yarasa gübresi içeriği / Yarasa gübresi nedir, faydaları nelerdir? - Son Dakika Haberler

Yarasa Gübresi Içeriği

yarasa gübresi içeriği

Mağaza

Açıklama

Yarasa gübremiz, bitkilerin güçlü kök yapısı, gür çiçeklenmesi ve sağlıklı büyümesi için gereken bütün maddeleri içeren organik katı gübredir. – Yüksek konsantrasyon P ve aynı zamanda N, K, S, Ca / Mg, mikro-elementler ve enzimler içerir- Hızlı kök gelişimi (klonlar için idealdir)- Hastalıklara ve mantarlara karşı bitkinin direncini arttırır. Toprakla Kullanım 1kg yarasa gübresi litre toprak için yeterlidir. Toprakla iyice harmanlayın. 10 hafta içinde yarasa gübresi tamamen toprakta çözülmüş olacaktır. 7 litrelik saksı için 50g yeterlidir Dış mekanda kök başına g yeterlidir Suyla Kullanım 5 litre kaynar suya 1kg yarasa gübresi koyup, eridikten sonra litre saf suya ilave edip iyice karıştırın.

Verim ve lezzet artırıcı olarak kullanılan, fermente böcek tozundan oluşan, yüksek besin değerli organik sertifikalı gübredir. 

BİLİNEN EN İYİ GÜBRELERİN BAŞINDA GELİR.  Asitik ve Bazik değildir. Ph en uygun seviyededir. Tuz içermez. Kokusuzdur.

Yarasa gübremiz % doğal ve Organik Sertifikalı bir gübredir. Yüzyıllar boyu mağara yataklarında birikerek fermente olmuş gübrelerden numune alınarak,  analiz değerlerine bakıldıktan sonra,  uygun kalitede olduğu tespit edilen yarasa gübresi, çevre dostu yöntemler kullanılarak hasat yapılır ve en yeni teknolojilerle steril edilerek mikronize değirmenlerde öğütülür. 

5 Lt. Turkuvaz Bat Power Organik Sıvı Yarasa Gübresi

                     

                        ORGANİK ÜRÜNLER

          BİTKİSEL VE HAYVANSAL MENŞELİ

                     SIVI ORGANİK GÜBRE

                    TURKUVAZ BAT POWER

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK                     (w/w)

ORGANİK MADDE:                                 % 25

ORGANİK KARBON                                %  7

ORGANİK AZOT (N)                                 % 2

SUDA ÇÖZÜNÜR POTASYUM OKSİT (K₂O) % 5

TOPLAM FOSFOR PENTAOKSİT (P₂O₅)       % 1

TOPLAM HUMİK+FULVİK ASİT                       % 3

PH ARALIĞI                                                       

SUDA ÇÖZÜNÜR KALSİYUM OKSİT (CaO) % 1

MAKSİMUM EC (DS/M)                               % 17

 

ÜRETİMDE KULLANILAN HAM MADDELER

YARASA GÜBRESİ VE BİTKİSEL KAYNAKLI

                        METERYALLER 

KULLANIM YERİ ZAMANI VE DOZU
AMATÖR UYGULAMALAR
(NOT: Bir su bardağı cc’dir, daha küçük oranlar için enjektör kullanınız.)

 

Meyve ağaçlarında ve antepfıstığı, narenciye, incir, zeytin ve ceviz gibi ağaçlarda ağaç başına 5 litre suya cc Turkuvaz Bat Power seyreltisini çiçekte başlayarak hasat sonuna kadar yaprak izdüşümüne gelecek şekilde topraktan günde bir kez en az 3 defa uygulayınız.
 

Süs ağaçlarında aynı seyreltiyi ilkbahar ve yaz aylarında güne bir kökten tatbik ediniz.
 

Domates, biber, patlıcan, salatalık, kabak, karpuz, kavun, çilek, böğürtlen, ahududu, frambuaz, yaban mersini, aronya, maydanoz, tere, roka, dere otu vb. bitkilerde 20 litre suya 1 lt gübre karıştırarak bu seyreltiden dikimle beraber 1 su bardağı günde bir topraktan uygulayınız.
Çiçek açtığında meyveli bitkilerde 2 su bardağına çıkarınız. Hasat sonuna kadar devam ediniz. Yapraklı bitkilerde maydanoz, tere, nane, roka vs 1 su bardağı olarak devam ediniz.

 

Saksı ve bahçe çiçeklerinde 20 lt suya 1 lt gübreyi seyrelterek günde bir kez 1 su bardağı 10 lt yi aşan saksılarda 2 su bardağı olarak topraktan uygulayınız.
 

Bütün bitkilerde yapraktan uygulama oranı 1 lt suya 10 cc’dir, gün de bir serin saatlerde püskürterek uygulayınız.
 

Yeni dikilen fidanlara cc gübreyi 5 litre suyla seyrelterek ilkbahar ve yaz aylarında güne bir en az 3 kez kökten tatbik ediniz.
 

Yeşil alanlarda 5 lt su cc sıvı gübre karışımı 1 m2 alana her biçimden sonra akşam saatlerine yakın uygulayınız.
 

PROFOSYONEL UYGULAMALAR:
Damlama sulama sistemlerde; bütün sebzelerde ve karpuz, kavun, vb. bitkilerde m2 ye güne bir kez fideyken litre, çiçekte litre meyve oluştuğunda hasat boyunca litre sulama sonunda tatbik ediniz .

 

Çilek, frambuaz, böğürtlen, ahududu, aronya gibi bitkilerde yapraklar açtığında dönüme lt. damlamadan güne bir verilir. Aynı zamanda gün arayla yaprak uygulaması yapılır.
 

Süs bitkilerinde; gül, kaktüs, orkide, karanfil gibi çiçeklerde ve diğer kesme çiçeklerde dikim sonrası lt. gelişme evresinde lt günde bir kez hasada kadar tatbik ediniz.
 

Bütün meyve ağaçlarında, antepfıstığı narenciye ,incir, zeytin ve ceviz gibi ağaçlarda çiçek açımı başladığında dönüme litre meyve oluşumunda ve çekirdek veya kabuk sertleşme döneminde olmak üzere dönüme litre en az 3 kez hasada kadar damlama sulama ile tatbik ediniz.
 

Yeni dikilen bütün fidanlarda can suyu olarak damlama sistemle dönüme lt başlanır. güne bir ilkbahar ve yaz aylarında devam edilir.
 

Damlama sulamada sulamanın bitimine doğru gübre verildikten sonra kapatılır. Damlama uygulamaları lt su karışımı ile verilmelidir.
 

Sebzeler ve süs bitkilerinde yaprak uygulaması 1 lt suya 10 cc oranı ile karıştırarak günde bir kez akşama yakın saatlerde ıslanıncaya kadar püskürterek tatbik ediniz.
 

Muz, kivi, avakado vb. tropikal iklim ağaçlar da döllenmeden evvel dönüme lt başlanır. gün arayla damlamadan veya diğer sulama sistemleriyle birlikte verilir. Ayrıca güne bir yapraktan uygulama yapılmalıdır.
 

Meyve ağaçlarında, ayva, elma, armut, kiraz, erik, antepfıstığı, narenciye, incir, zeytin ve ceviz gibi ağaçlarda yapraktan uygulama çiçek açmasına müteakip döllenme döneminde, çekirdek ve kabuk sertleşme döneminde, meyve gelişim döneminde yapılmalıdır.
 

Ayrıca hasattan sonra bir kez yaprak ve damlama uygulaması yapılması yorgun ağacı toplayacak gelecek seneye hazırlayacaktır.
 

Buğday, ayçiçeği, arpa, çavdar, mısır, mercimek, nohut vb. tahıllarda bitki yaklaşık bir karış boya geldiğinde (kardeşlenme dönemi) 1 ton suya 20 lt karışımla dönüm alana girilebildiği sürece en az iki kez yapraktan verilir.
Sulama sistemi olan tahıl ekim tarlalarında ayrıca damlama veya yağmurlama sistemle yaprak olunca dekara 2 lt gün arayla verilir.

 

Patates, soğan, sarımsak, pancar, havuç, yer fıstığı gibi yumrulu bitkiler yaklaşık bir karış boya geldiğinde günde bir dekara litre yağmurlama sistemi gübre tankına koyularak sulama sonuna doğru verilir son dakika temiz su geçilir ve kapatılır. En az uygulama yapılır.

Fındık ağaçlarında toprak uygulaması seyrelti oranı 20 litre su cc TURKUVAZ BAT POWER karıştırılarak Mart ayı başlarında uygulanır. Hazırlanan seyreltiden yaprak iz düşümüne gelecek biçimde ocak başına litre düşmelidir. Mayıs ortasında tekrar edilir. Arazinin müsait olması durumunda oranlamayı sulama tankı su hacmine göre çoğaltarak hortumla sulama yapar gibi kullanabilirsiniz.

Fındık ağaçların da yaprak uygulaması 20 litre su cc (bir su bardağı) TURKUVAZ BAT POWER seyreltisi hazırlanır. Meyve oluşumunda başlanarak gün arayla en az 3 kez tekrar edilir. Yapraklar ve dallar ve gövde püskürtme yöntemi ile yıkanır. Yaprak uygulamaları akşam saatlerine yakın veya sabah erken saatlerde serinde uygulanmalıdır. Seyreltinin bittiği yerde yenisi hazırlanarak devam edilir.
 

Maydanoz, roka, tere, roka, dereotu, gibi bitkilerde damlama ile filizlenme başladığın da dekara 2 litre gün arayla devam edilir. gün arayla lt suya cc yapraktan yapraklar yıkanır.
 

Çay bitkisinde uygulama topraktan yapılır ilk biçim ikinci biçim ve üçüncü biçimden gün evvel 20 lt suya 1 lt Turkuvaz Bat Power karışımı hazırlanır 1 metrekare kadar alana topraktan lt kadar tatbik edilir.
 

Kültür mantarında bütün flaş dönemlerinde m2 alana lt suya lt gübre karışımı sisleme yöntemi ile püskürtülerek verilir.
 

Pamuk bitkisinde, litrelik ilaçlama makinesine 20 lt gübre karışımı, pamuk yaprak olduğunda, çiçekte ve taraklanma döneminde dönüme serin saatlerde uygulanır.
 

Yeşil alanlarda, yonca fiğ ve diğer yem bitkilerinde her biçimden sonra dönüme litre yağmurlama gübre tankıyla son 20 dk. verilir, dk temiz su geçilerek kapatılır.
Yağmurlama sistemi yoksa her biçimden sonra 1 ton suya 20 lt karışım yapılarak ilaçlama makinesi ile dönüm alana püskürtülerek verilir.

 

ETİKETLER : 5 Lt. Turkuvaz Bat Power Organik Sıvı Yarasa Gübresi, Organik Sıvı Yarasa Gübresi, TURKUVAZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası