çeşme ücretsiz plajlar / Çeşme Plajları - Çeşme'de Denize Girilecek En İyi 34 Yer! | Fixbilet Blog

Çeşme Ücretsiz Plajlar

çeşme ücretsiz plajlar

Çeşme Beach ve Plaj Giriş Ücretleri + Halk ve Beach Club Fiyatları

&#;eşme Plajları - &#;eşme'de Denize Girilecek En İyi &#;cretli Ve &#;cretsiz (Halk) Plajları Listesi

Çeşme Türkiye'nin turizm cenneti olan bir ilçesidir. İzmir'in gözde ilçelerinden biri olan Çeşme'de muhteşem güzellikte koylar ve plajlar bulunur.

Çeşme'de Denize Girilecek En İyi Ücretli Plajlar

1) Altınkum Plajı

Altınkum plajı Çeşme denilince ilk akla gelen plajlar arasındadır. Altınkum plajı girişi ücretli olan bir plajdır. Ücretli olmasına karşın bu plaj oldukça fazla tercih edilmektedir. Masmavi ve tertemiz suyu ile ziyaretçilerin en çok sevdiği plajlar arasında yer alan Altınkum plajı içerisinde işletmeler ve kafeler bulunmaktadır. Denize girdikten ve çıktıktan sonra bu kafelerden bütün ihtiyaçlarınızı an be an gerçekleştirebilirsiniz. Altınkum plajına giriş ücreti 40 ila 50 TL arasında değişmektedir.

2) Çark Plajı

Çeşme'nin muhteşem güzelliklerini yansıtan bir plajı da Çark plajıdır. Çark plajı içerisinde hem denize girebilir hem de su sporlarına katılabilirsiniz. Çark plajında aynı zamanda sörf yapma şansı da bulunmaktadır. Sörf yapmak isteyen kişiler için özel sörf alanları kuruludur. Çark plajına giriş ücreti 80 liradır. Bu ücrete şezlong ve şemsiye kiralama da dahildir. Bu plajda suyun derinliği 1 metreyi aşmamaktadır. Bundan dolayı yüzme öğrenmek için de oldukça güzel bir plajdır.

3) Altınyunus Plajı

Çeşme'nin bir diğer güzel plajı da Altınyunus plajıdır. Altınyunus plajı otele ait olan girişi ücretli bir plajdır. Bu plajda her türlü aktivite mevcuttur. Bundan dolayı özellikle hem yüzme hem de diğer aktiviteler ile uğraşmak isteyenler için Altınyunus plajı tercih edilen bir plajdır. Oldukça konforlu bir plaj olan Altınyunus plajının suyu oldukça temizdir. Baktığınızda suyun en altını görebilirsiniz. Ayrıca derin olmayan denizi sayesinde bu plaj çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir.

Çeşme'de Denize Girilecek En İyi Ücretsiz (Halk Plajları)

1) Paşalimanı Koyu

Çeşme'nin ücretsiz plajlarından birisi olan paşalimanı koyu Çeşme'nin merkezine 5 kilometre uzaklıkta bulunur. Bundan dolayı da bu plaja ulaşmak kolaydır. Paşalimanı koyu toplu yazlık konutlarının da bulunduğu bir yerdedir. Bundan dolayı çevresinde konaklama imkanları da üst seviyededir. Çeşme'nin en çok tercih edilen plajları arasında Paşalimanı koyu gelmektedir. Dezavantajlarından birisi olarak işletmenin olmadığını söyleyebiliriz. Paşalimanı koyuna gelirken şezlong ve şemsiyenizi kendiniz getirmeniz önemlidir.

2) Delikli Koy

Delikli Koy da Çeşme'nin güzide yerlerinden birisidir. Doğal güzelliğe sahip olan bu plajda denize girerken benzersiz deneyim yaşayabilirsiniz. Bu plajda aynı zamanda yüzme bilmeyenler için de biçilmiş kaftan. Yüzme öğrenmek için tercih edebileceğiniz bu plaj son derecede temiz bir suya sahiptir. Ayrıca suyu da derin olmaması önemli avantajlardan birisidir. Delikli koy çevresinde yer alan işletmeler ile birlikte her türlü ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Tuvalet ve soyunma kabini hizmetleri bulunmaktadır. Giriş tamamen ücretsizdir.

False

Çeşme Plajları ve Koyları (Detaylı Liste)

Ülkemizin en önemli turizm yerlerinden olan Çeşme, birbirinden güzel plaj ve koylara sahip. Sahil, Deniz ve güneş üçlemesine âşık kişiler tatil planları yaparken muhakkak Çeşme’yi de bu planlarına dâhil etmeli. Bizde bu planlarınıza yardımcı olmak için Çeşmenin en güzel plajları ve koylarını listeledik. Çeşme de denize girilebilecek en güzel plajlar ve koylara bu listemizde ulaşabilirsiniz. Çeşme Plajları ve Koyları, giriş ücretleri, nerede? ve nasıl gidilir? Bilgileri ve daha fazlasına bu listemizde ulaşabilirsiniz.

Önemli Bilgi: İzmir&#;in keşfedilmemiş yerlerini keşfetmek, tarihi sokaklarında gezmek ve en güzel koylarında yüzmek istiyorsanız İzmir&#;de gezilecek yerler için oluşturduğumuz listemize mutlaka bir göz atın, pişman olmayacaksınız. :)

1-Pırlanta Plajı

Pırlanta Plajı Tertemiz ve berrak denizi ile tam bir tatilci istilasına uğruyor. Tatil zamanlarında burası oldukça kalabalık olduğundan denizin temizliğini ve berraklığını çok fazla görmeniz mümkün olmuyor.

Sahilin uzunluğu yaklaşık – metre kadar. Tüm sahil kesimi incecik bir kum ile kaplı. Deniz tabanı da aynı şekilde bu incecik kum taneleri ile kaplı ve zaman zaman ayağına çok farklı türlerde deniz kabukları denk gelebilir.  Deniz seviyesi ise yaklaşık metre boyunca sığ. Bu sebeple yeni yüzmeyi öğrenenler ve çocuklu aileler için oldukça uygun.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Çeşme merkezden Çiftlikköy istikameti üzerinde devam edin.  Çiftlikköy’ü geçtikten sonra sağa dönüp aşağı indiğinizde Pırlanta Plajı’na varırsınız.

Toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler çeşme merkezden kalkan dolmuşları kullanarak buraya ulaşabilirler.

2-Altınkum Plajı

Çeşme merkeze sadece on dakika uzaklıkta bulunan Altınkum Plajı, sizleri bekliyor.  metre uzunluğundaki plaj 15 metre genişliğiyle tatil severlere sakin saatler sunuyor. Her yıl büyük ilgi gören plaj, adını altın rengi kumundan almaktadır. Altın sarısı kumu, masmavi denizi ile Altınkum plajında yoğun iş stresini üzerinizden atabilir, ailenizle sevdiklerinizle arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Yavaşça derinleşen denizi, her zaman soğuk suyu ile plaj, sıcak ve bunaltıcı günlerde vazgeçilmeziniz olacak. Deniz suyu diğer ılıca sahillerinin tam tersi niteliktedir, yazın en sıcak günlerinde bile son derece soğuktur. Girmekte zorlansanız dahi girdikten sonra kavurucu havanın etkisinden kurtulacaksınız.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Şehir Merkezine uzaklık 10 Km uzaklıkta. Ayrıca toplu taşıma ile de ulaşım sağlanabilmekte.

3-Ilıca Plajı

Türkiye’nin turistlik mekanları arasında yer alan İzmir Çeşme, Ilıca Plajı ile ünlenmiştir. Bölgede birden fazla plaj olsa da, Ilıca plajı özelikleri itibariyle diğerlerinde ayrılır. Gold Beach gibi efsane plajların yanında Ilıca plajı, sadece yazın değil ilkbahar ve sonbahar da bile denize girilebilen bir yerdir. Bunun sebebi, plajın yeraltı kaynak sularına çok kısa mesafede olması ve yeraltı kaynak suları tarafından beslenmesidir. Yeraltından çıkan sıcak ve mineralli sular Ilıca plajını sıcak ve şifalı kılmaktadır.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Plajı Çeşme’ye sadece 3 km uzaklıkta yer alıyor. Çeşmeye varıldığında Ilıca yoluna saparak yarım saatte ulaşmanız mümkündür. Ancak Çeşme’ye girmeden Çeşme çevreyolundan 7 km sürecek yolculukla da varmanız mümkündür. Tavsiyemiz Çeşme içerisinden gitmeniz. Böylece Çeşme merkezi de görmüş olacaksınız.

4-Aya Yorgi Koyu

Aya Yorgi Koyu içerisinde birbirinden güzel mekânlar bulunuyor. Gündüz denizin gece ise DJ performansları eşliğinde eğlencenin dibine vuracağınız harika bir yer. Gençlere hitap eden tarzı ile oldukça popüler olan koy, pek çok yere göre biraz pahalı. Ancak paranızın hakkını sonuna kadar alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ortalama TL ( Şezlong ve Şemsiye fiyatlara dahil)

Ulaşım: Çeşme merkeze girmeden Dalyanköy&#;e giden yoldan devam ettiğinizde, sağınızda kalan Çeşme Aya Yorgi tabelalarını takip edip ulaşabilirsiniz.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler Çeşme merkezden kalkan minibüsler ile ulaşım sağlayabilirler.

5-Çark Plajı

Çark Plajıdenizi oldukça berrak ve temiz. Mavinin en egzotik renklerini burada görmeniz mümkün. Suyu genelde ılık olan plajın deniz tabanı ve sahil kısmı ince kum taneleri ile kaplı. Deniz derinliğinin sığ olduğunu bu nedenle de yeni yüzme öğrenenler ve çocuklu aileler için uygun olduğunu söyleyebiliriz.  Plaj da özel Beachler bulunuyor. Dilerseniz buralardan birisini de tercih edebilirsiniz. Plajın yanında bulunan koy içerisinde sörf tutkunlarının şovlarını izleyebilirsiniz. Hatta bu koy içerisinde sörf eğitimi alabileceğiniz pek çok sör okulu da mevcut. Dilerseniz siz de eğitimini aldıktan sonra bir sörf sporcusu olabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Araç ile gelmek isteyenler Çeşme merkezden Alaçatı istikameti yönünde ilerleyerek buraya tabelalar yardımı ile çok kolay ulaşabilirler.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise Alaçatı-Çeşme minibüslerini kullanarak buraya ulaşabilirler.

6-Kocakarı Plajı

Kocakarı Plajı sahili ve deniz tabanı yer yer kum yer yer taşlık. Taşlık olan bölgeler çok fazla rahatsızlık vermiyor. Yine de çocuklu ailelerin çocukları için deniz terliklerini yanlarına almalarını tavsiye edilir.  Su seviyesinin de sığ olduğunu söyleyebiliriz. Çok iyi derecede yüzme bilmeyenler ve çocuklu aileler gönül rahatlığı ile burayı tercih edebilirler. Plaj içerisinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir kafe de bulunuyor. Dilerseniz buradan şemsiye ve şezlong da kiralayabilirsiniz. Ayrıca ücretli tuvalet ve giyinme kabinlerinin de olduğunu belirtelim.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Dalyan Mahallesinin hemen girişinde bulunan plaja Çeşme merkezden toplu taşıma ile ya da aracınız ile çok kolay ulaşım sağlayabilirsiniz. Araç ile gelecekler Çeşme-Dalyan istikametinde ilerleyerek tabelalar eşliğinde buraya ulaşabilirler.

7-Tekke Plajı

Tekke Plajı küçük bir koy plajıdır. Bu nedenle oldukça sakin ve dalgasız bir denizi vardır. Denizi temiz, berrak ve sığdır. Çocuklu aileler için oldukça idealdir aslında ama merkezde olmasından dolayı oldukça kalabalık olması sorun yaratabilir.

Sahili genellikle çakıl taşlardan oluşan bu plajın deniz tabanının ilk birkaç metresi de sahili ile aynı yapıya sahip olsa da biraz daha ilerisi kum tabana dönüyor ve bu durum biraz iç açıcı diyebiliriz. Deniz seviyesinin de sığ olduğunu göz önüne alırsak çocuklu aileler için bir artı yanı daha olduğunu söyleyebiliriz.

Plaj içerisinde alışveriş yapacağınız bir büfe mevcut. Aynı zamanda isterseniz buradan şemsiye ve şezlong da kiralayabilirsiniz. Zaten merkeze yakın konumda olmasından dolayı dilediğiniz zaman çıkıp alışverişinizi yapıp tekrar geri gelebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Çeşme merkezde bulunan plaja yürüyerek dakika arasında ulaşabilirsiniz.

8-Sığacık Plajı

Sığacık Plajının En önemli özelliği özel bir site içerisinde olması. Özel bir siteye aitmiş gibi görünse de aslında yolu bilen herkes rahatlıkla gidip çarşaf gibi denizine girebilir. Ana yoldan geçerken görünmediği için çok kişi bilmiyor. İsminin nereden geldiği bilinmemekle birlikte ilk keşfedenlerin verdiği düşünülüyor.

Plajın en güzel yanı sahilin ve deniz tabanının ince taneli kumdan oluşması. Denizi sakin, berrak ve tertemiz. Suyu serin.

Deniz bir anda derinleştiği için yüzmeyi yeni öğrenenler ve çocuklu aileler için uygun değildir.

Sessiz, sakin ve huzur veren ortamı ile tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atacağınız bu yerde herhangi bir işletme bulunmuyor. Hasırınızı almayı unutmayın.

Delikli Koy içerisinde bulunan kaya oluşumlarına burada da rastlamak mümkün. Bu kaya oluşumları görsel şöleni tamamlayan parça gibiler. Fotoğraf makinanızı unutmayın.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Delikli Koyu geçtikten yaklaşık km sonra Özpamir Sitesi tabelasını göreceksiniz. Bu tabelayı gördükten sonra deniz kıyısına kadar sabit yoldan devam ederek ulaşabilirsiniz. Özpamir Sitesi Alaçatı’dan 12 km, Çeşme’den 12 km, İzmir‘den 89 km uzaklıkta. Merak edenler için hemen söyleyelim aracınız için özel otopark bulunuyor. Aracınızı otoparka bıraktıktan sonra sahile ulaşmak için dakikalık yol yürümeniz gerekiyor. Sonrası koskoca bir huzur, muhteşem bir plaj ve masmavi bir deniz.

9-Delikli Koy

Delikli Koy diğer Çeşme Plajları göz önüne alındığında nispeten daha sakin bir plajdır. Denizi biraz daha soğuk ama temizlik konusunda diğer plajlar kadar temiz. Açıklarda yosunlu alanlar var ama bu temizliği bozmuyor hatta denize yukarıdan bakarken çok farklı bir görsel şölen sunuyor. Denizin dibi ve sahil tamamen çakıl taşlarla kaplı. Bu yüzden gitmeye karar verirseniz mutlaka deniz ayakkabılarınız yanınızda olsun.

Plaj bol rüzgâr alıyor ama bu rüzgâr çok sert değil. Zaman zaman rüzgârın etkisi ile deniz dalgalı olabiliyor.

Deniz derinliği bir anda arttığı için yeni yüzme öğrenenler ve çocuklu aileler için uygun olmadığını söyleyebiliriz. Zaten sahil ve deniz tabanı çakıllı olması ve ulaşımın da kayalar üzerinden yürüyerek sağlanıyor olması da çocuklu ailelerin tercih etmemesi için başlıca nedenler.

Plaj içerisinde yiyecek veya içecek alabileceğiniz bir tesis maalesef bulunmuyor. Bu sebeple hazırlıklı gelmenizde fayda var.

Son olarak plajda herhangi bir tesis olmadığı gibi giyinme kabini ve tuvalet gibi temel ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz alanların da olmadığını belirtelim.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Öncelikle Alaçatı Port’a gitmeniz gerekiyor. Daha sonra yaklaşık 4 kilometrelik yolu takip ederek buradan Alkoçlar Exclusive Alaçatı’yı geçtikten metre sonra koyun patikasına ulaşabiliyorsunuz.

Toplu Taşıma ile ulaşım ise şu an için yok.

Paşa Limanı Plajı

Paşa Limanı Plajı yer yer çakıl yer yer de kumsaldan oluşmaktadır. İçerisinde çakıl sevmeyenler için atlama iskelesi bulunmaktadır. Çevrede kamp yerleri olduğu için zaman zaman çevre kirliliği olsa da Belediye tarafından düzenli olarak temizliği yapılmaktadır.

Deniz suyu genellikle ılıktır. Turkuaz rengine sahip deniz ise oldukça temiz ve berraktır. O kadar temizdir ki denizin içerisinde kendi gölgenizi görebilirsiniz. Turkuaz rengi bu bölgede pek çok plajda hâkim olsa da bu rengin en açık halini burada görebilirsiniz.

Deniz seviyesi de oldukça sığdır. Bu özelliği ile çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenenler için oldukça uygundur. Çocuklu ailelerin özellikle çocukları için deniz ayakkabıları almalarını öneririz. Zira çakıl taşları zaman zaman can yakabiliyorlar.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Araç ile gelmek isteyenler Çeşme-Ildırı istikametini takip ederek buraya ulaşabilirler. Zira yol boyu tabelaları takip ederek buraya ulaşmak oldukça kolay.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise; Ilıca ve Çeşme merkezden kalkan minibüsleri kullanarak buraya rahatça ulaşabilirler. Minibüs ücretinin kişi başı 5 lira olduğunu da hatırlatalım.

Boyalık Plajı

Yaklaşık 4 kilometre uzunluğa sahip Boyalık Plajı, Çeşmenin kuzeyinde Ilıca ile Çeşme arasındadır. Çeşme merkeze en yakın birkaç kumluk plajdan birisidir.

Plajı ve suyun dibi ince kum tabakasından oluşmaktadır. Uzunluğu ve plaj yapısı ile Ilıca Plajı özelliklerini taşımaktadır.

Turkuaz renge sahip deniz tüm güzelliği ile sizleri karşılıyor. Pek çok deniz canlısının yaşamını sürdürdüğü deniz o kadar temiz ve berrak ki yüzerken bu canlılardan birisi ile karşılaşmanız oldukça yüksek. Özellikle yumurtalama döneminde yavru balıklar ve deniz atları çok sık karşınıza çıkabilirler.

Derinliği için ise oldukça sığ bir yapısı olduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenenler için uygun olduğunu gönül rahatlığı ile belirtelim. Çocuklarınız bu sığ denizde oldukça eğlenceli vakit geçirirken siz de plaj sandalyenizi denize kurup tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Çeşme’ye yaklaşık 3 kilometre mesafesi olan bu plaja toplu taşıma ile rahatça ulaşabilirsiniz. Özel araç ile gelmek isterseniz çeşme merkezden plaja kadar olan tabelaları takip etmeniz yeterli.

Piyade Koyu Plajı

Piyade Koy Plajı adeta cennetten bir köşe. Deniz oldukça berrak ve temiz.

Suyu genelde ılık olan plajın deniz tabanı ve sahil kısmı ince kum taneleri ile kaplı.

Deniz derinliğinin sığ olduğunu bu nedenle de yeni yüzme öğrenenler ve çocuklu aileler için uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Plaj da özel Beachler bulunuyor. Dilerseniz buralardan birisini de tercih edebilirsiniz.

Plajın yanında bulunan koy içerisinde sörf tutkunlarının şovlarını izleyebilirsiniz. Hatta bu koy içerisinde sörf eğitimi alabileceğiniz pek çok sör okulu da mevcut. Dilerseniz siz de eğitimini aldıktan sonra bir sörf sporcusu olabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Araç ile gelmek isteyenler Çeşme merkezden Alaçatı istikameti yönünde ilerleyerek buraya tabelalar yardımı ile çok kolay ulaşabilirler.

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise Alaçatı-Çeşme minibüslerini kullanarak buraya ulaşabilirler.

Çiftlikköy Plajı

Çiftlikköy Plajı oldukça sessiz ve sakin bir plajdır. Her ne kadar rüzgar alsa dahi denizi dalgasızdır. Serin suyu ile sizi ferahlatan bir denizi vardır.

Sahil kesimi ve deniz tabanı kumsaldır. Çocuklu aileler için oldukça uygun olan plaj, huzur ve sessizlik arayanlar için en doğru yerlerden birisidir.

Deniz seviyesi ise yer yer derin olmakla birlikte genellikle sığdır. Bu özelliği ile yeni yüzmeye başlayanlar, çocuklu aileler ve yüzme bilmeyenler için idealdir.

Plaj içerisinde tuvalet ve soyunma kabinleri bulunmaktadır. Bunun haricinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir de kafesi bulunur. Dilerseniz bu kafeden şezlong ya da şemsiye de kiralayabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Yok

Ulaşım: Çeşme merkezden Çiftlikköy istikameti üzerinde bulunur.

Toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler çeşme merkezden kalkan dolmuşları kullanarak buraya ulaşabilirler.

Eşek Adası

Kuzey rüzgarlarına kapalı olan Eşek Adasında su altı ve su üstü pek çok su sporu yapılabilmekte. Özellikle su altı dalış severlerin uğrak noktasıymış. Burada iskele olduğu için çok sayıda özel yat da burada demir alıyor.

Sahil ve deniz tabanı çakıl taşları ile kaplı. En azından bizim girdiğimiz bölgeler bu şekildeydi.

Deniz suyu her zamanki gibi temiz ve berrak. Su altı canlıları ile çok sık karşılaşmasanız da zaman zaman size eşlik ediyorlar.

Su seviyenin sığ olduğunu söylemek zor. Suyun da çok sıcak olduğu söylenemez. Ama buralara kadar gelmişken eğlenmenin tadını çıkardık tabi.

Ulaşım: Ulaşım sadece tekne turları ile sağlanma. Tur Fiyatları ise TL arasında değişmekte.

Mavi Koy

Eşek Adası’nın hemen batısında bulunan küçük adanın koylarından birisi de Mavi Koy Koyun bir diğer adı Akvaryum Koyudur. Bu adı doğal bir akvaryum gibi sualtını seyredebileceğiniz büyüleyen berrak sularından almaktadır. Su yüzeyinden deniz gözlüğü ile 20 metreye kadar net şekilde izlenebilmektedir. Ortalama derinliği 8 metre olan koyun derinliği 1 metreden başlayarak koyun ağzına doğru 25 metreye kadar çıkmaktadır. Burada şnorkel dalışıyla su altı dünyasını keşfedebilir, balık yakalayabilir ya da güneşin ve denizin tadını çıkartabilirsiniz.

Ulaşım: Ulaşım sadece tekne turları ile sağlanma. Tur Fiyatları ise TL arasında değişmekte.

Makri Adası

Makri Adası turumuzda adanın kuzey batısında Yatak Odası olarak adlandırılan minik bir ada bulunduğunu öğreniyoruz. Bu isimle anılmasının sebebi duvar renginin kırmızı, zeminin beyaz kumlarla örtülü muhteşem bir sualtı mağarasına sahip olmasıymış. Öğrenmişken gitmeden olmaz diyerek oraya gidiyoruz. Muhteşem bir doğal güzelliği keşfetmenin inanılmaz mutluluğunu da doyasıya yaşıyoruz.

Ulaşım: Ulaşım sadece tekne turları ile sağlanma. Tur Fiyatları ise TL arasında değişmekte.

Hızlı İçerik Rehberi

Yılı Yine Çeşme Plajlarının ve Çeşme Beach Clublarının Yılı Olacak&#; Çeşme yine her sene olduğu gibi bu senede en uğrak mekanlardan biri olacak. Çeşmede lüks bir otelde kalmayacak sanız kesinlikle plajlara gitmeniz gerekecek. Öncelikle 5 Yıldızlı tüm otellerin plajları mevcut. fakat 3 -4 yıldızlı veya kategori edilmemiş otellerin plajları yok. Bu nedenle gideceğiniz yeri iyi seçmelisiniz. Bütçeniz yüksek değilse&#;. Eğlence yılında eski yılları aratmayacak gibi görünüyor. Özellikle haziran ayının başında yasakların sona ermesi ile birlikte gençler kendilerini çeşme sahillerinde beach clublarına atacak. Çeşme Plajları Giriş Ücretleri yılında biraz yükselse de  yinede değer.

Çeşme Beach Clubları yine ünlülerin akınına uğrayacak. Localar el yakmakta fakat çeşme plajlarına giriş fiyatları yinede enflasyona göre uygun sayılabilecek bir düzeyde.

Çeşme bölgesinde özellikle merkezde ve Alaçatı civarlarından dolardaki artış nedeniyle çeşme beach club fiyatları yılında biraz el yakacak gibi görünüyor. Çeşmede ücretsiz beach ve plajlarıda sizler için hazırladık. Bu sayede en azından yüksek fiyatlar ödemeden rahatlıkla Çeşme denizinin tadını çıkarabilirsiniz.

Pandemi yasaklarının sona ermesi ile birlikte Çeşme Beach ve Plajları 1 Haziranda kapılarını açacak. Bu sene geçen 2 senenin acısını çıkarırcasına eğlence ve coşkunun çok daha büyük olması bekleniyor. Plajlarda ve Beachlerde boş yer bulmak özellikle hafta sonları imkansız hale gelebilir. Bu nedenle mekanlara gitmeden önce kesinlikle rezervasyon yaptırmak için aramayı unutmayınız.

Öncelikle çeşmeye gittiğinizde ne yapacağınıza karar vermelisiniz. sakin bir tatil güneşin ve denizin tadını çıkarmak mı yoksa biraz hovardalık bol eğlencemi? Aslında tamamen bu görüşünüze göre çeşme sahillerini seçebilirsiniz. Çeşmenin sakin Ilıca Plajları ve Alaçatı&#;nın hırçın dalgaları sizlere kucak açmış bir şekilde beklemede&#;

bodrum beach giriş ücretleri konumuzu da incelemenizi tavsiye ediyoruz. Tatil yapacağınız bölgedeki plaj giriş ücretlerini ve plajların tanıtımını bulabilirsiniz&#;.

Çeşme plajları giriş ücretleri yılında maalesef geçen seneye göre baya bir yükseldi. Özellikle bazı Beach club giriş ücretleri TL&#;nin üzerine çıkmış durumda.

Çeşme Plajlarını İncelemek için önce aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum. En azından plajlar ve Beachler hakkında çok daha iyi bir bilgiye sahip olabilirsiniz.


Bodrum Beach Club Giriş Ücretlerini ve Tanıtımlarını Merak Ediyorsanız Tıklayın&#;


aya-yorgi-plaji-ve-beach-clubler

Çeşme ve Alaçatı Beach ve PlajlarıHafta İçiHafta Sonu
Cozy Çeşme TL TL
Boheme Beach TL TL
Alaçatı 11 Beach Club TL TL
Marrakech Beach Club TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
TL TL
Quente Beach Club TL TL
TL TL

Fly-Inn Beach Club

TL TL

Çeşme&#;de bir çok otel oda kahvaltı olarak çalışmakta. Keyfine düşkün tatilciler için çeşme her şey dahil oteller haberimize bakabilirsiniz.

Cozy Çeşme Beach Club

Paparazzi Beach yılında yeni adı ile kapılarını açacak. İşletme aslında yılında açıldı fakat Covid nedeniyle çok fazla isminden söz ettirmedi. Yepyeni bir dizayn ile işletme hizmeti devrede olacak. yılına damga vuracağı şimdiden kesin gibi. Lezzetli yemekler ve kokteyller hiç bitmeyen muhteşem dj performansları ile birlikte kesinlikle çeşmeye geldiğinizde uğramanız gereken bir mekan olacak.

Cozy Çeşme Giriş Ücreti Yılı için : TL 

Cozy Çeşme İletişim Bilgileri:
Adres: Sakarya Mahallesi Sok. No: 5 Çeşme / İzmir
Telefon: 67 67


cesme-beach-club-giris-ucretleri

Boheme Beach

Çeşme Ala çatı denildiğinde Boheme Beach ilk akla gelen beachler arasındadır. Yeni bir mekan ama çok popüler mekanlar arasında yer alıyor. da açıldı fakat neredeyse tüm ünlülerde dahil müdavimi oldu. Ulaşım olarak biraz zor bir noktada olduğunu belirtmek gerekiyor. Fakat vardığınızda kesinlikle çok memnun kalacaksınız.

Boheme Beach Giriş Ücretleri yılındahaftasonu ve Haftaiçi : TL &#;dir.

Boheme Beach İletişim:
Adres: Musalla, İkiçeşmelik KM. EVL No, Çeşme/İzmir


Quente Beach Clup Çeşme

Alaçatı denildiğinde aslında meşhur olmadan önce gezginlerin kamp alanı olan bir bölgede kurulan Quente Beach Club doğal bitki örtüsü içinde tertemiz havası muhteşem denizi ile ve geniş kumsalı ile herkese muhteşem bir beach club keyfi sunmakta. Paşalimanı bölgesinde yer almakta ve tatil köyünden hallice bir görünüme sahiptir. Bol yeşil alanlı , kum ,çim, ahşap alanların iç içe olduğu muhteşem bir tatil köşesi.

Quente Beach Club Giriş Ücreti Yılında: TL &#;dir.

Quente Beach Club İletişim : 
Adres: Ardıç Mah. Eski Vekamp Paşalimanı Çeşme – İZMİR


cesme-beach-clubfiyatlari

Alaçatı 11 Beach Club

Bölgenin en meşhur beach clublarından biri Alaçatı 11 Beach Club. Hem Surf yapabileceğiniz hem dj eşliğinde eğlenebileceğiniz çok başarılı kokteyllere sahip olan son derece başarılı bir mekan. Tüm gün hafif ve sizi rahatsız etmeyen rüzgarı ile üfül üfül bir deniz keyfi yaşayacaksınız.

Alaçatı 11 Beach Club Giriş ücretleri yılında Haftaiçi TL hafta sonu TL

Alaçatı 11 Beach Club İletişim:
Adres: Alaçatı, Çark Plajı, Çeşme/İzmir


alacati-plajlari-giris-ucretleri

Çeşme Denizi Nasıl Gelin Bu Videoda İnceleyelim&#; Videoyu izlediğinizde tatil için çeşme denizi tercihinizin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız&#;

Denizi muhteşem sahili muhteşem . Ünlülerin akın ettiği localı beachler muhteşem&#; İçerisinde 9 civarında Beach Club bulunmakta.. Ortalama TL ile TL arasında giriş ücretleri var. Fakat çok eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Müzik hiç susmuyor eğlence tam gaz devam. Eğlencenin dorukta olduğu bir kaç plaj ve giriş ücretleri&#;

Çeşme Günlük Kiralik Daire Fiyatları Tıkla İncele

Before Sunset Beach Club bunların en meşhurlarından. Before Sunset Beach Club Giriş ücreti kişi başı TL . Şezlong ve şemsiyeniz sizi bekliyor. Fakat genellikle Full. Bu nedenle rezervasyon yaptırmanız gerekecek.

Marrakech Beach Club modern dekorasyonu ile göze hitap ediyor. Aya Yorgi plajlarının en gözdesi diyebiliriz ayrıca en pahalısı. Marrakech Beach Club Giriş Fiyatı TL. Rezervasyonsuz giriş yapılamıyor. Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

Sole&Mare Beach Club gündüz plaj gece ise Club konseptinde çalışmakta. Müzik hiç susmuyor. Eğlence tavan. Sole&Mare Beach Club Giriş ücreti TL . rezervasyonsuz yer bulma ihtimaliniz var. Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

Tren Beach Club aya yorgi koyunun yeni gözdelerinden. Tren Beach Club Giriş ücreti TL ve araç ile gelirseniz 50 TL otopark ücreti mevcut. Fakat içerisi ayrı bir pahalı&#; Genellikle gençler tarafından tercih ediliyor. Rezervasyon ile giriş sağlanmakta. Gündüz gece devamlı dj eşliğinde partiler verilmekte&#; Genellikle Kerimcan Durmaz her hafta sahne almaktadır.

Soul-of-Alacati-Beach-giris-ucreti

Soul Of Alaçatı Beach

yılında kapılarını açan Soul Of Alaçatı Beach Alaçatının en büyük Beach Clubları arasında. Neredeyse kişiye hizmet verebilmekte. Covid nedeniyle biraz boş olsa da Temmuz ayından itibaren dolmaya başlayacağa benziyor. Gün boyu konser ve Dj performanslarının olacağı Soul Of Alaçatı Beach harika kumsalı ve soğuk deniziyle dans eğlence ve deniz üçlüsünü en güzel şekilde sunmakta. Şezlong ve Loca kiralama imkanları da mevcut. İçerisinde 5 Adet Bungalow odası da bulunmaktadır.

Soul Of Alaçatı Beach Alaçatı Giriş Fiyatı : TL


Kafepi Beach Club 

Bize göre Aya Yorgi plajlarının arasında en kalitelisi ve en eğlencelisi. Gün boyunca ünlü djler ve sanatçılar ile her dakikası dolu dolu geçen zamanlar&#;Kafepi Beach Club  Giriş ücreti TL . İçeride ise yeme içme maalesef çok pahalı&#; Deniz konusunda yorum bile yapmaya gerek yok. İnanılmaz temiz ve pırıl pırıl&#; Eğlencenin tadına varmak istiyorsanız kesinlikle Kafepi Beach Club sizin tek adresiniz olmalı&#; Giriş Fiyatına şezlong ve şemsiye dahildir.

Babylon Aya Yorgi Beach Club 

Ağaçlar arasında huzurlu ve eğlenceli bir plaj keyfi yaşamak için doğru adres Babylon Aya Yorgi Beach Club tam size göre&#; Babylon Aya Yorgi Beach Club Giriş fiyatı kişi başı TL&#;dir. Şezlong Şemsiye Pofidikler ücretsiz&#;


cesme-ilica-plaji-giris-ucreti

Esnaf On The Beach Çeşme

Restorant havasından kurtulmak isteyen İstanbul Maslak ve Alaçatı Köyiçi &#;den tanınan Esnaf Restorant Çeşme Altınkumdaki yeni mekanı Esnaf On The Beach . tertemiz plajı Happy Hour saatleri ile eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Fiyatlar çeşme standartlarında. 16 yaş sınırı bulunmakta. Gün boyunca müzik yayını sürmekte. Otopark ücreti 40 TL alınmakta. Online Rezervasyon yapılmaktadır.

Esnaf On The Beach Çeşme Giriş Ücreti : Haftaiçi : TL Hafta Sonu : TL


madeo-beach-cesme-giris-ucreti

Madeo Beach Çeşme

yazında Çeşmede yeni açılan Beach Clublardan biride Madeo Beach. 16 Yaş altında ziyaretçi alınmamakta. Çardak ve ya şezlong kiralana bilmektedir. İstenirse Loca satın alabilirsiniz. Bir çok dünya mutfağından yemek sunulmaktadır. Ayrıca Akdeniz mutfağının en güzel yemeklerini de Madeo Beach&#;te bulabilirsiniz. Onlien rezervasyon kabul edilmekte.

Madeo Beach Çeşme Giriş Ücreti : Haftaiçi : TL Hafta Sonu : TL


Plage Isolée Beach Çeşme

Çeşme bölgesinde sessiz sakin bir tatil ve plaj keyfi istiyorsanız Plage Isolée Beach Çeşme tam size göre. Harika incecik kuma sahip bir plaj buz gibi denizi sürpriz klasik müzik konserleri ve günün belli saatlerinde yoga dersleri bulunmaktadır. Hafif müzik yayını yapılmaktadır.  Ayrıca sahilde detoks içecekleri bulunmaktadır. Yenilenmek ve sakin huzurlu bir tatil için kesinlikle Plage Isolée Beach Çeşme&#;ye gelmelisiniz.

Plage Isolée Beach Çeşme Giriş Ücreti : Hafta içi : TL Hafta Sonu : TL


Çeşme Ilıca Plaji Giriş Ücreti

Çeşmenin en sakin denizi ılıca plajların dadıfunduszeue.info olarak biraz sığdır. neredeyse mt ilerlersiniz fakat su hala beliniz dedir. Küçük bir koy şeklindedir.2 km den uzun bir sahili vardır. Halk plajıdır. Ücretsiz olarak giriş yapılabilir. Şemsiye ve şezlong isterseniz 50 TL den kiralamaktadır. Tertemiz bir kumsalı pırıl pırıl bir denizi vardır. Su sıcaklığı diğer çeşme kıyılarına göre daha sıcaktır.

Çeşme -Ilıca Plajında Hava Her Zaman Sıcak Ama Deniz Dalgalı Fakat Pırıl Pırıl&#;

cesme-plajlari-ilica
Ilıca Plajı Temmuz Ayında Tabi ki Çok Kalabalık&#;


Copacabana Beach Club Giriş Ücreti

Copacabana Beach Club Doğa Güzellikler ve Muhteşem bir deniz bir arada. Çeşmenin muhteşem denizi ve manzara ile birlikte sakin bir tatil keyfi yaşayacaksınız&#;Copacabana Beach Club Giriş ücreti olarak ta çeşmenin en uygun giriş ücretine sahip TL giriş ücreti ile şezlong ve şemsiye ala bilmektesiniz.


Altınkum Plajı Giriş Ücreti

Çeşme yarımadasının güney kısmında bulunmaktadır. km civarında bir sahip şeridi bulunmakta. Altınkum adını kumların sarı ve pırıl pırıl olmasından almaktadır. Su diğer bölgelere göre biraz daha soğuktur. Fakat koy olmadığı için daha temizdir. Çeşme merkeze 10 km kadar mesafededir&#;Altınkum plajının halk kısmı ücretsizdir. Yine aynı şekilde şezlong ve Şemsiye için 50 TL civarında ödeme yapmanız gerekir. Otopark konusunda sıkıntılıdır.

Fun Beach Club Altınkum plajında yer alan dansçı kızların hiç eksik olmadığı eğlencenin günün her saati yaşandığı bir Beach. Fun Beach Club Giriş ücreti TL ve içeride fiyatlar pahalı. Fakat verdiğiniz paraya değmekte. Gün boyu hiç sıkılmadan bol bol dans edebileceğiniz dansçı kızların showları ile unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Fly-Inn Beach Club çeşme sahillerinin en eğlenceli ve en büyük beach clublarından biridir Fly-Inn Beach Club Muhteşem localara sahiptir. Genellikle ünlüler ve kalburüstü bir gençliğe hitap eder. Kesinlikle ailecek gidilebilecek bir mekan değildir. Fly-Inn Beach Club Giriş ücreti TL dir. İçerideki barlar ve cafeler son derece kaliteli ve pahalıdır.


Pırlanta Plaji Giriş Ücreti

En güzel sörf aktivitelerinin yapılacağı ve denize girilebilecek en güzel yer diyebiliriz. Genellikle sörfçülerin tercih ettiği bir mekandır. Rüzgarı ve Dalgası hiç eksik olmaz. Windsurf ve Kitesurf aktiviteleri için kesinlikle tercih edilmelidir. Giriş ücreti TL &#;dir. Pırlanta ismini ise kumların parlaklığından almaktadır.


dalyan-plaji-giris-ucreti
Dalyan Plajı Giriş Ücreti

Çeşmenin kuzeybatı bölümünde yer almaktadır. Merkeze 4 km civarında bir uzaklığı vardır. Değişik balıkların tadına bakmak isteyenler için birebirdir. Halk Plajı bölümü mevcuttur ve ücretsizdir. Üzerinde bir kaç Beach Club bulunmaktadır. Bunların giriş ücretleri de TL arasında değişmektedir.


Çeşme Çark Plajı Giriş Ücreti

Çeşmenin sörf için en uygun plajlarından ikincisi. Suyun derinliği neredeyse metre civarına kadar 1 metreyi geçmemekte. Sörfçüler bu sayede düştükleri gibi hemen kalkabilmekte. Yüzmeyi düşünenler için pek tavsiye edilecek bir plaj değildir. Genellikle Sörfçüler bulunmaktadır. Giriş ücret TL dir.

Kocakarı Plajı Giriş Ücreti

Çeşmenin en eski ve en sakin plajlarından biridir. Halk Plajıdır. Giriş ücreti yoktur. Yanınızda gelirken Şemsiye ve Şezlong getirmeyi unutmayınız. Çevresinde tek işletme var oda rekabet olmadığı için son derece vasat. Fakat çeşme denizinin keyfini sakin bir ortamda çıkarmak istiyorsanız tam size göre bir plajdır. Genellikle yaşlı kesim ve aileler gelmektedir.


Dilaila-Beach-Cesme-giris-ucreti
Dilaila Beach Giriş Ücreti

Genellikle Beach partilerin mekanıdır. Denize girmek yerine eğlenmeye gelen 22 yaş arası gençlerin ortak mekanıdır. Giriş ücreti TL dir. Eğlenceli saatler geçirmek için kesinlikle kaliteli bir mekandır. Fiyatlar diğer plajlara göre çok makuldür. Son dönemlerde çok meşhur olmuştur. Gençler özellikle çok fazla tercih etmektedir.

Alaçatı , Çeşme Beach Club ve plajlarını aşağıdaki haritadan inceleyebilirsiniz.

Çeşme ve Çevresinde Nerede Denize Girilir Denizi Nasıl Merak Ediyorsanız Buraya Tıklayın&#; Ayrıntılı Çeşme Deniz Bilgisi


Sizin İçin Diğer Plajların Giriş Ücretlerini de Hazırladık. Mutlaka İnceleyin

Çeşme Plajları Giriş Ücretleri

Bodrum Plajları Giriş Ücretleri

Büyükada Plajları Giriş Ücretleri

Şile Plajları Giriş Ücretleri

Kilyos Plajları Giriş Ücretleri


ETİKETLER Çeşme Plajları Giriş Ücretleri, Çeşme Beach Giriş Fiyatları, Çeşme Plajları Giriş Ücretleri, Çeşme Beach Club Giriş Ücretleri , Çeşmenin En Güzel Beach Club

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası