedir.

yılında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı içinde bir birim olarak kurulan Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı yılında da Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı olmuştur. Bölümde yaşları arasındaki bebek, çocuk ve gençlerin ruhsal sorunları değerlendirilmekte,  aile, öğretmen, okul ve ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde hastalara ayakta değerlendirmeler yapılmakta, danışma ve tedavi hizmeti verilmektedir. Çocuk ve ergenlerin psikometrik değerlendirmeleri kapsamında gerektiğinde uzman psikologlar tarafından nöropsikolojik testler, zeka testleri ya da gelişimsel tarama testleri uygulanmakta ve psikofarmakolojik tedavilerin yanı sıra etkileşim rehberliği, oyun terapisi, aile terapisi, bilişsel davranışçı tedavileri sağlanmaktadır.

Hematoloji Bilim Dalı, yılında kurulduğunda U şeklindeki binanın doğu kanadındaki İç Hastalıkları binasında yer almakta iken daha sonra bugün kullanmakta olduğu binaya taşınmıştır. Bilim Dalı bünyesinde hizmet veren Kemik İliği Transplantasyonu Ünitesinde yılında ortalama 63 otolog, 51 Allojenik nakil, Çocuk Kemik İliği Transplantasyon Ünitesinde ise akaraba dışı vericiden 5, aile içi vericiden 19 ve 7 otolog olmak üzere 31 nakil gerçekleşmiştir. Bu konuda hastanemiz bir referans merkez haline gelmiş olup, Avrupa Kemik İliği Transplantasyon Birliği’ne Merkez olarak kabul edilmiştir.

tarihinde hizmete açılan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Akraba Dışı Doku ve Kordon Kanı Bankası etik, teknik, maliyet yönünden özelleşmiş, tecrübeli ve gelişmiş bir alt yapı gerektiren aktivitelerini ulusal ve uluslar arası platformlarda yürütme çabasındadır.

Gastroenteroloji Bilim Dalı’nın yılında hizmete hizmete girdiği bina fiziki koşulların iyileştirilmesi amacıyla yılı Eylül ayında yeniden inşa edilmiştir. Yeni Gastroenteroloji Bilim Dalı binası, toplam metrekare kapalı alana sahip, 5 katlı, günümüz teknolojisine uygun teknik donanım ve engelli kullanımı göz önünde bulundurularak projelendirilmiş olup mevcut hizmetlerine İnflamatuvar Barsak Hastalıkları Polikliniği, Motilite Polikliniği ve Endoskopik Ultrason (EUS) Polikliniği de eklenmiştir.

Adli Tıp Anabilim Dalı da modern otopsi salonları, adli tıp laboratuarı ile günümüzün şartlarına en uygun şekilde bu kampüste hizmet vermektedir.

Aralık yılında açılan Merkez Laboratuarı hizmetlerinin daha etkin ve kaliteli sunumu amaçlanarak Yeni Çocuk Hastanesi karşısında bulunan binaya taşınmış ve reorganizasyon (kan alma ve EKG işlemleri kliniklerde yapılacak şekilde planlanmıştır) ile hastanemizin tüm bölümlerine başvuruda bulunan hastalara 24 saat hizmet kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Çocuk Acil Servis ve Hematoloji Binaları ile bağlantılı Pnomatik Sistem numunelerin daha hızlı ve güvenli biçimde laboratuara ulaşmasını sağlamaktadır.

yılında hizmete giren Yıl Amfisi son derece modern bir konferans salonu şeklinde düzenlenenmiş olup aynı bina içerisinde bulunan toplantı salonlarında ulusal ve uluslararası kongreler ve bilimsel etkinliklere ev sahipliği yapılmaktadır.

Kampüsümüz içerisinde yer alan, yılına kadar Kulak Burun Boğaz ve Nöroloji Anabilim Dalı olarak hizmet veren binada günümüzde Üniversitemizin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı hizmet vermektedir.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Çankaya, nerede, Otobüs, Metro veya Tren ile nasıl gidilir?

Çankaya şehrinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi konumuna Toplu Taşıma

Çankaya, Türkiye'deki Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: - Abidin Paşa; - Abidin Paşa; - Ankara Tıp Fakültesi; - Münzeviler Caddesi Son; - Tıp Fakültesi Çocuk Acil; Kurtuluş; Dikimevi.

OtobüsTren:BAŞKENTRAYMetro:M1-M2-M3M4

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi için yol tarifi alın.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Çankaya konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi için Otobüs, Metro ve Tren fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi adres: Çankaya Tıp Fakültesi Caddesi Sokağı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Göz doktoru, Göğüs hastalıkları doktoru, Hematolog, Radyolog, Onkolog, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, Genel cerrah, Gastroenterolog, Halk sağlığı hekimi, Çocuk hematolojisi doktoru, Çocuk psikiyatristi, Adli tıp doktoru, Spor hekimi, Alerji hastalıkları doktoru, Radyasyon onkoloğu, Nükleer tıp doktoru, Çocuk cerrahı, Psikiyatrist, Çocuk enfeksiyonu doktoru, Çocuk onkoloji uzmanı, Çocuk kardiyoloğu, Çocuk nöroloji uzmanı, Çocuk endokrinoloji doktoru, Çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzman, Neonatolog, Geriatri uzmanı, Çocuk nefroloji uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Çocuk i̇mmünolojisi doktoru, Perinatolog, Romatolog, Mikrobiyolog, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Çocuk üroloğu, Onkoloji cerrahı, Kardiyolog, Çocuk genetik doktoru, Aile hekimi, Fizik tedavi uzmanı, Çocuk metabolizma hastalıkları doktoru, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz doktoru, Çocuk alerjisi doktoru daha fazla

82 görüş Ankara, Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak

Profilinizin kontrolünü alın

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, İç hastalıkları uzmanı, Göz doktoru, Göğüs hastalıkları doktoru, Hematolog, Radyolog, Onkolog, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, Genel cerrah, Gastroenterolog, Halk sağlığı hekimi, Çocuk hematolojisi doktoru, Çocuk psikiyatristi, Adli tıp doktoru, Spor hekimi, Alerji hastalıkları doktoru, Radyasyon onkoloğu, Nükleer tıp doktoru, Çocuk cerrahı, Psikiyatrist, Çocuk enfeksiyonu doktoru, Çocuk onkoloji uzmanı, Çocuk kardiyoloğu, Çocuk nöroloji uzmanı, Çocuk endokrinoloji doktoru, Çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzman, Neonatolog, Geriatri uzmanı, Çocuk nefroloji uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Çocuk i̇mmünolojisi doktoru, Perinatolog, Romatolog, Mikrobiyolog, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Çocuk üroloğu, Onkoloji cerrahı, Kardiyolog, Çocuk genetik doktoru, Aile hekimi, Fizik tedavi uzmanı, Çocuk metabolizma hastalıkları doktoru, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz doktoru, Çocuk alerjisi doktoru daha fazla

82 görüş Ankara, Tıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak

Profilinizin kontrolünü alın

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Ankara ilinde Tıp Fakültesi seafoodplus.infopaşa Mamak adresinde bulunmaktadır. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (82)

    H

    Doğrulanmış

    Doktor: Prof. Dr. Kubilay Çınar • Diğer

    Kubilay Hoca gibi çok kıymetli bir hekim ile karşılaşmak; benim için hayatımın en büyük şanslarından biri oldu. Kendisine yutma güçlüğü tanısı ile gittim. Balon dilatasyon yöntemiyle müdahale ederek çok iyi sonuç almamızı sağladı. Alanındaki hakimiyeti, samimiyeti , şeffaf iletişimi ve her zaman gösterdiği ilgili yaklaşımı kelimelerle tarif etmem mümkün değil. Umuyorum ki ihtiyacı olan tüm hastaların yolu kendisi ile kesişir, benim yaşadığım duyguları ve güveni onlar da hisseder. Kendisine hayat boyu şükran dolu olacağım. Sağolun varolun sevgili hocam.

    S

    Doğrulanmış

    Doktor: Prof. Dr. Zeki Can • Diğer


    7 yaşında oğlum için ankara ünüversitesinde kepçe kulak operasyonu geçirdik üstelik ilki başarisiz oldu iki kez operasyon geçirdik çocuğun kulak arkası dikiş izi deri fazlalığı kaldi hiç operasyonsuz hali daha iyiydi çocuğun iki kez ameliyata girmesinemi üzüleyim çocuğun psikolojisinemi üzüleyim sonucamı üzüleyim bilemiyorum herkes soruyor neden böyle diye kesinlikle dr seçerken iyi düşünün hakkımızı helal etmiyoruz.

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Prof. Dr. Bülent Berker • Diğer

    Kendisi yılında ankara üniversitesinde doçentlik yaparken gebeliğini takip ettiği! annem acil sezeryana alındıktan 2 gün sonra reanimasyona kaldırılmıştır.

    Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

    H

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Erhan Aksoy • Diğer

    Erhan Hoca hastasına ve hasta yakınına değer veren, sabırlı ve çok ilgili bir hekim. Klinik tecrübesi zaten çalıştığı hastaneler gereği çok olan, deneyimli bir Hoca. Oğlumun pseudotumor tumor teşhisinde Hoca'ya tesadüfen yolumuz düştü. Hastasını sahipleniyor, takibini çok iyi yapıyor. Tüm sorulara detaylı olarak sabırla cevap veriyor. Tüm yoğunluğuna rağmen muayene süresinden daha fazla vakit ayırdığı durumlar oluyor hastaya. Randevu saatinde gecikmeler yaşanma olursa konuya bu açıdan bakın lütfen. Oğlumun tedavi planlamasında göz doktorumuz ile sürekli konsultasyon halinde oldular, durumu netleştirmek için değerli vaktini ayırarak özelden bile iletişime geçtiği durumlar oldu. Başarıları daim olsun.

    Doğrulanmış

    Doktor: Doç. Dr. Selami Koçak Toprak • Diğer

    Hastanelerde gecen 3 aya yakın süre icerisinde yapılan sayısız tahlile rağmen babama konulamayan teshisi, tek muayenede bulan doktor. Gerek ilgisi, gerek dikkati ve hastaya verdiği moral takviyesi olsun mükemmel bir insan, mükemmel bir doktor. İyi ki tanışma imkanımız oldu.

    A

    Doğrulanmış

    Doktor: Doç. Dr. Elvan Onur Kırımker • Diğer

    Onur bey Temmuz ’de babamın Wipple ameliyatını gerçekleştirdi. Anestezi ekibi ve ameliyatta bulunan tüm ekibiyle zorlu bir ameliyatı başarıyla tamamladılar. Ameliyat sonrası babamın ilk bir kaç gün ağrısı oldu ve sonrasında toparlamaya başladı. Onur hocama gelmeden önce yaklaşık 4 ay başka bir hastanede yattı fakat bir sonuç alamadık. Safrada taş olduğu ve enfeksiyon olduğu söylendi. Tedavileri başarısız oldu. Onur Hocam'ı bulduk ve bizimle çok ilgilendi. Ameliyatta safra yolundaki darlığın tümörden kaynaklı olduğunu gördük ve kötü huylu tümörü temizledi. Başka bölgelere sıçramadan önce temizlenmiş oldu. Çok ilgili ve başarılı bir şekilde süreci yönetti. Kendisine ve tüm ekibine yaptıkları her şey için çok teşekkür ederiz.

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Doç. Dr. Güngör Utkan • Diğer

    Güngör hocam, dünya tatlısı bir insandir. yılında eşime rectum ca teşhisi konuldu, ameliyat sonrası uyguladığı tedavi ve hastaya yaklaşımı mükemmel. Allah ondan razı olsun , eşim şu an sağlığına kavuştu hocam herşey için teşekkür ederiz

    C

    Doğrulanmış

    Doktor: Uzm. Dr. Aydın Çiledağ • Diğer

    Aydın doktorumdan Allah razı olsun Akciğer hastalığından ölüm uçurumundan düşmeye ramar kala beni 12 gün gibi zaman içinde kurtardı. Sözde doktor değil özde bir doktor. Kibarlığıyla, hastasıyla her gün yakınen ilgisiyle, kendinden emin davranışıyla ve bilgisiyle hayatımda ilk defa böyle bir doktora raslamam benim için bir şanstı Kendisi ve ekibine saygılarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Göğüs hastalığından şikayeti olanlara göysümü gere gere tavsiye ediyoum. Göreceksiniz bana ha vereceksiniz. Kendisi ve ekibi can kurtarandır.

    I

    Doğrulanmış

    Doktor: Doç. Dr. Salih Taşkın • Diğer

    Salih hocama kistlerim nedeniyle gittim. İnsanlığı uzmanlığı ve ilgi alakasıyla süreci kolayca atlattım ve sağlığıma kavuştum. Rutin kontrollerime devam ediyorum.
    Kendisine minnettarım.

    K

    Doğrulanmış

    Doktor: Op. Dr. Özhan Çetindağ • Diğer

    Yoğun ağrılı ve sancılı geçen günlerden sonra hangi hastaneye gitsem ameliyat cevabıyla karşılaşmama rağmen Özhan hocam sayesinde ameliyatsız bir şekilde kıl dönmesi tedavisi oldum. Ağrısız sancısız ve kısa süreli bu operasyon sayesinde sağlığıma kavuştum ve ertesi gün günlük hayatıma devam ettim. İlgi ve alakanız için teşekkürler..

    Hata oluştu, tekrar deneyin

    Tümünü göster  

İletişim

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi, Ankara ili Mamak ilçesinde Üniversite hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürk'ün emriyle kurulan ilk Tıp Fakültesi'nin ilk hastanesidir. Türkiye'nin önde gelen üçüncü basamak sağlık kuruluşu olan ve ülkemizin her bölgesinden hasta talebini karşılayan hastanemizde; son teknoloji görüntüleme ve tıbbi cihazlar ile yılda yaklaşık poliklinik hastasına ve yatan hastaya hizmet verilmektedir. Ameliyathanelerimizde bulunan 26 ameliyat masası ile yılda ortalama ameliyat gerçekleştirilmektedir. Sağlık Hizmetleri alanında yaşanılan gelişmeler doğrultusunda hastanemiz verimli, etkili ve etkin hizmet sunabilmek için sürekli olarak yenilenmektedir.

Hastanemiz yerleşkesinde bulunan Anabilim ve Bilim Dallarına bağlı merkezler, gerçekleştirdikleri projeler ile sağlık hizmetlerinde teknolojiyi yakından takip etmektedir. Bu bağlamda; Hematoloji Bilim Dalı Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi, Çocuk Hematoloji Bilim Dalı Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi, Gastroenteroloji Bilim Dalı Hepatoloji Enstitüsü, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Kanser Araştırma Laboratuarı ve Otistik Çocuklar Merkezi gerek ulusal gerek uluslararası ses getiren uygulamalar olarak ön plana çıkmaktadır. Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Akraba Dışı Doku ve Kordon Kanı Bankası ile yeni uygulamalara yönelik çalışmalar sürdürülmektedir. Ayrıca hastanemiz; Cerrahi Onkoloji, Tıbbi Onkoloji, Radyasyon Onkoloji, Hematoloji, Çocuk Hematoloji, Çocuk Onkoloji, Jinekolojik Onkoloji ve Radyoloji/ Tanı Üniteleriyle onkoloji hastaları için bir başvuru merkezi halindedir.

Cebeci Hastanesi,  saatte 3 dakikalık dizi aralığı ile yolcu taşıma kapasiteli ANKARAY (Hafif Raylı Toplu Taşım İşletmesi)'ın Dikimevi son durağına yakın, diğer semtlere direkt otobüs ve minibüs hatları ile ulaşımı kolay bir hastanedir. Ayrıca mesai saatleri içerisinde hastalarımız, Tıp Fakültesi öğrencilerimiz ve personelimizin ücretsiz yararlanabileceği otobüsümüz Cebeci Hastanesi, İbni Sina Hastanesi ve Morfoloji binası arasında hizmet vermektedir.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tıbbi Birimler

  • Adli Tıp
  • Anesteziyoloji ve Reanimasyon
  • Cerrahi Onkoloji
  • Çocuk Acil
  • Çocuk Cerrahisi
  • Çocuk Endokrinolojisi
  • Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları
  • Çocuk Gastroenterolojisi
  • Çocuk Genetik Hastalıkları
  • Çocuk Göğüs Hastalıkları
  • Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi
  • Çocuk İmmünolojisi ve Allerji Hastalıkları
  • Çocuk Metabolizma Hastalıkları
  • Çocuk Kardiyolojisi
  • Çocuk Nefrolojisi
  • Çocuk Nörolojisi
  • Çocuk Radyolojisi
  • Çocuk Romatolojisi
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Çocuk Ürolojisi
  • Çocuk Yoğun Bakım
  • Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
  • Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
  • Gastroenteroloji
  • Gelişimsel Pediatri
  • Genel Cerrahi
  • Göğüs Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • Halk Sağlığı
  • Hematoloji
  • İmmünoloji ve Allerji Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kalp ve Damar Cerrahisi
  • Kardiyoloji
  • Merkez Laboratuvarı
  • Neonatoloji
  • Nükleer Tıp
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi
  • Radyoloji
  • Radyasyon Onkolojisi
  • Ruh Sağlığı ve Hastalıkları
  • Serpil Akdağ Kan Merkezi
  • Sosyal Pediatri
  • Spor Hekimliği
  • Tıbbi Onkoloji

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir