tivibu cihazınız açılıyor lütfen bekleyiniz / Cep telefonu kolayca nasıl takip edilir ? (( Telefon izleme))

Tivibu Cihazınız Açılıyor Lütfen Bekleyiniz

tivibu cihazınız açılıyor lütfen bekleyiniz

Televizyonda tüm kanallar çıkmıyor

Televizyonun kendi uydu alıcısını kullanıyorsanız ve televizyonunuzun tüm kanalları çıkmıyorsa aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak kanalları bulabilirsiniz. Öncelikle uydu kablosu, televizyonun Satellite yazan girişine takılı olmayabilir veya tam oturmamış olabilir. Kontrol edip düzeltirseniz sorun çözülecektir.

Probleminizi en güvenli ve hızlı şekilde birlikte çözebilir, servis randevusu oluşturabilirsiniz.

Teknik Destek ve Servis Randevusu

Çözülmezse televizyonun menüsünü tespit etmelisiniz. Kumandanın "Menü, M veya Ev resmi olan" tuşuna basın. İlk açılan ekranda aşağıdaki seçeneklerden hangisi TV’nize uygunsa, o başlıktaki adımları takip edin.

Sağ Altta Ayarlar/Hızlı Ayarlar Menüsüyle Açılan Televizyonlar

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

Kumandadaki beyaz bir kareye soldan giden ok şeklindeki Kaynak tuşuna basınız. Ekrana TV, HDMI seçenekleri olan bir liste gelecektir. Listeden TV seçeneğini seçip OK tuşuna basınız.

Otomatik kanal arama ile kanalları bulmak

Menü tuşuna basınız. Sağ alt köşede gelişmiş kullanım moduna geç yazısını görüyorsanız kumandanızın mavi tuşuna basınız. Farklı bir şey yazıyor veya hiçbir şey yazmıyorsa aşağıdaki adımdan devam ediniz.

Ayarlar seçeneği sağ alttaysa Ayarlar seçeneği üzerindeyken kumandanızın OK tuşuna, hızlı ayarlar seçeneği sağ alttaysa ekranın üst kısmındaki çark simgesine yön tuşları ile gelip OK tuşuna basınız. Kaynak satırına gelin. Kaynak Ayarları altında Türksat TKGS Ayarları seçeneğini görüyorsanız bu seçeneğini seçip OK tuşuna basın. Yeni açılan ekranda Türksat TKGS mod seçeneğini yön tuşuyla Kapalı olarak işaretleyin. Bir kez Geri (Back) tuşuna basıp Otomatik Kanal Arama seçeneğini işaretleyiniz. Türksat TKGS ayarları seçeneğini görmüyorsanız Kaynak Ayarları bölümünden Otomatik Kanal Arama seçeniğini işaretleyin.

Anten, Kablo, Uydu seçenekleri karşınıza çıkacaktır. Uydu seçeneğinde OK tuşuna basınız. Standart Mod seçeneğini işaretleyip OK tuşuna basınız.

Kalite Değeri'nin 50'nin altında olup olmadığını kontrol edin. Kalite değeri 50'nin altındaysa anten ayarlarının yapılması gerekir. Anten ayarları adımından devam edin. Kalite değeri 50'nin üzerindeyse kumanızdaki Mavi renkli tuşa basınız.

Bu bölümde kanal listenizde olmasını istediğiniz yayınları seçeceksiniz. Digital yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basınız. Radyo yayınlarını almak istiyorsanız OK tuşu ile işaretleyebilirsiniz.

Tarama Modu kısmını OK tuşuyla Ücretsiz olarak işaretleyiniz. Şifreli yayınların listenizde görünmesini istemiyorsanız karşısında bulunan işareti OK tuşuna basarak boş bırakabilirsiniz. Arama ayarlarını tamamladınız. Kumandadaki Kırmızı renkli tuşa basarak aramayı başlatın.

Ekranda "Var olan kanallar korunsun mu?" sorusu çıkacak, Hayır seçeneğine gelerek OK düğmesiyle seçiminizi yapınız. Kanallar aranmaya başlayacaktır. Kanallar gelmeye başladıysa arama bitene kadar bekleyin. Kanallar gelmeye başlamadıysa elle kanal aramayı deneyebilirsiniz.

Anten ayarları nasıl yapılır?

Kalite 50'nin altındaysa Otomatik Kanal Arama-Uydu Standart Mod seçimi yaptıktan sonra gelen ekrandan Anten Ayarları seçeneğine OK tuşuna basarak girin. Anten ayarları ekranında ekrana gelen listeyi kontrol edin:

  • Uydu: TÜRKSAT 42 E (OK tuşuna basıldığında liste açılarak bulunur)
  • Transponder: Mhz H (OK tuşuna basıldığında liste açılarak bulunur)
  • LNB Tipi: Evrensel
  • LNB Gücü: 13/18 V
  • LNB Seçimi: 1/4
  • DISEqC Modu: DiSEqC olacak şekilde ayarlayın.

Kalite alamıyorsanız LNB Seçimi bölümünü sırasıyla 2/4, 3/4, 4/4 yaparak kalitede artış olup olmadığını kontrol ediniz. En güçlü kaliteyi aldığınız yerde durun. Kumandanız üzerindeki Mavi renkli tuşa basın. Bu bölümde kanal listenizde olmasını istediğiniz yayınları seçeceksiniz. Digital yazısının üzerine gelerek OK tuşu ile işaretleyin, Radyo yayınlarını almak istiyorsanız OK tuşu ile onu da işaretleyebilirsiniz.

Tarama Modu kısmını OK tuşuyla Ücretsiz olarak işaretleyin. Şifreli yayınların listenizde görünmesini istemiyorsanız karşısında bulunan işareti OK tuşuna basarak boş bırakın. Arama ayarlarınızı tamamladınız. Şimdi kumandanızdaki kırmızı renkli tuşa basarak aramayı başlatınız. Ekrana "Var olan kanallar korunsun mu?" sorusu çıkacak, Hayır seçeneğine gelerek OK düğmesine basın. Kanallar gelmeye başladıysa arama bitene kadar bekleyiniz. Kanallar gelmediyse elle kanal arama yapabilirsiniz.

Elle kanal arama 

Menü tuşuna basınız. Ayarlar seçeneği sağ altta ise Ayarlar seçeneğinin üzerindeyken kumandanızın OK tuşuna basınız. Hızlı ayarlar seçeneği sağ altta ise ve ekranın üst kısmında çarka benzeyen simge görüyorsanız, çarka benzeyen simgeye yön tuşları ile gelip OK tuşuna basınız.

Kaynak Ayarları bölümünde Elle Kanal Arama seçeneğini göreceksiniz. OK düğmesine basınız.

Anten, Kablo, Uydu seçenekleri çıkacaktır. Uydu seçeneğine gelip OK düğmesine basınız. 

Servis Tipi kısmını Tümü seçin. 

Tarama Tipi bölümünü Ücretsiz işaretleyiniz.

Transponder bölümüne kumandanızın rakam tuşlarıyla yazınız.

Sembol Oranı satırına gelip yazınız.

Polarizasyon satırını Dikey işaretleyiniz.

Ağ Arama seçeneğini Açık işaretleyiniz.

Kumandanın kırmızı renkli Aramayı Başlat tuşuna basarak aramayı başlatın. Kanallar gelmeye başlayacaktır.

Arama yapılacak diğer frekanslar: //YATAY 

Kanallar bulunamadıysa bunun sebebi uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olması olabilir. Çanak rüzgardan dönmüş olabilir, Kabloda bir hasar oluşmuş olabilir. Uyduçanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.

Sol Altta Ayarlar Menüsüyle Açılan Televizyonlar

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

Kumanda üzerindeki, beyaz bir kareye soldan giden ok şeklindeki Kaynak tuşuna basınız. Ekrana TV, HDMI seçenekleri olan bir liste gelecektir. Listeden TV seçeneğini seçip OK tuşuna basınız.

Otomatik kanal arama ile kanalları bulmak

Kumandanızdaki Menü tuşuna basınız. Sol alt tarafta bulunan Ayarlar yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basınız. Açılan ekranda sağ yön tuşu ile Görüntü-Ses'ten sonra Kaynak satırına geliniz. 

Kaynak Ayarları altında Türksat TKGS Ayarları seçeneğini görüyorsanız bu seçeneğini seçin ve "OK" tuşuna basın. Yeni açılan ekranda Türksat TKGS mod seçeneğini Kapalı olarak işaretleyiniz. Bir kez Geri (Back) tuşuna basıp Otomatik Kanal Arama ekranına dönün. Türksat TKGS ayarları seçeneğini görmüyorsanız Kaynak Ayarları bölümünden Otomatik Kanal Arama seçeneğini işaretleyin.

Kaynak ayarlarından Otomatik Kanal Arama seçeneğinin üzerine gelerek OK tuşuna basınız. Açılan ekranda Uydu seçeneğini işaretleyiniz.

Operatör Seçimi ekranında Standart Mod seçeneğini işaretleyiniz.

Ağ Arama bölümünü Açık olarak seçiniz.

Sağ üstten kalite değerinin 50'nin altında olup olmadığını kontrol ediniz. Kalite değeri 50'nin altındaysa anten ayarlarının yapılması gerekir. Anten ayarları adımından devam ediniz.

Kalite değeri 50'nin üzerindeyse  Sonraki Sayfa yazısını kumandanızla seçiniz. 

Kanal Tipi adımında Dijital veya Radyo seçeneğini ya da her ikisini de seçiniz. Tarama Modu seçeneğini Ücretsiz veya Şifreli olarak ya da her ikisini de seçiniz.

Kumandanızdaki kırmızı renkli Aramayı Başlat tuşuna basınız. "Var olan kanallar korunsun mu?" sorusu gelecektir, yeşil renkli Evet tuşuna basınız. Kanallar aranmaya başlayacaktır. Arama başladıysa bitene kadar bekleyin. Arama başlamadıysa elle kanal arama yapabilirsiniz.

Anten ayarları nasıl yapılır?

Kalite 50'nin altındaysa aşağıdaki adımları takip ediniz.

Otomatik Kanal Arama menüsünde Anten Ayarları seçeneğine OK tuşuna basarak girin.

Anten ayarları ekranında ekrana gelen listeyi kontrol edin:

  • Uydu: TÜRKSAT 42 E (OK tuşuna basıldığında liste açılırak bulunur)
  • Transponder: Mhz H (OK tuşuna basıldığında liste açılarak bulunur)
  • LNB Tipi: Evrensel
  • LNB Gücü: 13/18 V
  • LNB Seçimi: Kapalı
  • DISEqC Modu: Kapalı olacak şekilde ayarlayın.

Sinyal kalitesini alamıyorsanız LNB Seçimi bölümünü sırasıyla 2/4, 3/4, 4/4 yaparak ve DISEqC Monu seçeneğini olarak ayarlayıp kalitede artış olup olmadığını kontrol ediniz. En güçlü kaliteyi aldığınız yerde durun. Sonraki Sayfa yazısını kumandanızla işaretleyiniz.

Kanal Tipi adımını Digital, Radyo veya her ikisini de seçiniz.

Tarama Modu kısmında Ücretsiz, Şifreli ya da ikisini de işaretleyerek seçiminizi yapınız.

Kumandanızdaki kırmızı renkli tuşa basarak aramayı başlatınız. Ekrana "Var olan kanallar korunsun mu?" sorusu çıkacak, yeşil renkli Evet tuşuna basınız. Kanallar gelmeye başladıysa arama bitene kadar bekleyiniz. Kanallar gelmediyse elle kanal arama yapabilirsiniz.

Elle kanal arama 

Menü tuşuna basınız. Sol alttaki Ayarlar seçeneğinin üzerindeyken kumandanızın OK tuşuna basınız. Kaynak Ayarları yazısına gelene kadar yön tuşuna basın. Çıkan ekranda Elle Kanal Arama seçeneğini göreceksiniz. OK tuşuna basınız. Servis Tipi kısmını Tümü/TV/Radyo seçeneklerinden istediğinizi ayarlayınız. 

Tarama Tipi seçeneğini Ücretsiz, Şifreli ya da her ikisi olarak seçiniz.

Transponder bölümüne  yazınız.

Sembol Oranı satırına gelip yazınız.

Polarizasyon satırında Dikey seçin.

Ağ Arama seçeneğini Açık işaretleyiniz.

Sinyal kaliteli gelmediyse //Yatay olarak ayarları güncelleyip kontrol ediniz.

Kalite değeri 50'nin üzerindeyse kumandanın kırmızı renkli Aramayı Başlat tuşuna basarak aramayı başlatın. Kanallar gelmeye başladıysa bitene kadar bekleyiniz. Kanallar gelmeye başlamadıysa iletim merkezinizi arayabilirsiniz.

Kalite değeri 50'nin altında kaldıysa bunun sebebi uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olması olabilir. Çanak rüzgardan dönmüş olabilir, Kabloda bir hasar oluşmuş olabilir. Uydu/çanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.

Sol Üstte Resim Menüsüyle Açılan Televizyonlar ve Sol Üstte Ayarlar Menüsüyle Açılan Televizyonlar

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

Beyaz bir kareye soldan giren ok şeklindeki "Kaynak" tuşuna basın. Kumandanın yön tuşlarıyla "DVTB S/S2" yazısının üzerine gelip "OK" tuşuna basın.

LNB ayarlarının kontrolü

Kumandanızın "Menü" veya ev şekli olan tuşuna basın. Sol yukarıda "RESİM" yazısı görüyorsanız; Kumandanızın alt yön tuşuna iki kez basarak "KANAL" menüsüne gelin. 

Sol tarafta "çark resmi ve yanında Ayarlar" görüyorsanız; sırasıyla "Ayarlar"ı seçin. "Resim" menüsü açılacak. Alt yön tuşuna basarak "Kanal" menüsüne gelin.

"Kanal" menüsünde "LNB ayarları" satırına gelin ve kumandanızın "OK" tuşuna basın.

"Uydu" seçip "OK" tuşuna basın. "Türksat 3A/4A veya TURKSAT E"  seçeneğini bulup "OK" tuşuna basın.

"Transponder" satırında "OK" tuşuna basın. "/" rakamların veya "/" rakamlarını bulup "OK" tuşuna basın. "Menü" tuşuyla geri çıkın. 

UYARI! Yukarıdaki rakamlar "TRANSPONDER" menüsünde yoksa Transponder menüsünün en altında "EKLE" yazısı göreceksiniz. "Kırmızı ekle tuşu"na basın. "Frekans için " "Sembol kısmına " "Polarizasyon V" seçin. Kumandanızın "OK" tuşuna basın. Kumandanızın tekrar "OK" tuşuna basın ve "Menü" tuşuna basarak geri çıkın. 

"LNB Gücü" satırına gelerek "OK" tuşuna basın. "13/18 V"yi seçin. 

"DİSECq" satırında "OK" tuşuna basın. "HİÇBİRİ, LNB1, LNB2, LNB3, LNB4" seçeneklerini göreceksiniz. Öncelikle "HİÇBİRİ" seçerek "OK" tuşuna basın. Sinyal kalite gelip gelmediğini kontrol edin. Sinyal kalite gelmediyse sırasıyla diğerlerini tek tek seçip "OK" tuşuna basıp sinyal kalitesinin en yüksek olduğu yerde durun. Kalite  normal düzey veya üzerindeyse elle veya otomatik kanal arama yapmayı deneyin.

Kalite normal düzey veya altındaysa uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olabilir. Çanak rüzgardan dönmüş olabilir, kabloda bir hasar oluşmuş olabilir. Uydu/çanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.

Otomatik kanal arama ile kanalları bulmak

Kumandanızın "Menü" veya ev şekli olan tuşuna basın. Sol yukarıda "RESİM" yazısı görüyorsanız; Kumandanızın alt yön tuşuna iki kez basarak "KANAL" menüsüne gelin. 

Sol tarafta "çark resmi ve yanında Ayarlar" görüyorsanız; sırasıyla "Ayarlar"ı seçin. "Resim" menüsü açılacak. Alt yön tuşuna basarak "Kanal" menüsüne gelin.

"Otomatik ayarlama" seçeneğini seçin ve "OK" tuşuna basın.

"Ayar türü" ekranında "DVBS/S2" seçeneğini seçin ve "OK" tuşuna basın.

"Uydu" seçeneğini seçin ve "OK" tuşuna basın. Açılan listeden "Türksat 3A/4A veya TURKSAT E"yi kumandanızın "OK" tuşu ile seçin. "3A/4A veya Turksat e" yazısının yan tarafında tik işareti göreceksiniz. "Menü" tuşuna basarak "Otomatik ayarlama" menüsüne dönün.

"Transponder" satırına gelip "OK" tuşuna basın. Açılan "Transponder" listesinden "/" frekansını bulun ve "OK" tuşuna basın. "Menü" tuşuna basarak "Otomatik ayarlama" menüsüne dönün.

"Tarama modu" satırına gelip "OK" tuşuna basın. "Şifresiz, Şifresiz+Şifreli, Şifreli" seçeneklerinden istediğinizi seçip "Menü" tuşuna basarak "Otomatik ayarlama" menüsüne dönün.

"Hizmet türü" satırında "OK" tuşuna basın. "DTV, TV+RADYO ve RADYO" seçeneklerinden sadece kanalların aranmasını istiyorsanız "DTV" seçin. Kanalları ve radyoyu istiyorsanız TV+RADYO'yu, sadece Radyo istiyorsanız "Radyo"yu seçin. "Menü" tuşuna basıp "Otomatik ayarlama" menüsüne dönün.

"Ağ arama" satırını "AÇIK" seçin.

"Arama tipi" "Hızlı tarama" görünmesi lazım. Burada herhangi bir işlem yapamıyorsunuz.

"ARAMAYI BAŞLAT" yazısına gelip, "OK" tuşuna basın. Kanallar aranmaya başladıysa bitene kadar bekleyin. Kanallar aranmaya başlamadıysa elle kanal aramayı deneyebilirsiniz.

Elle kanal arama adımları

Kumandanızın "Menü" veya ev şekli olan tuşuna basın.
Sol yukarıda "RESİM" yazısı görüyorsanız; Kumandanızın alt yön tuşuna iki kez basarak "KANAL" menüsüne gelin. 

Sol tarafta "Çark resmi ve yanında Ayarlar" görüyorsanız; sırasıyla "Ayarlar" ı seçin. "Resim" menüsü açılacak. Alt yön tuşuna basarak "Kanal" menüsüne gelin.

"DTV elle ayarlama" adımına gelin ve kumandanızın "OK" tuşuna basın.

"DTV ayarlama" yazısının hemen altındaki satıra gelerek kumandanızın "OK" tuşuna basın.

"Uydu listesi" açılacaktır. Listeden "Türksat 3A/4A veya TURKSAT E"yi bularak kumandanızın "OK" tuşuna basın.

"Türksat 3A/4A veya TURKSAT E" seçilmiş olacak. "FREKANS" seçeneğine "" yazın. "Sembol" bölümüne "" yazın. "Polarizasyon" satırını "Dikey" veya V (Vertical) ayarlayın. Arama yapılabilecek diğer frekans //Yatay(H)

"Ağ arama" satırını "AÇIK" seçin. 

"Tarama modu" satırında "Şifresiz, Şifresiz+Şifreli, Şifreli" seçeneklerinden birini seçin.

"Hizmet türü"nü "DTV, DTV+RADYO, RADYO" seçeneklerinden birini seçin. Sadeve TV kanallarını istiyorsanız "DTV" seçin.

"Hizmet türü"nün altında "DTV 0 Radyo 0" yazısı göreceksiniz. "Arama" satırına gelin ve "OK" tuşuna basın. Kanallar aranmaya başladıysa bitene kadar bekleyin. Kanallar aranmaya başlamadıysa iletişim merkezimizi arayabilirsiniz.

Sol Üstte Görüntü Menüsüyle Açılan Televizyonlar

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

“SOURCE” düğmesine basarak “Kaynak” menüsünü açın. Çıkan ekranda "DVB-S" üzerine gelerek “Enter” tuşuna basın.

Otomatik kanal arama ile kanalları bulmak

"Menü" tuşuna basarak menüyü açın. Sol üstte "Görüntü" yazısı göreceksiniz.

Sol yanda bulunan simgelerden çiçek simgesine benzeyen ikonlu "Kanal" kısmına gelin ve "Enter" tuşuna basarak açın.

"Gelişmiş Ayar" bölümünü seçerek "Enter" tuşuyla gelişmiş ayarlar menüsü içine girin. Çıkan ekranda yön tuşuyla “Ku_TURKSAT 42E“ seçeneğinin üzerine gelin ve “Enter” tuşuna basarak seçin.

“LNB Frekansı" bölümünü "/” seçin.

"22 KHz" kısmına gelin ve yön tuşlarıyla “Otomatik” seçin.

“DİSEqC“ bölümüne gelin ve önce kapalı seçin. Kalite gelmezse yön tuşuna birkaç kez basarak “LNB1, LNB2, LNB3, LNB4“ seçenekleri arasında dolaşın. Hangisinde en iyi kaliteyi bulursanız durun. Yeterli kalite alamazsanız aşağı yön tuşuna basarak “DİSEqC” kısmında sağ ya da sol yön tuşlarına basarak seçenekleri yine değiştirebilirsiniz.

Ekranın en altında kalite yazan yerin karşısında, kırmızı kalite sinyalinin orta düzey veya üzerinde olması gerekir. Kalite orta düzeye yakın veya üstünde kırmızılık varsa;

"Mavi" tuşa basın. Kanal Arama ekranı gelecektir. 

“Tarama Modu” kısmını “AĞ TARAMA“ yapın.

“Şifreli” kısmına gelin ve sağ ya da sol yön tuşlarına basarak ”TÜM KANALLAR” seçin.

“Servis Tipi” kısmına gelin bu bölümü “Tümü” olacak şekilde ayarlayın.

“Mavi” tuşa basarak taramayı başlatınız. Kanallar aranmaya başladıysa bu işlem uzun sürecektir bitene kadar bekleyin. Kanallar aranmaya başlamadıysa iletişim merkezimizi arayabilirsiniz.

Kalitede orta düzeye yakın veya üstünde kırmızılık yoksa ekranın en altındaki “Kalite” kısmı sinyal vermezse Transponder ayarlarını yapmamız gerekiyor.  KU TURKSAT E ekranda seçiliyken kumandanızın “EPG” tuşuna basın.

Ekranın sol tarafına “Transponder” değerleri gelecektir. Yukarı aşağı yön tuşları ile “ V ” bulup Enter tuşu ile işaretlediğinizde kalite gelmeye başlayacaktır. “ V ” bulamadıysanız kumandanın sarı ekle tuşuna basarak bu değerleri ekleyerek onaylayabilir ve seçebilirsiniz.

Bu işlemden sonra ekranın en altında kalite yazan yerin karşısındaki kırmızılıklar orta düzeyde veya üzerinde olmalıdır. Kalitede orta veya üstünde kırmızı sinyal varsa "Mavi" tuşa basın.

“Tarama Modu” kısmını “AĞ TARAMA“ yapın.“Şifreli” kısmına gelin ve ”TÜM KANALLAR” seçin.

“Servis Tipi” kısmını “Tümü” seçin. Kumandanızın “Mavi” tuşuna basarak aramayı başlatınız. Kanallar aranmaya başladıysa bu işlem uzun sürecektir, bitene kadar bekleyin. Başlamadıysa iletişim merkezimizi arayabilirsiniz.

Kalitede orta veya üstünde kırmızı sinyal yoksa bunun sebebi uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olması olabilir. Uydu/çanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.

Sol Ortada Resim/Kanal Menüsüyle Açılan Televizyonlar

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

Televizyon kumandasından Input/Kaynak tuşuna basınız. Giriş Kaynağı menüsü açılacaktır. Input tuşu olan kumandanız varsa OK tuşunun altındaki bir kareye soldan giren ok şeklinde olan tuşa basın. Açılan listede Uydu seçeneğini işaretleyin ve Enter/OK tuşuna basınız.

Otomatik kanal arama ile kanalları bulmak

Menü tuşuna basın, Kanal menüsü açılacaktır. Oto. Arama satırına gelerek Enter/OK tuşuna basınız. Anten Ayarları listesi açılacaktır.

Ülke seçeneğini Türkiye seçiniz.

Uydu bölümü Türksat 3A, 4A veya Türksat olarak seçili olsun.

Arama ayarları bölümünü Ağ Tarama olarak işaretleyiniz.

Kanal Tipi bölümünü Açık+Şifreli seçebilirsiniz. Şifreli kanalları aratmayacaksanız Açık olarak işaretleyiniz.

Servis Tipi bölümünü Hepsi olarak işaretleyiniz. Sadece televizyon kanalları arasında arama yapmak istiyorsanız TV seçili kalabilir. Aramayı başlatmak için Enter/OK tuşuna basınız. "Tüm kanalları silecektir" yazısı belirecektir, Evet olarak işaretleyiniz. Kanallar bulunmadıysa anten ayarlarını kontrol etmelisiniz.

Anten ayarları nasıl yapılır?

Menü tuşuna basın. Kumandanın yön tuşuna basarak Kanal menüsü açın. Çanak Anten Ayarı satırına gelip Enter/OK tuşuna basın. yön tuşuyla Ku_TURKSAT 42E seçeneğinin üzerine gelin ve Enter/OK tuşuna basın.

LNB TİPİ/ seçeneğini seçin. LNB GÜCÜ 13/18 olsun.

Aşağı yön tuşuyla 22 KHz kısmına gelin ve sağ sol yön tuşlarıyla Otomatik seçin.

Toneburst none yani kapalı olsun.

DİSEqC bölümüne gelip önce Kapalı olarak seçin. Kalite gelmezse yön tuşlarıyla LNB1, LNB2, LNB3, LNB4 seçeneklerini deneyin. Hangisinde en iyi kaliteyi bulursanız durun. Yeterli kalite alamazsanız aşağı yön tuşuna basın ve DİSEqC kısmında yön tuşlarına basarak seçenekleri yine değiştirebilirsiniz.

Kalite düzeyinin durumunu konrol edin.

Kalite değerinde, ortaya yakın veya üstünde kırmızı sinyal varsa kumandanızdaki mavi renkli tuşa basın. Kanal Arama ekranı gelecektir.

Arama Ayarı kısmını Ağ Tarama yapın.

Kanal Tipi kısmını Açık+Şifreli seçin.

Servis Tipi kısmını Tümü (Tv+Radyo) seçin. Kumandanızın Enter/OK tuşuna basın. "Bütün kanalları, seçtiğiniz uydudan silmek istiyor musunuz?" sorusuna OK tuşuna basarak Evet seçin. Kanallar aranmaya başladıysa bekleyiniz, bu işlem uzun sürecektir. Kanallar aranmaya başlamadıysa iletişim merkezimi arayabilirsiniz.

Kalite değerinde kırmızılık yok veya çok azsa çanak anten ayarı ekranında Ku Turksat e seçeneği üzerindeyken kumandanın EPG veya GUİDE tuşuna basıp Transponder menüsünü açınız.

Transponder değerlerini V seçip, Enter veya OK tuşuyla işaretlediğinizde kalite gelmeye başlayacaktır. V seçeneğini bulamadıysanız kumandanın sarı renkli Ekle tuşuna basarak bu değerleri ekleyerek seçebilirsiniz.

Ekranın en altında, Kalite yazan yerin karşısındaki kırmızılıkların, orta düzeyde veya üzerinde olup olmadığını kontrol edin. Kalite yükselmediyse H alternatif arama frekansıdır.

Kalitede, orta veya üstünde kırmızı sinyal varsa kumandanızda bulunan mavi renkli tuşa basın. Kanal Arama ekranı gelecektir.

Arama Ayarı kısmını Ağ Tarama yapın.

Kanal Tipi kısmını Açık+Şifreli seçin.

Servis Tipi kısmına gelip Tümü (TV+RADYO) seçeneğini seçin. Kumandanızın ENTER-OK tuşuna basın. "Bütün kanalları, seçtiğiniz uydudan silmek istiyor musunuz?" sorusuna OK tuşuna basarak Evet cevabını verin. Kanallar aranmaya başladıysa biraz bekleyin, bu işlem uzun sürecektir. Kanallar aranmaya başlamadıysa iletişim merkezimizi arayabilirsiniz.

Kalite bölümünde kırmızılık orta düzeyin altında veya hiç yoksa bunun sebebi uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olması olabilir. Çanak rüzgardan dönmüş olabilir, kabloda bir hasar oluşmuş olabilir. Uydu/çanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.

Sol Ortada Görüntü Ayarları Menüsüyle Açılan Televizyonlar

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

Beyaz bir kareye soldan giren ok şeklindeki "Kaynak" tuşuna basın. Ekrana çıkan "Anten kablo uydu" listesinden "Uydu" seçeneğini seçip "OK" tuşuna basın.

Otomatik kanal arama ile kanalları bulmak

"Menü-M" tuşuna basın. Yön tuşuyla "Kaynak Ayarları" satırına gelip "OK" tuşuna basın. "Otomatik Kanal Arama"yı seçip tekrar "OK" tuşuna basın. 

"Operatör seçimi" kısmını "Standart Mod" seçin. 

"Uydu Seçin" satırına gelin "OK" tuşuna basın.

Yön tuşlarına basarak "TURKSAT 42 E" seçeneğine gelin ve "OK" tuşuna basın.

"Tarama Modu"nu "Ücretsiz" seçin.

"Servis Tipi"ni "Tümü" seçin.

"Ağ Arama"yı yön tuşlarıyla "AÇIK" seçin.

Kumandanız üzerindeki kırmızı renkli tuşa basarak aramayı başlatın. Arama başladıysa ve kanallar geliyorsa televizyonunuzu kapatmadan bitmesini bekleyin. Kanallar gelmediyse anten ayarlarını kontrol etmelisiniz.

Anten ayarlarını yapmak

"Menü-M" "Görüntü ayarları" ile "Kaynak Ayarları"na tekrar gelin.

"Anten Ayarları" seçeneğine gelip "OK" tuşuna basın. 

"Uydu" seçeneğinde "OK" tuşuna basın. "TÜRKSAT 42 E" seçeneğinde "OK" tuşuna basın. 

Anten Ayarları listesine geri döneceksiniz. "Transponder" satırına gelin "OK" tuşuna basın. Açılan listeden " MHZ H" bulup seçin ve "OK" tuşuna basın.

"LNB Tipi"ni "Evrensel" olarak seçin.

"LNB Gücü" seçeneğini "13/18 V" seçin.

"DISEqC Modu" ve "LNB Seçimi" kısmını önce "Kapalı" seçin. Sinyal kalitesi yoksa veya kötüyse sinyal kalite gelene kadar "DISEqC Modu"nu "DiSEqC" seçin. "LNB Seçimi"ne gelin ve "1/4, 2/4, 3/4, 4/4" olarak değiştirin. Kalite hangisinde en iyi rakamları verirse durun.

Açılan ekranda sağ üstte kalite 50 veya üzerindeyse elle kanal arama adımlarından devam edin. Kalite 50'nin altındaysa uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olabilir. Çanak rüzgardan dönmüş olabilir, kabloda bir hasar oluşmuş olabilir. Uydu/çanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.

Elle kanal arama adımları

Ekranın altında "Manuel ayarla" yazısı göreceksiniz. Kumandanızın yeşil tuşuna basın. "Elle kanal arama" ekranı açılacak. 

"UYDU" yazan satırda, "TURKSAT 42 E" seçili olmalı. 

"Frekans"a "" yazın.

"Sembol Oranı"na "" yazın. 

"Polarizasyon"u "Dikey" seçin.

"Ağ Arama"yı "Açık" seçin.

"Tarama Modu"nu "Ücretsiz" seçin.

"Servis Tipi"ni "Tümü" seçin. Son olarak kumandanızın "Kırmızı Aramayı başlat" tuşuna basın. Kanalllar aranmaya başlayacaktır.

Kanallar aranmaya başladıysa bu işlem uzun sürecektir, bitmesini bekleyin. Kanallar çıkmaya başlamadıysa //YATAY frekansıyla deneyebilirsiniz. Çözüme ulaşamazsanız iletişim merkezini arayabilirsiniz.

Film, TV ve Diğer İçerikleri Ara Menüsüyle Açılan Televizyonlar ( yılından önce üretilen)

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

Televizyon kumandası üzerindeki, beyaz bir kareye soldan giden ok şeklindeki Kaynak tuşuna basınız. Listeden TV seçeneğini seçip OK tuşuna basınız.

Otomatik kanal arama ile kanalları bulmak

Menü ya da ev resmi olan tuşuna basın. En altta Ayarlar yazısını göreceksiniz. Kumandanızın yön tuşlarını kullanarak Ayarlar yazısının üzerine gelin ve OK tuşuna basın.

TV yazısının üzerine gelip OK tuşuna basın.

Kaynak yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basın.

Otomatik Kanal Arama yazısının üzerinde OK tuşuna basın. Uydu 1 yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basın.

Durum, Uydu alıcı, LNB gücü gibi yazılar göreceksiniz. Bu listede Transponder yazan satıra gelin ve OK tuşuna basın.

Transponder ekranında Frekans: , Sembol oranı: , Polarizasyon: Dikey seçin. Bir başka alternatif numaralar //Yatay olarak belirlenebilir.

Back tuşuna basın. En altta Sonraki yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basın.

Tarama Modu ekranında Tam seçeneğini seçin.

Kanal tipi seçeneğinde şifreli kanallar veya ücretsiz seçeneklerinden birini seçin. Seçimleri yaptıktan sonra altta bulunan Aramayı başlat yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basın. Kanallar gelmeye başlayacaktır, bitene kadar bekleyin. Başlamadıysa elle kanal arama yapabilirsiniz.

Elle kanal arama 

Menü tuşuna basın. Kumandanızın yön tuşlarıyla Ayarlar yazısının üzerine gelin ve OK tuşuna basın.

TV yazanın üzerine gelin ve OK tuşuna basın. Kaynak yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basın.

Elle Kanal Arama yazısında OK tuşuna basın. 

Uydu 1 yazısının üzerine gelerek OK tuşuna basın.

Transponder yazan satıra gelin ve OK tuşuna basın.

Frekans: , Sembol oranı: , Polarizasyon: Dikey seçeneklerini seçin. //YATAY alternatif arama frekansıdır. Back tuşuna basın.

En altta bulunan Aramayı Başlat yazısının üzerine kumandanın yön tuşu ile gelerek OK tuşuna basın. Kanallar gelmeye başladıysa, bu işlem uzun süreceğinden bitene kadar bekleyin. Kanallar gelmeye başlamadıysa bunun sebebi uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olması olabilir. Çanak rüzgardan dönmüş olabilir, kabloda bir hasar oluşmuş olabilir. Uydu/çanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.

Film, TV ve Diğer İçerikleri Ara Menüsüyle Açılan Televizyonlar ( itibariyle üretilen)

Televizyon doğru kaynakta olup olmadığının kontrol edilmesi

Televizyon kumandası üzerindeki, beyaz bir kareye soldan giden ok şeklindeki Kaynak tuşuna basınız. Listeden “TV” seçeneğini seçip “OK” tuşuna basınız.

Otomatik kanal arama (TKGS ile kanalları bulmak)

Kumandanın ev şekline benzer menü tuşuna basın. 
Sağ üstte saatin yanındaki “çark simgesi”nin üzerine gelip "OK" tuşuna basın. Açılan ekranda “Kanal” seçeneğini seçin.
Açılan ekranda “otomatik kanal güncellemesi ve Kanal güncelleme mesajı” butonlarını "OK" tuşu ile “kapalı” konuma getirin.

Aynı ekranda “Kanal kurulum modu”nu seçip Seçeneklerden “Uydu ( Operatör modu)” nu seçin. Ardından Aynı ekrandan "Kanallar" seçeneğini seçin.

Açılan ekranda “Otomatik kanal arama” seçeneğini "OK" tuşu ile seçin.
“Kayıtlı uydu kanalları silinecektir. Tekrar arama yapmak ister misiniz ?” yazısı gelirse "Sonraki" yi seçip "OK" tuşuna basın.
Açılan ekranda Otomatik kanal arama / Sonraki ve anten tipi seçeneklerinden “anten tipi”ni seçin.
Açılan ekranda Single / Toneburst / DİSEqC / DİSEqC / DİSEqC / Single cable 1 / Single cable 2 seçenekleri çıkacak.

Uydu alıcısını sadece siz kullanıyorsanız; Single / Apartmanda ortak kullanıyorsanız; DİSEqC ı seçin.
Açılan yeni ekranda “TGKS” yi seçin. TKGS menüsü açılacak. “Sonraki” yazısının altında “Türksat Açık” yazıyorsa Üzerine gelip tıklayın.

Açılan ekranın en alt kısımda “LNB ayarları”nın üzerine tıklayıp “LNB gücü”nün açık / “LNB frequency” nin “evrensel” seçili olup olmadığına bakın. Değilse seçin. ( Her bir seçeneğin üzerine OK tuşu ile basarak seçilir.) Seçtikten sonra geri tuşuna basın.

LNB ayarları ekranındayken kalite 50 nin üzerinde değilse, aynı ekrandaki “DiseqC port” seçeneğini “OK” tuşu ile seçip sırayla, A,B,C,D yi seçerek en iyi kalite değerinde durun.

Seçtikten sonra geri tuşuna basın.

En alt kısımda “Aktarıcı” seçeneğinin altında v yazıyor mu?

Yazmıyorsa; Üzerine gelip “OK” tuşuna basın.

Açılan ekranda Frekansa; / Sembol oranına yazın. / Polarizasyon u dikey seçin. Geri tuşuna basarak Sinyal kalitesini kontrol edin. Sinyal kalitesi 50 nin altındaysa standart mod ile kanalları bulmak adımından devam edin.

Kalite 50 nin üzerindeyse; Geri tuşuna basarak "Sonraki"yi seçin.

“Lütfen bir servis listesi seçin.” HD / SD seçenekleri gelirse HD yi seçin. Kanallar aranacaktır ve kısa süre içinde bulunacaktır.

Ekrana “TKGS kullanıcı mesajı” gelir. "OK" seçin. Durum: Tarama tamamlandı mesajı geldi ve Digital kanallarda kanal sayısını görüyorsanız kanallar bulunmuş demektir.

Kanalları izlemek için; “Menü” tuşuna basın.
Açılan ekranda “TV” resminin olduğu ekranı seçip "OK" tuşuna basın.

Otomatik kanal arama (Standart mod ile kanalları bulmak)

Kumandanın “Menü – ev şekli olan” tuşuna basın. 

Sağ üstte saatin yanındaki “çark” simgesinin üzerine gelip "OK" tuşuna basın.

Açılan ekranda "Kanal" seçeneğini seçin.

Aynı ekranda Kanal kurulum modunu seçip Seçeneklerden Uydu ( Standart) seçin.
 Seçimi yaptıktan sonra aynı ekranda "Kanallar" seçeneğini seçin. Açılan ekranda "Otomatik kanal arama" seçeneğini "OK" tuşu ile seçin.

Açılan ekranda Otomatik kanal arama / Sonraki ve anten tipi seçeneklerinden anten tipini seçin.
Açılan ekranda Single / Toneburst / DİSEqC / DİSEqC / DİSEqC / Single cable 1 / Single cable 2 seçenekleri çıkacak.

Uydu alıcısını sadece siz kullanıyorsanız Single, Apartmanda ortak kullanıyorsanız; DİSEqC ı seçin.
Açılan ekranda Sonraki ve Altında Astra veya Turksat Açık yazılarından birini görebilirsiniz. Turksat yada Astra yazısına tıklayın.

Açılan ekranda; “Uydu durumu açık” seçin.
“Uydu seçimi” Türksat değilse; üzerine gelip "OK" tuşuna basın ve açılan listeden seçin.
Tarama modu tam (Sağ sol yön tuşu işle ayarlanır)
Tarama türü tümü (Sağ sol yön tuşu işle ayarlanır)
Hafızaya alma türü tümü (Sağ sol yön tuşu işle ayarlanır)

“LNB ayarları”nın üzerine tıklayıp LNB gücünün açık / LNB frequency nin evrensel seçili olup olmadığına bakın. Değilse seçin. ( Her bir seçeneğin üzerine OK tuşu ile basarak seçilir.) Seçtikten sonra geri tuşuna basın.

“LNB ayarları” ekranındayken kalite 50 nin üzerinde değilse, aynı ekrandaki “DiseqC port” seçeneğini “OK” tuşu ile seçip sırayla, A,B,C,D yi seçerek en iyi kalite değerinde durun.

Seçtikten sonra geri tuşuna basın.

En alt kısımda "Aktarıcı" yazısı altında v yazıyor mu?

Yazmıyorsa; Üzerine tıklayın. Frekansa; / Sembol oranına yazın. / Polarizasyon u dikey seçin. “Geri” tuşuna basarak Sinyal kalitesini kontrol edin. 
Kalite 50 nin altındaysa; bunun sebebi uydu tesisatınızda, merkezi sistemizde, çanakta veya uydu kablosunda problem olması olabilir. Çanak rüzgardan dönmüş olabilir, kabloda bir hasar oluşmuş olabilir. Uydu/çanak işiyle uğraşan bir elektronikçiye kontrol ettirebilirsiniz.
Kalite 50 nin üzerindeyse; Geri tuşuna basarak “Sonraki”yi seçin. Kanallar aranmaya başlayacaktır.

Durum taranıyor yazısının altında, Digital kanallar seçeneğinin karşısında rakamlar artmaya başlayacak.( Artmaya başlaması 1 dk yı bulabilir) Artmaya başladıysa; Bitene kadar bekleyin. % olduğunda tarama tamamlanmış olacak.

Cep telefonunun yerini izleyen en iyi en iyi izleme uygulaması

Contents:

Facebook Messenger, LINE gibi pek çok sohbet uygulamalarında gönderilen ve alınan mesajları ve çıkartmaları okuyun. Cihaz Konumlarını Takip Et. Cihazın bulunduğu tüm yerlerin bir kaydını görün.

Recent Posts

Kuş bakışı görüntüleme için GPS navigasyon uygulamasına koordinatları aktarabilirsiniz. Dijital İletişimi İzleyin. Tarayıcı üstünden giden ve gelen web maillerini ve SMS mesajlarının içeriğini okuyun. Fotoğraf ve Videoları Görüntüleyin. Telefon kamerası tarafından çekilen fotoğraflara ve videolara uzaktan erişin ve indirin.

İnternet Kullanımını Yönetin. Hangi sitelerin ziyaret edildiğini, bant genişliğini, şifreleri izleyin. Ortam Dinlemesi Yapın. Uyarılar, Raporlar, Güvenlik. Verilere erişmek ve indirmek, anahtar kelime ve konum uyarılarını ayarlamak, raporları indirmek ve yazılımınızı güncellemek için 2FA güvenliğini kullanarak giriş yapın. Ücretsiz Mobil Görüntüleyici. Buna ek olarak mesajlarla birlikte size zamanlama bilgilerini ve mesajın ilintili olduğu kişi bilgilerini de hedef telefonun kullanıcısı bu mesajları silse bile görebiliyorsunuz.

Bu özellik sayesinde de kullanıcının telefona indirdiği ve kullandığı uygulamaları, yapılacaklar listesini ve takvimini görüntüleyebiliyorsunuz. FlexiSpy sayesinde hedef telefonun tarayıcı geçmişine erişim sağlayabiliyor ve bu geçmişteki websitelerinin hangi zamanlarda ziyaret edildiğini görüntüleyebiliyorsunuz.

Bu uzaktan izleme özelliklerinin arasında hedef telefonun kamerasına erişim, şarj durumu ve telefonu yeniden başlatma özelliği de bulunuyor. Eğer izleme istekleriniz biraz daha fazlaysa Extreme versiyona bir göz atabilirsiniz. Bu kadar bilgi sizin için yeterli değil ise  FlexiSpy İncelemesi konulu makalemizi okuyun.

Resmi sitesine gitmek istiyorsanız altta bulunan butona tıklayıp gidebilirsiniz. Piyasadaki en iyi 3 telefon takip uygulamaları listemizin üçüncü sırasında Hoverwatch bulunuyor, bu da izleme ihtiyaçlarınızı oldukça iyi biçimde karşılayabilecek bir uygulama. Hoverwatch piyasadaki en iyi izleme uygulamarından biri, yenilenen birçok özelliği mevcut, kullanımı kolay ve oldukça etkili bir müşteri desteğine sahip.

Reader Interactions

Hoverwatch yüzlerce etkili özellik sunuyor fakat en iyi bilinen özelliklerinden biri aramaları uzaktan kaydetme özelliği, bu özellik sayesinde hedef telefondan yapılan ya da gelen aramaları hiçbir efor sargetmeden dinleyebniliyor olmanız. Bu konum bilgisi Hoverwatch hesabınıza gönderiliyor, bu sayede de istediğiniz yerden görüntüleyebiliyorsunuz.

Akıllı telefondaki bilgiler yalnızca metin şeklinde gönderilmiyor, aynı zamanda fotoğraf ya da video şeklinde de kaydedilebiliyor. Eğer kişilerin hedef telefonda ne şekilde kaydedildiğini bilmiyorsanız arama bilgilerine sahip olmanız çok da yardımcı olmayabilir.

Hoverwatch bu problemi hedef telefonun adres defterindeki ve rehberindeki kişileri, isimleri, numaraları ve e-mail adreslerini görüntülemenize olanak sağlayarak çözüyor. SIM kartın çıkarılıp çıkarılmadığını ya da değiştirilip değiştirilmediğini görüntüleyebilirsiniz, bu özellik telefonun çalınması durumunda da işe yarayabilir.

Bir bonus özellik olarak Hoverwatch takılan yeni SIM karttaki kişi bilgilerine de ulaşmanızı sağlıyor. Bu özellik hedef telefonun ön ve arka kameralarına uzaktan erişim sağlamanıza yardımcı oluyor, bu özellik sayesinde telefonun kilidi açık olduğunda ön kameradan görüntü alabiliyorsunuz. Bu özellik sayesinde çocuklarınızın ya da çalışanlarınızın çalışmaları gerektiği saatlerde telefonlarıyla ilgilenip ilgilenmediğini görebilir, ya da telefonun çalınması durumunda hırsızın kim olduğunu belirleyebilirsiniz.

Hoverwatch birçok farklı ödeme planına sahip. Personal plan ile aylık Fakat eğer izleme ihtiyaçlarınız biraz daha genişse Family planını aylık Şu anda piyasada birçok farklı özellik sunduğunu iddia eden birçok farklı telefon takip uygulaması mevcut fakat bu uygulamaların çoğu verdikleri sözleri yerine getirmiyor. Sonuca bakacak olursak bu listedeki uygulamaların özellikleri garantili ve size uygun özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzleri sayesinde oldukça etkililer.

FlexiSpy ise ikincilikte, oldukça güzel birçok özellik sunuyor ve tek bir portal üzerinden birçok farklı anlık mesajlaşma uygulamasını izleme özelliğine sahip. Kurulumu kolay, kullanımı kolay ve düşük maliyeti ile de listemizde ikinci sıraya sahip oluyor.

En İyi 3 Telefon Takip Programı

Tivibu GO hesabınıza, en fazla 1 adet Tivibu Ev ve 5 adet mobil cihaz tanımlayabilirsiniz. Bu, gizli kalacağınız, algılanamayacağınız Cep telefonunun yerini izleyen en iyi en iyi izleme uygulaması gelir ve tüm özellikler görünmez modda mevcuttur. Bu programların satışını yapan birkaç site bulunuyor ve mspyen iyi programlardan biri. En Iyi Casus Programı Gelişen teknoloji her geçen gün hayatımızı kolaylaştırsa da beraberinde yeni sıkıntıları da getirmekte. Mevcut GSM için bir yöntem var. Casus yazılımları telefona indirmek için yapman gerekenler bunlardan ibaret. Bütün özelliklerini çok sevdim. Elbette, bunların kaldıramadıkları gizli bir uygulama olduğundan emin olmanız gerekir. Bu sayfa ile ilgileniyorum ama tek benim için bir sorun hiç bir telefon numaranız yok direkt sizle temasa geçebileyim bır tel numarası verirseniz çok memnun olurum tşk. Bu tür programları kullanmak da hiç zor değildir. Eğer öyleyse, yapmanız gereken tek şey:. Ne İşe Yarar? Bu özelliği sağlıklı kullana bilmeniz için Bazı Android işletim sistemli cihazlarda takip edilen cihazın root edilmesi gerekmektedir. Bir yetişkinin Google hesabına erişim elde etmek muhtemelen daha karmaşık olsa da, küçük bir çocuğa ait bir cihaz için bunu yapmak çok kolaydır. İnternet sitesi.

En sonra ise yine birçok özelliğe sahip olan ve eğer önceliğiniz hedef telefonu izlemek ve konuşmaları dinlemek ise kesinlikle tercih etmeniz gereken  Hoverwatch  geliyor. Bu uygulamaların deneme versiyonlarını kendi websitelerinden deneyerek hangi uygulamanın sizin için uygun olduğunu öğrenebilirsiniz! FlexiSpy aldım, gayet memnunun şu an bir sıkıntı gözükmüyor. Tam özelliklerini kullanınca yine yorum yapacağım. Karşı tarafın telefonu iphone benimki samsung o zamanda bu uygulamalar ise yarıyor mu acaba birde hangisini önerirsiniz. Merhaba herhangi bir sorun olmaz çalışır.

Daha güçlü özelliklere sahip bir telefonu izlemek istiyorsanız, burada cep telefonu casus uygulaması incelemeleri hakkında daha fazla bilgi edinin. Piyasada bir cep telefonuna GPS izleme cihazı koymanıza izin veren çok sayıda cep telefonu izleme uygulaması bulunmaktadır. Cep telefonu konumunu ücretsiz olarak izlemek için seçenekler var. Arkadaşlarım uygulamasını bulun birinin akıllı telefonunu izlemenin en kolay yollarından biri çünkü her yeni iOS telefonunda yerleşik bir özellik olarak geliyor. Sorun, iPhone ve iPad için tasarlanan bu ücretsiz telefon uygulamasını etkinleştirmek için cep telefonlarına kısa bir süre için, sadece birkaç dakika boyunca erişmeniz gerekecek.

qeye, inibej, zalije

Telefon numarasını kullanarak telefonun konumunu izlemek için yapabileceğiniz birkaç şey var. İlk önce sarı veya beyaz sayfalar kullanarak konumunu inceleyebilirsiniz. Bu hizmetler, bazen bilgi hazinesi içerebilen genel kayıtları kullanır.

’in En İyi Casus Telefon Uygulamaları

İhtiyaçlarınız için en iyi casus telefon uygulamalarının hangileri Sekiz yıldır casus yazılım ve cep telefonu izleme programlarıyla İnternet bağlantınız olduğu sürece, istediğiniz cihazı istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebilirsiniz. ekrandaki yönergeleri izleyerek kurulumu tamamlamanız gerekiyor. Cep telefonlarını uzaktan, gizlice takip edebilen ✓ en iyi 3 casus Bunun için 'in en iyi cep telefonu casus uygulamasını mı arıyorsunuz? ve canlı bir harita kullanarak herhangi bir zamanda yerini gösterebiliyor. Ayrıca.

Bazen numaranın bir Google araması, özellikle spam aramalarında sıkça kullanılmışsa size çok şey söyleyebilir. Telefon operatörleri, servislerine bağlı herhangi bir cihazın konumunu izleyebilir. Ancak, gizlilik ihlali olacağı için bu bilgileri paylaşmayacaklardır. Bir mobil cihazın tam yerini izlemeniz gerekirse, bir telefon izleme uygulamasına veya daha iyi bir casus uygulamasına ihtiyacınız olacaktır. Cep telefonunun yerini izlemek için kullanabileceğiniz birçok ücretsiz uygulama var.

Birkaç tanesini tartışacağız.

Tabii ki, bu ücretsiz uygulamaların gizli olmadığını unutmamanız gerekir, bu nedenle telefonun kullanıcısı orada olduklarını bilir ve istedikleri zaman kaldırabilir. Yine de, arkadaşlarınızı, çocuklarınızı veya çalışanların yerlerini bilmek istiyorsanız, kullanışlı olabilirler. Arkadaşlarımı bulmak , aile dostu bir uygulama olarak tasarlanmıştır. Her kullanıcı istediği zaman konum paylaşımını kapatmayı seçebilir.

Elbette, yerinizin çocuklarınız, eşiniz veya çalışanlarınız tarafından kapatıldığını görürseniz, bir şeylerin olduğunu bileceksiniz.

  • Account Options!
  • Beni seven casus?
  • PROTE WIFES FACEBOOK çevrimiçi öğrenin?
  • En İyi Telefon Takip Programı : mSpy;
  • Sayfa yolu.
  • Konumu izleyebileceğinizi öğrenin?

Ancak bu size yalnızca çok şey söyleyecektir ve acil bir durumda çok yardımcı olmayacaktır. Arkadaşlarımın, mSpy gibi casus yazılımlara kıyasla daha fazla sakıncası var. Bulmak, kapatmak ve çıkarmak kolaydır. Sohbet izleme, çağrı kayıtları, sosyal medya izleme, keylogger, vb. Uygulamaların tüm gelişmiş özelliklerinin çalışabilmesi için, örneğin hedef cihazdan sosyal medya bilgilerini, e-postaları ve diğer bazı verileri almak için, bazı durumlarda Android cihazların root edilmesi, iOS cihazların jailbreak yapılması gerekir.

Artık ayarları doğru bir şekilde yapılandırdığınıza göre — size o kadar zor olmayacağını söylemiştim — uygulamayı telefonunuza yüklemeye devam edebilirsiniz. Arama çubuğuna erişmek için ekranın üstünden kaydırın. Yanlış yazdıysanız veya arama çubuğuna girerseniz, bir hata mesajı alırsınız.

Snoopza – ücretsiz modern cep telefonu casusu

Birincisi, indirilen tüm dosyaları gösterecek olan Ana Ekranın üst kısmından aşağı doğru kaydırmak. İndirme ve ilk kurulum aşamasını geçtikten sonra, yazılımınızı etkinleştirecek ve mobil cihaz ile casus yazılım uygulaması sunucusu arasında iletişime izin verecek lisans anahtarını veya etkinleştirme kodunu girmeniz gerekecek. Kurulum tamamlandığında, uygulama normal olarak cep telefonunun veya mobil cihazın Ana ekranına geri dönecektir.

  • Onları Bilmeden Cep Telefonu Konum Takip - Telefon casusu.
  • İzleme Uygulaması İndirme iPhone 7?
  • Sony Ericsson için ücretsiz mobil casus yazılımı?
  • Cep telefonu kolayca nasıl takip edilir ? (( Telefon izleme)) - mSpy?
  • Telefon Casus Program Listesi .
  • Additional menu.

Uygulama, İndirilen Dosyalar bölümünden silindiğinde, çoğu durumda, cep telefonunda uygulamanın izi kalmaz. Telefon takibi için amacınıza uygun olarak kullanabileceğiniz uygulamaların başında mSpy geliyor. FlexiSPY, özellikle diğer uygulamalarda bulunmayan çağrıları canlı dinleme özelliğiyle göze çarpıyor. Ancak fiyatına bakıldığında, eğer tüm gelişmiş özellikleri kullanmayacaksanız, iyi düşünmeniz gerekiyor. Telefon takibi için yalnızca temel özellikleri isteyen ve iPhone, iPad gibi iOS cihazları takibe ihtiyaç duymayan kullanıcılar için Hoverwatch ekonomik bir tercih olabilir.

Özellikle uygulamanın ücretsiz deneme sürümü sunması, size kendinizi riske atmadan uygulamayı test etme imkânı sağlıyor. Öyle bir olasılık elbette var, fakat bu biraz daha bilgi gerektiren bir durum. Ayrıca yasal olmayan işlemleri kullanmak gerekir. Sadece whatsapp mesajları. Özelliklerini istiyorum. Bunkar için. Yaterlimi bana acaba. Vaka sunumu : Yeni hediye bir telefon alınacak.

Romeo

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası