kuşadasına izmirden nasıl gidilir / İzmir Kuşadası Arası En Ucuz Otobüs Bileti ₺ | Kamil Koç

Kuşadasına Izmirden Nasıl Gidilir

kuşadasına izmirden nasıl gidilir

Kuşadası Nerede, Nasıl Gidilir? En G&#;zel Kuşadası Koyları Hangileridir?

 Kuşadası Nerede?

 Kuşadası Aydın ilinde gezilecek yerlerin başında yer almaktadır. Küçük bir ilçe olmasına karşın yaz turizmi bakımından önemli yerlerden birisi konumundadır. Konumu itibari ile geçmiş yıllardan günümüze kadar pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kuşadası çevresinde görülecek pek çok yer bulunmaktadır. Özellikle koyları ile pek çok kişi tarafından sevilen Kuşadası'nda zevkli ve eğlenceli bir tatil geçirebilmek mümkündür.

 Kuşadası Ege Bölgesinde bulunan Aydın ilinin küçük bir ilçesidir. Aydın ilinin Söke ve Germencik ile İzmir ilinin Selçuk ilçesine komşu bulunmaktadır. Ege Denizine kıyısı olan Kuşadası İzmir Merkeze 90 kilometre mesafede yer almaktadır. Selçuk'a 21 kilometre Çeşmeye ise kilometre mesafededir.

 Kuşadası'na Nasıl Gidilir?

 Kuşadası Aydın ilinin bir ilçesi olup merkezi bir konumda yer almaktadır. Bu nedenle Kuşadası'na ulaşım kolay ve oldukça çeşitlidir. Kuşadası'na her dönem İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi pek çok şehirden otobüsler kalkmaktadır. Yaz mevsiminde otobüs seferleri oldukça sık olurken kış mevsiminde bu seferler biraz azalmaktadır.

 Kuşadası'na uçak ile yolculuk yapacak kişilerin İzmir Adnan menderes Havalimanına ulaşım sağlaması gerekmektedir. Havalimanından sonra Kuşadası'na mesafe 65 kilometredir. Havalimanından Kuşadası'na otobüs seferleri de bulunmaktadır. Demiryolunu kullanmak isteyen yolcular ise Adnan Menderes Hava Limanından Denizli trenine binmeleri gerekmektedir. Tren ile Selçuk istasyonuna gelip buradan dolmuşlar ile Kuşadası'na geçiş yapabilirler.

 Özel araçlar ile karayolu üzerinden gelecek misafirler için ise iki farklı yol bulunmaktadır. İzmir, İstanbul, Ankara rotasını kullanarak kuzey yönünden gelecek kişiler İzmir Aydın karayolu üzerinden Kuşadası yönüne devam etmeleri gerekmektedir. Ayrıca Kuşadası'na Aydın, Denizli ve Antalya yönünden gelecek kişiler de Aydın Söke yolu üzerinden Kuşadası ilçesine ulaşım sağlayabilirler.

 En Güzel Kuşadası Koyları Hangileridir?

 Kuşadası Liman kenti olması nedeniyle pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bünyesinde büyük bir zenginlik barındıran Kuşadası tarihi ve doğal güzellikleri ile misafirlerini her sene memnun etmektedir. Tertemiz mavi bayraklı plajları ve koyları ile yüzmenin keyfini çıkarmak ve pek çok tarihi yerleri gezebilmek ise mümkündür. Kuşadası'nda bulunan koylardan bazıları ise şunlardır:

 - Kadınlar Plajı: ilçe merkezine 3 kilometre güneyinde bulunan kadınlar plajı kadınlar denizi olarak da nitelendirilmektedir. Bu plaja kadınlar plajı denmesinin sebebi ise Osmanlı Döneminde plajın sadece kadınlar tarafından kullanılmasıdır. Kadınlar plajı bir halk plajı olup giriş ücreti bulunmamaktadır. Fakat plajda şezlong, şemsiye gibi ürünleri kiralamak isteyen kişilerin belirli bir ücret ödemesi gerekmektedir. Ayrıca plajda yeme içme yerleri bulunmamaktadır. Plaj bir cadde üzerinde yer almakta ve cadde üzerinde pek çok işletme bulunmaktadır.

 - Davutlar Plajı: Davutlar iki ayrı bölüme ayrılmıştır. Bunlardan birisi dağ tarafı, diğeri ise sahil tarafıdır. Sahil tarafında yer alan kişiler genellikle yazlıkçılar olmaktadır. Dağ kısmında yaşayan kişiler ise Davutların yerli halkı olmaktadır.

 Ülkemizde bulunan en uzun plajlardan birisi Davutlar plajıdır. Çok temiz olan Davutlar plajı Kuşadası'nda mutlaka gezilmesi gereken plaj ve koylar arasında yer almaktadır. Ulaşımı ise oldukça kolaydır. Aydın'dan kalkan otobüs seferleri ile bu plaja ulaşım sağlanabilmesi mümkündür. İzmir Basmane Garı'ndan trene binerek Selçuk'tan sonraki Çamlık durağında indikten sonra plaja dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.

 - Kuştur Plajı: Kuşadası'nda yer alan plajlar arasında mavi bayraklı plajlardan birisi de kuştur plajıdır. Kuşadası'nda denize girilecek en güzel noktalardan olan kuştur plajı ilçe merkezine kilometre mesafede yer almaktadır. İlçede oteller bölgesi olarak anılmaktadır. Plaj içerisine giriş ücreti de bulunmamaktadır. Fakat şezlong ve şemsiye kiralamak isteyen kişilerin belirli bir ücret ödemesi gerekmektedir. Kuştur plajının kilometresinden sonra çakıl ve taşlık alan başlamaktadır. Geriye kalan kilometrelik yerde ise kumluk alan bulunmaktadır.

 Kuştur Plajı: senesinde kapsamlı restorasyona girmiş ve Kuşadası'nda bulunan cazibe merkezi plajlardan birisi olmuştur. Bu restorasyon ile birlikte plaja duş, tuvalet ve kafe gibi hizmetler de dahil edilmiştir Ayrıca plaj voleybol, futbol gibi sportif faaliyetlere de oldukça elverişlidir.

İzmir - Kuşadası Otobüs Bileti Ara

Ülkemizin en büyük ve modern otobüs terminallerinden biri olan İzmir Otogarı, özellikle yaz aylarında şehrin turistik ilçelerine giden yerli ve yabancı turistlerle çok hareketli. Şehir ve ilçe peronları, restoranları, kafeleri ve bilet satış ofislerinin bulunduğu otogara hem İzmir merkezinden hem de ilçe ve köylerinden ESHOT otobüsleri, minibüsler, yolcu servisleri ve taksiler ile istediğiniz saatte kolayca ulaşabilirsiniz.

Ücretsiz Yolcu Servisleri

Pek çok otobüs firması yolcularının kolay bir şekilde otobüs saatlerinden önce otogara ulaşabilmesi için ücretsiz yolcu servisleri sağlıyor. Merkezi cadde ve sokaklarda bulunan bilet satış ofisleri önünden geçen bu servisler her saat başı hareket ediyor ve genel güzergâhları şu şekilde:

1. Basmahane: Kamil Tunca, Halkapınar Metro, Basmane Terminal, Çankaya Caddesi, Borsa Durağı ve Fevzi Paşa Caddesi

2. Karşıyaka: Onur Mahallesi, Yamanlar Koleji, Yeni Girne Terminali, Medical Park Hastanesi, Bahriye Üçok, Karşıyaka Yalı Terminali, Aksoy, Eski Girne, Bostanlı Terminali, Atakent

3. Hatay-Narlıdere: Yeşildere, Köstence Köprüsü, Üçyol Terminal, Bahçelievler, Askeri Hastane, Hatay Nokta Terminal, Renkli Durağı, İlahiyat Fakültesi, Kolej (Hıfzıssıhha), Poligon, Göztepe Stadyum, Fahrettin Altay Terminal, Balçova Terminal, Ata Caddesi, Ekonomi Üniversitesi, Teleferik Dokuz Eylül Hastanesi, Narlıdere Terminal

4. Buca-Gaziemir: Kamil Tunca, Halkapınar Metro, Yeşildere, NATO, İZBAN Metro, Şirinyer Migros, Şirinyer Terminal, Taşıtlar Vergi Dairesi, Buca Heykel, Çevik Bir Meydanı, Buca Üçkuyular Terminal, Yıldız Mahallesi, Ahmet Yesevi Terminal, Gaziemir Serbest Bölge, Gaziemir Terminal, Gaziemir Migros

5. Bornova: Ege Üniversitesi Hastane, Küçük Park, Büyük Park Terminal, Suphi Koyuncu Lisesi, Ata Durağı, Hükümet Konağı, Bornova merkez, Bornova Vergi Dairesi, Migros, Özkanlar Terminal, Manavkuyu, Bayraklı Folkart

Belediye Otobüsleri

Geniş bir güzergâhları bulunduğu için yolcular tarafından sıkça tercih edilen ESHOT belediye otobüsleriyle saat ile arası şehrin birçok merkezi noktası, üniversite kampüsleri ve büyük mahallelerden otogara gidebilirsiniz. 90 dakika aktarma süresi tanıyan İzmirim Kart alarak faydalanabileceğiniz belediye otobüslerini güzergâhları ise şöyle:

54 Kemer Aktarma-Otogar

Tınaztepe/Yeni Mezarlık-Otogar

Konak-Otogar

Halkapınar Metro-Otogar

Menemen Aktarma-Otogar

Kavaklıdere-Otogar

Yurtoğlu/Sümbül-Otogar

Bornova Metro-Havalimanı Dış Hatlar Gidiş-Otogar

Ayakkabıcılar Sitesi-Otogar

Pınarbaşı-Otogar

Çamkule-Otogar

Minibüsler

İzmir içinde ulaşım hizmeti sağlayan mavi renkli minibüslerin üniversite kampüsleri, hastane önleri, vapur iskeleleri, Konak Meydanı ve Alsancak Meydanı gibi birçok merkezi noktada durakları bulunuyor. Sabah saat ’dan gece yarısına kadar minibüslerle otogara gidebilirsiniz.

İzmir’in 30 ilçesi ve köylerinden otogara gitmek istiyorsanız ise beyaz renkli ilçeler arası minibüsleri kullanabilirsiniz. Rotalarına göre 30 veya 60 dakikada bir hareket eden bu minibüslerle Sığacık, Urla, Foça, Selçuk ve Özdere gibi İzmir’in turistik ilçe ve beldelerinden de kolayca otogara ulaşabilirsiniz.

Taksi

Toplu taşıma ve yolcu servislerinin çalışma saatleri dışında 7 gün 24 saat bulabileceğiniz taksilerle de İzmir Otogarı’na rahatlıkla gidebilirsiniz. Necati Bey Bulvarı’nda durağı bulunan 50 35 numaralı İzmir Taksi, Alsancak Bozkurt Caddesi’nde hizmet veren 30 40 numaralı Alsancak Meydan Taksi, Konak Vapur İskelesi önünde durağı olan 66 18 numaralı İskele Taksi ve Konak’ta Atatürk Caddesi’nde yer alan 46 45 numaralı Heykel Taksi duraklarından bulunduğunuz noktaya taksi çağırabilir ve ekonomik fiyatlarla kısa sürede otogara gidebilirsiniz.

İzmir ili ile Kuşadasına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. İzmir ili ile Kuşadasına nasıl gidilir?
  2. Kuşadası İzmir kaç TL?
  3. İzmir kuşadası otobüs kaç para?
  4. İzmir&#;de Kuşadası var mı?
  5. Söke İzmir kaç TL?
  6. İzmir otobüs kaç para?
  7. Selçuk Kuşadası dolmuş kaç para?
  8. Ankara Kuşadası arası kaç kilometre?
  9. Izmir kuşadası dolmuşları nereden kalkıyor?

İzmir ili ile Kuşadasına nasıl gidilir?

Kuşadası'na İzmir'e uçakla geldikten sonra da kolayca ulaşılabilmektedir. İzmirAdnan Menderes Havalimanı'na65 km uzaklıkta olan Kuşadası'nauçaktan indikten sonra HAVAŞ otobüsleri ile gidilebilir. Bazı yerel hava yolu şirketlerinin Kuşadası'naservis hizmeti de bulunmaktadır.

Kuşadası İzmir kaç TL?

En Ucuz Kuşadası - İzmir Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
İzmir Kuşadası Turizm39,00 TL59 Dakika
Metro Turizm39,00 TL1 Saat 57 Dakika
Nilüfer Turizm40,00 TL1 Saat 40 Dakika
Pamukkale Turizm40,00 TL1 Saat 33 Dakika
5 satır daha

İzmir kuşadası otobüs kaç para?

En Ucuz İzmir - Kuşadası Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıGünlük Otobüs Seferi Sayısı
İzmir Kuşadası Turizm39,00 TL33
Pamukkale Turizm40,00 TL15
Kamil Koç40,00 TL19
Nilüfer Turizm40,00 TL5
5 satır daha

İzmir'de Kuşadası var mı?

İzmir Kuşadasıarası kaç km? Yaklaşık 99 km'dir.

Söke İzmir kaç TL?

En Ucuz Söke - İzmir Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
Pamukkale Turizm35,00 TL1 Saat 34 Dakika
Kamil Koç35,00 TL1 Saat 54 Dakika
Efe Tur35,00 TL2 Saat 35 Dakika
Anadolu Ulaşım35,00 TL2 Saat 8 Dakika
5 satır daha

İzmir otobüs kaç para?

İlk biniş ücreti 3,46 TLolup dakika içinde 1. aktarma 0,50 TL, 2. aktarma 0,50 TLve sonraki aktarmalar ise tüm fiyata dahildir.

Selçuk Kuşadası dolmuş kaç para?

Selçuk (İzmir) - Kuşadası Otobüs Seferi
En Ucuz Sefer45,00 TL
En Uygun Fiyatlı FirmaGüney Akdeniz Seyahat
Selçuk (İzmir) - Kuşadası Kaç Saat?
En Çok Sefer Yapan FirmaGüney Akdeniz Seyahat
Ortalama Fiyat45,00 TL
1 satır daha

Ankara Kuşadası arası kaç kilometre?

Ankara Kuşadası Otobüs Bileti
En Ucuz Sefer- km
Ankara - Kuşadası Arası Kaç Saat9sa 44dk2
En Çok Sefer Yapan Firma0

Izmir kuşadası dolmuşları nereden kalkıyor?

Kalkış noktanız İzmirOtogarı, Adnan Menderes Havaalanı (Gaziemir, İzmir) veya Basmane otogarıdır. Eğer otobüsle Kusadasişehrine gidiyorsanız, veya KuşadasıOtogarı durağında inebilirsiniz.

Kuşadası - İzmir Otobüs Bileti Ara

Bornova ilçesine bağlı bir Karacaoğlan Mahallesi’nde Kemalpaşa Caddesi üzerinde yer alan ve yılında hizmete başlayan İzmir Otogarı (İZOTAŞ), ’den fazla peronuyla Türkiye’nin en büyük otobüs terminallerinden biri. İçerisinde onlarca ulusal ve yerel otobüs firmasının ofisinin bulunduğu otogardan hem şehir içine de hem de İzmir’in ilçe ve köylerine yolcuların rahatça ulaşması için ESHOT belediye otobüsleri, minibüsler, ücretsiz yolcu servisleri ve taksiler hizmet sunuyor.

Belediye Otobüsleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait ESHOT otobüsleriyle İzmir Otogarı’ndan şehrin her noktasına ulaşmak mümkün. İzmirim Kart alarak şehir içinde hizmet veren bütün toplu taşıma araçlarından faydalanabilirsiniz. Bu ulaşım kartıyla 90 dakikalık aktarma süresinde ücretsiz olarak toplu taşıma aracınızı değiştirebilirsiniz. Rotalarına göre sabaha saat ile arası hizmet veren otobüslerin güzergâhları ise şu şekilde:

54 numaralı hat: İzmir Otogarı-Kemer Aktarma

numaralı hat: İzmir Otogarı-Tınaztepe/Yeni Mezarlık

numaralı hat: İzmir Otogarı-Konak

numaralı hat: İzmir Otogarı-Halkapınar Metro

numaralı hat: İzmir Otogarı-Menemen Aktarma

numaralı hat: İzmir Otogarı-Kavaklıdere

numaralı hat: İzmir Otogarı-Yurtoğlu/Sümbül

numaralı hat: İzmir Otogarı-Bornova Metro-Havalimanı Dış Hatlar Gidiş

numaralı hat: İzmir Otogarı-Ayakkabıcılar Sitesi

numaralı hat: İzmir Otogarı-Pınarbaşı

numaralı hat: İzmir Otogarı-Çamkule

Minibüsler

Şehir içi ulaşımda mavi renkli, ilçeler arası ulaşımda ise beyaz renkli minibüslerin hizmet verdiği İzmir’de belediye otobüsleri gibi geniş güzergâhları olan minibüslerle de otogardan kolayca istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. İzmir Otogarı çıkış kapısı önünde, Kemalpaşa Caddesi’nde ve otogar yanındaki Kamil Tunca Caddesi’nde duraklarını görebileceğiniz minibüslerle şehrin her semtine, büyük caddesine ve mahallesine kolayca gidebilirsiniz.

Otogar içerisinde ayrı peronları bulunan ilçeler arası ulaşım sağlayan minibüslerle ise her yarım saate bir İzmir'in 30 ilçesine ve merkezi köylerine rahat bir yolculukla gidebilirsiniz. Çeşme, Urla, Seferihisar ve Selçuk gibi turistik beldelere yaz aylarında minibüs sefer sayıları arttırılıyor.

Ücretsiz Yolcu Servisleri

Otobüs firmalarının kendi yolcularına sağladığı ücretsiz yolcu servisleri ile de İzmir Otogarı’ndan hızlı bir yolculukla şehrin ana caddelerine ve merkezi noktasına gidebilirsiniz. Otogar varış peronu karşısında bulabileceğiniz yolcu servislerinin güzergâhları ise genel olarak Basmane, Karşıyaka, Hatay-Narlıdere, Buca-Gaziemir ve Bornova şeklinde. Son otobüs saatine kadar otogarda bulabileceğiniz yolcu servislerinin çalışma saatlerinden sonra taksilerden faydalanabilirsiniz.

Taksi

İzmir'de taksiler yoğun olarak kullanılan ulaşım araçları arasında. Otogar içerisinde durağı bulunan Otogar Taksi, modern araçlarıyla 7 gün 24 saat yolcular hizmet veriyor. 06 96 numara ile ulaşabileceğiniz taksi durağından ekonomik fiyatlarla hem İzmir içinde istediğiniz noktaya hem de İzmir'in turistik ilçelerine rahatlıkla gidebilirsiniz. Otogara yakın bir konumda, Kemalpaşa Caddesi üzerinde hizmet veren Garaj Taksi’ye ise 06 69 numaralı telefondan ulaşabilir ve taksi hizmeti alabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası