yaşar factoring mülakat / Garanti Faktoring İş Görüşmesi ve Mülakat Soruları | İşkolig

Yaşar Factoring Mülakat

yaşar factoring mülakat

Yaşar Faktoring Kimin Yaşar Faktoring Ne İş Yapar?

Faktoring özellikle KOBİ’ler tarafından sıklıkla kullanılan bir finansman edinme yöntemidir. KOBİ (küçük ve orta ölçekli işletmeler) ihtiyaçlarına yönelik finansman sağlamayı amaç edinen Yaşar Faktoring de sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmet ile müşterilerinin işlerini kolaylaştırmakta, standart kredi prosedürlerinden uzak, kolay ve hızlı finansman olanağı sunmaktadır. Yaşar Faktoring 17 yıldır ülkemiz finansal kuruluşları arasında hizmet vermektedir. Yaşar Faktoring hakkında merak ettiklerinizi Yaşar Faktoring Kimin Yaşar Faktoring Ne İş Yapar başlıklı haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yaşar Faktoring Kimin Yaşar Faktoring Ne İş Yapar?

Yaşar Faktoring 2002 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana 100 bini aşkın küçük ve orta ölçekli işletmeye faktöring hizmeti vermiştir. Ülke çapında finansman hizmeti veren şirketin 20 şubesi, 300 civarında çalışanı bulunmaktadır. Yaşar Faktoring en hızlı faktoring hizmetini sunma misyonu ile yola çıkmış ve bu amacını gerçekleştirmiştir. Yaşar Faktoring’den yalnızca 30 dakikada finansman sağlayabilirsiniz. Yaşar Faktoring yeni takım arkadaşları ile istihdam sağlamaya devam etmekte olup, Yaşar Faktoring iş ilanları kariyer sitelerinde yer almaktadır. Diğer faktoring firmalarını incelemek için buraya göz atabilirsiniz.

Yaşar Faktoring Ortaklık Yapısı ve Yaşar Faktoring Yönetim Kurulu

Yaşar Faktoring ortaklık yapısı şu şekildedir:

  • Mustafa Kocatürk hisse payı % 87,15, hisse tutarı 6.798.062 TL,
  • Fatma Pınar Kocatürk hisse payı % 9,94, hisse tutarı 775.687 TL,
  • Çiğdem Kocatürk hisse payı % 2,90, hisse tutarı 226.243 TL,
  • Recep Kaya hisse payı %0,005, hisse tutarı 4,00 TL,
  • Engin Başçelik hisse payı % 0,005, hisse tutarı 4,00 TL’dir.

Yaşar Faktoring üst düzey yöneticileri şu şekildedir:

  • Yaşar Faktoring yönetim kurulu başkanı: Mustafa Kocatürk
  • Yaşar Faktoring yönetim kurulu başkan vekili: Fatma Pınar Kocatürk
  • Yaşar Faktoring yönetim kurulu üyesi ve Yaşar Faktoring genel müdürü: Recep Kaya

Yaşar Faktoring İletişim Bilgileri ve Genel Bilgiler

Yaşar Faktoring iletişim bilgileri şu şekildedir:

  • Yaşar Faktoring genel müdürlük adres: General Ali Rıza Gürcan Caddesi Eski Çırpıcı Yolu Sokak Merter İş Merkezi 1 No.lu Bağımsız Bölüm 34010 Zeytinburnu İSTANBUL
  • Yaşar Faktoring telefon numarası: 444 77 77
  • Yaşar Faktoring faks numarası: 444 00 61

Yaşar Faktoring genel bilgiler:

  • Yaşar Faktoring şirket ünvanı: Yaşar Faktoring Hizmetleri A.Ş.
  • Yaşar Faktoring ticaret sicil numarası: İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu/ 330334
  • Yaşar Faktoring vergi sicil numarası: Davutpaşa- 882 0006890
  • Yaşar Faktoring sermaye: 7.800.000,00 TL

Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı

Yaşar Factoring

Faktoring sektörünün yenilikçi ve öncü firmalarından olan Yaşar Faktoring A.Ş, ilke ve hedeflerini paylaşacak"Bilgi Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı" arıyor. 

Genel Nitelikler ve İş Tanımı

Üniversitelerin lisans ya da yüksek lisans düzeyinde mezuniyeti olan ve asgari 15 yıllık finans sektörü tecrübesi olan,

Replication ve İş Sürekliliği Yapıları yönetmiş olan,

Politika Yönetimi ve özgün scripting süreçlerinde aktif çalışmalar yapmış olan,

Storage ve database yönetimi konularında tecrübeli,

Problem çözümü ve takibi yapabilecek düzeyde İngilizce bilen,

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve erkek adaylar özelinde askerlik görevini tamamlamış olan,

Özel Nitelikler

Bilgi Sistemleri yapısının ilgili mevzuatı olan “Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Bilgi Sistemlerinin Yönetimine ve Denetimine İlişkin Tebliğ” uygulama tecrübesi olan ve Bilgi Sistemleri Yönetişimi süreçlerini yönetebilecek,

Güvenlik ürünlerinin (Firewall, SIEM, 2FA, WAF, DDOS, Antivirüs, Secure Email Gateway vb.) yönetimini yapabilecek,

Bilgi Teknolojileri Stratejilerini Kurumun iş hedefleri ile bütünleşmiş şekilde yönetebilecek,

Dış Hizmet Firmaları ile kurumun ihtiyaçları doğrultusunda PMI standartları doğrultusunda projeler tanımlayarak gerçekleştirebilecek,

Oracle Database mimarilerini yönetebilecek,

Kurumun çoklu şube yapısındaki Network Yapısını yönetebilecek,

Microsoft İşletim Sistemleri (Exchange Dahil) ile Linux İşletim Sistemlerini yönetebilecek,

Storage ve data katmanının yönetimini yapabilen,

Lisanslama konusunda uygulama tecrübesi olan ve lisanslama süreçlerini yönetebilecek,

Open Source Uygulamalar ve bu uygulamalar için uygulanması gereken altyapı & güvenlik süreçlerini yönetebilecek,

KKB ve Risk Merkezi servislerine hakim olan ve süreçlerini yönetebilecek,

Değişiklik Yönetim Süreçlerine hakim ve süreçlerini yönetebilecek,

API entegrasyonu konularında uygulama tecrübesi olan ve dış hizmet firmaları ile entegrasyon süreçlerini yönetebilecek,

 

Mülakat Tarihi: Mayıs 2012
Toplam Süreç: 15 Gün

14.03.2013

Zorluk Seviyesi Görüşme ve Süreç Sonuç
Çok zorluydu Ortalama Deneyim Teklif Yapılmadı

Mülakat için çağrıldığımızda, belli sayıda adaylarla bir beyin fırtınası yapıldı. Her adaya belli bir sektör verildi ve bu sektörde nasıl kendinizi ön plana çıkarırsınız diye bir çalışma yapıldı. Bu grup mülakatlarını 2 kez geçtim daha sonrasında İK yetkilileri ile görüşmem tamamlandı orada da biz sizinle ciddiyiz ve mülakat sürecimizi devam ettirmek istiyoruz yanıtını aldım. Süreç öyle güzel anlatılıyordu ki, hakikaten yavaş yavş işe girdiğinizi zannediyorsunuz. Ben bu işi yapabilme konusunda tecrübeme ve yeteneklerime güvenen bir insanım. Cumartesi günü mülakatın son aşamasına çağrıldım. O gün heralde birçok şey netleşecek derken karşımda 4ten fazla yetkili ve müdürlerle neredeyse çapraz sorguya tutuldum. 6. yılım satış sektöründe, fakat iş yaşamım boyunca böyle baskılı bir mülakat aşaması yaşamadım, özellikle sorular bezdirici nitelikteydi. Yapmayı istediğim, özellikle çalışmaktan büyük mutluluk yaşayacağım bir şirket işgören adayına böyle bir süreç yaşatması beni çok üzdü. 3-4 mülakattan geçip son ve sondan önceki mülakatında böyle bir sorguvari işe alım aşaması yaşamak çok enteresandı. Çok yoğun baskılı iş tecrübem oldu fakat mülakat aşamasında böyle bir zorluk yaşamadım. Ve işe alınmam için kimse aramadı, mail bile atılmadı. İnsanı bunca şeyden sonra üzen bu tarafı oluyor. Hiçbir adayı beğenmezlerse, umursamıyorlar. Kişiye saygı yok.

 

  • Telefon mülakatı
  • 1'e 1 mülakat
  • Grup Mülakatı
  • Sunum
  • IQ/Zeka Testi
  • Yetenek Testi
  • Kişilik Testi
  • Referans Kontrol
  • Online Sınav
  • Yabancı Dil Sözlü
  • Diğer

 

 

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Popüler mülakat soruları

Her mülakatçı karşısındaki adaya bazen farklı sorular yöneltse de ortak birçok soru var. İşte iş görüşmesinde gelebilecek sorular ve ipuçları.

Bana biraz kendinizden bahseder misiniz?

Bu soru bazı adaylarda “Acaba özgeçmişimi incelemedi mi?” şüphesine yolaçsa da aslolan, adayın kendini karşı tarafa nasıl tanıttığı, nasıl ifade ettiğidir. Çok fazla detaya girmeden iş hayatınızla ilgili temel bilgileri vermeniz yeterli. Örneğin; “Ben Ayşe Yılmaz. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi mezunuyum. Son sınıfta  x firmasında, y bölümünde …  süreyle staj yaptım. Mezun olduktan sonra x firmasında… görevinde çalıştım. Kariyerime şirketinizde … olarak (sözkonusu görev) devam etmeyi istiyorum.”

Sizi neden işe almalıyız?

Mülakatçı işe uygunluğunuzu kendi bakış açınızdan dinlemek ister. Firmanın, iş ilanında verdiği kriterler ile kendi uygunluğunuzu kıyaslayarak anlatın. Tecrübeliyseniz daha önceki çalışmalarınızdan örnek verebilir, yeni mezunsanız daha çok kişisel niteliklerinizi öne çıkartabilirsiniz. Bununla ilgili staj yaptıysanız ondan da bahsetmeniz yararlı olur. Örneğin; “Daha önce de X firmasında mühendis olarak çalışmıştım/ staj yapmıştım. Sizin de ilanda verdiğiniz kriterlere şu şu sebeplerden dolayı uygun olduğumu düşünüyorum. Ayrıca yaratıcı yönümü kullanarak yeni projeler üretmekten çok keyif alırım.”

Şirketimizde neden çalışmak istiyorsunuz?

“Sizi neden işe almalıyız” sorusunun cevabına yakın olmalı, ama bu kez başvuru yaptığınız şirketi öne çıkarmalısınız. Şirketi araştırdığınızı, hatta takip ettiğinizi gösterin. Özellikle o şirkette çalışmak istediğinizi karşı taraf hissetmeli. Örneğin; “Şirketinizin yaptığı projeleri yakından takip ediyorum.  Son yaptığınız … projesi gerçekten çok yaratıcıydı. Mühendislik alanında yeni yaklaşımları kullandığınızı görüyorum ve ben de bu ekibin bir parçası olarak yeni projelerde yer almak istiyorum.”

Haftasonları veya mesai saatleri sonrası akşam çalışma düşüncesine nasıl bakıyorsunuz?

“İyi bakmıyorum” gibi bir cevapla muhtemelen elenirsiniz. İşveren yoğun dönemlerinde çalışanlarının ona destek olup olmayacağını bilmek ister.

Baskı ve stres altında çalışabilir misiniz?

İş hayatı
her zaman güllük gülistanlık olmaz, çoğu zaman olmaz. Yoğun tempolu bir işe hazır olup olmadığınızın cevabını verin. Tabi ki hazırsınız. Hatta böyle bir ortamın kendinizi geliştirmeye yardımcı olduğunu bile söyleyebilirsiniz.

Seyahat etmede sorununuz var mı?

Bu biraz da çalışmak istediğiniz pozisyonla ilgili bir durum. Öncelikle saha satış alanında çalışacaklara sorulur. Buna kendiniz karar vermelisiniz.

Kariyer hedefiniz nedir?

Mülakatçı kurumda gelecek düşünüp düşünmediğinizi ve planlarınızı bilmek ister. Bu soruya kısa ve uzun vadeli planlarınız olarak iki şekilde cevap verebilirsiniz. Örneğin; “Kısa vadede hedefim kendi bilgi ve birikimime, yeni çalışacağım şirketten edindiklerimi de ekleyerek işimde başarılı olmak. Uzun vadedeyönetimini üstlendiğim ekibime bu birikimi aktarabilmek ve birlikte başarılar kazanmak.”

İşyerinde sizi ne motive eder?

Tabi ki “Cuma akşamına yaklaşmak” değil. Ekip halinde çalışmak mı, istek ve azminiz mi, takdir görmek mi? Gerçekçi ama olumsuz algılanmayacak bir cevap olmalı.

Sizi en çok ne kızdırır?

Tuzak bir soru olabilir. Aslında öğrenilmek istenen şu da olabilir: Sık sık kızar, sinirlenir misiniz? Duygularınızı kontrol edebilir misiniz? Belki “kızma” yerine başka bir duyguyu koyup, örneğin “tembellik beni rahatsız eder” diyebilirsiniz.

Yaratıcılığınıza bir örnek verebilir misiniz?

Şirketler yaratıcı ve yenilikçi insanlar arar. İş deneyiminiz az veya hiç yoksa okul yıllarında yer aldığınız bir projeden örnek olabilir. Ya da bir sorunu çözmede kullandığınız değişik bir metodunuz olmuşsa böyle bir şey de olabilir.

Ne kadar süredir iş arıyorsunuz?

Dürüst olun. Ciddi bir süre söz konusu ise, bunun nedenini de sorabilirler. Yeni mezun iseniz şirketlerin hem deneyim aramasından bahsedebilirsiniz. Tecrübeli ve kalifiye iseniz çalıştığınız sektördeki iş imkanlarından ve ekonomik durumu söyleyebilirsiniz.

Bu pozisyon için nitelikleriniz fazla değil mi?

Kurumdaki pozisyona daha iyi bir iş bulana kadar geçici gözüyle mi bakıyorsunuz yoksa gerçekten burada mı çalışmayı istiyorsunuz’un cevabı bu soruda gizli. Birincisi sizin için geçerliyse bu, şirket için hiç iyi değil. Şirketi istiyorsanız buna da gerekçe gösterin.

Sizin için ideal şirket, ideal çalışma ortamı nasıldır?

Eve yakınlık, binanın fiziksel özellikleri gibi cevaplar yerine, firmanın sektördeki yeri, çalışanına yaklaşımı gibi durumlar öne çıkarılabilir. Örneğin, “Sektörde belli bir yere sahip,yaratıcılığımı gösterebileceğim, fikirlerimi rahatça dile getirebileceğim bir iş ortamı.”

İş dışında nelerle ilgilenirsiniz?

Sosyal yönünüzü ölçmeye yöneliktir. Alışveriş, müzik değil aktif olarak ilgilendiğiniz hobinizden bahsetmenin tam zamanı.

Almak zorunda olduğunuz en zor karar neydi?

Tabi ki iş hayatıyla ilgili olmalı. Örneğin bir İK uzmanıysanızve şirketiniz işten çıkarma yapıyorsa bunu anlatabilirsiniz.

En büyük başarınızı anlatır mısınız?

Örneğin; “çalıştığım x şirketinde … uygulamasını hayata geçirerek maliyetleri düşürdüm. Şu metodu kullanarak işin süresini azalttım.”

Şirketimiz hakkında ne düşünüyorsunuz?

Neden bizimle çalışmak istiyorsunuz? Sorusu ile benzer. Mülakata gitmeden şirketi mutlaka araştırmanız gerekli. Kendi internet sitesinin yanısıra basında nasıl çıkmış, hangi işleri yapmış, inceleyin. Sosyal ağlarda ne derecede aktif? Bunlardan örnekler verebilirsiniz. Bu sizin ilginizi gösterir.

Güçlü ve zayıf yönleriniz nelerdir?

Yaygınlığı yavaş yavaş azalsa da hâlâ birçok işe alımcı tarafından tercih ediliyor. Güçlü yönlerde başvurduğunuz işe uygun olan özelliklerinizi anlatın. İlanda örneğin takım çalışmasına uygunluktan bahsediliyorsa bu yönünüzü vurgulayabilirsiniz. Zayıf yönlerde, aranan kriterlere ters düşebilecek bir ifadeden kaçınarak, zararsız bir şeyler söyleyebilirsiniz. Bazıları “aşırı detaycıyım”, fazla titizim” gibi kurnaz cevaplar veriyor ama karşı taraf bunu yutmayabilir. Gerçekçi olun ama bunu önceden çalışın.

 


Bir başarısızlığınızı anlatır mısınız?

 

Başarısızlığınızı kabul etmekten korkmayın. Belki aklınız çok meşguldu ve kritik bir adımı atladınız ya da üstünüzde çok iş yükü varken bazı şeyleri gözden kaçırdınız. Ya da agresif bir satış tekniği izlerken potansiyel bir müşteriyi kaybettiniz. Herkes hata yapar. Önemli olan, bunun farkında olmanız ve bundan ne öğrendiğiniz. Dürüst bir örnekle bunu gösterin.

Okulu hangi dereceyle bitirdiniz?

Eğitim hayatındaki başarısı, kişinin iş konusundaki temel bilgisiyle örtüşür. Dürüst davranıp doğru dereceyi özgeçmişte ve görüşmede belirtin.

Yüksek lisans yapmayı düşünüyor musunuz?

Hem kendi gelişiminize yatırım yapmayı düşünüp düşünmediğinizi, hem de alanınızda uzmanlaşma planlarınızı öğrenmek istiyor olabilirler. Tabi yoğun tempolu bir iş sözkonusu ise, bunun işe etkisi olup olmayacağı da önemli. Başvurduğunuz pozisyonun gerekliliklerine göre kendi eğitim ve tecrübenize göre gelişim planlarınızı anlatabilirsiniz.

Çeşitli eğitimlere ve sertifika programlarına katılıyor musunuz?

İşinizle alakalı aldığınız sertifikalar varsa bunları mutlaka özgeçmişinizde belirtmiş olun. Ayrıca devam ettiğiniz ve size faydası olacak bir kursa kayıtlıysanız bunu söylemenizde de yarar var. Bunun dışında aldığınız tango dersi bu soruya dahil değil.

Son işyerindeki işinizi anlatır mısınız?

Mülakat öncesinde, işin tanımına ve gerektirdiklerine bakın. O işe hakim olup olamayacağınız sorgulanacaktır. Bir önceki işinizde yaptıklarınız buna uymalı. Örneklerle söylediklerinizi destekleyin. Kendi yaptıklarınızı değil ekibinizle birlikte başardıklarınızı da anlatın.

Son işinizden neden ayrıldınız?

Görüşme çok iyi gidiyor. İçinizden ‘oldu bu iş’ diye düşünmeye başladığınızda hiç gelmemesini umduğunuz o soru çıkageliyor: “Önceki işyerinizden neden ayrıldınız?” Birden aklınıza eski yöneticinizle çatışmalarınız geliyor. Zaten dolmuşsunuz, yaşananları bütün detaylarıyla ortaya döküyorsunuz. Sonuç: İş olmuyor. Yöneticiyle anlaşmazlık, haklarını alamama, ücret düşüklüğü ve gelişme/yükselme imkânı olmayışı işten ayrılma kararlarında en çok etkili olan sebepler. En fenası da yönetici yüzünden tatsız bir şekilde ayrılma ki sonraki görüşmelerde ayağınıza dolaşabilecek, hassas bir konu. Kötü ayrıldıysanız işiniz daha da zor. Yine de dürüstlük önemli. İşten ayrılma sebebinizi kişileselleştirmeden anlatmalısınız. Son işyerinden ayrılışı anlatırken bunlara dikkat:
– Eski işyeriyle ilgili özel bilgiler paylaşmamalı (finansal durum gibi)
– Fazla duygusal olmamalı
– Olumsuz ifadeler kullanmamalı
– Kişiselleştirmemeli
– Eski işyerini kötüleyici sözlerden kaçınmalı
– Fazla detaya girmemeli
– Mantıklı, akılcı bir karar olduğunu hissettirmeli
– Bütün olumsuzluklara rağmen çözümcü davranmış olduğunu göstermeli

Neden bu kadar çok iş değiştirdiniz?

Geçerli sebepleriniz varsa öncelikle bunları sıralayın. Maaş ödenmemesi, şirket kapanması, şirketin taşınması gibi… Ya da önünüze şans eseri kariyerinize istediğiniz yönde yön vermenizi sağlayacak bir teklif geldiğini söyleyebilirsiniz. Ama bunu eski şirketlerinizi kötüleyerek ve daha iyisini bulunca yeniyi tercih eder şekilde yapmayın.

Referansınız var mı?

iş ilanlarında referansın önemi ile alakalı bir bilgi verilmese de insan kaynakları uzmanları özgeçmişte referansa dikkat eder. Eğer hiçbir yerde, hiçbir iş tecrübeniz yoksa bu bölümü boş bırakın. Aile üyelerini referans bölümüne eklemek doğru olmaz. Eğitiminiz süresince size destek olan hocalar, staj yaptığınız ya da katıldığınız gönüllü çalışmalarda birlikte çalıştığınız kişiler profesyonel referans olarak kabul edilebilir. İş hayatında da yöneticileriniz ve birlikte çalıştığınız ekip arkadaşlarınız referans olabilir. Şirketlerin referans kontrolü yaptıklarını, verdiğin isimlerden hakkında bilgi istediklerini unutmayın.

Ekip çalışmasına uyumlu musunuz?

Başvurduğunuz pozisyonla ilgili iş ekip çalışması gerektirebilir. Ayrıca çok geniş bir ekip ile çalışmasanız da diğer departmanlar ile kuracağınız iletişim de bu özelliğinizle ilgilidir. Ekipçe yaptığınız bir projeyi örnek verebilirsiniz.

Yabancı diliniz nasıl?

Kesinlikle dürüst olun. Yabancı dili iş amaçlı kullanıp kullamadığınızı da söyleyin.

İnsiyatif alır mısınız?

Aslında burada sorulmak istenen şu: Kendinize ne kadar güveniyorsunuz, ne kadar risk alabiliyorsunuz? Elbette aşırı emin görünüp yüksekten atmayın. Yaptığım işlere güveniyorum ve emin olduğum konularda insiyatif alabilirim diyebilirsiniz.

Nasıl bir yönetici ile çalışmak istersiniz?

Riskli sorulardan biri. Tabi ki daha önceki çalışmalarınızdan dolayı kızgınlıkla ve tecrübeyle çok şey söylemek isteyebilirsiniz ama bunları kendinize saklayın. Yöneticinizin sık sık size geribildirimde bulunmasını mı istersiniz? Yoksa işi verip gerisine karışmamasını mı? Cevap, sizin çalışma şekliniz hakkında da bilgi verecektir.

Maaş konusunda beklentiniz nedir?

İşe alımcılara göre adayların birçoğu şirketi ve pozisyonun gerekliliklerini iyi araştırmıyor. Ücret konusunda ise doğru bilgiye ulaşmak zor hatta çoğu durumda imkansız. Ücret seviyeleri farklı göstergelere göre değişkenlik gösteriyor. Güvenilir yayınların her yıl yaptıkları ücret araştırmalarının sonuçları ve ücret araştırma şirketlerinin yıllık raporları bu konuda size yardımcı olabilir. Ücret talebinde bulunmadan önce şu kriterleri gözden geçirmekte yarar var:

– Deneyim ve eğitim: Bitirilen okul ve deneyimlerinin tutarlılığı (aynı konuda olması) kişinin alanında uzmanlaşma seviyesini belirler. Bu da maaş ortalamasına yansıyacaktır.

– Başvurulan pozisyonun unvanı: Eleman, uzman, uzman yardımcısı… Hepsinin maaş derecesi ayrı.

– Ekonomik durum: Başvuru yapılan sektörde o dönem finansal bir durgunluk yaşanıyorsa beklentiyi fazla yüksek tutmamalı.

– Başvurulan şirket: Gerçekten kurumsal bir şirket ise maaş pazarlığı yapmanız pek mümkün olmayabilir. Maaş politikaları her derece için bellidir.

– Yan faydalar: Kurum size eğitim, ikramiye, özel sağlık sigortası, bireysel emeklilik katkı payı gibi yan faydalar sunuyorsa bunları da dikkate almalı.

 


Uzun vadede maaş beklentiniz nasıl?
Karşınızdaki kişinin size sunduğu miktara bakarak önümüzdeki dönem için hesaplamalar yapabilirsiniz. Öncelikle kendinizi tartın. Sizin için yeterli olup olmadığına karar verin. Daha sonra da şirkete sağlayacağınız katkılardan sonra karşılıklı konuşmanın en iyi yol olduğunu söyleyebilirsiniz.

 

 

Etiketler: Mülakat sorularıözgeçmiş

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası