haliç otomasyon / MyLAB Laboratuvar Otomasyon Sistemi

Haliç Otomasyon

haliç otomasyon

Haliç Otomasyon Sistemi

Endüstri Medya Grup

Gelişen teknoloji ile beraber öğrencilerin not bilgilerine ulaşması ve kampüs içi faaliyetlerden haberdar olması artık çok kolaylaştı. Eskiden üniversitelerde açıklanan notlar panolara asılırdı ve öğrenciler not takiplerini bu şekilde gerçekleştirmek durumunda kalırlardı. Gelişen teknoloji ile birlikte bu sistem de değişti. Şimdi artık üniversite vize/final/bütünleme sınavlarından alınan notlar öğrencilerin şahsi otomasyon sistemlerinde gözüküyor.

Gelişmiş üniversitelerde kullanılan bir takım otomasyon sistemleri mevcuttur. Bahsi geçen bu otomasyon sistemleri kampüs içerisinde hem okul personeline, hem akademik personele hem de öğrencilere bir takım kolaylık ve pratik sağlamaktadır. Bahsi geçen bu sistemler şu şekilde şöyle özetlenebilir; Personel Otomasyonu, BAP Otomasyonu, Enstitü Otomasyonu, Elektronik Belge Yönetim Sistemi vs.

Haliç otomasyon sistemi de yukarıdaki gibi hem akademik kadrosuna, hem personeline hem de öğrencisine pek çok kolaylık sağlarken zaman açısından da hız sağlar.

Haliç Otomasyon Sistemi Hakkında Merak Edilenler Temel Özellikler

Haliç otomasyon sistemi hakkında merak edilen temel özellikler şu şekilde listelenebilir;

  • Haliç öğrenci otomasyonu, kampüs ortamında geliştirilmiş bir sistem olma özelliğine sahiptir. Altyapısı sürekli olarak gelişime açıktır. Bu sayede kullanıcı memnuniyetini daimi olarak sağlamaktadır.
  • Bahsi geçen bu otomasyon sistemi; ders işlemleri kapsamında bir işlem yapıldığı sırada, hatalı girişleri engelleyici şekilde bir altyapı sağlamlığı sunar. Değişen kurallar ile mevzuat kolayca uyum sağlaması için uygun ayarları yapılmıştır.
  • Her ders için mevcut bulunan web sayfası, dersin sorumlusu olan öğretim üyesi aracılığı ile otomasyon içerisinde oluşturulmaktadır.
  • Her öğretim üyesi için ayrı bir web sayfası, haliç otomasyon sistemi içerinde kolaylıkla oluşturulabilir.
  • Her ders için mevcut bulunan sınav sayısı, o dersten geçip kalma istatistik verileri, dersin sorumlu öğretim üyesi tarafından kurallara uygun bir şekilde belirtilir.
  • Derse ait ve gerekli tüm raporlar ile ilgili son veriler oluşturulabilir. Bahsi geçen bu raporların Word, excel ve PDF çıktıları kolaylıkla elde edilebilir.
  • Her ders için mevcut olan ders değerlendirme seçeneği, öğretim üyesi değerlendirme seçeneği, ilgili ders ve öğretim elemanı için değerlendirme anketü düzenlenebilir. Ve bilinmesi gerekir bahsi geçen bu değerlendirmeler sürecinde ankete katılan öğrencilerin kimlik bilgileri sistemde görülemez.
  • Öğrenciler için önemli olan kayıt işlemlerini, web sitesi üzerinden daha evvel tanımlanan kayıt tarihleri arasında kolaylıkla kayıtlarını yapabilirler. Bahsi geçen bu tarihler Haliç otomasyona parametrik olarak kaydedilir. Mevcut tarihler arasında kayıt ekranı öğrenciler için belirir. Kayıt yapma işlemi sırasında yetkili kullanıcılar kayıt ile ilgili gerekli istatistikleri kolaylıkla takip edebilirler.
  • Haliç otomasyon sisteminde, yan ve çift dal yapmak isteyen ve kazanmış bulunan öğrenciler sisteme kayıtlarını web sitesi üzerinden çok kolay bir şekilde yapabilmektedirler.
  • Otomasyon sisteminde mezuniyet sırasında otomatik oluşturulan mezun listeleri ile, mezuniyet belgesi çok kolay bir şekilde alınabilir.
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos ,

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir