istanbul uygun alışveriş yerleri / İstanbul'da Ucuz Alışveriş Yapılacak Yerler foto galerisi

Istanbul Uygun Alışveriş Yerleri

istanbul uygun alışveriş yerleri

İstanbul&#;da Alışveriş Yapılacak Adresler – Avrupa Yakası

İstanbul Avrupa Yakası Alışveriş Adresleri

İstanbul, metropol bir şehir olmasından dolayı Türkiye’nin ticaret merkezi haline geldi. Her ne kadar alışveriş merkezleri fazla olsa da İstanbul’un açık hava alışveriş merkezleri sayısı da oldukça fazla. İstanbul içinde her ne kadar kategorize edilmiş alışveriş mekanları olsa da Avrupa Yakası’nın belli başlı alışveriş noktaları mevcut. Bizler de Avrupa Yakası’nda bulunan alışveriş noktalarını sizler için derledik. Hazırsanız Avrupa Yakası’nda alışveriş yapılacak yerler listemizi incelemeye başlayalım!

Taksim’de Alışveriş:

Taksim’de birçok pasaj ve mağaza bulabilirsiniz. İstiklal Caddesi’nden Taksim’in iç kısımlarına doğru uzanan vintage giyimden antika eşyalara birçok alışveriş noktaları mevcut. İstiklal Caddesi ile başlayalım:

Atlas Pasajı İstiklal Caddesi’nin üzerinde bulunan, içinde özgün ve birbirinden güzel alternatifleri ile kıyafet, çanta, gözlük ve hediyelik eşya satan mağazaları bulabileceğiniz bir yerdir. ’li yıllarda inşa edilmiş olması ile de farklı bir havası vardır.

Halep Pasajı, Atlas Pasajı gibi İstiklal Caddesi üzerinde bulunur. Burada birçok giyim dükkanı mevcut olmakla birlikte çeşitli gümüş, takı ve kitap gibi ihtiyaçlarınızı da bulabilirsiniz.

Beyoğlu İş Merkezi de İstiklal Caddesi üzerinde yer alan popüler adreslerden. İçerisinde ’den fazla mağaza ile alışveriş merkezlerine taş çıkartacak cinsten. İhracat fazlası ürünleriyle her çeşit kıyafet, aksesuar ve ayakkabı bulabileceğiniz Beyoğlu İş Merkezi, Taksim’in en gözde alışveriş noktalarından biri.

Terkos Pasajı, İstiklal Caddesi’nden Tünel’e doğru yürürken sağ tarafta kalır. Terkos Pasajı’nın en büyük özelliği ise semt pazarı gibi olmasıdır. Terkos Pasajı’nda çok ucuz fiyatlara istediğiniz türden kıyafet bulabilirsiniz.

Eğer bir müzisyenseniz ya da müzik aletlerine ilginiz varsa Galip Dede Caddesi tam da sizler için biçilmiş bir kaftan. Her çeşit müzik aletlerini bulabileceğiniz gibi hediyelik eşyalar da bulabilirsiniz.

Tasarım ürünleri çok seviyorsanız tam sizlik bir yer olan Serdar-ı Ekrem Caddesi üzerinde yaratıcı ürünlerin bulunduğu çeşitli dükkanları ziyaret edebilirsiniz. Antika eşyalardan vazgeçemiyorsanız Çukurcuma tam sizlik bir yer. Antika eşyalar arasında kaybolurken Çukurcuma’nın büyüleyici atmosferinde fotoğraf çekmeyi de ihmal etmeyin.

Karaköy’de Alışveriş:

Karaköy içerisinde çok fazla alışveriş noktası bulundurmasa da tarihi yapısı ve birbirinden şık kafeleri ile keyifli bir zaman geçireceğiniz bir yer. Alışveriş noktalarına gelecek olursak; tüm outdoor ürünlerini ve dalgıç kıyafetlerini rahatlıkla bulabileceğiniz mağazalar, çeşitli ekipmanlara ulaşabileceğiniz dükkanlar mevcut.

Eminönü’de Alışveriş:

İstanbul’un en büyük açık hava alışveriş yeri olarak nitelendirebileceğimiz Eminönü’nde yok yok. Özellikle düğün, nişan veya sünnet gibi organizasyonlar için çeşitli alışveriş noktaları mevcut.

Mahmutpaşa Yokuşu; ucuz düğün ve sünnet kıyafetleri denildiği zaman akla gelen ilk adrestir.

Her türlü elektronik cihaz için Doğu Bank’a gidebilir ve alacağınız cihazı uygun bir fiyata temin edebilirsiniz.

Fotoğrafçıların uğrak yeri olan Hayyam Pasajı’nda ise dilediğiniz tüm fotoğraf malzemelerini bulabilirsiniz. Hayyam Pasajı’nda da Doğu Bank gibi uygun fiyatlı ürünler bulunuyor.

Nuruosmaniye’de çeşitli mücevher ve halı bulabilir, cadde üzerindeki kafelerde bir yorgunluk kahvesi eşliğinde yorgunluğunuzu atabilirsiniz.

Eminönü’nde alışveriş denildiği zaman akla ilk gelen yer tabii ki Kapalıçarşı. İçerisinde 67 cadde ve ’den fazla dükkanı ile İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Aradığınız her şeyi ve çok daha fazlasını Kapalıçarşı’da rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bakırköy’de Alışveriş:

Özgürlük Heykeli’nden sahile doğru yürürken Ebuziyya Caddesi üzerinden birbirinden farklı pasajları ve yeraltı çarşılarını görebilirsiniz. Uygun fiyatlı kıyafetleri, çantaları ve gelinlikleri rahatlıkla bulurken, abiye ayakkabıların ağırlıklı olduğu mağazaları bulunan yeraltı çarşında dilediğiniz tarzda ayakkabı bulabilirsiniz.

Balat:

Fener Rum Patrikanesi üzerindeki şirin kafelerde bir şeyler atıştırdıktan sonra Balat turuna hazırsınız demektir. Vodina Caddesi üzerinde vintage ürünler satan dükkanların tadını çıkartırken, Balat çarşısı içinde birçok dükkanın mezat yaptığını göreceksiniz. Çok ucuz fiyata antika eşya temin edebileceğiniz bir yer olarak Balat’ta tasarım eşyalar da bulabilirsiniz.

Nişantaşı ve Alışveriş:

Dünyaca ünlü mağazaların yer aldığı Nişantaşı daha çok tasarım eşya dükkanları, butikler ve birçok alışveriş noktasına ev sahipliği yapıyor. Modaya yön veren mağazaları ile Abdi İpekçi Caddesi ve Mim Kemal Öke Caddesi Nişantaşı’nın popülerliğini daha da arttırıyor. Nişantaşı’nın ara sokaklarında ise abiye kıyafet satan mağazaları bulabilirsiniz.

Beşiktaş’ta Alışveriş ve Yaşam:

İstanbul’un en keyifli alışveriş noktalarından biri de kuşkusuz Beşiktaş’tır. Kartal heykelinin orada bulunan Sinanpaşa Pasajı ve Büyük Beşiktaş Çarşı ucuz fiyatla kaliteli ürünleri bulabileceğiniz en doğru adreslerden biridir. İçlerinde bulunan bin bir çeşit ürüne ev sahipliği yapan kıyafet mağazaları ve hepsi birbirinden farklı, tarzınızı yansıtacak takı dükkanları mevcut. Özellikle kaliteli ve sağlam ayakkabının vazgeçilmez adreslerinin başında gelen Sinanpaşa Pasajı’nda uygun fiyata birbirinden farklı ayakkabı modeli bulabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakasında bulunan belli başlı alışveriş noktaları bu şekilde. Eğer büyük bir alışveriş tutkunuysanız İstanbul’un bu cezbedici alışveriş noktalarını keşfedebilirsiniz. Yorgun ve yoğun geçen alışveriş turunun ardından sizlere evinizin konforunu sunacak bir konaklama isterseniz Nish Otel’e bekleriz. Geniş süit odalarımız, araç kiralama hizmetimiz ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafemiz ile yukarıda belirttiğimiz alışveriş noktalarına giderken ya da gelirken fazla yorulmayacak, evinizin konforunu doyasıya yaşayacaksınız. İstanbul Beşiktaş otelleri arasında en merkezi konuma sahip Nish Otel, süit otelcilik kavramına yeni bir boyut kazandırırken yeni aldığınız giysileri hemen kullanabilmeniz için de kuru temizleme hizmeti veriyor.

Nish Otel Beşiktaş, Nişantaşı’na 2,8 Km mesafede bulunurken Taksim’e ise 5 Km mesafededir. Metrobüse olan mesafesi ile Bakırköy’e sadece 20 dakika uzaklıkta. Karaköy’ün muhteşem atmosferine gidebilmeniz için ise Nish Otel Beşiktaş’tan sadece 7,7 Km bir yol gitmeniz yeterli olacaktır. Kapalıçarşı’da alışverişin keyfini doyasıya yaşamak için de 7,3 Km giderek Eminönü’ndeki açık hava alışveriş noktalarına ulaşabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

İstanbul'un en ucuz semt-sosyete pazarları

İstanbul&#;un en ucuz semt-sosyete pazarları

Semt-sosyete pazarları, hem kaliteli hem de ucuz kıyafetleri kolayca bulabileceğiniz yerler olarak büyük rağbet görüyor. İhraç fazlası ürünlerin satıldığı ve şehir dışından da müşterisi bulunan İstanbul'un gözde semt-sosyete pazarlarını sizler için derledik. İstanbul'da en ucuz semt pazarları nerelerdir? İşte bayram alışverişini rahatlıkla ve uygun fiyata yapabileceğiniz İstanbul'un en ucuz semt-sosyete pazarları.

İstanbul’da bulunan semt-sosyete pazarları, tüketiciye her şeyin en kalitelisini ve en ucuzunu bulmayı vaad eder ve içerisinde birbirinden renkli ve zengin tezgahları barındırır. Her yaşa ve kesime hitap eden bu semt-sosyete pazarları sadece kıyafet alışverişi için değil, züccaciye hatta sebze-meyve alışverişi için de değerlendirilebilir. Son dönemde birçok kişi alışveriş için AVM'ler yerine semt-sosyete pazarlarını tercih ediyor. Çünkü tüketiciler, mağazalarda TL ve üzerinde satışı yapılan kıyafetleri semt-sosyete pazarlarında daha ucuza ve aynı kalitede bulabiliyorlar. Son dönemde semt-sosyete pazarları akla gelen ilk alışveriş yerleri oluyor.

Çeyiz listesi nasıl oluşturulur ve çeyiz alışverişi nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERÇeyiz listesi nasıl oluşturulur ve çeyiz alışverişi nasıl yapılır?

Peki hangi pazar, hangi gün ve nerede kuruluyor? Bayram alışverişi için İstanbul'da en ucuz semt pazarları nerelerdir?

İSTANBUL'DA EN UCUZ SEMT PAZARLARI

BEŞİKTAŞ CUMARTESİ PAZARI 

Beşiktaş deyince akla gelen ilk alışveriş yeri, Sinanpaşa Pasajı oluyor. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin yan hizasında bulunan bu pasajda alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 

Ancak bu ilçenin alışveriş için bir uygun yeri daha vardır. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nin karşısına kurulan bu pazar, yarı kapalıdır ve 2 kattan oluşmaktadır. Bayram alışverişi için bulunmanız gereken alan 2. kat olacaktır. Burası aynı zamanda 'Beşiktaş Sosyete Pazarı' adını da taşımaktadır.

 RAMİ SOSYETE PAZARI

Eyüp ilçesine bağlı Rami semtinde Pazartesi günleri kurulan bu pazarda ihraç fazlası mallar, kapanan lüks mağazaların elde kalan ürünleri ve markaların sezon kıyafetleri oldukça uygun fiyata satılıyor. Ancak bu pazarda, Beşiktaş'tan farklı olarak meyve-sebze satışı yapılmamaktadır. 

Eğer daha önce Rami'ye hiç gitmediyseniz, metrobüsle Edirnekapı'da inmeniz ve Rami minibüslerine binmeniz yeterli olacaktır. Minibüsler de ya da metrobüsten indikten sonra minibüs yerine binebileceğiniz 37 E ve 37 Y otobüs hatları da, sizi pazarın tam da giriş kapısının önünde bırakacaktır.

KADIKÖY SALI PAZARI

Hem Anadolu Yakası'nın hem de İstanbul'un en güzel, en çeşitli ve en büyük semt pazarlarından kabul edilir. Aşırı kalabalık oluşu sebebiyle sabahın erken saatlerinde gidilmesinde yarar vardır. Oldukça kaliteli ve ucuz ihraç fazlası ürünleri tezgahlarında bulunduran bu pazarda, sebze-meyve alışverişi de yapılabiliyor.

yılı aşkın bir süredir kurulan pazar, İstanbul'un eski pazarlarından biri olarak kabul edilmektedir. yılları arasında alan yenilemesi nedeniyle yeri değiştirilen pazar, artık kapalı alanda satışlarını yapıyor. İsmi her ne kadar Salı Pazarı olsa da, Cuma günleri de kurulmaktadır.

YEŞİLKÖY SOSYETE PAZARI

Hugo Boss gibi büyük markalar da dahil olmak üzere birçok ünlü markanın ürünlerini, etiketinin 1/4 fiyatına satan pazar, bu yönüyle şehir dışından dahi kendisine müşteriler çekebiliyor. Ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliğiyle bilinen bu pazar da, üstü kapalı olan yerlerden biridir. Çarşamba günleri kurulan pazara, Marmaray üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

ULUS SOSYETE PAZARI

Adını, kurulduğu Ulus semtinden alan ancak Eski Ulus Pazarı'nın kapatılmasından sonra Ortaköy'e taşınan pazar, 'Her şey 1 TL' tezgahlarıyla ünlenmiştir. Perşembe ve Pazar günleri kurulmaktadır. 

BAKIRKÖY CUMARTESİ PAZARI

İstanbul Avrupa Yakası'nın en ünlü semtlerinden biri olarak kabul edilen Bakırköy Pazarı, sadece Avrupa Yakası'ndan değil Anadolu Yakası'ndan da müşteri çekme potansiyeline sahiptir. Otobüs, minibüs hatta metroyla bile rahatlıkla ulaşılabilen bu pazar, Bakırköy Adliyesi'nin yakınlarında kurulmaktadır. Çocuk kıyafetlerinde de hatırı sayılır bir çeşitliliğe sahiptir. Bu pazardaki ürünler de diğer pazarlarda olduğu gibi ihraç fazlasıdır.

Ev dekorasyonunda geometrik desenler nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda geometrik desenler nasıl kullanılır?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası