dubai çalışma vize ücreti / Dubai Çalışma Vizesi | Dubai Vizesi

Dubai Çalışma Vize Ücreti

dubai çalışma vize ücreti

Dubai Vize Ücreti

Dubai Vize Ücreti başvuru yapılan vize türüne, seyahat süresine ve Dubai sınırları içerisine giriş hakkına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Söz konusu durumlara ek olarak express başvuru işlemleri de fiyat farkına tabii tutulmaktadır. Ülkemiz sınırları içerisinden Dubai 30 Günlük Tek Girişli Vize en çok tercih edilen vize türüdür.

Dubai vizesine başvuru işlemleri online olarak yapılabilmektedir. Vize pasaporta basılmadan başvuru sahibine elektronik ortamda gönderilmektedir. Başvuru işlemlerini başlatmak için online form doldurabilir veya iletişim adreslerimizi kullanarak vize temsilcilerimiz ile görüşme yapabilirsiniz.

Dubai Vize Ücret Listesi

  • 30 Günlük Tek Girişli Vize Ücreti USD          
  • 30 Günlük Çok Girişli Vize Ücreti  USD
  • 60 Günlük Tek Girişli Vize Ücreti  USD
  • 60 Günlük Çok Girişli Vize Ücreti  USD           
  • 48 Saatlik Tek Girişli Vize Ücreti  USD         
  • 96 Saatlik Tek Girişli Vize Ücreti  USD           
  • Cruise 30 Gün Çok Girişli Vize Ücreti  USD  

Dubai vize ücretleri peşin, kredi kartı veya eft/havale yolu ile ödenebilmektedir. Başvuru ücretleri içerisinde tarafımızdan almış olduğunuz danışmanlık hizmeti için gerekli olan hizmet bedeli yer almaktadır, kdv hariçtir. Dubai vizesine başvuru değerlendirmeleri ortalama 1 ila 3 iş gününü kapsamaktadır.

Online form doldurma veya vize temsilcilerimiz ile gerçekleştireceğiniz görüşmeler sonucunda gerekli evrakların teslimi ve ilgili vize bedeli tahsis edilmektedir. Bir sonraki adımda başvuru resmi olarak işleme alınmakta ve sonuçlanması aşamasında tarafınız ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme sağlanmaktadır.

Dubai Konsolosluğu tarafından belirlenen ve dönemsel olarak güncellenen vize bedelleri kişi başı olup; çocuk veya yetişkin ayrımı yapılmaksızın herkes için geçerli kabul edilmektedir. Kurumumuz danışmanlığı ile alacak olduğunuz Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) vizesi Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Füceyre, Resü'l Hayme, Şarika ve Ummül Kayveyn emirlikliklerinin tümünü kapsamaktadır.

Kurumumuz ile iletişime geçerek başvuru işlemlerinin tarafınız açısından oldukça kolay bir şekilde tamamlanmasını ve en hızlı şekilde sonuçlanmasını sağlayabilirsiniz. Vize Merkezi olarak vize talebi oluşturma sürecini profesyonel bir şekilde yöneterek şahsen bulunma zorunluluğunuz olmaması nedeniyle süreç boyunca rahatlıkla takibini yapabilmenizi sağlamaktayız.

Türkiye'de Oturum İzni Olan Yabancı Vatandaşlar İçin Dubai Vizesi

Türkiye Cumhuriyeti oturum kartına sahip olan yabancı uyruklu vatandaşlar Dubai vizesi için tarafımız ile iletişime geçerek vize başvuru işlemlerini kolaylıkla tamamlayabilmektedir. Yabancı pasaport sahipleri için Dubai vize ücreti bilgilerine temsilcilerimiz ile görüşme yaparak ulaşılabilmektedir. Söz konusu başvurularda başvuru sahibinin pasaport ve oturum izinlerini ibraz etmeleri şartı aranmaktadır.

Dubai Vizesi Hakkında Bilgi

  • Kısa Dönem Tek Girişli Vize: Dubai kısa dönem tek girişli vizesi onay tarihi itibariyle 58 gün geçerlilik süresine sahiptir. Söz konusu vize ile Dubai sınırları içerisine giriş yapılması itibariyle 29 gün kalış ve tek giriş hakkı verilmektedir.
  • Kısa Dönem Çok Girişli Vize: Dubai kısa dönem çok girişli vizesi onay tarihi itibariyle 58 gün geçerlilik süresine sahip bir vize türüdür. Vizenin izin verdiği süre olan 30 ikame günü dahilinde ülke sınırları içerisine birçok kez giriş hakkı verilmektedir.
  • Uzun Dönem Çok Girişli Vize: Dubai uzun dönem çok girişli vizesi onay tarihi itibariyle 58 gün geçerlilik süresine sahiptir. Vizenin izin verdiği süre olan 60 ikame günü dahilinde ülke sınırları içerisine birçok kez giriş hakkı verilmektedir.
  • Uzun Dönem Tek Girişli Vize: Dubai uzun dönem tek girişli vizesi onay tarihi itibariyle 58 gün geçerlilik süresine sahip bir vize türüdür. Söz konusu vize türü ile birlikte ülkeye bir kez giriş yaparak 60 gün kalış izni ile ikamet edilebilmektedir.

Dubai vize başvurusunun işleme alınabilmesi için Dubai vize ücreti talep edilmektedir. Başvurunun herhangi bir nedenden dolayı reddedilmesi halinde ilgili ücret başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle tarafımızdan danışmanlık desteği alarak başvurunun hatalı yapılmasından dolayı reddedilmesi ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz. Konu ile ilgili ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak veya doğrudan başvuru sürecini başlatmak için iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz.

Farklı bir ülkeden gelerek Dubai sınırları içerisinde çalışmak isteyen kişiler tarafından alınması gereken vize türü Dubai çalışma vizesi olmalıdır. Dubai Türk vatandaşları için vize uygulaması yapan ülkelerden birisidir.

Türk vatandaşlarından bordo pasaportlu olanlar için Dubai ziyaretlerinin tümünde vize almaları zorunludur. Yeşil, gri ve siyah pasaport sahipleri için ise gün içerisinde 90 gün kadar vizesiz seyahat imkânı bulunur.

Dubai’de çalışmak isteyenler öncelikle çalışma izni almaları gerekir. İş kurmak ya da herhangi bir firmada çalışmak için ülkede yasal yollardan kalıyor olmak gerekir. Aksi takdirse sınır dışı edilme ya da cezai yaptırımlar söz konusu olabilmektedir. Dubai çalışma vizesi kaç günde çıkar, yapılan başvurular ortalama 1 hafta içerisinde sonuçlanmaktadır.

Dubai çalışma vize ücreti 30 günlük tek giriş olarak alınırsa TL’dir. 30 günlük çok girişli Dubai vizesinin ücreti ise TL’dir. Dubai’de çalışma vizesi için izinler 90 günlük Dubai içerisinde bulunma süresi bittikten sonra bittikten sonra alınır. Bunun için ise Dubai içerisinde bir firmadan çalışma davet mektubu alınmalı ve firma başvuru sahibine tam olarak referans olmalıdır.

Çalışma izni başvurusu yaparken en az 6 ay daha geçerli bir pasaport, 1 adet biyometrik fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi gereklidir. Vize almak için konsolosluğa gelme şartı yoktur. Elektronik ortamda da vize başvurusu yapılabilir. Bunun için ise gerekli vize evraklarının tamamı bilgisayara taranarak kaydedilmelidir. Ayrıca vize ücreti de internet üzerinden ödenerek işlemlerin tümü yapılabilir.

Dubai’de oturum izni almak için öncelikle ya Dubai’de çalışıyor olmak ya da bir aile ferdinin Dubai’de yaşıyor olması gerekir. Dubai’de çalışmak için Dubai’ye gelmeden önce çalışılacak şirket tarafından bir davet mektubu alınmalıdır.  Bu şekilde şirketin sponsorluğunda Dubai çalışma vizesi verilmektedir.

Katar çalışma vizesi almak için de genel olarak aynı prosedürler uygulanır. Covid 19 salgını nedeni ile bir dönem Dubai vizeleri durdurdu. Fakat sonrasında alınan tedbirlere bağlı olarak alınan normalleşme kararları kapsamında vize yasakları kaldırılmıştır. Günümüzde vize işlemleri sadece online olarak internetten alınmaktadır. Konsolosluğun değerlendirmesi sonucunda da vize onayı yine internet üzerinden verilir.

“Dubai Türklere vize vermiyor” gibi bir durum söz konusu değildir, yalnızca Bordo pasaportlu Türk vatandaşları için vize alınması şartı vardır. Ayrıca yeşil gri ve siyah pasaportlu Türk vatandaşları için vize uygulaması 90 gün olarak uygulanmaz.

Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri) Vize Rehberi

Dubai, modern mimarisi ve her gün artan iş olanakları ile gittikçe daha da cazip bir yer olmayı başarıyor. Safari turlarına katılmak, sıcak havalarda keyifli bir tatil yapmak, dil eğitimi almak ya da yeni yatırımlar gerçekleştirmek isteyenler için Dubai, oldukça ideal bir destinasyon. Abu Dabi ile beraber Birleşik Arap Emirlikleri’nin en popüler bölgesi olan Dubai, çoğu zaman bağımsız bir ülke olarak algılanıyor. 

Her sene milyonlarca turist ağırlayan Dubai, gittikçe daha da kozmopolit bir yer olmaya başlamış durumda. Eğer sen de tarihiyle, kültürüyle, modern metropol yapısıyla ve sunduğu iş fırsatlarıyla herkesi kucaklayan Dubai’ye tanıklık etmek istiyorsan, Dubai vizesine dair detayları öğrenmek durumundasın. Bu içerikte senin için Dubai vize rehberine dair en güncel bilgileri paylaşmaya çalışacağız.

Dubai Türkiye’den Vize İstiyor mu?

Birleşik Arap Emirlikleri, Umuma Mahsus Pasaport ve vize şartı koşmakta. Vize şartı, pasaportlara göre değişiklik gösteriyor. Gri, yeşil ya da siyah pasaportu bulunan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 90 günlük seyahatleri için vizeden muaf tutuluyorlar. Fakat bordo pasaportu olan vatandaşların güncel vize prosedürlerine uymaları ve vize işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeleri gerekiyor. Dubai vizesini başarılı bir şekilde alman durumunda BAE’nin tüm emirliklerini ziyaret etme hakkına sahip oluyorsun. Dubai de dahil olmak üzere toplam yedi emirlik seni bekliyor, bunlar: Füceyre, Ummül Kayveyn, Acman, Abu Dabi, Şârika ve Resü’l Hayme olarak sıralanıyor. 

Elbette ülkeler arasında imzalanan protokoller zaman içerisinde değişebilir. Bu nedenle Dubai ziyaretin öncesinde en güncel vize koşullarını incelemende fayda olacaktır. 

Dubai Vize Başvuru Şartları Nelerdir?

Dubai vizesine dair işlemler İstanbul ve Ankara’da bulunan Birleşik Arap Emirlikleri Başkonsolosluğu üzerinden gerçekleştiriliyor. Bazı seyahat acenteleri, başvuru işlemlerine dair konsolosluk tarafından yetkiye de sahip. Sana rehberlik edebilecek bu tip bir acentadan ya da danışmanlık firmasından profesyonel çerçevede destek alabilirsin. Pek çok vizede olduğu gibi Dubai vizesinde de başvuru formu, evraklar ve diğer işlemlere dair kritik detaylar söz konusu. Başvuru formunu eksik ya da hatalı doldurmak, evrakları zamanında temin edememek, vizenin başarısız olmasına yol açabiliyor.

Dubai vizesi tamamen online olarak yürütülen bir süreç. Bu nedenle e-vize sisteminden yararlanman gerekiyor. Başvurunu seyahatinden en geç 10 gün önce yapmalısın. Daha fazla gecikmen, senin adına belli riskleri beraberinde getirebiliyor. Sisteme evrakları renkli bir şekilde, yüksek çözünürlüklü şekilde yüklemeyi ihmal etmemelisin. Sistem dijital bir ağ üzerinden yürüdüğü için parmak izin alınmıyor, ancak Dubai’ye girdiğinde göz taraması sistemine yönlendirileceksin. Bu arada başvuru sırasında pasaport geçerliliğinin en az 6 ay olması beklenir. Aynı şekilde pasaportunun da 10 yıldan daha eski olmamasına özen göstermelisin.

Dubai Vizesi için Gerekli Evraklar Nelerdir?

Hangi meslek grubundan olursan ol ya da hangi vize türüne başvurursan başvur, Dubai vizesi için teslim etmen gereken bazı evraklar söz konusu. Bu evrakların dijital ortama aktarılması sırasında yaşanabilecek aksiliklere karşı dikkatli olmalısın. Güncel olarak Dubai vizesi için istenen evraklar şu şekilde:

  • Birleşik Arap Emirlikleri vize başvuru formu
  • Son 6 ayda çekilen ve arka fonun beyaz olduğu 2 biometrik fotoğraf
  • Vize harcının ödendiğine dair banka dekontu
  • 6 ay daha geçerlilik süresi olan pasaportun
  • Kimlik
  • Varsa davetiye mektubu
  • Konaklama ve ulaşıma dair rezervasyon evrakları
  • Son 90 güne ait banka hesap dökümü
  • Vize talebine dair dilekçe
  • Eşiyle beraber seyahat edecek olan kişiler için evlilik cüzdanı
  • Öğrenciler için güncel öğrenci belgesi
  • Varsa sponsor dilekçesi (öğrenciler için geçerli)

Dubai vizesi başvuru belgelerinde seyahat sağlık sigortası zorunlu değildir. Buna karşın seyahat sırasında yaşanabilecek sağlık problemlerine ve maddi kayıplara karşı önlem almak için seyahat sağlık sigortası yaptırmak avantajlıdır. Hemen seyahat sağlık sigortası teklifi alarak teminat ve fiyatları görebilirsin.

Dubai Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Online olarak yapılmasından dolayı Dubai vizesi, görece daha hızlı bir şekilde sonuçlanıyor. Dubai vizenin sonucu, BAE Konsolosluğu’nun o haftaki yoğunluğu ile ilgili oluyor. Kimi vize başvuruları 2 iş günüde de sonuçlanabiliyor ancak ortalama sürenin iş günü aralığında değiştiğini söylemek mümkün. Bayramlar ya da resmî tatil günleri, bu sürelerin uzamasında etkili olabiliyor.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde resmî izin günlerinin cuma ve cumartesi günleri olduğunu da unutmamalısın. Hangi mevsimlerde ve günlerde başvuru talebinin artabileceğini öngörerek başvurunu yapabilirsin. Bireysel olarak yaptığın başvurunun sonucu, e-posta adresine geliyor. Eğer bir danışmanlık firması ile çalıştıysan, sonuç sana bizzat bu firmalar üzerinden ulaşıyor.

Dubai Vize Türleri Nelerdir?

Dubai’ye gitme amacına, oradaki genel planlamana ve özel koşullarına bağlı olarak kendin için uygun bir vize türüne yönelebilirsin. Her vize türünün kendine has özel şartları bulunuyor. Bu şartları karşılayıp karşılayamayacağını analiz ederek gerekli başvurunu gerçekleştirebilirsin. Birleşik Arap Emirlikleri’nde geçerli olan vize türleri genel olarak şu şekilde:

  • 30 Günlük Tek Girişli Vize: Toplamda 60 günlük zaman zarfı içinde 30 gün kalacak kişilerin alması gereken vizedir. Ülkemizde turistik seyahatlerde en çok tercih edilen Dubai vizesi türü, 30 Günlük Tek Girişli Dubai Vizesi’dir.
  • 30 Günlük Çok Girişli Vize: Yukarıda söz ettiğimiz vize koşullarına ek olarak, birden fazla giriş çıkış hakkı tanınır. Eğer süreç içerisinde Türkiye’ye ya da başka bir ülkeye gidip geri dönmeyi düşünüyorsan, bu vize türü tam anlamıyla sana göre!
  • 90 Günlük Tek Girişli Vize: Tek defalık giriş şartıyla, toplamda 90 günlük seyahatlerde kullanılan bir vizedir.
  • 90 Günlük Çok Girişli Vize: Bu vize sana hem 90 gün boyunca Dubai’de kalma hem de özgürce giriş hakkı tanır.
  • Birleşik Arap Emirlikleri Transit Vizesi: Farklı bir noktaya giderken BAE havalimanlarına iniş yapmak zorunda olan kişiler, bu vizeyi almak durumundadır. BAE Transit Vizesi ile ülkede 96 saat kalma hakkın olur. 

Her vize türüne özgü olarak belirlenen sürelerin kesinlikle aşılmaması gerekiyor. Bu sürelerin aşılması durumunda cezai işlemler devreye giriyor.

Dubai Vizesi ile Çalışma İzni Alabilir miyim?

Dubai’de çalışma izni almak istiyorsan ayrı bir çalışma vizesi almak durumundasın. Turistik vizeyle Dubai’de çalışma izni alamazsın. İşverenin bu süreçte iş teklifi mektubunu, sözleşmeyi ve sağlık muayenesini sunması şart.

Dubai Vize Ücreti Ne Kadar?

Dubai vize ücretleri, vatandaşların aldıkları vize türlerine göre değişiyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde konaklama süresi, tekli ya da çoklu gibi ülkeye giriş çıkış kapasitesi Dubai vize ücretlerini belirleyen unsurlar. Ücretleri vize türlerine göre belirleyen ve her sene açıklayan ise Dubai Konsolosluğu. Güncel Dubai vize ücret bilgisini almak için Dubai Konsolosluğu web sitesini ziyaret edebilir, iletişim bilgilerinden ulaşarak öğrenebilirsin. 

Danışmanlık firmaları ile görüşerek vize işlemlerini yapacaksan ücret bilgisi alarak ilerleyebilirsin.  Artı olarak danışmanlık firmalarına vereceğin ücretler ya da kargo maliyetleri, vize başvuru ücretinin dışında kalıyor. Bu arada 12 yaşından ufak çocuklar için Dubai Konsolosluğu bir harç bedeli istemiyor.

Dubai Hakkında Genel Bilgiler

Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı bir şehir olmasına rağmen çoğu zaman popülerliği yüzünden özerk bir ülke olarak zannediliyor. Ülke turizmini önemli ölçüde üstlenen Dubai, yılındaki nüfus sayımına göre 3 milyondan fazla insanı bünyesinde barındırıyor. Ticaret ve turizm merkezi olarak gösterilen bölge, Birleşik Arap Emirlikleri’nin doğu tarafında Pers Körfezi’nin kıyısında konumlanıyor. 
Çöl ikliminin etkisinde olan şehir; turizm, emlak, hizmet ve finans gibi sektörlerde son derece aktif. Bu alanlardaki dönüşüm, özellikle petrol rezervlerinin azalmasıyla beraber başladı. Gökdelenleriyle, modern ve baş döndürücü mimarisiyle Dubai, aynı zamanda dünyanın en yüksek binalarına da sahip. 

Şehir; su parkları, çöl safarileri, nitelikli eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, festivalleri, lüks konaklama alanları ve aktif gece hayatıyla ziyaretçilere önemli bir çeşitlilik sunuyor. Dubai, turistler için genel olarak güvenli bir yer olarak kabul ediliyor. Bölgede hem Arapça hem de İngilizcenin yaygın şekilde konuşulduğuna tanıklık edebilirsin. 

Diğer Vize Rehberlerimiz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası