aşılamadan sonra adet kanaması nasıl olur / Kadın Hastalıkları - Aşılama yöntemi uygulandıktan sonra ağrı hissi olur mu? - monash.pw

Aşılamadan Sonra Adet Kanaması Nasıl Olur

aşılamadan sonra adet kanaması nasıl olur

Aşılama aşılamadan sonra erken gelen adet:(

sementa33 .!.:

merhaba arkadaşlar ben ilk aşılamamı martın 18 inde yaptırdımonash.pw yazıkki olmadı ve aşılamanın günü adet monash.pwın 5inde adet olmuştum 18 inde aşılama ve 29 mart adet p,oldum:KKdoktor bana progestanda vermişti ona ragmen bukadar erken gelmesi normal mi?Birde felaket bir kanama nasıl desem günde 10 ped değiştidim nerdeyse bugümonash.pw böyle afedersiniz et parçası gibi parçalarda düşüyor:KKBenim yumurtam gelişmişti,eşimin sperm sayısı ve hareketlilik çok monash.pw olmadı anlamadımonash.pw bir gariplik yokmu sizcede anlattıklarımonash.pw monash.pw hemen başlıyayımmı bekleyeyimmi ne dersiniz arkadaşlar?

Genişletmek için tıkla


Sementa merhaba Aslında yazıp yazmamak konusunda emin olamadım; ama düşündüm ki sanal da olsa birileriyle paylaşmaya ihtiyacın var ve ben de destek olmak istedim.
Öncelikle 18'inde aşılama 29'u reglse 12 gün sonra oldun demektir ki; bu da doktorunun muhtemel yumurtlama tarihini doğru tespit edememiş olabileceği anlamına geliyor.
(Örn belki yumurtan 17si sabahı çatladı sen de 29'u akşamı regl oldun bu ortalama 14 gün eder)
Çünkü aşılamayla müdahale bile olsa yumurtlamadan sonraki 14 günlük süre değişmez ve regl olursun.
Eşinin sperm kalitesi ne olursa olsun şans oranın % Doktorum bana bunun üzerine basa basa söyleyip durdu.O nedenle canını çok üzmemeye çalış. Aşılamadan sonra
ilk regl biraz yoğun geçer diyor herkes;mantıklı çünkü her ay vücut bir yumurta atmaya çalışırken bu kez oluyor bu rakam. Yani endişe etmene gerek yok.

monash.pw başlama konusuna gelince; o tamamen senin kendini hazır hissetmenle ilgili Bu konuda bişey söyleyemem.

Aşılama sonrası yerleşme kanaması ne zaman olur?

İçindekiler:

  1. Aşılama sonrası yerleşme kanaması ne zaman olur?
  2. Embriyonun rahme yerleşmesi kaç gün sürer?
  3. Aşılamadan sonra adet kanaması ne zaman olur?
  4. Aşılamanın tutma belirtileri nelerdir?
  5. Bebek rahme Yerlesirken belde agri olur mu?

Aşılama sonrası yerleşme kanaması ne zaman olur?

Aşılamatedavisinde ortalama olarak 15 gün sonra kanamaolabilir. Bu kanama, gebeliğin rahim içerisine yerleşmesikaynaklı olarak implantasyon kanaması(yerleşme kanaması) olabilir.

Embriyonun rahme yerleşmesi kaç gün sürer?

Aşılamatedavisi tüp bebektedavisinden farklıdır. Aşılamatedavisinde yumurta ile sperm kadının kendi fallop tüplerinin içinde döllenirler ve döllenmiş yumurta olan embriyo döllenmeden sonraki güniçerisinde rahim duvarına tutunur.

Aşılamadan sonra adet kanaması ne zaman olur?

Aşılamaişleminin uygulanmasından 2 hafta sonrakanda gebelik testi ile gebelik durumu araştırılmaktadır. Bu gebelik testi sonucu negatif çıktığı takdirde yaklaşık olarak en geç 15 gün içerisinde kadında adetkanamasının olması gerekir.

Aşılamanın tutma belirtileri nelerdir?

Kadında aşılama sonrasındaki gebelik belirtileri şunlardır;
  • Göğüslerde ağrı ve büyüme.
  • Göğüs uçlarında aşırı hassasiyet.
  • Damarlarda belirginleşmeler.
  • Dudaklarda kuruluk.
  • Kabızlık.
  • Hafif hissedilen bel ağrıları
  • Kasıklarda ağrılar, sancılardır.

Bebek rahme Yerlesirken belde agri olur mu?

8- Bel, karın ve kasık ağrısıFetusun rahme yerleşirkenmeydana getirdiği bu ağrılarhafif kasılma ve kramp şeklinde kendini hissettirebilir.

Aşılama işlemi sırasında ve sonrasında anne adayları nadiren oldukça hafif bir kasık ağrısı hissedebilir. Bu hissedilen hafif ağrı normal bir ağrıdır. Fakat genel olarak aşılama tedavisine bakıldığında; aşılama işlemi uygulanan kadınların büyük bir çoğunluğunda böyle bir ağrı oluşumu gözlemlenmemektedir. Aşılama tedavisi genel açıdan değerlendirilirse eğer oldukça konforlu bir tedavi yöntemi olduğunu söyleyebiliriz. Aşılama işleminde meydana gelen hafif ağrı, kadının ilaç kullanmasını gerektirmemektedir. 

Aşılama işlemi uygulanan kadınlarda bazı durumlarda şiddetli ağrı hissedilebilir. Aşılama sonrası hissedilen ağrı çok şiddetli ise farklı bir nedenden dolayı yaşanıyor olabilir. Vakit kaybetmeden doktora danışmakta fayda vardır.

Aşılama sonrasında ağrı hissedilmesi sıklıkla rastlanan bir problem değildir. Kasık ağrısı gebeliğin belirtilerinden birisidir. Aşılama işlemi uygulandıktan 7 ila 10 gün sonrasında kasık bölgesinde ağrı hissedilebilir. Fakat bu hissedilen kasık ağrısının adet döneminde hissedilen kasık ağrısı ile karıştırılıp karıştırılmadığından emin olmak gerekir.

Aşılama yöntemi uygulamasının sonrasında kanama olması normal mi?

Aşılama yönteminin uygulandıktan sonra kanamanın olmaması gerekir. Çünkü aşılama işlemi sonrasında kanamanın gerçekleşmesi için herhangi bir sebep yoktur. 

Ancak aşılama işlemi uygulanan kimi kadınlarda uygulama esnasında rahim ağzı bölgesinde oldukça az lekelenme olarak tabir edeceğimiz şekilde kanama oluşabilir. Bu lekelenmelere sıkça rastlanmaz, nadiren yaşanır.

Aşılama işlemi ardından görülen kanama;  kısa, ortalama olarak 1 gün süreli kanamalardır. Bu kanama durumu kadınları gebelik şansını olumsuz yönde etkileyeceğini düşünerek tedirgin edebilir. Fakat söz konusu kanama gebelik şansını olumsuz yönde etkilememektedir. Şayet 3 günden fazla, lekelenme olarak değil yoğun bir kanama yaşanırsa böyle bir durumda mutlaka hekime başvurulmalıdır. Aşılama işlemi uygulandıktan 15 gün sonra oluşan kanama; halk arasında yaygın olan adı ile üstüne görme, üstüne adet görme durumudur.

Aşılama yöntemi uygulaması sonrası progesteron hormonu kullanmak şart mı?

Doktorun tekniğine bağlı olarak aşılama işlemi uygulanırken progesteron hormonu kullanılabilir. Ancak aşılama işleminin uygulanmasından sonra progesteron hormonu kullanmak gibi bir şart söz konusu değildir. Aşılama uygulaması sonrasında bazı hastalara progesteron tedavisi verilebilir.  Bu progesteron tedavisi gebelik testi neticesi alınıncaya kadar devam eder. 

Aşılama sonrasında ne zaman cinsel ilişkiye girilebilir?

Aşılama işleminin uygulanmasından sonra cinsel ilişki konusunda hekimler arasında görüş birliği olmayabilir. Aşılama işleminin uygulanmasından sonra cinsel ilişkiye girmenin sakıncalı olup-olmadığı ya da cinsel ilişkiye girilebilecek süre hakkında bilgilendirmeyi aşılama uygulamasını yapan hekimin vermesi gerekir. Aşılama uygulamasını yapan hekim çiftlerin, aşılama işlemi sonrasında cinsel ilişki ile ilgili merak ettikleri sorularını yanıtlar.

Aşılama yöntemi uygulaması sonrası ne zaman gebelik testi yapılabilir?

Aşılama işleminin uygulanmasından 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile gebelik durumu araştırılır. Bu 2 haftalık sürede aşılama işlemi uygulanan kadınlara genel olarak progesteron vaginal tablet veya jel kullanması tavsiye edilmektedir. Aşılama işleminin uygulanmasından 2 hafta sonra kanda bakılan gebelik testi neticesi pozitif çıktığı durumdan 3 hafta sonra fetusu ve kalp atımını görmek için anne adayına ultrason muayenesi yapılmalıdır.

Aşılama yöntemi sonrasında ne zaman gebelik belirtileri görülebilir?

Aşılama işleminin uygulanmasından 2 ila 3 hafta sonra kadında gebelik durumunun oluştuğuna dair bazı belirtiler görülmeye başlanır. Kadında aşılama sonrasındaki gebelik belirtileri şunlardır;

  • Göğüslerde ağrı ve büyüme
  • Göğüs uçlarında aşırı hassasiyet
  • Damarlarda belirginleşmeler
  • Dudaklarda kuruluk
  • Kabızlık
  • Hafif hissedilen bel ağrıları
  • Kasıklarda ağrılar, sancılardır. 

Bahsi geçen bu belirtilere rastlanılması halinde gebeliğin oluştuğu ihtimali mümkündür. Ancak belirtilen gibi bu belirtiler gebeliğin oluştuğuna dair bir ihtimaldir. Gebeliğin gerçekleşip gerçekleşmediğine dair en net yanıt gebelik testinden alınacaktır. Aşılama işleminin uygulanmasından 2 ila 3 hafta sonra bu belirtilere rastlandığı takdirde, öncelikle evde gebelik testi ile gebelik durumu kontrol edilebilir. Evde yapılan gebelik testi sonucunda da gebelik ile ilgili durum için hekime başvurulmalıdır.

Aşılama yöntemi uygulamasının sonrasında gebelik testi sonucu pozitif ise ne yapılmalı?

Aşılama işleminin uygulanmasından 2 ila 3 hafta sonra kadında gebelik durumunun oluştuğuna dair göğüslerde ağrı ve büyüme, göğüs uçlarında aşırı hassasiyet, damarlarda belirginleşmeler, dudaklarda kuruluk, kabızlık, hafif hissedilen bel ağrıları, kasıklarda ağrılar, sancılar gibi belirtilere rastlandıktan sonra yapılan gebelik testleri neticesi pozitif çıkması; gebeliğin gerçekleştiğini yani anne rahminde bebeğin var olduğunu gösterir. Söz konusu gebelik testi pozitif çıktığı takdirde zaman kaybetmeden hekime danışılmalıdır ve gebelik ile ilgili kontrollere başlanmalıdır. 

Aşılama yöntemi uygulandıktan sonra gebelik testi sonucu negatif ise ilk adet ne zaman görülür?

Aşılama işleminin uygulanmasından 2 hafta sonra kanda gebelik testi ile gebelik durumu araştırılmaktadır. Bu gebelik testi sonucu negatif çıktığı takdirde yaklaşık olarak en geç 15 gün içerisinde kadında adet kanamasının olması gerekir. En geç 15 gün içerisinde kadında adet kanamasının olmaması halinde söz konusu durum için doktora danışılmalıdır. 

Aşılama işlemi uygulandıktan 15 gün sonra oluşan olası kanamalar; halk arasında üstüne görme, üstüne adet görme durumu olarak adlandırılmaktadır.

Aşılama yöntemi uygulamasının ardından ne kadar süre sonra gebelik ultrasonda görülebilir?

Aşılama işleminin uygulanmasından 2 hafta sonra kanda gebelik testinini pozitif çıkması gebeliğin gerçekleştiğini göstermektedir. Gebeliğin ilk haftalarında ultrason cihazı ile yapılan muayenede bebek görülmemektedir. Bebek en az 5 haftalık olduğu takdirde ultrason cihazı ile yapılan muayenede görülebilir. Aşılama işlemi uygulandıktan 20 gün sonra ultrason ile yapılan muayenede gebelik saptanabilir.

Aşılama yöntemi uygulamasının sonrasında düzensiz bir kan lekesi veya akıntı olur mu?

Aşılama işlemi uygulanan bazı kadınlarda uygulama esnasında rahim ağzı bölgesinde oldukça az lekelenme olarak nitelendirebileceğimiz şekilde nadiren rastlanan kanamalar oluşabilir. 

Aşılama işlemi sonrası ise genel olarak bir kanama ya da akıntı görülmemektedir. Aşılama işleminden değil fakat başka durumlardan kaynaklı olarak kanama ya da akıntı görülebilir. Böyle bir durumda da vakit kaybetmeden hekime başvurmak yararlı olacaktır.

Aşılama sonrasında ne zaman banyo yapılır?

Aşılama işlemi uygulanan kadınlarda hijyen konusunda en merak edilen sorulardan birisidir. Aşılama işlemi uygulandıktan sonra kadının ilk gün değil ancak ikinci gün itibariyle banyo yapılabileceği hekim tarafından tavsiye edilmektedir.

Aşılama yöntemi uygulandıktan sonra nasıl beslenmeli?

Beslenmenin genel sağlık üzerindeki etkilerinden yola çıkarak aşılama işlemi uygulanan kadınlarda beslenme konusunda en merak edilen sorulardan birisidir. Aşılama işlemi uygulanırken veya aşılama yöntemi uygulaması sonrasında özel bir beslenme diyeti söz konusu değildir. 

Doğal yolla gebe kalan bir kadın nasıl besleniyorsa; aşılama işleminin uygulanması ile gebe kalan kadında aynı şekilde beslenebilir. İki gebelikte beslenme arasında bir değişkenlik yoktur. Önemli olan sağlıklı ve düzenli beslenmektir. 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Aşılama Sonrası Kanama

Aşılama Sonrası Kanama
Aşılama sonrası kanama,dikkate alınması gereken önemli bir problemdir. Vakit kaybetmeden doktor kontrolü gerekir. Aşılama sonrasında kanama olması normal karşılanabilir. Ancak miktarı önemlidir. Aşılama anestezi gerektirmeyen pratik bir işlem olduğu için kişide kanama gibi problemler görülmez. Ağrı birlikte hafif leke halinde kanama kimi hastalarda gözlenir. Aşılama yönteminde bazı kişilerde hafif ağrılar ve sancıları oluşabilir. Aşılama sonrası kanaması lekeler halinde meydana geliyor ise aşılama esnasında rahim ağzında ufak çaplı leke şeklinde kanama meydana gelmiş olabilir. Bu işlem için kullanılan aletlerden dolayı veya bu bölgede bulunan hassasiyet dolayısı ile lekelenme oluşabilir. Anne yumurtalığına babadan alınan spermin enjekte edilmesi ile uygulanan yöntem ile beraber yumurtalığın etrafında herhangi bir yara gibi problem ile anne adayında kanamalar meydana gelebilir. Böyle durumlarda da hastanın doktor tarafından kontrolünün yapılması önemlidir. Bunun geçmesi birkaç günü bulabilir. Üç gün sonrasında bu kanamalar bir daha yaşanmayacaktır. Kanama uzun süren bir kanama ise vakit kaybedilmeden doktor ile irtibata geçirilmelidir. Aşılama yapıldıktan 15 gün sonra gelirse veya devam ederse adet görmek gibi üstüne görme hali meydana gelebilir. Kimi hastaların aşılama yapıldıktan sonra üstüne adet gördükleri olmuştur. Böyle durumlarda kişinin kendini rahat hissetmesi için yine doktor kontrolünün yapılması gerekir.

Aşılama sonrası kanama olmaması için yapılması gerekenler

Aşılama sonrasında kanama olmaması için annenin yaptığı aktivitelere dikkat etmesi oldukça önemlidir. Aşılama ile ilgili gerekli bilgilendirme yapılması, annenin hangi hareketlerde bulunacağını öğrenmesi oldukça önemlidir. Aşılama sonrasında anne adayının kendini yormadan günlük hayatına dikkat etmesi gerekir. Aşılama sonrasında iki gün cinsel ilişkiye girilmemesi gerekir. Eğer cinsel ilişkiye girilirse böyle durumlarda da kanama gibi problemler gözlenebilir. Ayrıca aşılama işleminde anne adayına alttan işlem yapıldığı için mikrop gibi enfeksiyonlara açık durumda bulunabilir. Böyle durumlarda da gerekli işlemler ile o bölgenin temizliğine dikkat edilmesi gerekir. Günde iki kez iç çamaşırını değişmesi gerekir. Ayrıca tuvalete girilmesi esnasında ellerini yıkamaları gerekir. Böyle noktalara dikkat ederek kanama gibi oluşumlardan uzak kalınması sağlanmalıdır. Ayrıca böyle zamanlarda anne adayı düzenli beslenmeli ve düzenli uyumalıdır. Akıntı ya da kanama gibi belirtilerde doktor ile görüşülmeli, bu süre içerisinde ve sık sık idrarını ve iç çamaşırını kontrol etmesi gerekir.

Aşılama tedavisinden sonra hastanın kesinlikle ağır kaldırmaması, kendini yoracak egzersizlerden uzak durması, günlük temizlik gibi yapacağı işleri yapmaması oldukça önemlidir. Çünkü böyle durumlarda hassas dönem olduğu için aşılamanın tutması zor olur. Aşılama tedavisinden sonra normal şartlarda kanama meydana gelmesi ve tedavi aşamasında az miktar lekelenmeler meydana gelse de bu oluşacak gebeliğe engel değildir. Ancak kesilmeyen uzun süren kanamalarda vakit kaybedilmeden doktor muayenesi gerekir. Aşılama tedavisinde ortalama olarak 15 gün sonra kanama meydana gelebilir. Bu kanama gebeliğin rahim içerisine yerleşmesinden kaynaklı olarak bebek yerleşme kanaması olarak tabir edilen kanama şekli olabilir. Böyle durumlarda da yine doktorun bilgilendirilmesi oldukça önemlidir. Anne adayının bu dönemde kendisine dikkat etmesi oluşacak herhangi bir komplikasyon gibi durumlarda doktora ile irtibat halinde olması gebelik oranını artırması yönünden oldukça önemlidir. Dikkat edilecek konulara dikkat edilmesi halinde kanama olması beklenmez. Ancak dikkat edilmeyen hususlarda kanama oluşabilir, bu durumda gebeliğin oluşmasını engelleyebilir.

Son Güncelleme :

Aşılama Sonrası Kanama ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz.


7 Yorum Yapılmış "Aşılama Sonrası Kanama"

Aşılama sonrası15şimde âdet oldum doktora giyim adet olmamışındedi idrar testi yaptı yok dedi adetim 12 gün devam eticogunlukla pırtı geldi çok saçım oldu adetim 3gün. Olurdu anlayamadım
Sati.

1 YANITI GÖRÜNTÜLE

Sevgi gül : Bende aşılama yaptırdım ilk günüm ve kanamam oluyor bırde pıhtıhlaşmıs kanamam geliyor normalmı cvp verirseniz sevinirim

Mrb kızlar ben aşılama nın günündeyim ve ben den leke geldı neden ola bilir bana cvp verebilirmisiniz tutmadımı acaba çok korkuyorum😟
Zeynep .

1 YANITI GÖRÜNTÜLE

Kader : Bende bugün aşılamadan sonra Günüm kahverengi akıntı geldi neden olmui olabilir acaba 😔

Bugün asilamamin 15 gunu kan geldi korktum üzüldüm yardımcı olursanız çok sevinirim
Naz.

1 YANITI GÖRÜNTÜLE

Lesya : Bnmde ayni sekilde asilamamm Gunuydu . Kanamm oldu gittim negatif cikti

Kızlar ayın 19 unda aşılama oldum dün onbeşinci günümdü tahlil yaptırdım yok çıktı ama kahve rengi lekenenme oldu sizce bu neden
İsimsiz.

CEVAP YAZ

Aşılamamın 7. Günündeyim kanamam oluyor adet kanaması gibi çok korkuyorum 2. Aşılamam tutmadı mı yine cevap verin bana 😔
Sema.

CEVAP YAZ

Ben aşılama olduktan on dört gün hafif lekenme yaşadım bu normlami yoksa adet mi
Deniz Akyuz.

CEVAP YAZ

Benimde gün kanamam oldu
Ebru.

CEVAP YAZ

Dut Ağacı Aşılama
Dut Ağacı Aşılama
Dut Ağacı Aşılama, dut ağaçlarının meyvesi ve ipekçilikte yararlanılan yaprakları için yetiştirilmektedir. İki cins dut çeşidi bulunmaktadır. Bu cinsler beyaz dut ve karadut şeklinde ayrılmaktadır. En iyi bilinmekte olan dut cinsi ise beyaz dut şekli
Ağaç Aşılama
Ağaç Aşılama
Ağaç aşılama, eski zamanlardan günümüze kadar tarım alanında yapılmakta olan ciddi bir uygulamadır. Son derece etkili bir yöntem olan ağaç aşılama sayesinde birçok işe yaramaz ağaç, meyve ağacına dönüştürülerek daha değerli bir hale getirilebilmekted
Zeytin Aşılama
Zeytin Aşılama
Zeytin Aşılama, Zeytin aşılama zeytin ağacı veya herhangi bir ağacı hastalıklarından dolayı kaybetmemek amacı ile uygulanır. Aşağıda belirtilen kök aşısıyla aynıdır büyük bir mecburiyet taşır. Bu aşılama sağlıksız ağaçlarda yavaş etki gösterir. Ancak
Kayısı Aşılama
Kayısı Aşılama
Kayısı Aşılama, Bu konumuzun içerisinde kayısı aşılama ile ilgili bilgilere değineceğiz. Bilindiği üzere her bitkinin kendine has özellikleri vardır. Kimi bitki derine kök yapar, kimi bitki de yüzeysel olarak kök yapar, kimi çok su ister, kimi az su
Gül Nasıl Aşılanır
Gül Nasıl Aşılanır
Gül Nasıl Aşılanır, Gül çiçeğinde aşılama, bitkinin tohumsuz olarak üretimini sağlamak için uygulanır. Kök fidanlarından anaç olarak yararlanılan gülün istenilen çeşidinin başka bir gül dalından alınan aşı kalemi ile kaynaştırılması ilkesine dayanır
Portakal Aşılama
Portakal Aşılama
Portakal aşılama, portakal aşılama her meyve de olduğu gibi, turunçgillerde de oluşan bir aşı türüdür. Aşının yapılma nedeni hangi meyveyi istiyorsan onunla aşılamak için kullanılır. Portakalı aşılamak için turunç ağacına aşılayarak portakal olmasını
Badem Aşılama
Badem Aşılama
Badem aşılama, bu yöntem cins olmayan badem ağaçlarına uygulanırken; çekirdekten yetişmiş badem olan badem ağaçlarının cinslerin değiştirmek için uygulanır. Daha kaliteli ürün elde etmek için yapılan yöntemlerin ilk sıralarında yer alır. Uzman kişile
Ihlamur Aşılama
Ihlamur Aşılama
Ihlamur Aşılama, ıhlamur ağacın üretim işlemi bilindiği üzere tohumla yapılmaktadır. Ancak kalem aşısı, çelikleme ya da daldırma yöntemiyle de üretiminin gerçekleştirildiği bilinmektedir. Tohumların döllenme aşamasında belli bir embriyo dinlenme z
Erik Aşılama
Erik Aşılama
Erik Aşılama, kaliteli bir şekilde erik üretmek isteyenler ve istenilen erik türünün yetiştirilmesinde yaygın olarak kullanılan bir tekniktir. Erik aşısında en önemli etkenlerden birisi aşı gözünün alınmış olmasıdır. Farz edelimki komşunuzun bahçe
Aşılama İğnesi
Aşılama İğnesi
Aşılama iğnesi, kısırlık tedavileri sırasında yani aşılama tedavisinde ve tüp bebek tedavisinde ilk aşamada yumurtalıkların uyarılmasından sonra yumurta çatlatma için yapılan iğnedir. Buna aşılama iğnesi ya da yumurta çatlatma iğnesi denir. Bu kısırl
İncir Aşılama
İncir Aşılama
İncir Aşılama, Anavatanı Türkiye olan ve ülkemizde en çok Ege bölgesinde yetişen bir meyve olan incir, meyve olarak tüketilmesinin yanı sıra reçeli yapılarak ve kurutulmuş hali ile de oldukça sevilir ve ülkemizde oldukça önemli bir ekonomiye sahip ol
Armut Aşılama
Armut Aşılama
Armut Aşılama, armut özellikle yaz aylarında en sık olarak tüketilen meyvelerin başında gelmektedir. Ayrıca armut hem vitamin hem de mineral açısından oldukça zengin olan bir meyve çeşididir. Hatta içermiş olduğu su miktarı açısından daha hafif ve de

 

Dut Ağacı Aşılama
Ağaç Aşılama
Zeytin Aşılama
Aşılama Sonrası Kanama
Kayısı Aşılama
Gül Nasıl Aşılanır
Portakal Aşılama
Badem Aşılama
Ihlamur Aşılama
Erik Aşılama
Aşılama İğnesi
İncir Aşılama
Armut Aşılama
Aşılama İle Hamile Kalan
Fidan Aşılama
Aşılama
Elma Aşılama
Bitki Aşılama
Meyve Aşılama
Ceviz Aşılama
Aşılama Teknikleri
Aşılama Sonrası
Aşılama Nasıl Yapılır
Aşılama Süreci
Aşılama Yöntemi
Gebelikte Aşılama
Tüp Bebek Aşılama
Çocuk Aşılama
Bebek Aşılama

Popüler İçerik

Aşılama İle Hamile Kalan

Aşılama İle Hamile Kalan

Aşılama ile hamile kalan, İnsanlar günümüzde oldukça fazladır. Aşılama ile hamile kalma, bayanların uzun dönem döllenme ile yapamadıkları bebeklerin e

Fidan Aşılama

Fidan Aşılama

Fidan aşılama, Aşı ile üretiminde bir bitkinin bir parçasına başka bir bitki ile bir araya getirilerek kaynaşmasıdır. Aşılamada önemli olan aşı olacak

Aşılama

Aşılama

Aşılama, bir yılı aşkın süredir, korunmasız cinsel birlikteliğe rağmen gebelik sağlanamayan çiftlerde gebelik sağlamak için kullanılan oldukça basit b

Elma Aşılama

Elma Aşılama

Elma Aşılama, Çekirdekten yetişmiş fideler yada cinsi değiştirilmek istenen elma ağaçlarına aşı yapılabilir. Aşı için uygun ortam,mevsim, aşı'lık örne

Bitki Aşılama

Bitki Aşılama

Bitki Aşılama: Bitkiler ağaçlar, otlar, yosunlar ve çiçekler gibi birçok bitkiye benzer organizmaları içinde bulunduran canlılar aleminde kilere den

Meyve Aşılama

Meyve Aşılama

Meyve aşılama, Aşılama iki bitki parçasını bir araya bitkiymiş gibi kaynaştırarak ve büyümelerine devam edecek şekilde birleştirme sanatına meyve aşıl

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır