pegasus mobil barkod / Check-In | Sıkça Sorulan Sorular | Pegasus Hava Yolları

Pegasus Mobil Barkod

pegasus mobil barkod

Genel bakışa geri dön

Yayın tarihi:

Aşağıdaki ürünler, daha iyi alternatiflere veya eski teknolojiye sahip oldukları için belirlenen tarihlerde kullanımdan kaldırılacaktır.

EOL Tarihi: ürün üretimden kalkma tarihi, bu ürün için son sipariş kabul tarihi.

EOM Tarihi: servis ve desteğin sona erme tarihi, bu ürün için yazılım yükseltmesi, parça ve onarım servisi sağlanacak son tarih.

SD60 Pegasus ürünün üretimden kalkma tarihi

Parça numarasıAçıklamaEOL tarihiEOM tarihi
SDC 6” Mobile computer 2Ghz 4GB/64GB, 2D CMOS imager with Laser Aimer, BT, WiFi, 4G, GPS, NFC, Camera (OS Android ). Incl USB cable, charging cradle and multi plug adapter.

SD60 Pegasus Recommendation of Alternative Product

The upgraded device is the SD60 Pegasus II, which has better performance.

İş gücünüzü iş için donanmış SD60 serisiyle güçlendirin.

Çok yönlü endüstriyel SD60 Serisi, mevcut ek bir versiyonla iş için hazırdır. Bir UHF kabza ve şarj kızağı ile donatılan  SD60 Hercules RT, hassasiyetten ödün vermeden, daha yükseği ve daha ileriyi okumanıza yardımcı olur.  

Önerilen endüstriler

Özellikler

Destekler
1D ve 2D barkodlar.

Yazılım.
Android üzerine kurulmuştur.

Ekran.
6,0 inç ( x ) 5 noktalı kapasitif dokunmatik ekran.

İşlemci.
Sekiz çekirdekli 2,0 GHz CPU.

Teklifler.
Wi-Fi a/b/g/n (2,4 GHz ve 5 GHz). Bluetooth , kamera, GPS, NFC, GSM, WCDMA.

Aksesuarlar.
Kızak ile birlikte verilir.

Teknik özellikler

Barkod taraması AZTEC, CODABAR, CODE11, CODE, EAN, CODE39, CODE49, CODE93, COMPOSITE, DATAMATRIX, EAN8, EAN13, INT25, MAXICODE, MICROPDF, PDF, POSTNET, OCR, QR, RSS, UPCA, UPCE, ISBT, BPO, CANPOST, AUSPOST, IATA25, CODABLOCK, JAPOST, PLANET, DUTCHPOST, MSI, TLC39, TRIOPTIC, CODE32, STRT25 dahil başlıca tüm semboller.
İşletim Sistemi Android
İşlemci Sekiz çekirdekli 2,0 GHz
RAM Bellek  4 GB
Flaş Bellek 64 GB
Boyutlar (mm) mm x 80 mm x 15,8 mm
Ağırlık g (batarya ile)
Ekran 6,0" (x) IPS yüksek parlaklıklı ekran
Dokunmatik Panel 5 noktalı kapasitif dokunmatik ekran
Tuş takımı 2 ses seviyesi tuşu, 2 işlev tuşu (1 sol, 1 sağ), 1 güç düğmesi
Arayüzler USB Tip-C
Pil Türü mAh
Beklenen Şarj Süresi PE hızlı şarj, tam şarj süresi < 4 saat
Bildirimler Ses, titreşim, LED
Sensörler G sensörü, Ortam ışığı sensörü, Yakınlık sensörü, PUSULA
Ses Ön çift stereo hoparlör, ses seviyesi 90db±3db (test mesafesi 10 cm)
Genişleme Yuvası 2 Nano SIM kart yuvası, 1 Micro SD kart yuvası
Kamera Arka 13 MP AF, yüksek ışıklı LED flaş, ön 5 MP kamera
Çalışma Sıcaklığı °C ila 55°C
Depolama Sıcaklığı °C ila 70°C
Nem %5-%95 (yoğuşmasız)
Elektrostatik Deşarj (ESD) ±15 kV hava deşarjı, ±8 kV temas deşarjı
Düşme Beton zemine 1,2 metreden düşme
IP Sınıfı IP65
WWAN RADIO FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8, TDD-LTE B38/B39/B40/B41, TDSCDMA B34/B39, WCDMA B1/B2/B5/B8, GSM B2/B3/B5/B8, CDMA1x/CDMA BC0/BC1
WLAN RADIO IEEE a/b/g/n 2,4 G 5G çift frekans
WPAN RADIO Bluetooth BLE
RFID ISOA/B, , NFC Okuma mesafesi: 0~5 cm
GPS GPS+BD+GLONASS
Donanım CCC, CTA, CE

Belgeler

İsimGösterTür
SD60 Pegasus Datasheet Göster Veri sayfası

Mevcut versiyonlar

Parça numarasıAçıklama
SDC6” Mobile computer 2Ghz 4GB/64GB, 2D CMOS imager with Laser Aimer, BT, WiFi, 4G, GPS, NFC, Camera (OS Android ). Incl USB cable, charging cradle and multi plug adapter.

Pegasus ‘dan Türkiye ‘de ilk kez Barkod ile Mobil Check-in uygulaması

Pegasus Havayolları Türkiye ‘de bir ilki gerçekleştirdi. Pegasus , “ Barkod ile Mobil Check-in” uygulamasıyla uçakla seyahat etmeyi tercih edenlere bir kolaylık sunuyor.

Türkiye ‘de ilk kez gerçekleştirilen Barkodlu check-in uygulaması ile, Pegasus yolcuları, cep telefonundan funduszeue.info mobile sitesine girerek check-in yaptıklarında bir barkod linki cep telefonlarına ulaşacak.

Buradan barkod görselini indiren Pegasus yolcuları, havalimanında boarding için güvenlikten geçişlere konulan akıllı cihazlara barkodlarını okutabilecekler. Pegasus misafirleri aynı uygulamayı internet sitesinden yapılan check-in işlemlerinde de seçmeli olarak yapabilecekler.

Barkod ile Mobil Check-in uygulaması öncelikli olarak, İstanbul Sabiha Gökçen , İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa havalimanları çıkışlı yurt içi uçuşlarında başlayacak.

Tabiki, Barkod ile Mobil Check-in uygulamasını yapabilmek için Pegasus yolcularının mobil check-in sonrasında gönderilen linki açabilmeleri için cep telefonundan internet erişimi (EDGE, 3G, GPRS veya WI-FI gibi) sahibi olmaları gerekiyor.

 

Etiketler:Pegasus Hava Yolları

&#;&#;

&#;

Online Check-in / Mobil Check-in&#;Nasıl Yapılır?

Online check-in işlemini mobil uygulama ve websitemiz &#;zerinden PNR kodu ve soyadınızı girerek yapabilirsiniz.

Yurt İçi Uçuşlarda Check-in

7GÜN

Online Check-in Başlar

Havaalanına gitmeden önce mobil uygulamadan ya da yukarıdaki "Check-in" bölümünden Rezervasyon kodu (PNR) ve soyadını girerek check-in işlemini tamamla. Mobil biniş kartını al ya da biniş kartını yazdır.



Mobil Biniş Kartı (Barkod) nedir?

60
DAKİKA

Online Check-in Kapanır

Uçuşundan 60 dk önce online check-in kapanır, unutma!

45
DAKİKA

Kontuar Check-in / Bagaj Teslimi

35DAKİKA

Kapıya Gidilir

Uçuşa 20 dk kala uçağın biniş kapısında olmaman durumunda bu uçuşla ilgili tüm haklarını kaybedersin. 

Yurt Dışı Uçuşlarda Check-in

7GÜN

Online Check-in Başlar

Havaalanına gitmeden önce mobil uygulamadan ya da yukarıdaki "Check-in" bölümünden Rezervasyon kodu (PNR) ve soyadını girerek check-in işlemini tamamla. Mobil biniş kartını al ya da biniş kartını yazdır.



Mobil Biniş Kartı (Barkod) nedir?

60
DAKİKA

Online Check-in Kapanır

Uçuşundan 60 dk önce online check-in kapanır, unutma!

60
DAKİKA

Kontuar Check-in / Bagaj Teslimi

45DAKİKA

Kapıya Gidilir

Uçuşa 20 dk kala uçağın biniş kapısında olmaman durumunda bu uçuşla ilgili tüm haklarınızı kaybedersiniz. 

Mobil Biniş Kartı (Barkod) ile uç, zamandan kazan!

Mobil biniş kartını (barkodu) hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapılan check-in işlemlerinde temin edilebilirsin.

Check-in işlemini tamamlandıktan sonra Cep Telefonu ve E-posta bilgilerinin girileceği sayfaya iletişim bilgilerini bırak uçuş bilgilerin ve mobil biniş kartı (barkod) linkini içeren mesaj (SMS ve/veya e-posta) sana gelsin.

Gelen linke tıklandığında biniş kartı yerine kullanılabileceğin mobil barkodun hazır.

Eğer bagajın yoksa bu mobil biniş kartını (barkodunu) güvenlik geçişlerindeki görevlilere ve uçağa girmeden önce boarding işlemi yapan görevlilere göstererek hızlı ve kolayca geçiş sağlarsın.

Check-in sonrasında gönderilen mobil biniş kartı (barkod) linkini açabilmen için cep telefonundan internet erişimine (EDGE, 3G, GPRS veya WI-FI gibi) sahip olman gerektiğini unutma.

Online Check-in yapmadıysan ne yapman gerekiyor öğren!

Kiosk Check-in

Sadece el bagajı ile seyahat ediyorsanız, Pegasus Self Servis Kioskları ile check-in işlemlerinizi kuyruklara girmeden, hızlı ve kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Sistem tamamen dokunmatik olarak çalışır. Ekranda beliren butonlarla gideceğiniz noktayı seçebilir, check-in işleminizi hızlıca tamamlayıp biniş kartınızı alarak doğrudan biniş kapısına gidebilirsiniz.

Valizi olan misafirler uçuş kartlarını aldıktan sonra havaalanında C kontuarlarının bulunduğu adada yer alan ‘Online Check-in&Bag Drop kontuarları’ndan valizlerini sıra beklemeden teslim ederek güvenlik kapısına hızlıca gidebilecekler.

Özellikle uçuş trafiğinin yoğun olduğu dönemlerde uzun kuyruklarda beklemeden güvenlik kapısına gitme avantajı sunacak olan kiosklar, özel yazılımıyla misafirlerin biniş kartlarını almaları için harcadıkları işlem süresini de kısaltıyor. Misafirler, yeni kiosklarla yurt dışı uçuşları sırasında biniş kartlarını almak üzere gereken pasaport bilgilerini APIS (Ön Yolcu Bilgisi), pasaportlarının çiplerini kiosklara okutarak sisteme tanımlatabilecek ve uçuş kartlarını kontuarlara uğramadan alabileceklerdir.

Kioskta 20 saat içindeki gidiş ve dönüş uçuşlarınıza check-in yapabilirsiniz. Buna ilaveten, web sitemiz, çağrı merkezimiz veya acentelerimizden satın almış olduğunuz elektronik biletlerin 'Elektronik Bilet ve Seyahat Belgelerini'de Self Servis kiosklarımızdan alabilirsiniz.

Şimdilik Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, İstanbul - Atatürk, İstanbul- Sabiha Gökçen, İzmir, Konya ve Lefkoşa - Ercan Havaalanlarından bagajsız seyahat eden yolcularımızın kullanımına sunulan Pegasus Self Servis kioskları, kısa zamanda uçuş noktalarımızın tümünde değerli yolcularımızın hizmetinde olacaktır.

Kontuar Check-in

Uçuşlarınızda sorun yaşamamanız için kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında olmanız gerekmektedir.

Pegasus'da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer. Bu süreye kadar bagaj ve check-in işlemlerini tamamlamamış olan yolcular o uçuş ile ilgili tüm haklarını kaybederler.

Check-in esnasında iç hat uçuşlarımızda fotoğraflı bir kimlik kartının (nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport), dış hat uçuşlarımızda mutlaka pasaport bulundurulması gerekmektedir. Kıbrıs uçuşlarında mutlaka pasaport veya kimlik bulunmalıdır, ehliyet ile uçuş gerçekleştirilemez  Kıbrıs'a yalnız seyahat eden yaş gününü doldurmamış çocuklar, T.C. Nüfus Cüzdanı ile seyahat edeceklerse anne veya babalarının vekaletnamesi gerekmektedir. Vekaletname noter veya resmi makamlarca tasdikli olacaktır. yaş gününü henüz doldurmamış yolcular; anneleri ile seyahat edeceklerse babalarının, babaları ile seyahat edeceklerse annelerinin vekaletnamesi gerekmektedir. Yukarıda belirtilen kurallar yerine getirilmediğinde yolcular uçuşa kabul edilmez.

Tel Aviv, Paris - Orly ve Süleymaniye havalimanlarında bulunan kontuarlar uçuşunuzdan 1 saat önce kapanmaktadır.

İç Hat Uçuşlarında Kabul Edilen Evraklar

İç Hat uçuşlarında, güvenlik kuralları gereği, yolcu kimlik kontrolünde sadece aşağıdaki belirtilen evraklar kabul edilebilecektir:

Nüfus Cüzdanı
Ehliyet
Pasaport 
Doğumdan bir ay sonrasına kadar doğum belgesi, (ebeveyn kimliğiyle beraber olması koşuluyla.)


İç Hat Uçuşlarında Kabul Edilmeyen Evraklar

Bunun dışındaki belgeler İç Hat uçuşlarında kabul edilmeyeceği gibi, yolcuların sundukları aşağıdaki evraklar da kimlik olarak kabul edilmemektedir:

Kimlik fotokopisi veya faksı
İnternetten alınan TC kimlik no çıktısı
Yukarıda belirtilen kimlik ve kimlik yerine geçen tüm belgelerin fotokopileri, kimlik olarak kabul edilmemektedir.

Check-in Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

“Online check-in ne zaman yapılır?” sorusunun cevabı yurt içi ve yurt dışı uçuşları için 7 gündür. Online check-in 7 gün önce başlar ve uçuşunuza 60 dakika (1 saat) öncesine kadar yapılabilir.

Mobil uygulama veya funduszeue.info üzerinden online check-in işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Kontuarda check-in yapmak ve bagaj teslim etmek içinse yurt içi uçuşlarda 45 dakika, yurt dışı uçuşlarda 60 dakika kala kontuara giderek işlem yapmanız gerekmektedir.  

Online check-in işlemini yaptıktan sonra biletinizi yazdırmanıza ihtiyaç duymadan mobil uygulama üzerinden mobil biniş kartınızı göstererek uçağa binebilirsiniz.

Ayrıca biletiniz iletişim alanında paylaştığınız mail adresinize de gönderilmektedir. Maildeki yönlendirmeleri takip ederek uçak biletinize ulaşabilir, havalimanındaki görevlilere online biletinizi gösterebilirsiniz.

Rezervasyon kodu, ucuz uçak bileti rezervasyonu sonrasında verilen harf ve rakamlardan oluşan elektronik bilgidir. Rezervasyon kodu, PNR numarası olarak da bilinir. PNR numarası Passenger Name Record “Yolcu İsmi Kaydı”nın kısaltılmasıdır.

Rezervasyon kodu, check-in ve bilet işlemleri sayfasında uçak bileti sorgulama yapmak için kullanılır. 

Uçuşunuza ait PNR kodu uçak bileti bilgilerini içeren e-mail ya da SMS üzerinden sizinle paylaşılır. Ayrıca Pegasus Mobil Uygulamasını kullanıyorsanız BolBol üye girişi yaparak “Uçuşlarım” sekmesinden ilgili uçuşunuza ait PNR koduna ulaşabilirsiniz. PNR kodu sayesinde online check-in yaparak havalimanındaki işlem süresini kısaltabilirsiniz.

Check-in yaparken tarafınıza ücretsiz şekilde rastgele bir koltuk atanır. Ancak oturmak istediğiniz koltuğu kendiniz belirlemek istiyorsanız uçak koltuk seçimi işlemini ücretli bir şekilde yapabilirsiniz.

Check-in işlemi, yolcuların uçağa kabul edilmesi için yapılması gereken zorunlu bir işlemdir. Uçak bileti almış olmanız uçağa kabul için yeterli değildir. Uçak biletinizle koltuk ve/veya bagaj eşleştirilmesi yapılabilmesi için check-in yapılması gerekir.

Pegasus Internet Sitesi kullanim deneyiminizi kisisellestirmek ve iyilestirmek için çerezler funduszeue.infotinizi varsayilan ayarlarla gerçeklestirerek 'Pegasus Gizlilik Politikasi' nda belirtilen sekilde çerezlerin kullanimini kabul etmis oluyorsunuz.

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadıfunduszeue.infoe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir. Pegasus İnternet Sitesinin ziyaret edilebilmesini ve özelliklerinden faydalanılmasını bu çerezler sağlar. Oturum çerezleri, internet sitesinde sayfalar arasında bilgileri taşıyabilmek ve bilgileri tekrardan girmek zorunluluğunu ortadan kaldırmak için kullanılmaktadır.

Bu çerezler aracılığıyla, sayfaların ziyaret sıklığı, varsa ilgili hata iletileri, sayfalarda geçirilen zaman ve kullanıcının internet sitesini kullanma şekliyle ilgili bilgileri toplanır. Bu bilgiler aracılığıyla, Pegasus İnternet Sitesinin performansının arttırılması sağlanır.

Bu çerezler ile kullanıcının site içinde yapmış olduğu seçeneklerin (örneğin, seçilen şehir, uçuş tarihi) hatırlanması sağlanır ve böylelikle kullanıcıya kolaylık sağlanmış olur. Bu çerezler ile kullanıcılara gelişmiş internet özellikleri sağlanır.

Pegasus internet sitesinde bazı fonksiyonların kullanımı amacıyla üçüncü taraf tedarikçilerine ait çerezleri kullanılır (örneğin, uçuş noktaları ve promosyon sayfalarında yer alan sosyal medya paylaşım araçlarının oluşturduğu çerezler). Pegasus İnternet sitesinde reklam takibi yapan firmaların çerezleri de mevcuttur.

Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

ONAYLA VE KAPAT

Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız u&#;uşları hesabınıza ekleyerek, bu u&#;uşlardan da puan kazanın.

Merhaba,

U&#;uş arama servisin şu an meşgul gibi g&#;z&#;k&#;yor. Dilersen sayfayı tekrar yenile veya aşağıdaki linkten alternatif u&#;uş arama sayfamızdan devam et.

Pegasus online check-in nasıl yapılır? Mobil Biniş Kartı nedir?

Check-in işlemi havaalanında bagaj verme ve bilet kontrol işleminden geçme olayıdır. Online check-in ise havaalanına gitmeden önce funduszeue.info'dan Check-in sekmesinden Rezervasyon (PNR) Numarası ve ad- soyadınızı girerek işleminizi yapabilirsiniz. Havaalanlarında size ayrılmış online check-in kontuarlarında işleminizi daha hızlı yapabilirsiniz. Bagajınız yok ise online check-in işleminden sonra biniş kartını e-posta yolu ile veya cep telefonunuza mesaj olarak gönderebilir ve biniş kartınız ile güvenlik şeridini geçerek uçağınızın kalkış yapacağı kapı numarasına geçiş yapabilirsiniz.

Pegasus online check-in nasıl yapılır?

Online check-in işlemlerinizi funduszeue.info'da yer alan Check-in sekmesinden Rezervasyon (PNR) numarası ve ad- soyadınızı girerek yapabilirsiniz. Ayrıca check-in işleminizi mobil cihazlar üzerinden mobil uygulamalarımız ve mobil web sitemiz üzerinden de yapabilirsiniz. Online check-in yapmak için tıklayın.

Dikkat: Uçuşlarınızda sorun yaşamamanız için kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında olmanız gerekmektedir.

Online check-in işlemini ne zaman yapabilirim?

Pegasus web sitesi, çağrı merkezi ve havalimanı satış ofislerinden satın aldığınız biletlerinize en erken 72 saat öncesinden, en geç uçuşunuza 40 dakika kalana kadar funduszeue.info veya mobil uygulamaları üzerinden check-in yapabilirsiniz.

Aynı Rezervasyon(PNR) Numarasında birden fazla uçuş varsa check-in yapabilir miyim?

Rezervasyon(PNR) Numaranızda bulunan her bir uçuş için ayrı ayrı check-in işleminin yapılması gerekmektedir.

Aynı Rezervasyon(PNR) Numarasında birden fazla yolcu varsa check-in yapabilir miyim?

Rezervasyon(PNR) Numaranızda bulunan her bir yolcu için check-in işleminin yapılması gerekmektedir. Check-in işlemini her bir yolcu için ayrı ayrı yapabileceğiniz gibi hepsini aynı anda da yapabilirsiniz.

Bağlantılı uçuşlarıma check-in yapabilir miyim?

Rezervasyon (PNR) Numarasındaki her bir uçuşa check-in yapılabilir. Her bir uçuşun biniş kartları ayrı ayrı basılabilmektedir. Bağlantılı uçuşu olan misafirlerimizin havaalanına gelmeden önce bağlantı noktasında zaman kaybetmemek için check-in yaptıkları bağlantılı uçuşların biniş kartlarını basmaları önerilir.

Mobil Biniş Kartı (Barkod) nedir? Ne işe yarar?

Pegasus mobil biniş kartı (barkod), yolcuların online check-in yapmaları durumunda gönderilen ve biniş kartı yerine kullanılabilen QR (kare) kodudur. Mobil biniş kartı (barkodu) bulunan tüm yolcular S.Gökçen çıkışlı dış hat uçuşları ve yurt içindeki havaalanlarında biniş kapılarındaki akıllı cihazlara/mobil biniş kartı (barkod) okuyuculara barkodlarını okutarak uçaklarına binebilirler.

Mobil biniş kartı (barkod) hem web sitesi hem de mobil platformlardan yapılan check-in işlemlerinde temin edilebilir.

  1. Web üzerinden funduszeue.info veya cep telefonlarından funduszeue.info mobil sitesi veya Pegasus’un iPhone, Android ve iPad uygulamaları üzerinden check-in işlemine başlanır.
  2. Check-in menüsüne tıklanır.
  3. Rezervasyon Kodu (PNR), Ad ve Soyad bilgileri girilerek check-in'e uygun uçuşlar sorgulanır.
  4. İlgili uçuş seçilerek, check-in işlemi, sayfadaki adımlar takip edilerek tamamlanır.
  5. Check-in işlemi tamamlandıktan sonra Cep Telefonu ve E-posta bilgilerinin gireleceği sayfa gelir. Buraya bilgiler girilir ve onaylanır.
  6. Verilen cep telefonu ve e-posta adresine uçuş bilgilerini ve mobil biniş kartı (barkod) linkini içeren mesaj (SMS ve/veya e-posta) gönderilir.
  7. Gelen linke tıklandığında biniş kartı yerine kullanılabilecek olan mobil biniş kartı (barkod) açılır.
  8. Bagajı olmayan misafirler bu mobil biniş kartını (barkodu) güvenlik geçişlerindeki görevlilere ve uçağa girmeden önce boarding işlemi yapan görevlilere göstererek hızlı ve kolayca geçiş sağlarlar.

Ayrıca mobil biniş kartı (barkodu) ekranının görüntüsünü almanızı önermekteyiz. Internet bağlantısının olmaması halinde, alınan ekran görüntüsü üzerinden de mobil biniş kartı (barkodu) çalışmaktadır.

Birden fazla uçuş varsa check-in?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası